Kezdőoldal Ágak Meghitt, elismerésekben gazdag ünnepélyes évzáró rendezvény a Czentlaki-ágon

Meghitt, elismerésekben gazdag ünnepélyes évzáró rendezvény a Czentlaki-ágon


A december 4-i évzáró rendezvényre finomabbnál finomabb süteményekkel érkeztek a vezetők, munkatársak, az illatok már előre megédesítették a mindannyiuk által várt napot. Már a becsekkolásnál érezni lehetett a pozitív rezgést, széles mosollyal, nagy ölelésekkel indított a csapat, tudva, csodálatos napnak néznek elébe. Az elmaradhatatlan Czentlaki induló adta meg a kezdő hangulatot, mely tudjuk, a Biocom életérzésről szól. A hálózat egyik jelmondata: „Álmodd meg! Csináld meg!” Az életérzésről, és a szívet melengető, produkciókkal színesített, a szigetszentmiklósi Gastland M0 Hotel Étterem és Konferenciaközpontban tartott zárórendezvényről Demeterné Buzás Katalin Ezüst Hálózatvezető számol be, képekkel gazdagon illusztrálva.

Az ágvezető páros, Czentlaki Zoltán és Beatrix

Hangulatos indítás
A nap két háziasszonya, Czentlaki Beatrix ágvezető és Tóth Zsizsi Ezüst Hálózatigazgató köszöntötte a jelenlévőket, mindenekelőtt Lőrincz Jánost és Marikát, Gyémánt Hálózatigazgatóinkat, majd Czentlaki Zoltán ágvezetőnket, és minden vezetőt, vendéget, aki eljött ünnepelni közénk. Hangulatfelelősünk, Sarkadi Éva hálózatvezető gondoskodott a napunk színesebbé tételéről. Első körben megosztotta gondolatait, hogy milyen fontos is az adventi időszak a várakozás, mire elérkezik az ünnepünk. Felkonferálta első műsorszámként Fehérné Dani Melinda munkatársunkat, kinek előadásában Aranyosi Ervin Szívek Szabója című versét hallgathattuk meg.

Az ágvezetői évértékelő már 2023-ról is szólt

Az emlékezés könnyeket csalt a szemekbe…

Surányi Ágnes is külön elismerést kapott

Lőrincz János számadatai is szívet melengetőek voltak

Lőrincz János: Továbbra is az élvonalban
Czentlaki Beatrix felkérte Lőrincz Jánost, tartsa meg évértékelőjét. János köszöntötte az „Álom Ágat”, dicsérve ágvezetőink munkáját és a csapat összetartását. Értékelte a cég 2022-es teljesítményét. Szavai: „Az élet nem áll meg, minden idők legjobb éve volt 2022, és hogy továbbra is Magyarország egyik legjobb MLM cége vagyunk.” A továbbiakban volt szó még céges megújulásról, arculatváltásról, új termékekről, és megjegyezte, a mai világban egyre tudatosabbak az emberek és a prevenció felé mennek. Beszélt a 2022-es eredményekről a Lőrincz-ágban, végezetül pedig a TOP-10 termékekről. János megköszönte a Czentlaki-ág egész éves munkáját, áldást, békességet kívánva ránk és az egész világra.

Lőrincz Marika fontosnak tartja, hogy vállaljunk felelősséget életünkért

Lőrincz Marika: Az a dolgunk, hogy felemeljük az embereket
Tóth Zsizsi felkonferálta Lőrincz Marikát, aki gondolataival, lényéből áradó szeretetével megtiszteltetésnek tartotta, hogy a csapat elé állhat, ami nagy kihívás is számára és izgalommal tölti el. Kedves mondatai, erősítő gondolatai mindig csodálatosan hatnak a csapatra. Marika fontosnak tartja, hogy vállaljunk felelősséget életünkért, változtassuk meg hozzáállásunkat, folyamatos tanulásban, fejlődésben legyünk, emeljük önbecsülésünket, hogy segíthessük munkatársainkat. „Nekünk, Biocomosoknak a dolgunk hogy felemeljük, segítsük az embereket.” Előadása végén tisztelettel megköszönte Beatrix és Zoltán munkáját, amit csodálattal néz és rendkívülinek tart.

Köszönet a Gyémánt Hálózatigazgató Lőrincz házaspárnak, felső ágvezetőknek a jelenlétért, meleg szavakért

Közvetlen köszöntések
Ágvezetőink is köszönetet mondtak a sok segítségért, hogy megtisztelték a csapatot a jelenlétükkel, gondolataikkal megerősítve bennünket, hogy nagyon jó helyen vagyunk, és jó célt képviselünk. Az első blokk szinte elrepült, és már csak azt vettük észre, hogy a rendezvényt koordinálók szünetre küldenek bennünket. Hiába, ahol jó a társaság az idő csak úgy repül! A szünetben nagy volt a nyüzsgés a megterített asztalok körül, röpködtek a fotók és az ajándékok egymás között, hisz mindenki szerette volna munkatársának megköszönni az egész évben végzett munkáját.

