Kezdőoldal Ágak Volt, akinek a Startnap tette emberközelivé a Bicomot – A novemberi Kónya-Start most is sokat adott a résztvevőknek

Volt, akinek a Startnap tette emberközelivé a Bicomot – A novemberi Kónya-Start most is sokat adott a résztvevőknek

A Hónap Hálózatvezetője a serleggel és a csapat egy részével

November 11-én tartotta üzleti, indító, országos rendezvényét a Kónya-ág, a szokott helyszínen, a budapesti Aquincum Hotelben. Ám az hamar kiderült, hogy a pontokban folyamatosan nyomon követhető hálózati csúcsesztendő létszámban is jelentkezik, ugyanis többen érdeklődtek a lehetőség iránt, mint arra előzetesen számítottak… A csapat tagja, Jelinek Rita néhány előadásba is bepillantást ad, a visszajelzésekből pedig a részletek is kiderülnek. A végszó ez: jönnek legközelebb is!

A Startképzés helyszíne, melyben ezúttal több teremre is szükség volt


Csak látszólag ugyanaz

Minden Startképzést nagy izgalommal várok, hiszen egy jó Biocomos tudja, hogy a rendezvényeknek van a legnagyobb ereje. Bár a tematika mindig ugyanaz, mégis, minden egyes Startnapon valami új tudással gazdagodunk, ami nem csak a saját életünkre lehet óriási hatással. Szeretnénk minél több embernek megmutatni, hogyan érhet el pozitív változást több területen, ha megismeri és beépíti az életébe a Biocom Életmódprogramot.

Rengeteg érdeklődő
Még ennek tudatában is nem kis meglepetést okozott, hogy az érdeklődők száma az egekbe szökött. A szervezők vakarhatták a fejüket, hogyan tudnak ennyi embernek ülőhelyet biztosítani. Rendhagyó módon nem egy nagy teremben, hanem több kisebben kaptunk végül helyet. Ágakra lebontva rendeződtünk csapatokba.

Nem kortól függ a tudás
Nagy örömömre házigazdánk, Kerekes Balázs volt a Kónya-ágról, aki fiatalsága ellenére hihetetlenül nagy tudással rendelkezik. Bármiről is beszéljen, mindig élvezettel és tátott szájjal hallgatom.

Kerekes Balázs korát meghazudtolóan érett


Az életmódprogramról
Az első napirendi pont a Biocom Életmódprogram volt. Ahogy körülnéztem a teremben, biztos voltam benne, hogy nem csak rám van nagy hatással, amit a Biocomtól kaphatunk.

A szünet is hasznos
Elérkezett a szünet, ami jó alkalmat kínál arra, hogy egy finom kávé vagy tea mellett, át tudjuk beszélni a hallottakat és új embereket ismerjünk meg. Sikerünk egyik fő alappillére a csapatmunka, ezért szünetfelelőseink gondoskodnak róla, hogy időben visszatérjünk a helyünkre.

Jakab István a mikrobiom fontosságáról
A következő blokkban egy nagyszerű előadást hallhattunk a mikrobiom fontosságáról,
Jakab Istvántól. Mindig csodálattal tölt el, amikor ekkora szenvedéllyel beszél valaki egy adott témáról. Nem győztem jegyzetelni. Több oldalt teleírtam a kis füzetemben. Fontosnak tartom, hogy több témában is tájékozottak legyünk és ha nem is profi módon, de a valóságnak megfelelően tudjuk továbbadni megszerzett tudásunkat.

Jakab István szenvedéllyel beszélt a Mikrobiom Pro termékünkről


Gratula a szintlépőknek!
Rövid szünet után, köszöntöttük a novemberi szintlépőket. Ez már hagyománynak számít nálunk. Mindenki számára fontos az elismerés és mi örölünk mások sikerének is.

Fontos terméktapasztalatok
Ami nekem különösen tetszik, a terméktapasztalatok blokk. Lehetőséget kapunk minden Startnapon, hogy másokkal is megoszthassuk, milyen pozitív változást érhetünk el egyes termékekkel. Mindig sokat tanulok belőle.

A történetek erősítenek


A sikertörténetek építenek, erősítenek
A másik ilyen a sikertörténetek. Több ág vezetői is kiállnak a szinpadra. Megtudhatjuk tőlük, ők hogyan kezdték, mi motiválta őket és hogyan érték el azt a szintet, ahová mi még csak most tartunk. Mindenki más, de biztos vagyok benne, hogy találunk legalább egy olyan embert, akivel azonosulni tudunk. Rám különösen nagy hatással vannak azok a vezetők, akik a nulláról kezdték és kitartóan dolgoztak, hogy elérjék a céljaikat. Érdekes és egyben motiváló, hogy bármit elérhetünk, bármit megvalósíthatunk, amit csak szeretnénk és semmi másra nincs szükség, csak egy döntésre és hogy ne térjünk le a helyes útról.

Béres István is kiváló utat mutat az üzletépítésben

Az Ujvári család sokak számára volt példa most is

Ujvári Zsuzsanna a családról és a sikerről is beszélt


Kozma Beáta a Hónap HV-ja
A nap fénypontja volt a hónap hálózatvezetője díj átadás volt. Nagy büszkeséggel töltött el, hogy Kozma Beáta vehette át a kupát, hiszen közvetlen hálózatvezetőm. Könnyek szöktek a szemembe, amikor az egész csapatnak köszönetet mondott az elért eredményért. Számomra ilyen egy tökéletes vezető. Hatalmas lendületet ad a mindennapokra, hogy egy óriási egység részeként is megbecsüli és elismeri valaki a munkámat. Biztos vagyok benne, hogy ez mindenki számára egy jól eső érzés.

