Kezdőoldal Ágak Szárnysegédből lett kulcsember Biró Zsolt, aki Ezüst HV párja szponzorálásával érte el a hálózatvezetői szintet a Czentlaki-ágban

Szárnysegédből lett kulcsember Biró Zsolt, aki Ezüst HV párja szponzorálásával érte el a hálózatvezetői szintet a Czentlaki-ágban

A Biocom szerelmespárja. És most már vezetőpárosa..

Természetesen Biró Zsolt is, mint sokan az újonnan feltörekvő vezetők közül, először a Reg-Enorral került fizikai kapcsolatba 2017 tavaszán párja (vagy pontosabban, ahogy ő fogalmaz: szerelme), Szilágyi Márti Ezüst HV által. Ám először nem fogyasztó volt, hanem csak nézelődő, mert akkor még Márti kezdte a kúrát és Zsolt a konyhapulton botlott bele a flaskába. Meglepődve kérdezte, hogy mire jó ez az „ötezer forintos üdítő”? Innen indul az ő története, amely összefonódik a család, és tágabban nézve a Czentlaki-ág sikereivel, fejlődésével is…

Mire jó egy húsbolt…?


Sikeres életmódváltás
Márti elmesélte, hogy mi is ez a fogyásról és gyógyulásról szóló program és akkor döntöttem el, hogy állapotfelmérés segítségével felfedem a több éve húzódó egészségügyi problémáim okát. Ez, és a teljes életmódváltással járó terápia annyira sikeres volt, hogy nyár végére 16 kilótól sikerült megszabadulnom és a krónikus betegségeimnek is búcsút intettem!

Megfogott a családias hangulat
Augusztusban Márti unszolására elmentem a Czentlaki-ág Startképzésére, ahol az információkon kívül a számomra legfontosabb benyomás az a családias, bensőséges hangulat volt, ami azóta is jellemzi ezt a csapatot. Köszönhetően Czentlaki Zoltánnak és párjának Beatrixnak, akik egy olyan „életképet” vetítettek elénk, ami szilárd alapokat képez jövőbeli terveimhez.

Beszédes számok

Húsboltos Biocomozás
2017 őszén Márti „szárnysegédjeként” kulcsemberré fejlődtem. Egy könnyed csavarintással összevasaltuk a Biocom üzletet a főállásom által nyújtott lehetőségekkel, ugyanis 18 éve vezetem lakóhelyünkön, Szigetszentmártonban a helyi Húsboltot.

Szigetmártonból Egyiptomba
Itt szerveztük az első egészségestjeinket Tóth Zsizsi Gyémánt HV és párja, Jámbor Gábor, nagyszerű természetgyógyászunk segítségével, akiknek azóta is rengeteget köszönhetünk! Ez 2017 év végére azt eredményezte, hogy Márti HV lett, én 5-ös szintű munkatárs és az őszi, egyiptomi utazási versenyt is sikeresen teljesítettük.

A sokat segítő felső vezetőkkel, a kép két szélén Tóth Zsizsi és Jámbor Gábor

Nem a húspult mögött, hanem egy tréning pódiumán Biró Zsolt

2018 a tanulás éve volt
Kis kétszemélyes csapatunknak – kedvesemmel ­– a 2018-as év a tanulás és a tapasztalás éve volt. Kulcsemberek jöttek-mentek, belevetettük magunkat a mélységépítés rejtelmeibe… Kezdtek kialakulni a szokásaink, módszereink. Ennek dacára mégsem hozott túl nagy kiugrást az az esztendő.

Az ágvezető Czentlaki házaspárral


Újra a rajtvonalhoz álltunk
Talán ennek köszönhetően és, hogy mi Mártival az életben is együtt lélegzünk, 2019 elején „fulladozni” kezdtünk. Olyannyira, hogy áprilisra kettőnknek is alig volt több, mint 4000 pontunk. És ekkor kellett felállni újra a rajtvonalhoz!

Motivált a pécsi rakétavonal
Párom/szponzorom egy huszárvágással elindított egy pécsi „rakéta” vonalat, aminek sikere engem is arra késztetett, hogy céljaink, álmaink megvalósítása érdekében többet kell kihoznom magamból. Szeretném a passzív jövedelem nyújtotta előnyöket hosszú távon is élvezni. Kiszállni a mindennapos mókuskerékből és minél több emberhez eljutni a Biocom/Ökonet jóhírével.

Zsizsiék ekkor is segítettek
Ennek érdekében magam is delegáltam az általunk szervezett állapotfelméréskre érdeklődőket. Jobban fókuszáltam a lehetséges kulcsemberekre. Zsizsikéék segítségével elindításokat tartottunk és fókuszáltam a törzsvásárlóimra.

A riviérás kihívás is segített
Időközben lépést kellett tartanom a „pécsi rakétákkal”, hogy Mártika Ezüst Hálózatvezető lehessen az én Hálózatvezetővé válásom által. Persze az egyéni fejlődésem is erősen fókuszban volt. Kapóra jött az őszi Török Riviéra verseny a Czentlaki-ág szervezésében, melynek feltételeit sikerült teljesítenem, így 2019 decemberére minden addigi tervünk megvalósult.

Minden addigi célunk teljesült
A karácsonyi rendezvényen megkaptam a HV oklevelet, az utazási vouchert, és szerelmem Ezüst HV lett. Húszezer pont feletti havi csapatteljesítményünkhöz ötezer pont feletti forgalmakat sikerül egyelőre realizálnom, ami elengedhetetlen minimum addig, míg meg nem találom a stabil kulcsembereimet.

Számokkal is megfogalmazható célok idén
A 2020-as évre fejlődést terveztem. Célul irányoztam az Ezüst HV szintet és 15-20 ezer pontos havi forgalmat az év végéig. Továbbá pedig határ a csillagos ég. Álmunk párommal minél magasabb üzleti szint elérése és az azzal járó hétszámjegyű jövedelem egy olyan üzletben, ami tiszta, átlátható és minél több emberhez jut el az életmódprogramunk minden jótékony hatása.

Büszke vagyok a cégünkre!
Patriótaként büszke vagyok, hogy egy biztos lábakon álló magyar cég munkatársa vagyok és mivel a környezetvédelem is szívügyem, ezért is fontos, hogy ilyen remek termékkör áll a rendelkezésünkre ebben az üzletben.

Szponzorokból barátok
Köszönöm a sok-sok segítséget és példamutatást ágvezetőimnek: Czentlaki Zoltánnak és Czentlaki Beatrixnak, valamint felső szponzoraimnak: Tóth Zsizsinek és Jámbor Gábornak. Mindannyiukhoz szoros barátság is köt már!

Biocom szerelmespár vagyunk
És végül, de nem utolsósorban páromnak, Szilágyi Mártinak, közvetlen szponzoromnak, akivel az idők végezetéig Biocom szerelmespárt fogunk alkotni!

Ne legyetek magatok akadályai!
És végül: ne feledjétek, ha reggel felébredtek és végiggondoljátok a jövendőtöket, az egyetlen akadály, ami gátat szabhat álmaitoknak, az csak ti magatok lehettek!

Ezeket olvastad már?