Kezdőoldal Ágak Együtt álmodnak, együtt szárnyalnak! – A Csordás-csapat Vecsésen vett újabb lendületet

Együtt álmodnak, együtt szárnyalnak! – A Csordás-csapat Vecsésen vett újabb lendületet

A Csordás csapat vezetőképzőjének boldog résztvevői

Csordás Anikónak, a Sinka-ág Arany Hálózatvezetőjének a 2018 több szempontból is beérett az esztendő végére. Novemberben átadhatta a Csordás-kupát csapatában a hónap legdinamikusabban fejlődő munkatársának. Decemberben pedig az első önálló vezetőképzőjét tarthatta 21 változtatni akaró emberrel Vecsésen, a Hotel Stációban. A Sinka-ág győri vezetője már tulajdonképpen egy 50 ezer pontos csapatot menedzsel, és mindent elmond a hozzáállásáról, szervezéséről Kovácsné Sterkovits Lívia véleménye, aki a teljes beszámolót is írta. Nos, Tóth István 5-ös szintű munkatársa így összegzett:

„Köszönjük Anikónak ezt a jól megszervezett és levezényelt két napot! Sokat tanultunk, fejlődtünk, pihentünk, sírtunk-nevettünk. Szóval, minden volt ebben a két napban. Köszönjük! Hála és szeretet!” És ez még csak a kezdet. Jöjjenek a részletek…

A Csordás Kupa első nyertesei

Angyalkázó borítékok


Angyalkázós napok
Anikó indította a napot bemutatkozásokkal, a két nap programjának ismertetésével és az „angyalkázás” szabályaival. Mindenki húzott egy nevet a csapatból és egy feladatot, amit a második nap végéig teljesíteni kellett. Ráírtuk a nevünket egy borítékra, amit felragasztottunk a falra, így üzenhettünk egymásnak, írhattunk a másiknak pozitív gondolatokat. Volt egy doboz, melyben több száz idézet volt, ebből a dobozból bármikor húzhattunk, amit vagy megtartottunk, vagy továbbadtunk valakinek az angyal „postafiókján” keresztül. Egy hosszabb kávészünet következett, hogy tudjunk beszélgetni, ismerkedni.

A résztvevők ajándékokat, emlékeket kaptak az első önálló vezetőképzőről

A Csordás csapat az előadókkal kiegészülve

Az első nap előadói

Sinka Tímea és a gondolat teremtő ereje
Szünet után Sinka Tímea hálózatigazgató, ágvezető tartott nekünk előadást célokról és önismeretről. Nagyon ötletesen szemléltette nekünk a gondolat TEREMTŐ erejét. Mindenki megfogott egy ingát (cérnával átfűzött csavaralátét vagy gyűrű). Az egyik kézben tartottuk és erősen arra gondoltunk, hogy például az inga kimozduljon jobbra-balra, előre-hátra vagy akár forogjon. Igen, sikerült! Most aztán másodpercek alatt bizonyosságot nyert, hogy a gondolatnak TEREMTŐ ereje van. Amit elültetünk a gondolatainkban, az a valóságban hozza meg a gyümölcsét. Rajtunk múlik, hogy ez pozitív legyen.

Sinka Tímea ágvezető

Csordás Anikó az időtervezésről
Anikó előadása következett a személyiségfejlődésről és az időbeosztás fontosságáról. Anikó elmondta, mekkora jelentősége van annak, ha megtervezzük előre az időnket napi, heti, havi, éves, ötéves szinten. Megtanultuk, hogy a fejlődésnek egyetlen akadálya van: ha nem fejlődik a személyiségünk… Ezt követően az ebéd nagyon jó hangulatban telt, szép környezetben gusztusosan tálalt finom ételekkel.

Csordás Anikó Arany Hálózatvezető, a szervező

Nagy Zsuzsanna a másolódásról
Ebéd után Nagy Zsuzsanna hálózatvezető folytatta a napot „másolódás, alázat, taníthatóság” témákban. Elmondta a munkamódszereit, hogy például naponta infózik. Kifejtette, mennyire fontos a taníthatóság és az alázat, mert ez is egy szakma, amit külön meg kell tanulni. Mindig fogadjuk meg a felsőbb vezetőink tanácsát, hisz ők már végigjárták, elérték azt a szintet, amit mi is szeretnénk. A másolódás ebben segít.

