Kezdőoldal Ágak Akik szeretnek együtt lenni – Családi Nap a Gazdag-ágon

Akik szeretnek együtt lenni – Családi Nap a Gazdag-ágon

Miért kerül egy Családi Nap beszámolója az ághírek mellett ebbe a rovatba is? Azért, mert egy 70 fős együttlétet megszervezni óriási siker. Azért, mert azok voltak ott a családtagjaikkal, akinek fontos a siker. Azért, mert a Gazdag-ág jelenlegi és leendő vezetői tudják: ha van, akkor közös a siker. Ráadásul sokkal jobb együtt örülni neki, és tervezgetni a következőt. S ne feledjük: mindig a siker mögött lévő AKI a legfontosabb, aki egy ilyen örömteli, magas rezgésű rendezvényen is csiszolódik, erősödik, siker-képpel telítve. Ehhez kell az AMI, jelen esetben egy ilyen buli… A debreceni központú ág vezetőjének, Gazdag Katalinnak ihletett beszámolója következik a pünkösdi, tartalmas programról, mely a Koppány-Völgye Erdei Kalandparkban zajlott. A képek elárulják: fergeteges hangulatban!

„Közel 70 ökonetes szurkolt a szakácsoknak a jó babgulyásért, s adta bele minden lelkesedését az előkészítő munkálatokba!

Kun Misi és Pántya Sanyi remek szervezői munkája előzte meg a programot, a Koppány Fogadó tulajdonosa – Kovács Pali – nagyon jó házigazdának bizonyult.

Az idő is a kegyeibe fogadott bennünket, már csak nekünk kellett beletenni magunkat a megvalósításba, s a képek bizonyítják, hogy ez nagyon jól sikerült.

Karcsú zöldségek, gömbölyödő babszemek potyogtak bele az üstbe, a szakértelem már a kavarásban is megmutatkozott, beleadtunk apait-anyait, vigyázó szemeinket az üstön tartottuk, s kopogó szemekkel vártuk az üdvözítő, megváltó szót: kondérhoz!!!

Virág Julika csapatjátékokkal színesítette a napot. Volt itt Ökomaggal célbadobó verseny, dabasi puzzle kirakás, gyorsasági és erőnléti feladatok, kvíz, melyek próbára tették az fejeket és izmokat, még az arcizmokat is a sok kacagás miatt.

Meghittség és elégedettség övezte a babgulyást, dicsérő szavak magasztalták a kezeket, melyek fenséges eledeleket teremtettek.

Foci, röpi, íjászat, tollas, séta után baráti beszélgetésekkel kerültünk közelebb egymáshoz.

Előkerültek nézőpontok, megoldásra váró feladtok is.

Te hogyan csinálod? Szerinted mit kéne? Jól gondolom-e?

S beszélgettünk csak úgy, a „semmi fontos témáról”, mert élmény az emberben az embert megtalálni.

Egyöntetűen egy kora őszi ismétlés mellett döntöttünk.”

[nggallery id=27]

Ezeket olvastad már?