Kezdőoldal Ágak Egy beteljesült álom Kiss Enikő számára, hogy vezetheti a romániai nyereményautót, amivel a csapata is növekedett

Egy beteljesült álom Kiss Enikő számára, hogy vezetheti a romániai nyereményautót, amivel a csapata is növekedett

Az ágvezetés is szívesen odaállt egy közös fotóra, köztük jobbról az Egészségkönyvével is sokat segítő Ferenczy László. Balról a második pedig kitűnő munkatársa, Ileana Enache, aki múlt hónapban vezette az autót.

Kiss Enikő Erzsébet kapta meg a felmatricázott céges autó vezetési jogát Romániában, mert ebben a partnerországban szeptemberben a hálózatvezetők közül a legjobban teljesített. A Ferenczy-ágon, Szász Laura csapatában, Miklós Magdolna szponzorálásával dolgozó vezető márciusban álmodta meg Budapesten, hogy szülőföldjén szeretne beülni egy ilyen menő autóba, ami számos előnnyel járna. Mindez duplán valósult meg, hiszen a látványos kocsi a csapatba már egy hónappal korábban megérkezett…

Kiss Enikő a Péter-ág romániai, őszi konferenciáján, Zeteváralján, a rendezvényközpont előtt büszkén mutathatta: ezzel most én járok!

Kiss Enikő: Megvalósult cél, amit márciusban tűztem ki
Nagy meglepetés volt a hír Kiss Enikő számára, amikor szponzora, Miklós Magdolna közölte vele, hogy övé a Biocomos céges Audi Q5-ös 1 hónapig. – Végtelenül hálás és boldog vagyok, ez egy beteljesült álom, egy megvalósult cél, amit a 2024. március 3-i, budapesti Nemzetközi Találkozón tűztem ki. Akkor azt mondtam magamban: igen, én is szeretném vezetni a romániai céges autót! Akkor világosodott meg bennem, mennyi előnye van, bővül a csapat, sokszorozodik, nagyon nő a csapat pontértéke.

Ileana Enache mutatta a példát a csapatnak
Kedves hálózatvezetőm, Ileana Enache bebizonyította az előző hónapban, hogy igenis, lehet!
Ő is megálmodta és megcsinálta! Példaértékű a növekedés, amit hozott a csapatunkba, nagyon értékelem és hálás vagyok a nagyszerű, lelkes munkájáért. Mikor szeptemberben sétáltunk az autóval, javasolta is, hogy az autó maradjon a csapatunkban, de én úgy „elengedtem” ezt a vágyat.

A fejlődést a képzések és a lefedetlen csapat felkeresése hozta
De a fejlődés nagy volt szeptemberben, számítanak a képzések a budapesti Lőrincz-ág találkozó, azt követő héten a HV képzés, ahol sok követhető, másolható példával találkoztam. Felkerestem a lefedetlen csapatom tagjait ez nekik és nekem is jó volt. 14.000 pontról 20.000 PÉ fölé növekedtünk.

Csapaterő és Egészségkönyv
Köszönöm, hogy a csapatom tagjai vagytok, a fényecskék – együtt erős a csapat. Ferenczy László Egészségkönyve és tanácsai nagy segítség jelentenek a csapatunknak, véleményem szerint ennek a könyvnek minden családban ott kell lennie.

Varázslatos!
És: nagyon jó érzés vezetni az AudiQ 5-öst! Igyekszem ennek a gondolatnak a szellemiségében élni: „Megengedem, hogy a varázslat folyamatosan jelen legyen az életemben.”

Szponzorával, Miklós Magdolnával is megünnepelték a sikert

Miklós Magdolna, szponzor: Enikő segítőkész és kitűnő kapcsolatépítő
Kiss Enikő szponzora, Miklós Magdolna szerint az autónyertes lelkesedéssel, őszinteséggel és megdöbbentő kitartással építi a Biocomos üzletét. – Mindig készen áll arra, hogy segítséget nyújtson ott, ahol kérik, emiatt nagyon sokan kedvelik is őt. A másik kiváló tulajdonsága, amely ilyen nagy csapathoz és természetesen ekkora sikerhez vezette az, hogy könnyen megtalálja a közös hangot az emberekkel. Bátran lép kapcsolatba, barátkozik és nagyon jó kapcsolatokat alakít ki rövid időn belül.

Kiss Enikő Erzsébet az „autójával”

Lesz még ennek folytatása
Nyitott arra is, hogy tanuljon és ezért tesz is bőven, hiszen képzésekre, rendezvényekre rendszeresen jár, ahová legtöbbszőr a csapata is elkíséri. Nagyon megérdemli ezt a különleges elismerést! Tudom, hogy lesz ennek még folytatása, mert nagy tervei vannak, amik bizonyosan megvalósulnak, hisz becsülettel, alázattal teszi a mindennapi lépéseket a céljai irányába.

Hálás vagyok érte!
Hálás vagyok, hogy ilyen nagyszerű munkatársam van, aki megbízható, tanítható, valamint nagyon kitartó és alázatos, nyitott – és mindig tettre kész. Nagyon büszke vagyok rád és hálás vagyok érted, Enikő!

Sokan örültek Enikő eredményének, köztük a felső vezetők egyike, Szász Laura (balról a negyedik) is

Ezzel a rendszámmal és felirattal Romániában is lehet „menőzni”!

Enikő a budapesti nemzetközi találkozón álmodta meg, milyen jó lenne egy hasonló autót vezetni otthon

A márciusi rendezvényen ki is „próbálta” az érzést

Ezeket olvastad már?