Kezdőoldal Ágak Tájékozódtak, ünnepeltek és feltöltődtek a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ág tagja a nyári Starton

Tájékozódtak, ünnepeltek és feltöltődtek a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ág tagja a nyári Starton

Igazi tomboló nyári napra esett a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágak közös, augusztusi Startképzése. Így mindenki számára öröm volt, hogy a konferenciaterem napsütötte tágas helyiségében tökéletes működött a légkondicionáló készülék… A nap háziasszonya és szervezője, Beta Kádár Tünde, mosolygósan, lendületesen vezette a napot – ez is igazi felfrissülést jelentett a nyári kánikulában. A részleteket Eberhardt Hajnalka, a csapat Ezüst HV-ja tálalja, képek segítségével.

Gondolatébresztők a vízről

Az első előadó, Simon László vízkutató, vízmérnök prezentációja azok számára is rengeteg új, érdekfeszítő információval szolgált, akik már többször is hallották őt. Gondolom, mit érezhettek azok, akik először szembesülhettek azokkal a gondolatébresztő mondatokkal, amelyek mellett már nem lehet egyszerűen csak elsétálni. Csak kettő ezek közül:

  • A népesség 90 %-a alulhidratált.
  • A tiszta, szűrt víz a legtökéletesebb „vérnyomáscsökkentő”…


A Biocomban rejlő lehetőségek
Simon László értékes előadása után a szintlépőket köszönthettük. A következő blokkban Beta Kádár Tünde a Biocom Életmódprogramot vázolta fel. Személyes példákon keresztül mutatta be, milyen sok lehetőséget rejt a Biocom cég.

Kedvcsináló a regenorozáshoz
Tünde előadása után az én előadásom következett. Remélem sok új és régi Reg-Enorozónak hoztam meg a kedvét ahhoz, hogy a kúrába kezdjen.


Terméktapasztalatok
A terméktapasztalatok számomra valamennyi képzés legkedvesebb blokkjai.

Nagyon jó látni, milyen hatékonyak és sokoldalúak a Biocom paletta termékei.

Egymásra hangolódva
Nagy Zoltán előadásában pedig arról hallottunk, hogy milyen nagyszerűen, egymásra hangolódva építik feleségével, a várandós, mindig mosolygós felvidéki hálózatvezetővel, Nagy Andreával a csapatukat. Zoltán egy nagyon szép diasoron mutatta be, milyen szép helyen töltötték el a jutalomutazásukat.

Horváth Annamária sokadszor
A következő blokkban Vass Oszkár  a hónap legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetőjének osztotta ki a vándorserleget. A serleg nyertese az ifjú titán sorozatgyőztes Horváth Annamária, aki a céges autót is megnyerte ebben a hónapban – is)….

A hajózós verseny győztesei az ágból
Ezt követően a májusban meghirdetett hajósverseny győzteseit ünnepeltük.
A nyerteseket lásd a képen! Pezsgővel a kezükben: Molnár László, Horváth Annamária, Horváthné Dr. Kökény Annamária, Hellinger Magdolna, Fericsik Angéla, Laukóné Dolányi Ildikó

Hiánypótló információk
A következő előadót mindenki nagyon várta. Ki is lehetne más, mint Ferenczy László…? Ezúttal a két új termékről osztott meg velünk hiánypótló információkat. Az előadás utolsó 10 percében az Arany Hálózatigazgató ízelítőt adott azokból a gondolatokból, amelyeket a legközelebbi vecsési képzésen hallhatunk tőle.


Új HV-páros:
Nagy Richárd, Herczeg Bianka
A nap legvégén ünnepeltük a fiatal, felvidéki pár, Nagy Richárd és Herczeg Bianka hálózatvezetői szintjét.

Kitűzős HV lett Laukóné Dolányi Ildikó
Laukóné Dolányi Ildikó pedig átvehette kitűzőjét szponzorától Acsai Katitól.

Slágeres zárás
A nap záróakkordjaként a jól ismert Zorán dal, a Gyémánt és arany csendült fel. Mindig öröm ezt énekelni, hiszen ezzel a dallal a  sikeres embereket köszöntjük.
További sikereket, és szép nyarat kívánva mindenkinek: Eberhardt Hajnal.

 

 

Ezeket olvastad már?