Kezdőoldal Ágak Bausche Melinda Ezüst Hálózatvezetőként már nem a történet egyedüli főszereplője Nagyváradon, az erdélyi Péter-ágon

Bausche Melinda Ezüst Hálózatvezetőként már nem a történet egyedüli főszereplője Nagyváradon, az erdélyi Péter-ágon

Bausche Melinda az Ezüst Hálózatvezetőknek járó oklevéllel Bausche Attila, Doboli Rubinka és Szekrényes Zoltán társaságában

Bausche Melinda Nagyvárad mellett, Borson él Romániában. A kétgyermekes édesanya 2018 novemberében lett HV Doboli Rubinka csapatában, az erdélyi Péter-ágon. Viszonylag hamar elérte a hálózatvezetői szintet, de valójában akkor értette meg, mi is az igazi feladata egy vezetőnek, amikor felismerte, hogy innentől kezdve már nem ő a „történet egyedüli főszereplője”. Alábbi sorai pedig ezt messzemenően bizonyítják is, nem véletlen, hogy ugyan hivatalosan ezüst a minősítése, de valójában már az „aranykapuban” áll. Azaz, dehogy áll: nagyon is halad!

Bausche Melinda egyik hálózatvezetőjével, Szekrényes Zoltánnal a szovátai, román nyelvű képzésen

Vezetői kibontakozás, elfogadással
Élettapasztalatok, különböző nézőpontok, az elengedhetetlen képzések, a kihívások, a szponzori segítség – ezek mind hozzásegítettek ahhoz, hogy megértsem és kibontakoztassam vezetői mivoltom lényegét. S amikor már nem erőltettem, nem siettettem csak elfogadtam, hogy minden a megfelelő időben érkezik meg hozzánk, akkor jelentek meg a vezetők a csapatomban is.

Bausche Melinda vezetői és szponzora társaságában: mellette Szekrényes Zoltán, Pakot Tímea és Doboli Rubinka

Három csodálatos vezetővel az arany felé
Pakot Tímea Tünde lett 2020 decemberében az első HV-m, majd Szekrényes Zoltán következett ez év januárjában, így a 2022-es évet Ezüst HV-ként indítottam. Tudom, hogy a 2022-es év lesz az eddigi legjobb, hisz áprilisban újabb hálózatvezetőt avattunk, Fülöp Katalint, így a vezetőim sikereivel együtt egyre közelebb kerülök az Arany HV szinthez.

Az ágvezető példaképpel, Péter Ágnes Arany Hálózatigazgatóval egy képzésen

Öröm és büszkeség a társaim sikere
Minden alkalommal örömmel tölt el, amikor azt látom, hogy a körülöttem lévő emberek életében történik valami jó dolog, valami jó irányba mutató változás. Mindig is örültem mások sikerinek, sohasem volt bennem rossz érzés, felnéztem rájuk és inkább arra voltam kíváncsi, hogyan csinálták. Felemelő érzés, amikor látjuk az embereket fejlődni, kibontakozni, látjuk, hogyan válnak sikeressé, de amikor ezt az érzést tetőzi a büszkeség is – mert hozzám tartoznak azok az emberek –, szavakban talán nem is lehet kifejezni.

A hálózatvezetői kitűző átadása Szekrényes Zoltánnak, Péter Ágnes ágvezető társaságában


Inspirálódás és sikerek egy örök recept mentén
Ezt a változást, fejlődést köszönhetjük legfőképpen ágvezetőinknek, Péter Áginak és Csabának. Nem utolsósorban pedig annak a sok vezetőnek, Ezüst-, Arany Hálózatvezetőknek, igazgatóknak, akiktől tanulunk és inspirálódunk, és akik előttünk járva mutatják az irányt. Köszönjük! Egy dolog biztos: a világ változik, ami viszont biztosan örök „recept” marad ebben az üzletben az emberek segítése, felemelése, támogatása és szolgálása.

Bausche Melinda új hálózatvezetője, Fülöp Kati társaságában

 

Startképzés után egy gyors szelfi a csapattal

Ezeket olvastad már?