Kezdőoldal Ágak „Hálás vagyok, hogy meghíztam!” – Sarkadi Éva vezetővé válása a Czentlaki-ágon

„Hálás vagyok, hogy meghíztam!” – Sarkadi Éva vezetővé válása a Czentlaki-ágon

Sarkadi Évi sikeres vezetőként, egy Biocom képzésen, elismerése után

Sarkadi Évi sikeres vezetőként, egy Biocom képzésen, elismerése után

Mielőtt bárki megijedne: nem egy negatív történetet tárunk a kedves olvasók (s akár leendő hálózatvezetők elé). A címben idézett mondat valóban a Czentlaki-ág egyik hálózatvezetőjétől való, ám már a visszatekintés fényében értelmezhető. Ha ugyanis a szigetszentmiklósi Sarkadi Éva nem hízott volna meg, akkor nem akart volna lefogyni, nem próbálkozott volna, nem találkozott volna „véletlenül” Surányi Ágival, nem ment volna el egy Reg-Enor estre, nem fogyott volna le, s nem vált volna hálózatvezetővé. De, hála az égnek, meghízott…

Jelzett a test
Meg, mert a 37 esztendeje óvónőként dolgozó Éva kihagyta az életéből a sportot, amit egyébként hat éves kora űz valamilyen formában napi szinten: a talajtornától, az aerobikon keresztül a zumbáig. A két esztendős „lelassulás” nem a véletlen műve, ugyanis a hivatása mellett még Játék- és Szabadidő szervezőként is dolgozik, így egyszerűen nem maradt ideje – saját magára. Ezért aztán a rendszeres sport és egészséges élet helyett a mentális túlterheléssel menetrendszerűen megérkezett a túlsúly némi ételintoleranciával, ekcémával körítve.

Sorszerű találkozás, születésnappal
Ne számolgassuk a fentiek alapján, hogy Sarkadi Éva hány éves, ugyanis eláruljuk a dátumot. De csak az újjászületése napjáét: 2015. január 29.! Ez egy szigetszentmiklósi Reg-Enor est időpontja, amin megváltozott az élete. Ezt azért megelőzte a meghívás a „szülinapi bulira” későbbi hálózatvezetője, Surányi Ági által, akivel ugyan évek óta nem találkozott, s mint kiderült, szinte egyszerre gondoltak egymásra.

Indíts jól…!
A vonzás törvényének működéséből kávézás és beszélgetés lett. Mint Éva emlékszik: – Jólesett, hogy Ági nem a kilókkal indított, hanem az Intestinal Cleansing Programmal, ami ragyogó méregtelenítési lehetőség a Biocom palettájáról. S azzal, hogy segítsek neki a szervezésben. Erre nem lehetett nemet mondani…

Bizalomból indulás
A bizalom egyébként megvolt, hiszen Éva Ági férjét, Józsit is régóta ismerte, mivel egy lépcsőházban laktak, s akinek látta látványos felépülését egy betegségből, mint kiderült, jórészt a Biocom tanácsadóinak (például a most már felső vonalának mondható Jámbor Gábornak) és termékeinek köszönhetően.

Most neki segítettek a szülők…
Sőt, az ikreiknek óvó nénije is volt, és sokat köszönhetett az önzetlenül segítő szülőknek: – A már akkor is filmkészítésben dolgozó házaspár végig videózta az ovis éveket, ma is szép és különleges emlék mindez – emlékszik hálásan. Így Éva arra a bizonyos Reg-Enor estre már tíz emberrel érkezett, mert látatlanban mesélte a környezetének, hogy valami jó dolog(ra) készül.

Élő reklám
Nem csalódott, hanem egyből nekifogott a kúrának, kijelentve, hogy „az üzlet hidegen hagy, egyelőre csak az ételintoleranciámtól és fölös kilóimtól szeretnék megszabadulni”. Az első hónap után mindjárt le is adott nyolcat, és csapaton belül „versenyt” nyert (a verseny időtartama 3 hónap volt), egyben élő reklámjává vált a terméknek.

Sarkadi Évi boldogan, csinosan, a Reg-Enor kúra után

Sarkadi Évi boldogan, csinosan, a Reg-Enor kúra után

Szaporodó érdeklődők
Mivel egyre többen látták a változást rajta, a kérdés-válasz után egyre többen kezdték használni általa a Reg-Enort. Mellesleg összesen 18 kilótól szabadul meg a (4 hónapig tartó) kúra idején, majd nyáron, mikor már kicsit lazábbra vette a szabályokat, még leadott hármat…

A számla hízik
A számlája viszont hízni kezdett. Már a második hónapban keresett 30 ezer forintot, pedig, ahogy mondja: „nem csináltam semmit”. Ez a harmadik hónapra 70 ezer lett, miközben a víztisztítótól kezdve a probiotikis tisztítószerekig egyre több mindent használt és ajánlott ismerősöknek, intézményeknek.

Egy újabb jelentős rendezvény
Egy újabb meghatározó élmény a márciusi országos Biocom találkozó volt, ahol Ági már HV-ként állhatott színpadra, s ekkor megkérdezte tőle: Te mikor akarsz ott állni? – Gondolkodás nélkül azt mondtam, hogy júniusban. S május 31-re elértem a HV-szintet – foglalja össze vezetővé válásának egyszerű történetét…

Kiváló munkatársakkal
Ha bonyolítjuk, akkor is ennyi a lényeg: a döntés. Mert utána sem csinált mást, mint előtte: mondta a magáét, mindenkinek. Így egyre több lett az érdeklődő, köztük olyan is, akiket az üzleti lehetőség is izgatott. Bakainé Hegedűs Erzsébettel harmincöt éves barátság fűzi össze, Jakab Piroskával pedig néhány hónapos. Ő egy öblítőt akart neki eladni egy boltban, mire mondta, hogy „van nekem jobb”, amivel egy hálózatépítő történet indult el. S ő is, akár csak Nyisztor Jolika egy másik rendszer után kaptak új erőre a Biocomban, megtalálva számításaikat.

Ragyogó felső vonallal
Éva azt mondja: a felső vonalának is sokat köszönhet. Ágival harminc éves ismeretségük barátsággá fejlődött, miközben napi szinten kapta a segítséget, megerősítést, a saját indulása mellett a munkatársai „hogyan továbbjai” kapcsán is. S örül neki, hogy egy olyan csapat része lehet, ahol Tóth Zsizsi és Jámbor Gábor éppen úgy elérhetőek számára, mint az ágvezető Czentlaki-házaspár. Beatrix és Zoltán mindig kész egyéni konzultációra is vele, és mindig készségesnek érzi a Lőrincz-házaspárt, Marikát és Jánost is.

 Amikor még nem szeretett volna egész alakos képet magáról...


Amikor még nem szeretett volna egész alakos képet magáról…

Ha elhízunk, az jó kezdet is lehet…
Szükség is van rájuk, hiszen a tudatos időfelhasználásban még van mit fejlődnie, saját bevallása szerint. Persze, ne higgyük, hogy Éva szétszórt, vagy lustálkodna, ellenkezőleg. Karitatív munkát is végez amellett, hogy táborokat szervez és egy „végzős” ovis csoportot gardíroz. S egy folyamatosan bővülő Biocom HV-csapatot! Így már érthető lehet összefoglaló sóhajtása: – Hálás vagyok, hogy meghíztam. Ajándék a sorstól, hiszen így részesen lehetek egy csodának…

Ezeket olvastad már?