Ágvezető párosok a Czentlaki-ágban: Beatrix és Zoltán Tóth Zsizsivel és Jámbor Gáborral

Tánc az ünnepen
Második blokkunkat Bakai Angéla táncával nyitottuk meg, aki a Rábl Táncszínház tagjaként rengeteg verseny győztese. Ámulattal figyeltük Angéla táncát, a szívünk tele volt szeretettel iránta.

Csokoládés percek

Édességes percek személyesen a termékgyártóval
És eljött… az „édes bűnőzés” időszaka mindenki számára. Vezetőink, Zoli és Bea meghívták a rendezvényünkre Engel Károly termékgyártó üzletembert, akinek az előadásában megbizonyosodhattunk arról, hogy a  hálózatban kapható édességek kiváló minőségűek, komoly elvárásoknak felelnek meg. Nem is lehet ez másképp, mert akinek szerelme a csoki és 1999 óta édességeket gyárt, csak jól tudja végezni a munkáját… Engel Károly nem érkezett hozzánk üres kézzel, szeretettel adta át a csapatnak ajándékcsomagját, amiben csupa-csupa egészséges édesség volt. Nagyon vártuk a szünetet, hogy hozzájussunk a sokunk által már ismert, sőt, már az ünnepekre meg is rendelt szaloncukrokhoz. De tudjátok, kapni mindig jó!

Az Egyed házaspárnak is járt a köszönet

A zene szárnyain
Következő előadónk Szvetnyik Mara, Sarkadi Évi volt óvodása következett, aki már felcseperedett, igazi hölgy vált belőle. Előadásában klarinétozott és énekelt nekünk. A csapat nagyon élvezte Mara ajándékát, hálásan köszönjük neki az általa átélt csodát.

A hatos szint a HV minősülés előszobája

Útravaló Nyíri Zoltántól – ezúttal élőben

Útravaló Nyíri Zoltántól
Folytatásként Útravalót kaptunk  2023-ra Nyíri Zoltán trénertől. „Az igazi minőséget a törődés adja!” (Tedd szívvel-lélekkel!) Sokan tanulunk a csapatban Nyiri Zoltán különböző online rendezvényein, és ezért is nagyon jó volt vele így, élőben találkozni. Átadott gondolatait már holnap is alkalmazni tudjuk. Köszönjük!

Hálózatépítésért is járt a taps

Egy elismert csapatrész

Köszönet a rendezvényekért!

Köszönet a természetgyógyászati segítségért!

A HV szint elérése mindig kiemelt figyelmet kap

Ágvezetői évértékelő
A nap következő részében Czentlaki Zoltán Arany Hálózatigazgató évértékelője következett. Néhány statisztikai szám elhangzása után megköszönte a csapat hozzáállását és munkáját a 2022-es évben, és már egy mindenki számára bőséget teremtő 2023-as évet vetített elénk! Óriási fejlődésben gondolkodnak Beával, hiszik és tudják, hogy együtt a csapattal képesek is lesznek azt megvalósítani. Az ismert mottó itt is igaz: „Álmodd meg, csináld meg!”

Új hatos és HV
Majd gratulált a novemberi szintlépőknek:

–          Lászlóné Urbán Valéria – 6. szint
–          Kiricsi István – 7. szint

Versenyekben is bővelkedtünk ez évben is:

–          Erdély 2022, Augusztus – 13 fő teljesítette
–          Őszi verseny 2022/2023 márciusában: Irány Zakopane!

A 2022. szeptember 5. és 2023.március 5. közötti időszakban elért hálózatvezetői pozícióért (vagy annál feljebb lévő karrierszintet elérők is) ágvezetőink ajándékaként kapnak egy 4 napos zakopanei kirándulást. Mivel Kiricsi István teljesítette a kiírást, így ő már boldog tulajdonosa lehet annak a wouchernek, amit vezetőink át is adtak számára.

Elismerés a természetgyógyászoknak
A csapat természetgyógyászainak rengeteget köszönhetünk! Alázatos, segítőkész munkájukkal ott vannak mellettünk és támogatják a munkánkat. Név szerint:

–          Jámbor Gábor,
–          Kovács Zsuzsa,
–          Egyed György,
–          Bella Tamásné Anita,
–          Lakatné Ficzay Rita.

