Kezdőoldal Ágak A Platánusból az internetre: másfélezren nézték a Lőrincz-ág online Reg-Enor Estjét a feltalálóval!

A Platánusból az internetre: másfélezren nézték a Lőrincz-ág online Reg-Enor Estjét a feltalálóval!


Számos cikk születik a Biocom hírportáljára is arról, hogyan alkalmazkodott a hálózat a koronavírus-világjárvány miatt elrendelt veszélyhelyzet okozta különleges körülményekhez. Egyre több rendezvénytípus válik – legalábbis, átmenetileg – kizárólag digitálissá az összejövetelek központi tiltása miatt, a kisebb meetingek (megbeszélések, vezetőik) pedig már rutinból mennek a neten. Ne feledjük: eddig sem volt ritka, hogy távol élt egymástól a szponzor és munkatárs, és a közösségi médiában indított kapcsolatfelvételek sem előzmény nélküliek. De egy klasszikus esemény megszervezése a világhálón már embert próbálóbb. Ám a Lőrincz-ág hagyományos, budapesti rendezvényének átköltöztetése bizonyítja: ilyet is lehet. S akár többször annyian csatlakozhatnak, mint a hotel különtermében…

Az előadók: Bánfi Zoltán, Szabó Sigfrid, Bress Bea

Bánfi Zoltán: Plusz két nap, plusz félezer ember
Először a tények: 1063-an nézték elő, egyenes adásban a Reg-Enor Estet, és még 471-en utána, mert az alkalmazás arra is képes, hogy még 48 óráig megőrizze a tartalmat – erről Bánfi Zoltán tájékoztat, aki az est technikai feltételeit teremtette meg, valamint a felvezetést adta. Az online marketingben jártas, hálózatépítő gyakorlattal is rendelkező Zoltán azt mondja, az előzetesen regisztráltak komolyan is gondolták a szándékot, hiszen több, mint 4/5-e vagy részt vett élőben az eseményen, vagy két napon belül megnézte a felvételt.


Európából figyelték az adást
A Webinar Jam szolgáltatásnak ez egy nagy előnye, az pedig a világháló miatt nem is kérdés, hogy messze nemcsak magyarországi nézők voltak jelen. – A bejelentkezések alapján látszott, hogy rengetegen figyelték Közép-Európából, jellemzően onnan, ahol a Biocom partnercégekkel rendelkezik, de például Angliából is. Persze, ehhez a munkatársak hozzáállása is kellett, akik ráéreztek az online munka előnyeire és ügyesen rászerveztek – tette hozzá.

Bress Bea: Ide „eljöttek”, akár családostul
Az eredetileg a Platánus Hotelben tartott estek főszervezője Bress Bea, a Lőrincz-ág egyik komoly csapatának vezetője. Mint gyakorlott hálózatvezető megjegyzi, nagy előnye ennek a rendszernek, hogy olyanokat is le lehetett ültetni a képernyő elé, akiket régóta próbáltak megszólítani az „offline” (vagy az eredeti, Platánusos) rendezvénnyel. Így, az online térben viszont végignézték. Sőt, Bea szerint még a statisztikai számoknál mutatottaknál is valószínűleg sokkal többen, hiszen tudja, hogy volt, ahol egész családok ültek a monitor előtt…

Szabó Sigfrid online is kitűnő volt
Persze Beának is másképp kellett felkészülnie, mert bár profi előadó a színpadon, az online kommunikáció izgalmat okozott. Pláne Szabó Sigfridnek, aki a 76-ikban járva is profin tette a dolgát. A Reg-Enor Géniusz- és Prima-díjas feltalálója a technika adta lehetőségekkel egyszerre többekhez tudta eljuttatni a Biocom csúcstermékének és a hozzá tartozó kúrának az üzenetét, mint több, hagyományos rendezvényen együttvéve.

Folytatás: május 13.
Az estnek természetesen a része volt a Biocom Életmódprogram ismertetése is. A nagyjából egy és negyedórás program sikeres volt, amit a végén beírt visszajelzések is bizonyítanak. S a remények szerint az ennek következtében megjelenő aktivitások… Utóbbit igyekeznek majd ezen eseményekkel a következő hónapokban is hozzájárulni, várhatóan továbbra is online formában. A Lőrincz-ág tervezett online Reg-Enor Estjeinek időpontjai: május 13., és június 17. – a részletek később.

Néhány utólagos visszajelzés az Online Reg-Enor Estről:

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna (ágvezető, Vass-ág): Értékes és hasznos volt
Nagyon értékesnek és hasznosnak tartottam a Reg-Enor estet, külön élmény volt részese lenni a közel ezer fős hallgatóságnak. Köszönjük az előadóknak és a szervezőknek! Jókor vagyunk a legjobb helyen!

Szegedi Brigitta (hálózatvezető, Vass-ág): Konkrét tanácsok, megragadó üzenetek, részletes elemzések – nagyon tetszett!
„Egy dolgon ne spórolj: az egészségeden!” és „Nem lehet luxus az életben maradás!” Ez a két mondat nagyon megragadott! A kiváló Biocom termékeket Bress Bea olyan aktuális aspektusból mutatta be, hogyan állják meg helyüket a jelenlegi vírusos időszakban. Szólt arról, hogy abszolút létjogosultságuk van a jövőre mutatva is, sőt, nagyszerű eszközök a kezünkben, mert az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlenek! Extra magas hatóanyagok a termékekben… A Biocom, mint üzlet is biztos alapokon áll folyamatosan és robbanásszerű lesz a fejlődése, látok ebben perspektívát. Szabó Sigfrid nagyon alaposan, közérthetően és megnyugtatóan magyarázta el, mennyire fontos a bélflóránk rendberakása: „Ha epesav van, simán átvészeled!” A Reg-Enor, a megfelelő zsírbevitel, a Mikrobiom, Q-Vital, az algatermékek számomra hangsúlyosak voltak, illetve a megfelelő higiénés szabályok betartása. Nagyon tetszett az előadás, konkrét életmódbeli tanácsokat hallhattunk, lelki és testi egészségünkre vonatkozóan.

Harkai Csilla (5. szintű munkatárs, Vass-ág): Rendkívüli volt, várom a folytatást!
Nagyon jó volt az egész előadás, ahol bemutatták a Biocomot és a termékeket. Szabó Sigfrid előadása pedig rendkívüli volt, mert sok új dolgot megtudhattunk a Reg-Enorról. Remélem, hamarosan folytatódik!

Kunné Mazsi (hálózatvezető, Gazdag-ág): Sokan „most érnek rá” a Reg-Enorra
Szuper, hogy közel tudjuk vinni egyre több emberhez idő- és pénzspórolással a Reg-Enor hírét! Ebben az érdekes világhelyzetben az online tér összehozza az embereket. Nagyon sokan most érnek rá figyelni erre a nagyszerű készítményre! Sigfrid pedig fergeteges volt, mint mindig, és csodálatos, hogy folyamatosan új és új tapasztalatokat oszt meg velünk.

Ezeket olvastad már?