Kezdőoldal Ágak Februári, rekordokkal teli vecsési képzés a Ferenczy-Vass-ágban

Februári, rekordokkal teli vecsési képzés a Ferenczy-Vass-ágban

Ismét egy kétnapos, önfejlesztő tréningen vehettek részt a Ferenczy- és Vass-ág tagjai. A vecsési, február 18-án és 19-én tartott képzésről Vangel Mónika, a Pálfi-Kis-ág (egyben Simonics Team) hálózatvezetője küldött képes beszámolót.

A házigazda, Nagy Andrea EHV a felső ágvezetőkkel

A Pálfi-Kis igazgatói csapat a felső vezetőkkel

Csak a leírt céloknak van energiája”
Nagy Andrea, a Pálfi-Kis-ág Ezüst Hálózatvezetője hatalmas mosollyal, csillogó szemekkel nyitotta meg a napot. Át is adta a szót Vass Oszkár Arany Hálózatigazgatónak, aki elmondta, „ha nincs változás, nincs fejlődés sem”. Felhívta a figyelmet, hogy csakis a leírt céloknak van energiája! Fantasztikus előadás volt ismételten, köszönjük szépen!

Az új hálózatvezetők köszöntése

6-os szintű vezetők lettek

Vezetővé váltak
Elismerések következtek, szívből gratulálunk mindenkinek!

 1. karrierszintre lépett:
 • Zahorec Bea (Pálfi-Kis-ág) – szponzor: Pálfi Katalin, Kis Gergely
 • Ágh Iveta (Pálfi-Kis-ág) – szponzor: Lelkes Erzsébet
 • Matus Marika (Pálfi-Kis-ág) – szponzor: Koczkás Erzsébet
 • Siklódiné Gáspár Tünde (Gazdag-ág) – szponzor: Gazdag Katalin

HV szintre lépett:

 • Koczkás Erzsébet (Pálfi-Kis-ág) – szponzor: Sebő Adrianna
 • Cibulka Linda (Pálfi-Kis-ág) – szponzor: Hanák Márta
 • Varga Andrea (Vass-ág) – szponzor: Szombatfalvi Etelka

Varga Andrea HV

Kitűzős HV:

 • Tihanyi Tímea (Vass-ág) – szponzor: Vörös-Kovács Katalin

Tihanyi Tímea kitűzős HV

Ezüst Hálózatvezető szintre lépett :

 • Szombatfalvi Etelka (Vass-ág) – szponzor: Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna

Szombatfalvi Etelka és István Ezüst HV-k

Hálózatigazgató lett a felvidéki csapat vezető párosa

Hálózatigazgatók lettek a Pálfi-Kis-ág vezetői
Hálózatigazgatókat is avattunk, méghozzá az én ágvezetőimet: Pálfi Katalint és Kis Gergelyt. Kedves, dícsérő szavakkal tették még felejthetetlenebbé ezt a pillanatot felsőbb vezetőik, Beta Tünde és Kolos. Igazán megható volt, itt megállt a tér és az idő egy pillanatra. Szívből gratulálunk nektek!

Pálfi Katalin és Kis Gergely szponzoraikkal, Beta Tündével és Kolossal

Pálfi Katalin és Kis Gergely elismerése

A négy pillér fontossága
Ebben az emelt hangulatban lépett a képzeletbeli színpadra a mi tanítónk, felsőbb vezetőnk, Ferenczy László természetgyógyász. Négy pillér fontosságáról is beszélt nekünk:

 • alázat,
 • fegyelem,
 • céltudatosság,
 • tanulási vágy.

Fontos, hogy az életünk minden területén rend és tisztaság legyen. Gyönyörűen felépített, egymásra hangoló, épülést hozó előadásokat hallhattunk tőle. Hálásan köszönjük.

„Csak menj és csináld!”
A második napot ismét egy igazgató kezdte meg. Egy újdonsült, friss, energikus! Kis Gergely HIG egy kérdéssel indított: Te milyen irányba állítod a járművedet? Mint mondta, neked is egy csodálatos állomás lehet a Biocom. Csak menj és csináld, hiszen minden találkozóval nyersz vagy tanulsz! – fogalmazott. Neked is köszönjük az inspiráló szavakat.

Fontos kérdések
Mondani szokták, az igazgató páros „szebbik fele” folytatta a napot, Pálfi Katalin HIG, aki ismét tükröt tartva, kérdésekkel látott el minket.

 • Követném-e önmagam?
 • Vásárló vagy szervező vagyok?

