Kezdőoldal Ágak Gajdóné Berkes Nóra élete gyökeresen megváltozott a Reg-Enor kúra hatására, most már HV a Czentlaki-Zsizsi-ágon

Gajdóné Berkes Nóra élete gyökeresen megváltozott a Reg-Enor kúra hatására, most már HV a Czentlaki-Zsizsi-ágon

Gajdóné Berkes Nóra ágvezetőjével, Tóth Zsizsivel a kecskeméti Starton


Mint ahogy annyian, Gajdóné Berkes Nóra is szeretett volna a legkönnyebb módon lefogyni, de a sok koplalós diéta után mindig a leadott súly duplája kúszott vissza… Ismerős a történet? Ha igen, mindenképpen érdemes elolvasni a teljes önvallomást, mert természetesen happy end a vége. Ráadásul duplán, az egészség+pénz kettőssége jegyében. Nóra ugyanis sokkal többet talált a Biocomban, mint pusztán karcsúságot, plusz energiát. Új célt, barátokat, megbecsülést, nem mellesleg korábban nem gondolt mennyiségű anyagiakat. A Czentlaki-ágon, a Zsizsi Team csapatában igyekszik minél többeknek segíteni, jó példává válva.

A kezdeti állapot, még a Reg-Enor kúra előtt

Szembejött a Reg-Enor
Az alaphelyzetet még jobban fokozta a terhesség alatt felszedett +20 kg is. Ezen a ponton már bármilyen diétába belekezdtem volna, de mivel a kislányom még anyatejes, így nem találtam a számomra megfelelő megoldást. Ekkor jött szembe velem a Reg-Enor. Utánajártam, utánaolvastam. Korábban már édesanyám is fogyott a teljes életmódváltással járó kúra hatására, sőt, sok problémája is rendeződött. Megvártam, hogy a kislányommal a hozzátáplálás már jól menjen, ekkor volt 1 éves.

Nóra a kislányával

Gyökeres változások
Itt kezdődött az egész életem gyökerestől megváltozni! Nem csak a fogyás terén, ami egyébként egy csoda: leadtam 5 hónap alatt 16 kg-t és annyi megújult energiát kaptam, hogy talán ennyi sosem volt még. A kúrám második hónapjában elkezdtem azon gondolkozni, hogy ha már ennyien észrevették rajtam a változást, miért ne ajánlhatnám az én példámon keresztül. Ekkor már rengeteg sikersztorival találkoztam, ami hatalmas motivációt adott.

Az első tanúsítvány arról, hogy jó úton jár – nagy becsben tartja

A jó szponzor(ok) szerepe
A Czentlaki-Zsizsi ágon Turbéki Éva lett a szponzorom. Nagyon részletesen, türelmesen tanítottak és tanítanak is, a felsővezetőnknek Zsizsinek is köszönhetem az elért sikereimet! Mindig készséggel segítenek, ha valamiben elakadok.

Többet kapott a Biocomtól, mint eredetileg gondolta…

Mit veszíthetek?
„Mit veszíthetek” alapon kitűztem egy célt, azt, hogy valóra váltom az egyik nagy álmomat és elkezdem építeni a saját jövőnket, mint vállalkozó. Még gyesen vagyok, így egyelőre másodállásban, otthonról dolgozhatok a kislányom mellől, aki jelenleg másfél éves.

Azon a bizonyos kecskeméti, offline Starton

Lépések az online világban
Létrehoztam az online világban a csoportomat, ami napról-napra egyre pezsgőbb hangulatú. Ezáltal rengeteg embernek kezdtem el segíteni, s alakítani az életét jó, egészséges irányba. Boldogsággal tölt el, mennyi embernek az életminőségére vagyok pozitív hatással!

Nóra számára a Reg-Enor kúra lett a megoldás

Vállalkozó lettem!
Áprilisban megtettem a célom felé az első nagy lépést, vállalkozó lettem. A pandémiás helyzetben eleinte sajnos csakis online tudtunk a munkatársakkal kommunikálni, „találkozni”.

Végre offline
Végre októberben (2021.10.16.) eljött a MI időnk és Kecskeméten egy nagyon nívós hotel konferencia termében részt tudtam venni egy START találkozón. Ahol a hangulat fergeteges volt! Hatalmas motivációt kap egy ilyen összejövetelen az ember. Arról nem is beszélve, hogy mindenki nagyon közvetlen és kedves.

Jóleső elismerés
Az előadás végén pedig eljött a várva várt csoda, ahol olyan tisztelettel teli és őszinte elismerést kaptam az eddig belefektetett munkámért, amit még soha! Október 4-én elértem a HV szintet. Ez volt az elsődleges rövidtávú célom, de ezenkívül rengeteg inspirációt és nagy adag feltöltődést is kaptam.

Passzol a szakmámhoz az új hivatásom
Úgy érzem, ez az, amit mindig is kerestem, megtaláltam az utam és ez az a hely, ahol a céljaimat szeretném megvalósítani. Azt csinálom, amit szeretek és még a szakmámhoz is közel áll. A környezettudatosság, állatvédelem mindig fontos volt számomra. A természetes, organikus összetevőket kerestem eddig is a termékekben, az egyik szakmám gyógynövény, vegyiárú és élelmiszer eladó. Emellett viszont hiába dolgoztam napi 12-16 órában, sehogy sem tudtam a ranglétrán feljebb jutni, arról nem is beszélve, hogy negyedannyi megbecsülést és elismerést sem kaptam, mint itt.

Követhető, jó példa szeretnék lenni
A hosszútávú célom pedig az, hogy minél több otthon lévő anyukának, nagymamának, fiatalnak és bárkinek jó példa legyek, akit követhetnek! Mert vannak céljaik az életben és el szeretnék érni azt. Segíthetek nekik is elindulni ezen a csodálatos úton, amit én és a felettem lévők már kitapostak, csak követni kell őket.

Úton vagyok
Én már ezen az úton vagyok! Ezúton is köszönök Évinek és Zsizsinek mindent, amit eddig kaptam! Hogy ezáltal egy jobb életminőséget nyújthatok a családom, gyermekem és persze mindazok számára, akiknek már motiváció vagyok a jó úton egy egészséges élet felé!

Beszédes képek

Szívesen felvállalja az alaphelyzetet is, hogy megmutassa másoknak: innen is van út az egészség, karcsúsodás felé!

Ezeket olvastad már?