Csordás István HV a vízióról tartott előadást

Csordás Istvánék a jövőképről és munkamódszerekről
Csordás István feleségével, Hajnáczki Edinával együtt dolgozik. István blokkja a vízió-jövőkép volt. István kifejtette, hogy milyen jövőképet tud adni a Biocom. Egy szabadon élhető, egészséges jövőt – amit a személyiségfejlődésünknek köszönhetően be is tudunk fogadni. Edina az MLM rendszer áramlási ábráját ismertette velünk. Kifejtette mindegyik pontját az ábrának. Miért fontos az állandóan bővülő lista, miért jó mindenkit beleírni, aki eszünkbe jut? Hogyan történjen a meghívás vagy egy utánkövető beszélgetés. Nagyon jó ötleteket, példákat kaptunk.

Hajnáczki Edina HV is előadó volt

Molnárné Szélpál Andrea is lenyűgöző előadást tartott

Molnárné Szélpál Andrea életpéldája
A kávészünet után meglepetés előadó érkezett Molnárné Szélpál Andrea személyében. A szegedi ágvezető 12 éve építi a hálózatát, hivatásának és küldetésének tekinti a Biocom életforma tanítását. Az új munkatársak indításáról beszélt és arról, ő hogyan éli meg ezt az életformát. Andrea előadása közben és után nagyon sok dolog világos lett a számomra, például az, hogy sokszor csak saját magam bonyolítom a dolgaimat… Sok példát hozott fel egy-egy szituációra. Elmesélte életútját, hogy honnan, hogyan és hova érkezett és itt nincs vége, hiszen tudjuk, mindig van feljebb. Előadása, előadásmódja, személyisége letarolt a szó legnemesebb értelmében.

Időutazás a wellnesst követően
Eljött a pihenés ideje. Vacsora előtt egy kicsit a wellness részlegen lógattuk a lábunkat. Már az első nap végére egy összekovácsolódott csapat tagjának éreztem magam. Nagyon jó érzés szuper helyen, fantasztikus emberekkel együtt lenni! A vacsora megint hozta az ebédnél megtapasztalt magas színvonalat és a jó hangulatot. Lehet, egy kicsit rá is segítettünk… Vacsora után még koránt sem volt vége a napnak. Visszamentünk a konferenciaterembe, hogy egy időutazáson vegyünk részt. Három évet utaztunk a jövőbe, hogy megnézzük magunkat és az életünket. Mindenki részletesen leírta hol tart, mit csinál akkor. Mert ugye, ha eddig nem is, de a nap folyamán biztos megtanultuk, milyen fontos mindig leírni a céljainkat. Mindeközben az angyalborítékok csak úgy dagadtak a rengeteg leírt pozitív gondolattól.

Nagy Zsuzsanna HV a figyelem középpontjában

Tóth István és Nagy Zsuzsanna hónapja volt
Eljött a második nap. Napindításként Anikó kihirdette, ki kapja a Csordás kupát. Dobpergés: nagyon szoros volt az eredmény. Az első és második ember között csak 1% volt a különbség. Tóth István 45,8 %-os fejlődéssel az első, Nagy Zsuzsanna 44,8%-os fejlődéssel a második lett. Tóth István egy nagyon sportszerű döntést hozott, amit ott helyben a felsőbb vezetők is nyugtáztak. István az egy hónap alatt megosztja a kupát Zsuzsival, így mindketten részesülnek belőle.

Tóth István HV is tartott előadást

Sinka Tímea a fontos pillérekről
Majd Sinka Tímea vázolta fel a kapcsolatépítés, bizalomépítés lehetőségeit, szabályait. Először meghallgattuk a Pál utcai fiúk: Mi vagyunk a Grund című dalát. Kifejtette, milyen fontos a közösség ereje. A célok szponzorral napi szinten történő megbeszélésének jelentősége. Mi a három pillér, miért fontos? A három pillér a felépítés, konzultáció, nem keresztvonalazás. Lényeg, hogy amire fókuszálok, az nő. Mindjárt egy tanító játékkal, kísérlettel mutatta ezt be nekünk Tímea. Egy jelentkezőre volt szüksége, aki elindul felé egyszer úgy, hogy nem felé néz, hanem más irányba, majd másodszor odanéz, oda összpontosít, ahova megy. Láthattuk, hogy változott az út milyensége a fókuszpontoktól függően. Kapcsolatépítésben használhatjuk az öt szeretet nyelvet. Csak meg kell találni, kihez melyik passzol, melyikkel tud azonosulni.

