Kezdőoldal Ágak Bizsergető volt két nap volt a Ferenczy-, Vass-, Beta-, Pintér- és Gazdag-ágak közös vecsési vezetőképzője

Bizsergető volt két nap volt a Ferenczy-, Vass-, Beta-, Pintér- és Gazdag-ágak közös vecsési vezetőképzője

A nagycsapat a vezetőkkel és előadókkal

 

A két nap előadói és szervezői: Tarczy Gyula, Pálfi Katalin, Kis Gergely, Baranyi Virág, Beta Tünde, Vass Oszkár, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna, Ferenczy László, Pintér István

– Bizsergető két nap volt ez! Hiába vagyok sokadszor Vecsésen, „A VECSÉS”-en, mégis ugyanazt éreztem, mint az első alkalommal. Annyi a különbség, hogy több már az ismert arc. Engem ugyanúgy elvarázsol a „Ferenczy-nap” mindahányszor, ugyanúgy izgalommal várom a meglepetés vendégeket, ugyanaz többnyire a forgatókönyv és mégis mindig teljesen más. Imádok Vecsésre járni, na… – fogalmaz bevezetőjében Gruicsné Sümegi Éva, aki természetesen a Ferenczy-ág egyik Ezüst HV-ja, ám azon belül Vass-ágat, sőt az annak részeként működő Beta-ágon belül a Pintér-ágat képviseli. (A történeti hűség kedvéért, ezzel végigsorolva a résztvevőket: a debreceni központú Gazdag-ág tagjai is ott voltak a szeptember 12-13-án megtartott tréningen.) De akkor nézzük a bajai vezetőtől – s három, még nem HV munkatársa véleménye segítségével – a részleteket, saját(os) nézőpontból, képekkel illusztrálva!

Újakkal még jobb
Azt mondta egyszer a mesterünk, Ferenczy László, hogy mindig az a képzés a legjobb, ahol új munkatársak ülnek melletted. Ez valóban így van! Köszönöm ezúton is az új, és persze a már nem annyira új munkatársaimnak a bizalmat.

Igazi csapatmunka
Nem tudom eléggé kifejezni, mennyire hálás vagyok felső vezetőimnek, Szász Laurának és Ferenczy Lászlónak, Vass Szombatfalvi Zsuzsinak és Vass Oszinak, Beta Tündének és Pintér Istvánnak, hogy ezt a két inspiráló, tartalmas és vidám napot összeállították nekünk. Külön kiemelném Eberhardt Hajnit: az esti program valami fantasztikus volt! Igazi csapatmunka, játék és csupa kacagás, a legrosszabb az volt benne, hogy elrepült az idő, sajnos hamar vége lett…

Gyémántos gondolatok
Másnap igazi, hamisítatlan gyémántok voltak az előadók: Baranyi Virág, Pálfi Katika és Kis Geri csupa-csupa a mindennapi munkában is alkalmazható módszert mutattak nekünk. Köszönet nekik!

Lazán, vidáman, töményen
Tarczy Gyula kommunikációs igazgatónkkal pedig elfogult vagyok, keresem a szavakat, hogyan tudnám neki megköszönni azt a végtelenül laza és vidám, mégis mellbevágó előadást, amit a két nap zárásaként kaptunk tőle! Igazi tömény útravalót csomagolt a hátizsákunkba, zsongó fejjel indultunk hazafelé. Az ősz viszont csak most kezdődik. Az alapokat leraktuk, jöhet a megvalósítás!

Gergely Noémi (5-ös szint): Önismereti képzés, tanításokkal és kérdésekkel
Segítő vagyok. Amióta az eszemet tudom, mindig is adni, segíteni akartam. Kisebb nagyobb sikerrel, de e szerint élek és dolgozom. A választott munkám és ez a két nap pedig még inkább ezt erősítette meg bennem. Szabadon és örömmel tehetem azt, amiért hitem szerint itt vagyok. Két nap öröm, vidámság, lélekemelő erőt adó gondolatok, kérdések. Olyan két nap, amiért érdemes várni, változtatni, dolgozni, és amit mindenkinek nagyon jó lenne megélni. Ki vagy TE és ki vagyok ÉN? Számomra ennek a kétnapos ittlétnek ez a kérdés adta meg a keretét. Azt már jó ideje tudom, hogy a Biocom-Ökonet rendszere és ez a munka egy igazi önismereti képzéssel felér, ez a két nap pedig hozzásegített ahhoz is, hogy egy másik oldaláról is feltegyek több lényeges kérdést is:

