Kezdőoldal Ágak Királyi helyen királyian érezhette magát a Péter-ág – az erdélyi csapatnak a Lőrincz házaspár mutatta a további utat a vezetőképzésen

Királyi helyen királyian érezhette magát a Péter-ág – az erdélyi csapatnak a Lőrincz házaspár mutatta a további utat a vezetőképzésen

Csodálatos élményben volt része a Péter-ág vezetőinek Visegrádon, a Thermal Hotel Superiorban, ahol tanultak, lazítottak, szórakoztak, és mindezt megkoronázták egy királyi lakomával a Reneszánsz Étteremben. Nemcsak egymástól, hanem a felsőbb vezető, példaértékű párostól, Lőrincz Marikától és Jánostól is fontos mondatokat kaptak. Sőt, egy nagyon vonzó jövőképet a hálózatépítés nagymesterétől, az első Biocom-gyémánt Lőrincz Jánostól, aki „megkívántatta” a romániai vezetőkkel a még magasabb karrierszinteket is. Lőrincz Marikától pedig a személyiségük erejének fontosságáról tanulhattak. Az összefoglaló dióhéjban ennyi a Péter Ágnes és Csaba Arany Hálózatigazgató páros által menedzselt csapat tréningjéről, amit kibont néhány reflexió, mely egyben a cég ajándékaként adott kétnapos töltődés értelmének visszaigazolása is egyben…

Péter Mária – Arany Hálózatvezető: A legemberibb szakma a miénk
Felemelő érzés volt újra Visegrádon lenni, a kétnapos vezetőképzésen. Nagyon hálás vagyok és köszönöm a cégvezetésnek, hogy ilyen igényes, előkelő helyszínen tanulhattunk és töltődhettünk. Köszönet jár Áginak és Csabának a szervezésért, tanításukért és törődésükért. Lehetőségünk volt olyan nagyszerű hálózatépítőkkel is találkozni, mint Lőrincz János és Marika – köszönjük, hogy tanítottatok, inspiráltatok és jövőképet adtatok mindannyiunknak.
Az a gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy a hálózatépítés a legemberibb szakma: emberekről szól, emberi érzésekről, sikerről, boldogságról, változásról, fejlődésről. Küldetésem, hogy még nagyon sok embernek átadjam a változtatás lehetőségét.

Turóczi Melinda – Gyémánt Hálózatvezető: Csapatépítés, a tudás bővítésével
Nagyszerű két napot tölthettünk a vezetőinkkel egy csodás helyen, ahol feltöltődtünk, erőt merítettünk a munkánkhoz. Ezen a helyen kaptam először – 13 évvel ezelőtt – olyan tudást, melynek részeként vezetői gondolkodást sajátítottam el. Mostani vezetőink megújult célokkal, tervekkel gazdagodtak. A környezet, az együtt tanulás, a közös wellness és a királyi vacsora csapatépítő hatású volt. Az itt szerzett minőségi tudást alkalmazhatjuk a munkánkban.

Köszönjük Lőrincz Marikának és Jánosnak a tanítását és szeretetét. Nagyon jó volt együtt lenni! Hálásak vagyunk a cégnek ezért a két napért is. A legjobb helyen vagyunk itt a Biocomban!


Mihály Zsuzsanna
– Hálózatvezető: Felejthetetlen élmény!
Felejthetetlen élmény volt mindannyiunk számára! Szívből köszönöm a Cégnek, hogy ezt számunkra lehetővé és elérhetővé tette, és nektek is, kedves Ági és Csaba, a szívből jövő szervezést, odaadó munkátokat! Kívánom, hogy sok hasonló élményben legyen még részünk együtt, egy még ennél is nagyobb vezetői csapattal!