Pozitív üzenetek
Szünet következett. Ment az angyalkázás. Pozitív üzenetek, idézetek. Sok megerősítést kaptunk.

A számolás fontossága
Szünet után Anikó folytatta a napot, következett egy motivációs kisfilm. Arnold Schwarzenegger: Az élet hat szabálya. Majd egy kicsit matekoztunk. Jött a jutalékszámítás téma. Fontos erről is beszélni, hiába van egy jó számítógépes rendszer, ami kiszámolja nekünk. A számítás segítségével tudunk tervezni, s ezt a munkatársaknak megtanítani. Átrágtuk magunkat az egészen, de megérte. Így mégiscsak egy tisztább kép van előttünk a bővítési alapról, mi a differencia bónusz, miből, hogyan, mit számolunk ki és sorolhatnám még.

Tóth István: Ez egy kellemes verseny volt!
Tóth István hálózatvezető beszélt a mélységépítésről és a verseny megnyerésével kapcsolatos tapasztalatairól, érzéseiről. István kifejtette, miért olyan fontos a mélységépítés. Ez egy nagyon jó rendszer, amivel lehet az embereket motiválni. István elmondta, hogy nem szereti a versenyeket, mert ha ő nyer, sajnálja a másodikat, de ha ő a második, akkor szomorú lesz. Na, ezt a versenyt teljesen máshogy élte meg. Élvezte, szerette az egész három hónap folyamatát, ahogy a struktúrája alakult. Ahogy szinte kezdett átmenni egy stratégiai játékba. Mindenképp pozitívumként élte meg a helyzetet és rengeteg tapasztalattal bővült tudástára, amit át is adott nekünk.

Motivációs videó
Következett az ebéd. Ebéd után egy motivációs videóval folytattuk melynek címe, Will Smith: A bukásról.

Sinka Gyula ágvezető

Sinka Gyula a kulcsemberségről
Sinka Gyula ágvezető, hálózatigazgató mondta el a jó kulcsember ismérveit. Játékkal indított, öt ember ment ki és húztak egy hangulatot, amit szavak nélkül, gesztusokkal kellett kifejezni. A jó kulcsember ismérveit közösen szedtük össze, majd utána néztük meg és egészítettük ki azokkal a tulajdonságokkal, amik esetleg lemaradtak. Sinka Gyula előadásával fejeződött be a két nap szakmai része.

A legangyalkázósabb
Még kihirdettük az angyalkázás „nyertesét” is, aki Süttöriné Tündi lett. A nyertes neve egy kalapból lett kihúzva, hiszen mindenki nagyon jó angyalkája volt a másiknak.

Sokat adott a vezetőképző
Nagyon sokat adott ez a két nap mindnyájunknak. Sok minden világossá vált a nyilvánvalóvá, megfoghatóbbá. Csapatépítő jellegű, játékos, interaktív két nap volt. Nagyon jó ismeretségek, barátságok szövődtek. Sok megerősítést kaptunk. Az élet a komfortzónán kívül kezdődik! Higgy magadban, mert minden lehetséges. „MEG TUDOD CSINÁLNI!” Már a következő vezetőképzőre készülünk, ami 2019. márciusában lesz. Már most nagyon sok a jelentkezés!

Így élték meg a két napot a vezetőképző résztvevői:

Tóth István hálózatvezető: Itt bármit elérhetsz
A Biocomnál nem számít mi voltál előtte, honnan jöttél… Az számít, hogy hova szeretnél eljutni. Az előtted járó példaképek mutatják az utat, amin Te is elérheted célod. Tanulj, hogy taníthass, válj vezetővé, hogy kövessenek, higgy magadban és amit a Biocom képvisel, élj úgy, hogy példa lehess másoknak, válj igazi kulcsemberré, hogy megvalósíthasd álmaid! Ebben a két napban minden megvolt, ami ehhez kellett. Köszönöm Mindenkinek!

