Kezdőoldal Ágak Életmódváltó napot tartott Debrecenben a Gazdag-ág

Életmódváltó napot tartott Debrecenben a Gazdag-ág

20180128_102047[1]

Január 18-án neves szakemberek közreműködésével tartották meg az év első debreceni képzését. A Gazdag-ág tagjai ezúttal az csapat felsőbb vezetőjét, az Egészségkönyv szerzőjét, Ferenczy László Arany Hálózatigazgatót, valamint a dr. Asztalos Lászlót invitálták a rendezvényre, hogy bővítsék tudásukat. A részleteket a debreceniek rutinos, gyógyító vénával is rendelkező hálózatvezetője, Kádárné Virág Julianna jóga pszichoterápia és életmód tanácsadó, a nap háziasszonya osztja meg velünk, köszönet érte.

Dr. Asztalos László a problémaelemzés mellett a Reg-Enor kúrát méltatta

Dr. Asztalos László a problémaelemzés mellett a Reg-Enor kúrát méltatta

Dr. Asztalos László: Világszerte nő az elhízott emberek száma
Délelőtt a TOP 1 termékünk volt a középpontban. Dr. Asztalos László, debreceni altatóorvos „Miért a Reg-Enor?” című előadásával nyitottunk. Nagyon jó összefoglalót kaptunk orvosi szemmel a készítmény és a hozzá kapcsolódó kúra működéséről, fontosságáról. Asztalos doktor felhívta a figyelmünket arra, hogy az elhízott emberek száma sajnos világszerte egyre növekszik. Már gyermekkorban elkezdődik a probléma. Beszélt azokról a népbetegségekről, amelyek összefüggésbe hozhatóak a túlsúllyal, a lista sajnos elég hosszú…

Életmódváltás és plusz termék is segítheti a kúrát
Elmondta, hogy a Reg-Enor és az állati eredetű zsírok együttes fogyasztásával elérhetjük, hogy az epesav intenzív termelődése beinduljon, amelynek nagyon fontos funkciói vannak. Javaslata alapján célszerű kiegészíteni az életmódváltással járó terápiát probiotikus készítményekkel (Flóra Plus, SCD Herbal) és vitaminokkal. Különösen a D-vitamin fontosságát emelte ki.

Kádárné Virág Julika konferálja fel Erdős-Mózes Emesét

Kádárné Virág Julika konferálja fel Erdős-Mózes Emesét

Erdős-Mózes Emese: A terápiához önfegyelem is kell
Ezt követően Erdős-Mózes Emese okleveles ápoló, életmód-tanácsadó és terapeuta beszámolója következett, ki először szerepelt nyilvánosan Biocomos rendezvényen. Környezetében többen regenoroznak. Ezzel kapcsolatos eredményeit, sikereit osztotta meg a hallgatósággal. Előadásában kiemelte, hogy a sikeres terápiához nélkülözhetetlen az önfegyelem, önismeret, önértékelés. Fontos, hogy tűzd ki a célod és hozz egy döntést, hogy megcsinálod!

Tóth Zoltán a sikerhez vezető útról beszélt

Tóth Zoltán a sikerhez vezető útról beszélt

Tóth Zoltán határozott, lendületes munkát javasol a siker érdekében
Tóth Zoltán Ezüst Hálózatvezető az üzletről beszélt. Elmesélte, hogy párjával, Ritával hogyan építették fel közösen a saját csapatukat két év alatt szinte a nulláról. Határozott, lendületes, következetes munkával gyorsan meg lehet teremteni egy biztos anyagi egzisztenciát. Mindezt úgy, hogy közben segítesz másokon. Egyszerű, szeretetteljes emberek. Ezt tanítják, ezt a mintát mutatják a munkatársaiknak is! Igazi példaképek.

Ferenczy László az egészségről és az életépítésről is szólt

Ferenczy László az egészségről és az életépítésről is szólt

Ferenczy László: A harmóniához mind a négy fontos terület egyensúlya kell
A nap zárásaként ágvezetőnk, Ferenczy László beszélt a szív és érrendszeri betegségek kialakulásáról, megelőzéséről, és kezeléséről. Ahogy fogalmazott: „Addig foglalkozz az egészségeddel, amíg nem kell foglalkoznod vele!” Mint hangsúlyozta, életünk főbb pillérei az egészség, pénz, szabadidő, és az emberi kapcsolatok. A boldog, harmonikus élethez mind a négy területet rendeznünk kell! Ehhez nyújt nekünk segítséget minden szinten a Biocom rendszer. Így az egészségmegőrzés mellett az életépítés kérdéseiből-válaszaiból is bőven kaptunk útravalót.

Elmélet és gyakorlat egyszerre
Élményekben gazdag, tartalmas motiváló nap volt! Elméleti és gyakorlati segítséget kaptunk ahhoz, hogy valóban életmódváltó döntéseket hozzunk!

20180128_101929[1] 20180128_101942[1] 20180128_102047[1] 20180128_103804[1] 20180128_103920[1] 20180128_110600[1] 20180128_111203[1] 20180128_134642[1]

Ezeket olvastad már?