Elismerésként egy csodás serleg volt az ajándékuk ágvezetőink jóvoltából.

Dicséret a rendezvényekért
Többen üveg plakettet kaptunk a rendezvényeken végzett munkánk elismeréseként. Büszkén mentünk ki a színpadra és vettük át az elismerést:

–          Demeter Attila és Katalin,
–          Dr. Pollák Éva,
–          Paluk Mariann és Szalai Dénes, valamint
–          Surányi Ágnes.

Hálásan köszönjük!

Szabó Sigfridre emlékeztünk
Mielőtt szünetre indultunk volna Szilágyi Márta, Sarkadi Éva és Horváthová Lívia (Szlovákia) hálózatvezetők műsorszáma következett. Mint tudjuk, kishazánk több szülöttje is híres (feltalált) találmányairól. Ezek felsorolása után elhangzott egy név, ami a Biocomosok számára sokatmondó. Szabó Sigfrid neve és az ő csodálatos terméke, a Reg-Enor. Könnyes szemmel emlékeztünk meg Sigfridről… Sok ember életét változtatta meg ő és terméke, egészségügyileg és anyagilag is. Majd a gyertyagyújtás után felcsendült az Ismerős Arcok Nélküled című dala. Szem nem maradt szárazon! Állva és összeölelkezve énekeltük és éltük át minden mondatát a dalnak. Második szünetünkben pedig folytatódott a nyüzsgés…

Vérpezsdítő tánc
Utolsó blokkunkhoz érve egy pezsdítő karibi varázzsal találkoztunk Németh Sándor Salsa Magyar Bajnok sporttáncos és táncosai előadásában. A termet szinte betöltötte a pezsdítő tánc csodálatos hangulata. Fergeteges volt, amit átélhettünk a táncosokkal.

Nyilvános percek, ajándékba
Hangulatunk fokozása érdekében Beatrix a nap elején eldugott 4 ajándékot a székek alá. A szerencsés megtalálók elmondhatták saját történetüket, hogyan találkoztak a szponzorukkal, illetve a céggel. Csodálatos élménybeszámolókat hallgathattunk meg, élveztük minden percét.

Mi kell a nőnek?
A Czentlaki-ág mindig képes megújulni! Te is nagy tervekkel indulsz neki 2023-nak? Beatrix megálmodta, Zoltán támogatja a következő év programsorozatát! Mi kell a nőnek? A fergeteges előadás sorozat több nagyvárost is bevon a programba! Nagy izgalommal várjuk a január hónapot, hisz első helyszínként a keszthelyi Helikon Szálloda ad otthont a rendezvénynek, ahol mi is ott leszünk!

A köszönet egymás támogatásáért is járt
Vezetőinkre, a Czentlaki házaspárra nagyon jellemző a kreativitás, az ötletelés, mindig azon dolgoznak, hogyan tudunk még jobbak lenni. Ez a program csapatszinten hoz óriási változást a Czentlaki-ág életében. A blokk végén Bea megajándékozta párját egy üvegplakettel, hogy megköszönje azt a támogatást, együtt gondolkodást, összefogást, amivel egész évben segítették egymást.

Ajándékötletek karácsonyra
Napunk végéhez közeledve pár karácsonyi ajándék ötlettel gazdagodtunk. Beczné Nagy Lídia, Nagy Katalin, Bognár Éva és Pollák Éva segítettek ötleteikkel bennünket, hogy mi kerüljön a fa alá a saját boltunkból karácsonyra szeretteinknek, barátainknak.

Dr. Pollák Évának is járt a köszönet a rengeteg nívós előadásért

Varázslatos, szeretetteljes nap volt
Végezetül ágvezetőnk megköszönte nemcsak a 2022 évben végzett munkánkat, hanem a rendezvény szervezésében és lebonyolításában résztvevő Czentlaki Beatrixnek, Tóth Zsizsinek és Sarkadi Évának a profin lebonyolított napot. Végezetül elszavalta – közkívánatra… – Ady Endre elmaradhatatlan Karácsony című versét. Majd pezsgős koccintás, beszélgetés, fotózkodás következett.  Igazi varázslatos, szeretettel teli nappal gazdagodva, és jó érzéssel a szívünkben indultunk haza. A Czentlaki-ághoz méltón zártuk le a 2022-es évet! Köszönöm a csapat nevében vezetőinknek, a Czentlaki házaspárnak a csodálatos szervezést.

Kívánok mindenkinek Áldott, Békés Ünnepeket!
(Az évzáró rendezvény hangulatáról pedig beszéljenek a képek!)

Ezeket olvastad már?