Süttöri Lászlóné: Köszönet a két napért!
Köszönöm szépen ezt a csodálatos két napot, nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam, legfőképp azt, hogy ki kell lépni a komfortzónából, nem egy helyben toporogni. Csodálatos volt hallgatni a Sinka házaspárt, felső vezetőinket és Molnárné Szélpál Andreát. Én ezt minden nap szívem szerint végig hallgatnám újra, újra és újra! Köszönöm Csordás Anikónak is, hogy megszervezte nekünk ezt a két napot! Tanulás! Fejlődés! Egészség! Külön köszönöm, hogy az Angyalkát én hozhattam haza… Köszönöm Sinka Tímea, hogy kihúztad a nevem, nagyon a szívembe talált… Szeretet! Hála!

Németh Rita: Nagyon jó helyen vagyunk
Köszönöm ezt a csodás két napot, amit együtt töltöttünk. Úgy éreztem magam, mintha egy nagy családban lettünk volna. Nekem személy szerint azt adta a két nap, hogy merjek kilépni a komfortzónából, ami egy nem egyszerű feladat, de biztos vagyok benne, hogy egy csodacsapattal ez sikerülhet.  Sinka Tímea és Sinka Gyula volt számomra a legkiemelkedőbb, igazi csodák, de persze Csordás Anikó nélkül ez az egész nem jöhetett volna létre. Hála neki ezért a szervezésért és a munkájáért. Nagyon jó helyen vagyunk, úgy érzem.

Kriskó Andrea: Mindenkinek minden lehetséges
Köszönöm szépen ezt a csodálatos két napot. Tudom, hogy a legjobb helyen vagyok és ilyen fantasztikus vezetőkkel, akik mutatják az utat, mindenkinek minden lehetséges. „A jövő azoké, akik meglátják a lehetőségeket mielőtt még nyilvánvalóvá válnak.”

Nagy Károlyné Tündi: Nagy energiát adott
Ez a két nap igen nagy energiát adott, és ami a múltban történt nehézség, el kell felejteni, legfőbbképpen azért, hogy tudjunk haladni. Csapatmunka: tegyük oda mindannyian magunkat oda és vissza. Konzultájunk és fogadjuk el a tanítást, mivel az építő jelleggel hat ránk. Míg élünk, tanulunk, tanítunk. Csak tényleg, ahogy a képzésen is mondtátok, nem mindegy, hogy hogyan értékeljünk… Csupa jót kívánok mindenkinek és ennek a csodás csapatnak, mellyel eltölthettünk két szuper napot, mindenkinek, akit megismerhettem. A személyiségem, az önbizalmam ettől a két naptól már változni fog, hogy úgy tudjam kifejezni magam, ahogy kell és abban az adott helyzetben tudjam elmondani és meg is értsék. Köszönöm ezt a két napot mindenkinek, főleg Anikónak. Ne feledjétek, ha bármi rossz is történik az életben, a felhők mögül mindig süt a nap. Csodás emberek vagytok mindannyian!

Gutoriné Illés Tímea hálózatvezető: Szuper volt
„Nem azért jöttél ide, hogy meghozd a döntést, azt már meghoztad. Azért vagy itt, hogy megértsd a döntésed okát.” (The Matrix) Szuper vasárnap, szuper hétfő szuper emberek társaságában. Ismét csodálatos volt! Köszönöm, hogy velünk voltatok Sinka Gyula és Tímea és Molnárné Szélpál Andrea, fantasztikus tanítók vagytok. A sok hasznos információ mellett köszönjük a maximalizmust. Anikónak hála a szervezésért, a két nap csodálatos lebonyolításáért. Köszönet mindenért!

Csordás István hálózatvezető: Felemelő és hasznos volt
Köszönöm szépen ezt a két napot Anikó, a legjobb helyen vagyunk, felemelő érzés volt végig és egyben hasznos is. Csodálatos megélni csapattársaink aktív jelenlétét. Személy szerint „megkaptam” a tennivalómat, változni valómat a fejlődésemhez. Köszönet és hála mindezért!