Úgy érzem, hogy aki eljött erre a Startrendezvényre, pozitív élményekkel zárta a napot és a Biocom hírével tért haza. Aki még bizonytalannak érzi magát és gondolkodik, hogy érdemes-e eljönnie, remélem eloszlattam minden kétségét. Találkozunk a következő start napon!

Mások véleménye a Startképzésről:

Radányi Marcsi: Jövőképet adtunk és kaptunk

Hogy mit adott nekem a vasárnapi képzés? Számomra nagyon fontosak a képzések és minden Startnap más és más. Számunkra nagyon fontos volt ez a nap, hiszen a mi csapatunk csinálta. A felkészülésre nem volt sok idő, de ebből a résztvevők szerencsére semmit nem vettek észre… Igazi csapatmunka volt, nagyon tetszett, hogy minden előadó a lehető legjobbat hozta ki magából. A csapatomból a visszajelzések alapján egy igazi pörgős nap volt! Jövőképet adtunk és kaptunk, hogy van élet a mókuskeréken kívül és nem kell mást tenni csak elindulni.

Bezeczky Gizus, Bezeczky István: A rendezvény fejlődést hoz

Csak az fejlődik, aki rendezvényekre jár. A sok pozitív ember között, tele energiával ismét sikerült feltöltődnünk ezen a képzésen is. Előadóként a biocomos élet szépségéről és csodáiról sikerült a hallgatóságnak áttekintést adnom, engem ez felemelő érzéssel tölt el és köszönöm, hogy részese lehettem. Jakab István megerősített abban, hogy szuper termékek vannak a Biocom palettáján. Tóth Lali a többszintű gondolkodásról tartott előadásában rávilágított, hogy a Biocom egészségprogram jóval több mint „fogyókúra”, karrierprogram is. Béres István előadása egyszerűen egyszerű és mégis sokatmondó volt. Újvári Zsuzsi és Norbi előadása nekem a családról, a sikerről szólt és arról, hogy a legjobb helyen vagyunk. Amiért hálás vagyok az, az, hogy a munkatársainkkal, akikkel egy irányba dobog a szívünk, egyfelé vezet utunk, a rendezvényeken tanult tudást együtt be tudjuk építeni a mindennapjainkba.

A legjobb helyen vagyunk…

Az életszagú tapasztalatok, vélemények sokaknak segítenek


Leyer Anikó: Feltöltődtünk, lendületet kaptunk

A novemberi Starképzés is rengeteg információval, tanítással szolgált számunkra, fantasztikus előadók részvételével, szuper hangulatban, Kerekes Balázs házigazdánk kiváló vezetésével. Bezeczky Gizus HV, Bőke Zsuzsi Arany HV, Hliva Ildikó Arany HV, Jakab István természetgyógyász, Tóth Lali Gyémánt HV, Béres István Ezüst HV, Ujvári Nyitrai Zsuzsanna Arany HV adtak nekünk rengeteg tudást, tanítást, melyekkel megint egy szinttel feljebb léphetünk hálózatunk építésében és segíthetjük munkatársainkat a gyorsabb előrejutásban. A hálózatépítésben elért legnagyobb fejlődésért járó vándorkupát ebben a hónapban Kozma
Beáta hálozatvezető érdemelte ki, aki hatalmas lendülettel, lelkesedéssel és szeretettel segíti, irányítja fantasztikus csapatát. Szívből gratulálok neki és munkatársainak! Minden képzés alkalmával újabb és újabb terméktapasztalatot hallhatunk, rengeteg tanítást, tanácsot adnak át a vezetők, munkatársak, melyek elengedhetetlenek fejlődésünk szempontjából, nem utolsósorban hihetetlenül feltöltődünk energiával és lendületet kapunk. Ez így történt most is, ezért ismét nagyon jól éreztem magam.

Tatai Katalin: Emberközelivé vált a Biocom

Start: nekem ott vált igazán emberközelivé az egész. Ott vált valóságossá az, amit előtte Ildiék elmondtak a Biocomról. Nagyon hasznos a szakmai rész hasznosak a terméktapasztalatok kell! Az az érzés, ami azoktól jön át, akik a termékekről beszélnek. Fontos a jó hangulat, inspiráló látni és hallani az elért eredményeket. Jó érzés résztvenni ebben a lendületben. Nekem minden perce fontos volt és a javamat szolgálta. Azt éreztem, hogy nem csak „valami program, legyen, hogy teljen az idő”, hanem igenis munka van benne, hogy az újakra hatással legyen és picit jó irányba mozdítson rajtuk.

Alexandra Tóth: Jövök legközelebb is

Nagyszerűen éreztem magam a Startképzésen, a rengeteg pozitív ember között, nagy tudásra és lehetőségre tettem szert, nagyon tetszett. Igyekszem a jövőben tartandó eseményeken is részt venni.

Németh Gabriella Málna: Hálás vagyok a napért!

Minden képzésen kapok valami újat, mindig megvan azaz egy-két mondat, ami úgy érzem… „Ez az, ez nekem szól!” Most is így éreztem! Minden előadó fantasztikus volt! Mindenkitől kivettem valamit… Tóth Lalit szeretném most kiemelni a napból. Miszerint a döntést már meghoztuk! És azért vagyok itt, hogy megértsem a döntésem okát… Ez így van! Ha megértettem, tovább tudom adni… Tanulni és tanítani, hogy jó és követendő példa lehessek. Hálás vagyok ezért a napért.

 

 

Ezeket olvastad már?