Kezdőoldal Ágak A felépítő, az üzletasszony, a szakértő és a tanító – négy profi tartotta a Molnár-ág újabb Kulcsember-képzőjét

A felépítő, az üzletasszony, a szakértő és a tanító – négy profi tartotta a Molnár-ág újabb Kulcsember-képzőjét

Molnárné Andrea ágvezető a nap vezető előadóival: Nyíri Zoltánnal és Csordás Anikóval

Aki ott lesz, annak igazi „műhelymunkában” lesz része és a nap végére mindent szakszerűen tudni fog, már csak alkalmaznia kell – ezzel a csábító ajánlattal invitálták a Molnár-ág tagjait a legutóbbi Kulcsember-képzőre. A február 23-án, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában tartott előadássorozat ennek szellemében zajlott azoknak, akik teljesítették a jelentkezés minimum feltételét, azaz a saját 200 pontot és a legalább egy új beiratkozót. Most már ők következnek az alkalmazással… Illetve előbb Vituska Albin beszámolója a szegedi napról. Az ág szerbiai csapatának egyik vezetője most is hamisítatlan stílusában adja vissza történéseket – köszönet érte!

A műhelymunka résztvevői, akik alkalmazni is fogják a hallottakat

Dankó János, a profi felépítő
A nap házigazdája Dankó János Arany HV volt, aki zseniálisan vitte a napot, markában tartva az esemény fonalát. Megkockáztatom kijelenteni, hogy a felépítést a legjobban csinálja az egész hálózatban, de a Molnár-ágban biztosan.

Dankó János ragyogóan építette fel a szereplőket


Helyzetbe hozás
Ennek megfelelően úgy helyzetbe hozta (felépítette) bemutatta az első előadót, hogy az meg is jegyezte, hogy ilyen szépen még nem hallotta felkonferálni magát. Márpedig ha jól felkonferálják az embert, akkor szinte követelmény, hogy nagyon jó előadás legyen.

Az ágvezető a Győrből érkezett díszvendéggel

Csordás Anikó, az üzletasszony
Csordás Anikó Arany HV ekkor lépett a színre. Nekem mindig is vesszőparipám volt a megjelenés, öltözködés, és hát hogy is mondjam… Ha elképzelek egy igényes üzleties megjelenést, akkor Anikó képe ugrik be. A jó felépítésnek köszönhetően olyan előadást rittyentett, hogy csak néztünk ki a fejünkből…J


A másolhatóság a lényeg
Előadásában az érzéseket és a gyakorlati lépéseket ecsetelt, mint a képzések miniben, törzsasztalok stb., és hogy ezek hogyan legyenek eredményesek. Mindig az üzlet kell, hogy legyen az első, mert az épül be az emberek fejébe. Idézem: „Nem az számít, ami működik, hanem az, ami másolódik”. Ez az én olvasatomban ez úgy néz ki, hogy ha a termékeladás helyett az üzleti hozzáállás másolódik, akkor nagy magasságokat lehet elérni…

Nyíri Zoltán ezúttal az online tér profizmusáról szólt

Nyíri Zoltán, a szakértő
Második előadónk Nyíri Zoltán kommunikációs tréner-író volt. Témája a majdnem mindenki által használt Flajsz Bukk (nem kell nevetni, faluhelyen így nevezik a Facebook-ot…). Zoli elmondta, hogyan lehet brandet építeni magunkból a közösségi oldalakon, és hogy rengeteg múlik az apróságokon. Ezt mondta: „Az online-al tudod kommunikálni, hogy mennyire jó vagy offline.”

Valóban aktív tagok a Molnár-ágon

Ha ő elkezdené…
Előadása közben azon tanakodtam, hogy ezek nekem miért nem jutottak eszembe előbb? Valószínűleg azért mert ő a szakember, ő kutatja a témát… mi pedig csak megfogadjuk a tanácsot. Előadás közben elhangzott tőle olyasmi is, ha ő kezdene el dolgozni a Biocom üzletben, akkor hogyan csinálná. (Ekkor ágvezetőnk, Molnárné Andi felkapta a fejét, és kerekebb lett a szeme, és csak sejthetjük, hogy miért…)

Molnárné Andrea ágvezető a kulcsember szokásainak felvételéről is beszélt


Molnárné Andi, a tanító
Harmadjára kitől tanulhattunk volna mástól, mint attól az embertől, akinek mindannyian köszönhetjük, hogy a csapat részesei lehetünk, és oda akarunk jutni ahol ő tartózkodik… Molnárné Szélpál Andrea adott át nekünk nagyon nagy tudásából valamennyit (azért jó, mert nem fáj, és neki se lesz kevesebb belőle, ha nekünk ad, mi pedig csak többek leszünk tőle.)

Jó példa kell a másolódáshoz
Témái az üzleti hozzáállás és a példamutatás voltak. Lehet szöszölni a termékekkel, de ugyan minek? Ha jó példával járunk elöl, akkor az jól másolódik le, és nem kell félni, hogy a másolat másolata már silányabb minőségű lesz…

Ösztönző kérdések
Gyakorlati kérdésekkel rukkolt elő, kulcsember-képzés lévén: „Van-e arra módszered, hogy úgy éld leendő életedet, ahogy szeretnéd? Akkor szeretnéd-e, hogy erről is beszélgessünk?” – tette fel a kérdéseket.

Tágult látásmódok
Feltöltődve és tettre vágyóan hagytuk el az iparkamarai székház előadótermét. Úgy gondolom, tágabbra lettek az ablakok tárva a fejekben, ami hosszútávon biztosan nagy eredményekhez fog vezetni.

 

Ezeket olvastad már?