Tankó Melinda: Rengeteget kaptam
Teljesen átértékelődött bennem minden ezután a két nap után. Olyan löketet kaptam tőletek, Anikótól, hogy eszméletlen. Tanultam és kaptam ebben a két napban: önbizalmat, hitet, kitartást, erőt, alázatot. Köszönöm Nektek! Köszönöm, Biocom! Soha nem adom fel az álmaimat. Küzdök. Kitartok.

Szakállné Leitold Annamária: A férjemet is elindította
Szuper kétnapos kulcsember képzés! Köszönet a vezetőinknek, hogy itt lehettünk. Hálás vagyok érte, főként azért mert férjemben is elindult a Biocomos érzés, konkrét célokat fogalmazott meg, ez már nagy előrehaladás. Sok-sok új információt kaptunk, kiteljesedett, hogy miért is fontos a névlista vezetése, hogy működik a jutalékszámítás és, hogy mennyire fontos a marketingterv megértése. Továbbá az, hogy tudjunk elengedni. Tehát rengeteg tanulás, szeretet, szuper vezetők, segítőkészség vett körül bennünket ezen a két napon, gyönyörű környezetben.

Tóthné Molnár Ibolya hálózatvezető: Átkattintó képzés
Én mindig nagyon vártam, hogy egy vecsési képzésen ott lehessek, mivel mindenkitől azt hallottam, hogy Vecsésen indult el… ott kattant át… Most már értem, hogy miről beszéltek. Nagyon tartalmas, hasznos, gyakorlatias képzés volt. Néhány dologra rávilágítottak, hogy hol a gyenge pontom… Hálásan köszönöm minden előadónak, mindenkitől tudtam tanulni. Molnárné Andi  előadása ismét lenyűgözött, óriási lendületet adott. Sinka Gyuláéktól megerősítést kaptam, hogy a hitnek mekkora ereje van. És ha van célom, ami égető, akkor azt meg is tudom valósítani.  Anikónak hálásan köszönöm ezt a csodás két napot, fantasztikus vezető vagy!

Szakáll István: Többet kaptam, mint amit vártam
Először is szeretném megköszönni feleségemnek, hogy egy ilyen remek csapatba hozott. Csordás Anikónak és minden vezetőnek gratulálok a szervezéséért és köszönet a lehetőségért! Én sokkal többet kaptam ezalatt a két csodálatos nap alatt, mint amire számítottam. Őszinte leszek, azt hittem, ez a képzés egy száraz, tömény fejtágítás. Ehhez képest, amit ti adtatok, az egy jó hangulatú, lendületes és szórakoztató tanulás volt, egy nagyon szép és elegáns szállodában. Megtanítottátok, hogy legyenek kézzel leírt céljaim. Egyáltalán, hogy legyenek VALÓS céljaim. Amit még adott ez a két nap, hogy higgyek önmagamban. Köszönök még egyszer mindenkinek mindent.

Pomozi Anikó: Példaképek
Köszönöm, hogy ott lehettem. Kezdőként fantasztikus példaképeket kaptam, kitartásból, akaratból és pozitív gondolkodásból. Hatalmas összetartás, segítőkészség és szeretet.

Hajnáczki Edina hálózatvezető: Belém költözött a Biocom!
Belém költözött a Biocom! Hiszen olyan, amilyenné tesszük: mi vagyunk a Grund! Hihetetlen vezetőink vannak Csordás Anikó és a Sinka házaspár személyében, nyugodtan követhetjük őket, mert olyan tudás és erő árad belőlük! Hálás szívvel köszönjük, hogy munkatársaink is profitálhattak ebből a rendezvényből.

Nagy Zsuzsanna hálózatvezető: Energiát és tanítást kaptam
Óriási, fantasztikus energiát kaptam ettől a két naptól! Anikó csodálatos vezető, csodálatos ember. Szuper tanítást adott, Sinka Tímeától és Gyulától sokat tanultam ma és az energiabomba Molnárné Szélpál Andrea, huuuu, hát olyan erőt, energiát tanítást adott, hogy ittam minden szavát! És Anikóra visszatérve: példaértékű ember a szememben! Örök hála!

Igazi csapattá kovácsolódtak

A Gyémánt és arany is elhangzott Zorántól – volt miért

Sokat tanultak a két nap alatt

Ekkor éppen a jövőképet tervezték

A zárónapon időszerű volt a viselet

Ezeket olvastad már?