Kezdőoldal Ágak Csapatban az erő – a Bőke-ág tagjai ideális környezetben, remek hangulatban készültek a következő időszak kihívásaira

Csapatban az erő – a Bőke-ág tagjai ideális környezetben, remek hangulatban készültek a következő időszak kihívásaira

 

Biocom nélkül élni lehet, de nem érdemes – ez volt a mottója a Bőke-ág soron következő rendezvényének, melyet egy gyönyörű környezetben lévő hotelben tartottak, Tápiószecsőn. A varázslatos hangulatú helyszín, a pomps kerthelyiség és a nyugalmat, békét árasztó tópart teljesen elbűvölt mindenkit. Jókedvű és sugárzó csapat jött össze ismét, így a képzés hangulatát már eleve megalapozták. Köszönjük Fábián Anita hálózatvezetőnek, hogy ilyen sok képpel elkészítette nekünk a szeptember végi kétnaposról szóló hiteles beszámolót.

 


Reményteljes bemutatkozások
A Bőke Álomhajó fedélzetén sok új matrózt köszönthetett ágvezetőnk, Bőke Zsuzsi. Kivétel nélkül mindenki arról számolt be, hogy nagyon várják az együtt töltött időt, és már most érzik, fordulatot vehet eddigi életük akkor, ha lehetőséget adnak az újnak és ajtót nyitnak egy élhetőbb jövőnek.

Neked is sikerülhet!
A napot Bőke Zsuzsi nyitotta meg és egy motiváló, lelkesítő blokkal indított. Biocomos életútját csodálhattuk meg a kivetítőn, így saját példáján keresztül mutatta be nekünk: neked is sikerülhet! Ha van célod, ha minden reggel ez lebeg a szemed előtt, ha hajlandó vagy tenni érte, akkor kizárt dolog, hogy ne tudd megcsinálni! Évek óta kedvenc mondatom tőle: Csináld most! Csináld jól! Csupán ennyi a dolgunk.

Mit ad a Biocom?
Majd Budai Róbert hálózatvezető kapta a megtisztelő feladatot, mutassa be saját és csapata tagjainak példáján keresztül, mit is adhat a Biocom. Szem nem maradt szárazon, torok nem maradt gombóc nélkül, miközben a kilenc „élettörténetet” meghallgattuk. Minden területet érintő változásokról és változtatásokról esett szó. A megélt események különbözőek voltak, egyet kivéve: az élet maga változott meg gyökeresen mindenkinél a Biocomnak köszönhetően!


Optimális termékek, korosztályonként
Kosiba Andrea, mint szakértő természetgyógyász a termékeket hozta nekünk közelebbi megvilágításba. Korosztályokra levetítve beszéltük át kinek, mely termékek lehetnek a legoptimálisabbak. Megállapíthattuk, a 200 pontot nem megvenni kell, csak tudatosan vásárolni.

A 200 pont jelentősége

Bőke Zsuzsika hálózatvezető az egyik legfontosabb munkaeszközről, a 200 pontról osztotta meg velünk saját, nagyon hasznos gondolatait. Számtalan pontban foglaltuk össze közösen, hogy miért kell és hogyan lehet meg legegyszerűbben a 200 pont? Játékosan és interaktívan zártuk az első napot Zsuzsika segítségével.

Szabad program
Nagyon sok fontos információval gazdagodtunk az első napon, illő volt levezetni kicsit. Szabadon választhattunk, ki hogyan szeretne feltöltődni. Wellness részleg, saját szoba, kerthelyiség…

Közös élmények

Vacsora után pedig a bulisabb rész következett! Sorversennyel indítottunk, visszaidézve kicsit gyermekkorunk élményeit, mikor hatalmas csatákat vívtunk azért, mi legyünk az elsők a verseny végeztével. Szuper volt ismét kicsit gyermeknek lenni! Majd karaokeparti, táncos egyveleg vette kezdetét. Úgy szórakoztunk együtt mindannyian, mintha ezer éve ismernénk egymást. A szeretet, a jó hangulat, a „bulis énünk” ilyenkor késő estig elkísér minket. Fantasztikus élmény volt!


A rendezvények fontossága
Másnap napsütéses időben, ízletes és választékban gazdag reggeli után folytattuk a tanulást. Zsuzsi a rendezvények fontosságát boncolgatta nekünk, sorra vettük, milyen eseményeink vannak, melyiknek mi a célja. Talán a legfontosabb, a rendezvény mutatja meg neked igazán: Te is képes vagy rá! Teljes képet kapunk a rendszerről, a termékekről és a Biocom nyújtotta lehetőségekről.

Honnét jönnek a pontok?
Szücs Tímea Ezüst Hálózatvezető a pontokról hozott nekünk egy nagyon érdekes anyagot. A pontok fontossága eltérő lehet még kezdőként és már vezetőként. A különbséget egy kivetítőn bemutatott prezentáción keresztül szemléltette Timi profi módon.

Bevonva a tanuló közönség is
A blokkja előtt húznunk kellett egy számot borítékból, akkor még nem sejtettük, mi lesz a lényege… Majd hamar kiderült számunkra, ennél a „pontos” résznél fog minket a számok alapján felszólítani, ezzel érdekessé, pörgőssé, játékossá téve ezt a témát. Sorra mentünk ki, személyes példával és saját véleménnyel támasztottuk alá Timi meglátásait. Szuper hangulatot teremtett ezzel Ezüst Hálózatvezetőnk!

Összefoglalás, visszajelzés
Délután összefoglaltuk, milyen lépésekre van szükség ahhoz, hogy eredményes munkát végezhessünk. A hálózatépítés is egy szakma, melyet tanulni kell. Zárásképpen mindenki egyenként megfogalmazta, mit adott neki a 2 nap, és mi az, amit a jövőben másképpen kell csinálnia.

Csapatban az erő
Újra megtapasztaltuk, hogy csapatban van az erő. Feltöltődve, lelkesen indultunk haza, hogy új erővel, még több családnak tudjuk megmutatni: Biocom nélkül lehet élni, de nem érdemes!

Ezeket olvastad már?