Németh Katalin – Hálózatvezető: Micsoda születésnap!
Belegondoltatok, hány ember leéli úgy az életét, hogy csak sóvárog egy ilyen szállodai ellátásért? És mi ajándékba kaptunk, az élménnyel tele részvételt megturbózva minőségi emberekkel, minőségi ellátással, minőségi fogadtatásban, minőségi ételekkel! És ami számomra a csúcs, hogy úgy érezhettem magam a születésnapomon, mint egy nagy családdal! Őszinte ölelések, és jókívánságok közepette! Nem győzök eléggé hálásnak lenni! Csodálatos, életre szóló élmény volt! Köszönöm!

Csibi Margit és Tamás – Arany Hálózatvezetők: Érdemes ide tartozni
Nagy élmény volt részt venni október végén a visegrádi vezetőképzőn. Jó érzésekkel, ötletekkel gazdagodtunk. Bennünk és a vezető munkatársainkban egyhangúlag megfogalmazódott, hogy a Biocom egy tisztességes, jövőbe mutató cég, ahová érdemes tartozni, ahol tudunk hosszú távra tervezni. Köszönjük a cég vezetőségének, hogy ilyen igényes helyen tölthettük ezt a két, tartalmas napot. Köszönjük vezetőinknek, a Péter házaspárnak a szervezést. Köszönjük felső vezetőinknek, a Lőrincz házaspárnak, hogy egy egész napjukat ránk szánták, Marikának a tapasztalatokkal, ötletekkel teli nagyszerű előadását, Jánosnak a tanítását, a tisztánlátását, aki már a jelenlétével is erősíti a hitünket.

Horhát Ildikó – Hálózatvezető: Dolgozz szívvel-lélekkel!
Hálás szívvel köszönjük a cég alapítóinak, vezetőinknek az együtt töltött két csodálatos napot, a tanítást, a szervezést, a kikapcsolódást. Köszönjük az útmutatást! Kezdd a MIÉRT-tel és dolgozz szívvel-lélekkel olyan emberekkel, akik abban hisznek, amiben te is, és követnek egy jobb életminőségért, egészségesebb életért. Hála és köszönet mindenért!

Részegh Magdolna és János – Arany hálózatvezetők: Új erővel, célokkal tértünk haza
Hálás szívvel gondolok a Visegrádon töltött két csodálatos napra, amit a Biocom cégtől kaptunk ajándékba. Öröm volt számunkra, hogy új, közvetlen hálózatvetetőt vihetünk magunkkal, akinek szíve-lelke tele volt kíváncsisággal, tanulási vággyal és hálával, hogy ilyen felemelő, különleges helyen tapasztalhatta meg, amit a cég és felsőbb vezetők tesznek meg a munkatársaik fejlesztéséért, elismeréséért. Péter Ágnes és Csaba szervezésével különleges élményekben volt részünk. Volt benne jövőkép, érzelmi fejlődés, csapatépítés, marketing, passzív jövedelem megteremtésére útmutató, tanulás, wellness, királyi vacsora, móka, ahol királyokként ünnepelhetünk. Vendégelőadóink is voltak, Lőrincz János és Lőrincz Marika, akik hitelesen, példaértékűen megerősítetek abban, hogy a legjobb céghez tartozunk, és hogy ÉRTÉKTEREMTŐ munkát végzünk. A csapatunkból tízen voltunk ott és mindannyian új erővel, lelkesedéssel, célokkal, jövőképpel tértünk haza. Célunk és feladatunk, hogy a következő képzésre is új vezetőkkel legyünk ott.

Péter Ágnes és Csaba – Arany Hálózatigazgatók: Gyertek velünk!
Szeretnénk munkatársainkat csapatunk vezetői körébe hívni és minél több nagyszerű élményben részesíteni!  Ha szeretnél te is egy ilyen vezetői csapat részese lenni, keresd a szponzorod, kérj segítséget, hogy minél hamarabb vezetővé válj! Az egész a 200 ponttal kezdődik és azzal, hogy tovább add a jót! Hálás köszönet a cégnek, hogy lehetővé teszi az ehhez hasonló lehetőségeket a fejlődésünk érdekében. Kívánjuk munkatársainknak, hogy már minél hamarabb velünk tanuljanak! Sok sikert!

   

 

Ezeket olvastad már?