Kezdőoldal Ágak A Biocom töltőjére tette magát a Kónya-ág Budapesten Startnapozó csapata

A Biocom töltőjére tette magát a Kónya-ág Budapesten Startnapozó csapata

„Köss belénk!”

A Benczúr Hotelben tartott Startnapot a Kónya-ág nagy, nemzetközi ágakon kívüli csapata. A május 7-i eseményre két fantasztikus vendégelőadót hívtak: Kis Éva holisztikus hajgyógyászt, valamint a nagyváradi Arany Hálózatigazgatót, Hermann Juditot. Szalay Rita HV az ő tanításikon kívül túl a nap teljes krónikáját átnyújtja nekünk.

Hermann Juci és házigazda, Szalay Judit

A haj az egyik fontos jelzőrendszerünk
Elsőként Kis Éva holisztikus hajgyógyászt hallhattuk, aki által egészen más megvilágításba került szerintem sokaknak a „hajas” téma. Merthogy ez testünk egyik nagy jelzőrendszere. Tudtad? Drasztikus hajhullás, ekcémés, gyulladt fejbőr, kopaszodás, őszülés, zsírosodás, festék miatti hajminőség romlás – és még sorolhatnánk.

Kis Éva holisztikus hajgyógyász

Segít a Hair Nice
Megnyugtató hír, hogy minden problémát helyre lehet hozni, nem kell kortól, genetikától függővé tenni hajkoronánk állapotát. Mindezt 27 évnyi szakmai tapasztalattal megtámogatva hallgattuk! Hitelesebb szakembert nem is kívánhatnánk magunknak. A Kis Évához köthető Hair Nice termékcsaládunk már sok ezer ember számára bizonyított, amiből pár személyes tapasztalatot hallhattunk is a közönség soraiból.

Hajas tapasztalatmondók

Hermann Judit: A lehetetlen is lehetséges, ha akarjuk
A másik hölgy, akit szintén nagyon vártunk, Erdélyből Hermann Judit Arany Hálózatigazgató. 3 gyermekes családanyaként számomra olyan példakép, aki életével, hivatásával azt mutatja meg számunkra, hogy a lehetetlen is lehetséges, ha igazán akarjuk!

  • A boldogság a sikerélményben rejlik, ehhez pedig bátorság kell.
  • Bátorság a tapasztaláshoz, ahhoz, hogy megcsinálom azt a dolgot, amiről azt hiszem, nem vagyok rá képes.
  • Csináld, csináld és történnek a csodák!

Például ilyen elvek és tanítások mentén vált egy 110 kg-os depressziós családanyából mára egy 16.000 főt számláló közösség vezetője, és mindez csupán egy Grapefruitmag-kivonatos sztoriból kiindulva.

Kitűzős HV elismerés: Ravasz Ágnesnek Nemcsényi András gratulált

Ki a te életmeséd főszereplője?
Élettörténetét hallva azt mondtad volna róla, hogy ez csak egy mese. Igen az, mindenkinek a sajátja, csak az nem mindegy, ki benne a főszereplő, és milyen sorsot farag magának. Ami pedig mindvégig vezérelte – ahogy minket is minden nap –, tiszta szív, lélek, és a legtisztább szándék. Mert a Biocomos közösségében ez a teremtő erő, természetesen véget nem értő kitartással és szorgalommal fűszerezve. Ahogy tömören meg is fogalmazta: „Nem mindegy, hogy kell, vagy akarod!”

HV elismerés: Laczkó Kiss Eszter

Átfogó kép
Mint minden Startrendezvényen, ezúttal is átfogó képet kaphatott minden résztvevő a Biocom adta lehetőségekről, a rendszer működéséről is.

A nap folyamán okleveles elismésben részesültek:

  1. szint: Konrádt Ágnes, Czél László
  2. szint: Ignácz Miklós, Nagy Brigitta Rózsa
  3. szint: Bujtár Istvánné
  4. szint: Mestyán Róbert
  5. szint: Bánki Róbert – őt Szegő Tünde ismerte el

6-os szint elismerése: Bánki Róbertnek Szegő Tünde gratuláltff

Új HV a Szalay csapatban
A Szalay csapatban nagy büszkeségünkre új vezetőt (7. szint) ismerhettünk el

Laczkó Kis Eszter személyében. Gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rád, Eszti!

75 évesen, kitűzősen
Arany kitűzős hálózatvezetői elismerést pedig Nemcsényi András csapatából Ravasz Ágnes vehetett át a Startnapon. Mert a Biocom nemcsak határoktól, de korhatártól függetlenül is működik annak, aki működteti. Ági, 75 évesen példa vagy sokak számára, csak így tovább!

Minden szintlépőnek szívből gratulálunk!

A Biocomos tudásra egyre többen szomjaznak

Temperamentumos levezetés
Testvéremnek, Szalay Juditnak a mai nap háziasszonyaként szintúgy jár a gratuláció.

A tőle már megszokott lendülettel, temperamentummal, mosollyal vezényelte le a napot.

86 méter köt össze minket
Ma került sor az erdélyi Kult Fesztivál keretén belül meghirdetett „Köss belénk” Guinness rekord méretű sálhoz való hozzájárulás leadására is, ami vasárnap elérte a 86 métert! Ha jól tudom, a teljes Biocomos hozzájárulás pedig már meghaladta a 700 métert… Minden percét élveztük a kötésnek, sztorizgatásnak, amivel a történeteinket is valahol összekötöttük, ha jelképesen is.

Folytatás június 4-én
A tanulás és jó hangulat mellett olyan hamar elreppent ez a Startnap is, hogy szinte észre sem vettük. Egyszerűen fantasztikus egy ilyen közösséghez tartozni! Találkozzunk június 4-én újra a Benczúr Hotelben!

Ezeket olvastad már?