Ha ez kell ahhoz, hogy 175.000 PÉ rekorddal rendelküzzünk, minden nap tegyük fel ezeket a kérdéseket is magunknak! Higgy másokban, azelőtt, hogy ők hinnének benned! Nagyon büszke vagyok rátok, és arra, hogy a ti csapatotokba tartozhatom! Köszönöm!

Monka Éva HV

Gratuláció a Mercedest újra vezető előadónak

Mercédesszel érkezett
Ha kinéztünk az üveg ajtón, egy csodaszép Biocom Mercedes autót láthattunk a két nap folyamán. Természetesen a tulajdonosát is meghallgattuk, mit és hogy tett érte, hogy a Biocom cég neki ítélje egy hónapra, ráadásul másodszor. Ő Monka Éva, a Pálfi-Kis ág hálózatvezetője. Egyszerű választ adott, minden nap ugyanazt csinálod, de egyre jobban. Éva hatalmas példaként mindenki számára. Lendülettel, rekordokkal teli üzletet épít. Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

„Te vagy a felelős!”
A napot egy energiabomba zárta, a szó legnemesebb értelmében: Vass Szombatfalvi Zsuzsanna Arany Hálózatigazgató. Mint egyebek mellett mondta:

 • Mozdulj meg!
 • Maradj mozgásban!
 • Akard a legszebb cseresznyét és érd is el!
 • Kizárólag Te vagy a felelős a sikeredért!

Imádtam hallani őt, köszönöm az élményt! És összességében köszönjük a szervezőknek ezt a felejthetetlen két napot!

Visszajelzések a résztvevőktől:

Czékus Mónika HV: Egy kicsit a Pálfi-Kis-ágé volt a rendezvény…
Ismét fantasztikus két napot tölthettünk együtt, mint mindig. Most mégis különleges volt a számomra. Valahogy a magunkénak éreztem. Hogy miért is? A csodás házigazda, Nagy Andrea a Pálfi-Kis-ág vezetője, Monka Éva fantasztikus előadása, az elszántsága, a bizodalma nagyon megindító volt, és ő is a Pálfi-Kis Á-ávezetője. Újdonsült igazgatóink előadása nagyon profi, emóciókkal teli volt. Nagyon felnézek rájuk és jó ebbe a csapatba tartozni. Hálás szívvel köszönöm felső vezetőinknek, Zsuzsának, Oszinak, Lacinak a szervezését, a buzdító előadásukat.

Ágh Iveta: Tengernyi pozitív energia vett körül
Fantasztikus, élményekben gazdag két nap volt. A tengernyi pozitív energia, ami ott engem körülvett, nagyon feltöltött. Kimondhatatlanul élveztem, szívtam magamba csodás előadóink minden szavát, ami tanítottak és biztattak minket. Mindent köszönök!

Lelkes Erzsébet: Szárnyalunk, Vecsésnek is köszönhetően
A csodás vecsési képzés, aminek köszönhetem a sikereimet, számomra kihagyhatatlan immár 2021 óta. Itt tanultam meg, hogyan tudom valóra váltani az álmaimat. A mostani igazán szívmelengető volt, hiszen már a munkatársam is velem volt. A 2024-es évet szárnyalással kezdtük és folytatjuk. Hálás vagyok, hogy a Pálfi-Kis ágba tartozom.

Kohári Mónika: Nagyon sokat adott ez a két nap
Végre én is eljutottam életem első 2 napos képzésére, Vecsésre. Csehely Zsuzsa hálózatvezetőm és Novák Eszter szponzorom már meséltek erről a hatalmas lendületet adó lehetőségről. Nem is volt kérdés, hogy felszálljak-e én is erre a vonatra. Nagyon sokat adott ez a két nap. Megtanultam megérteni magamat, hogy ki is vagyok valójában „egy csiszolatlan gyémánt, aki majd drágakőként fog ragyogni” – Kis Gergely szavaival élve. Hallottam sok sikertörténetet, amit a végén magamra formáltam, vagyis, ha nekik sikerült, akkor nekem is fog. Rengeteg motivációt kaptam Ferenczy Lászlótól, és hogy a megfelelő alázattal, céltudattal, fegyelemmel, tanulási vággyal a sikert el lehet érni, és nem elég vágyni rá, hanem meg kell csinálni, hinni kell benne, hogy sikerül. Nagy lendülettel folytatom, már az üzletépítést, hogy másoknak is megmutassam ezt a csodás utat, ami előttük is ott van, csak rá kell lépniük. A következő vecsési képzésen is ott a helyem. Köszönöm, hogy részese lehetek egy ilyen szuper közösségnek. „Merj ábrándozni, úgy tudsz cselekedni.”