  • Mi az a Biocom?
  • Megvan-e az egy mondatod a Biocomról?
  • Mire tanít ez az egész helyzet engem?
  • Megvan-e az a hited, hogy azt látod magadban, amiért látszólag a mindennapokban küzdesz?
  • Mi a célod, mi a Motivációd?
  • Mi a különbség a Fontos és a Lényeges között?
  • Te hogyan kommunikálsz?

A válaszokat pedig nekem, nekünk kell megadnunk saját magunknak, hiszen így lesz biztos az elhatározás, a cél és az önfegyelem. Az igazi különlegessége pedig az, hogy ezt az egészet párban is tudod csinálni. Sőt! Igazán csak úgy érdemes!

Gergely Levente: Az én álmomhoz a te álmod kell…
Azon vacillálok, hogy mi is lehetne számomra az esemény mottója, de nem tudok dűlőre jutni, mert legalább három van. Az első az, amit a nagyfiamnak mondtam, amikor hazajöttünk: „Az embereknek nincs türelmük 3 évig üzletet építeni, viszont van türelmük 40 évig alkalmazottként mások álmait építeni”. Ez nagyon megfogott, mert hatalmas igazság van benne, magam is több mint 25 éve művelem az utóbbit (de már nem sokáig). Egy másik mottó lehetne, hogy „Írd le a céljaidat, vértezd fel magad önfegyelemmel és rendíthetetlenül menj, míg el nem éred őket!” Ez a mondat számomra az összefoglalása annak, amit mindegyik előadó hangsúlyozott, bár mindegyik az üzlet- és önépítés más-más oldaláról beszélt. A harmadik jelöltem pedig Ferenczy László mondata, amit a munkatársak együttműködésével kapcsolatban mondott: „Ahhoz, hogy az én álmom megvalósuljon, a te álmodnak kell megvalósulnia.” Ebben szerintem benne van minden, amiről az MLM-nek szólnia kell és amire a Biocom-Ökonet rendszere épül: segítsük meg egymást, hogy mindenkinek jó legyen. Számomra ez a három mondat együtt teszi ki a két nap lényegét.

Venczel Marcsi (5-ös szint): Megvan a feladat!
Nagyon tartalmas két nap volt. A vasárnapi előadások is fantasztikusak voltak, különösen nagyon tetszett az első előadás, ahol részletesen elmondta Virág a munkalépéseket. Megvan a feladat a jövőre nézve!

Kezdődik… (Gergely Noémi)

Baranyi Virág Gyémánt HV az egyik társ-hálózati ág, a Tóth-Wolford Team meghívott előadójaként érkezett

Kis Gergely (Katikával) a szlovákiai csapatot vezeti, erősíti

Pálfi Katika a felvidéki csapat másik nagy gyémánt vezetője, párjával (Gerivel) együtt

Amikor a kedves munkatársak ajándékozzák meg a szponzort (Pintér István, Gergely Noémi, Gruicsné S. Éva, Venczel Marcsi, Gergely Levente)

A cikk szerzőjének szponzori vonala: Pintér István, Gruicsné Sümegi Éva és a Gergely házaspár

Isten éltessen Marcsi nap alkalmából! (Gruicsné Sümegi Éva, Venczel Marcsi)

Győzünk, Tomi! (Bilics Tamással)

Valami készülőben – Pintér István, Eberhardt Hajni

Eberhardt Hajnika is kivette a részét az előkészületekből

Tánctanulás

A grissinis játék…

Tarczy Gyula kommunikációs igazgató a rengeteg tanács mellett a moderálás rejtelmeibe is beavatta az e készséget az online képzéseken azonnal hasznosítani tudó hálózatépítőket

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?