Kezdőoldal Ágak „Zsíroskenyér diéta” – Nyilas Adrienn sikeres fogyása és fejlődése a Pintér-Pámer csapatban

„Zsíroskenyér diéta” – Nyilas Adrienn sikeres fogyása és fejlődése a Pintér-Pámer csapatban


Ha lemegy rólam ezzel 10 kiló, az már csoda lesz” – gondolta Nyilas Adrienn, mikor eltökélten ugyan, de némileg szkeptikusan belefogott a Reg-Enor kúrába. Ehhez képest húszig biztosan eljutott, tovább nem számolta… A hatás többszörözése sem maradt el azóta, hiszen számos ismerőse megkérdezte karcsúsodásának okát. Ő pedig nem csak egyszerű választ adott, amit jelez, hogy azóta már az üzletben is a 4. karrierszinten tart. Pedig az előzetes tervek messze nem erről szóltak, sőt…

Rosszkor, jó helyen
Adrienn már egy esztendővel ezelőtt részt vett egy Start képzésen, ahová az azóta hatossá, Társult Hálózatvezetővé avanzsált Eberhardt Hajni, azaz a sógornője vitte el. A helyzet nem volt szerencsés, ugyanis nem tudott róla semmit, teljesen idegen volt a közeg, így nemet mondott. Mint emlékszik, olyan lehetett az ő gondolkodása akkor, amit azóta sok jelöltjénél tapasztal: házalásnak tartotta. Azért a termékpróbáig eljutott, de nem akart vele komolyabban foglalkozni.

Kérj, és megadatik!
Az új esztendő januárja hozta meg az áttörést, legalábbis bizalmi szinten. Pontosan Hajni születésnapján ráállt a mérlegre, de ránézni már alig mert. Mit kellene csinálni? A sport nehéz így nehézkesen, a diéták meg… Ekkor javasolta Hajni a Reg-Enor kúrát. Adrienn, aki egyébként osztályvezető ápoló egy speciális otthonban, először nem akart hinni a fülének. „Itt zsíros kenyeret kell enni?” Az első meglepetés három hét után érte, mikor lement 6 kiló, majd a fogyás kétszámjegyű lett, később átlépte a húszas számot. Mindez persze nem maradt visszhang nélkül. Egy kolléganője vele együtt kezdte el, s mivel ő is szigorúan tartja az egyébként messze nem betarthatatlan szabályokat, a húsz kilós súlycsökkenést ő is megtapasztalta. Együtt nevezték el kedélyesen „zsíroskenyér diétának”, ahol a kalóriát végre nem kell számolgatni. Szinte „nevetségesnek” tartotta, hogy ezzel fogyni lehet, az elején még attól is tartott, hogy sokat eszik.  De az is igaz, hogy egy kockacsoki sem fér bele! Sokan voltak, akik elindultak a (látványa) hatására, de a „sütikézés”, nassolás nem barátja ennek a kúrának.

Javuló értékek
S hogy milyen egyéb következményei vannak nála a folyamatnak? Egyrészt, sokkal pozitívabb a közérzete, ami nyilván a fogyással is együtt járhat. De azt, hogy tökéletes lett a vérképe, már nem lehet csak erre fogni. Korábban az orvosa sem értette pontosan, miért magasabbak a máj- és koleszterin értékei. Egy hónapnyi „zsírevés” után ez is rendeződött. A korábban állandóan kicsit magas vérnyomása is normalizálódott, és a pulzusszáma is, ami régebben 100 körül „szaladt”, most 68-70, 72 fölé sosem megy. A szintén kitartó barátnőjénél pedig helyreállt a pajzsmirigyfunkció, pedig az alulműködés nem egyszerű eset. Még a gyógyszert is letette.

Vállalások, tervek
Az egyéb, örömteli következmények kategóriájába tartozik a gondolati váltás. Már a sokadik üveg átment a kezén, mikor a Pintér-Pámer Krisztináék csapatában egyre sikeresebb Hajni emlékeztette, van ennek egy üzleti oldala is. Mire ő: „na, én ezt nem”! Hajni válasza: „pedig nap, mint nap ezt csináltad eddig is”! Ekkor Adrienn ráérzett: valóban, úgyis beszél az emberekkel. Miért kellene ezen görcsölnie? Csak átadja a tudást, tapasztalatot, és kész. Azóta azonban már komolyabb mederbe is terelték a folyamatot, így társat is talált az üzletben Nagy Erzsébet személyében, aki először csupán a Candida elől menekült, s választotta az olcsóbb beszerzést, a tagsági kártyát. Az egyelőre még GYES-en lévő kismama látszólag „unalmában” csinálja, valójában pedig nagyon elkötelezett, túl jó néhány víztisztító és lúgosító értékesítésén. A tervek egyre komolyabbak Adriennél: HV szint, és leginkább az, hogy a teljes Ökonetet minél inkább bevigyék a köztudatba lakóhelyükön, Gödön és környékén. Mint mondja: szép az eredeti hivatása, ám nem csak nehéz és fárasztó, hanem a közalkalmazotti lét sem teszi hosszú távon kielégítővé. Szerencsére a férje is támogatja, mert szó szerint látja, hogy működik a termék. Már a nagylánya is szeretné a Reg-Enor készítményt. Adrienn pedig az üzlet teljességét. Sok sikert hozzá a továbbiakban is!

— A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. Az Ökonet termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az „Ökonet” bejegyzett cégnevet és nem ökológiai tanúsítást jelent.

Ezeket olvastad már?