Dr. Fejér Adrienn: Jó ide tartozni
Nekem nagyon sokat adott a sok pozitív és mosolygós kolléga. A sok őszinte, segítő ember és a szeretet. Életemben nem kaptam ennyi „aha” élményt, ami olykor rossz volt, mert nem ott vagyok (MÉG) ahol akarok, és annyi nevetést, elfogadást, dicséretet és megerősítést, mint a hétvégén. Azzal az érzéssel jöttem el, hogy jó ide tartozni és ide akarok tartozni.

Tejfalussy Krisztina: Nagyszerű volt
Nagyon jól éreztem magam Vecsésen. Nagyszerű volt együtt lenni ennyi pozitív emberrel. Igazi lelki töltődés volt. A sok hasznos információt folyamatosan feldolgozom, mert egyszerre nem lehet. Köszönöm szépen, hogy ott lehettem!

Habran Zoltánné Éva: Fergetegesen jó volt
Mindkét nap fergetegesen jó volt. Ferenczy László mindig nagyon jó tanácsokkal lát el bennünket. Kiss Gergelytől és Katikától nagyon sok szívhez szóló útmutatást kaptunk.

Vass Szombatfalvi Zsuzsa lelkesítő szavai különösen átmelegítik a szíveket. Hálásan köszönjük!

Tófalviné Vass Réka: Megteszek mindent a fejlődés érdekében
A hétvége nagyon csodálatos volt, azon felül, hogy megismerkedhettem csodás emberekkel, rengeteget tanultam és nagyon sok megerősítést kaptam. Az elsődleges, ami most előttem lebeg: „mielőtt a világot rendbe akarod tenni, először tedd rendbe magadat”. Mivel a kedvenc idézetem: „Alattad a föld, feletted az ég és benned a létra”, így megteszek mindent a fejlődés érdekében. Rendkívüli emberek vagytok. Nagyon köszönöm a csodás hétvégét!

Bíró Irma Melinda: Önvizsgálatra késztető előadások
Néhány kulcsfogalom, ami sorban átjárt, ahogy hallgattalak titeket: döntés, cél, béke, türelem, alázat, kedvesség, magabiztosság, fókusz, szabadság, szeretet. Ezek a szavak bukkantak fel az előadásokban. Önvizsgálatra késztetnek, hiszen van, amit tudok működtetni és van, amit még egyáltalán nem… tanulom. Még 2 mondat Pálfi Katalintól: „Higgy az álmaidban, mert okkal kaptad őket! Mi teremtjük a valóságunkat!” Köszönöm szépen ezt a csodás két napot, hálás vagyok érte!

Sütő Katalin: Hálás vagyok
Hálás vagyok nektek ezért a két napért. Az egy mondat, amit szívesen megosztok veled: „Sokféle embert kell megkeresni ahhoz, hogy megtaláld a gyémántjaidat és sokoldalúnak kell lenni ahhoz, hogy mindenkivel szót tudj érteni.”

Csóka Szilvia: Eufórikus érzés
Vecsés, ahol az álmok születnek. Nagyon nehéz megfelelő szavakba foglalni azt az eufórikus érzést, amit átéltem, miközben hallgattam az előadókat, a történetüket, amiben benne volt az egész lényük. Azt éreztem, hogy: IGEN! Azóta újra és újra mondom az ott megfogalmazott mantrámat.

Vörös-Kovács Katalin: Már most lefoglaltuk a helyünket a következő kétnaposra
Gyönyörű és ügyes csapattársakkal érkeztem most is a vecsési kétnaposra. Több mint 4 éve voltam az elsőn és azóta is minden alkalommal itt vagyok. A HV-k mellett (Habranné Éva és Habran Évi, valamint Tihanyi Tímea, aki itt lett elismerve kitűzős HV-ként) új embereim is mindig jönnek, mint most is: Albert Szilvi, Medvegy Dorka és a Pölöskei házaspár, ahol Andi a következőket mondta: „A vecsési képzés kihagyhatatlan lehetőség a fejlődésre, tanulásra. Szuper társaság, mosolygós emberek, kiváló, tartalmas, ösztönző előadásokkal fűszerezve. Lehetőség arra, hogyan tudod fejleszteni önmagad, ehhez kapunk könyvajánlást is. A wellnessrészlegen tudsz lazulni, ismerkedni. Az étkezés pedig változatos, ízletes. Mindenképpen minden szempontból szuper! Ne hagyd ki! Tervezd be magadnak!” Már most várjuk a következő kétnapos képzést, többen már a helyet is lefoglaltuk. Szerintem ennél nagyobb bizonyíték nem is kell arra, hogy ez szuper!

 

Az új hálózatigazgatókat állva tapsolta a közönség

Az angyalkázós játék győztesei, 101 pozitív gondolattal

 

 

Ezeket olvastad már?