Kezdőoldal Ágak Egyenes beszéd Görbeházán a Biocomról, a Sinka-ágon

Egyenes beszéd Görbeházán a Biocomról, a Sinka-ágon

Görbeházán is sokan voltak kíváncsiak a Biocomra

Görbeházán is sokan voltak kíváncsiak a Biocomra

Egy napsütéses októberi hétvégén – egy szenzációs miskolci rendezvényről hazafelé tartva – született a gondolat: szervezzünk mi is egy rendezvényt Görbeházán! Annyira fel voltunk dobva, csordultig pozitív energiával, hogy úgy éreztük: nincs előttünk lehetetlen! Ezek Juhászné Papp Mónika hálózatvezető megszokottan lelkes sorai egy közelmúltbeli, görbeházi szakmai estről. Mert természetesen nem csak a gondolat született meg, hanem a rendezvény is… A továbbiakban egy kis erősítő következik a Sinka-ágon, azon belül Lukács Gusztáv csapatában, Tóthné Boncsér Anna szponzoráltjaként dolgozó vezető tollából azoknak, akik még nem mertek belevágni egy ilyen jellegű esemény megvalósításába.

Kezdd el azonnal!

Másnap el is indult a szervezés, végiggondoltuk, hogyan lehetne megvalósítani! A felső vezetőinkkel való egyeztetést követően nekiláttunk a tényleges szervezésnek. A kezdeti bizonytalanságot követően egyre jobban körvonalazódott rendezvényünk menete. A pozitív lelkesedést idővel felváltotta a kétely: vajon sikerülni fog…? Lesz érdeklődő? És ha igen, hatással leszünk az emberekre?

Előzetes izgalom

A kitűzött naphoz közeledve egyre többször érdeklődtem munkatársaimnál, mennyen jelentkeztek előzetesen. Esténként, mikor a gyerekeim elaludtak, én még órákig a kivetítendő anyagon vagy a beszédemen dolgoztam. (Megjegyzem, sosem volt elég jó!) A munkatársaim pedig lépten-nyomon reklámozták a nagy eseményt.

Stress Formula és csapatmunka

Az utolsó napokban már álmomban is a rendezvényen voltam! És akkor elérkezett a nagy nap… Oly mértékben izgatott voltam, hogy segítségül kellett hívnom a Biocom egyik szuper termékét, a Stress Formulát, hogy higgadt tudjak maradni! Délutánra aztán beindult a nyüzsgés, még a családtagok is mozgósítva lettek, hiszen minden segítő kézre szükség volt. Mikor bekapcsoltam a mikrofont a kezemben, elindult a lavina és csak sodort magával!

Két és fél órányi álom

Mire felocsúdtam eltelt két óra és én teljesen megkönnyebbülve ott álltam a Művelődési Ház termének közepén. Csodálatos érzés volt, valóra vált egy álmom! Az előadónk, dr. Deák Sándor egyszerűen szenzációs volt! A terem a munkatársaim segítségével megtelt és minden úgy alakult, ahogy annak lennie kellett.

Lesz még…

Álmodni sem tudtam volna jobbat, még mindig a hatása alatt vagyok. És bár nagyon izgultam, mégis akarom! Újra és újra szeretném átélni, mert imádom ezt az egész Biocom Életmódprogramot élni!

Van kinek megköszönni!

Köszönet előadóknak, hogy egy kicsiny faluba is ellátogattak és megosztották velünk tudásuk egy részét! Köszönet a jelenlévőknek, hogy megtiszteltek bennünket! És óriási köszönet munkatársaimnak, hogy ilyen jól sikerült ez a különleges este! Egyszerűen fergeteges volt!

Deák doki itt is sikert aratott nagyszerű stílusával, tudásával

Deák doki itt is sikert aratott nagyszerű stílusával, tudásával

gorbehazi-rendezveny-deak-doktorral-2016-10-27-38

Tasnádi Zsolt, a Komporday-ág HV-ja is besegített a közönség soraiból

Főszervező és vendégelőadó, azaz Juhászné Papp Mónika és dr. Deák Sándor

Főszervező és vendégelőadó, azaz Juhászné Papp Mónika és dr. Deák Sándor

Az ágvezető, SInka Gyula lelkesedése még a fotóról is átsüt

Az ágvezető, Sinka Gyula lelkesedése még a fotóról is átsüt

gorbehazi-rendezveny-deak-doktorral-2016-10-27-22 gorbehazi-rendezveny-deak-doktorral-2016-10-27-25 gorbehazi-rendezveny-deak-doktorral-2016-10-27-26 gorbehazi-rendezveny-deak-doktorral-2016-10-27-32 gorbehazi-rendezveny-deak-doktorral-2016-10-27-44 gorbehazi-rendezveny-deak-doktorral-2016-10-27-56 gorbehazi-rendezveny-deak-doktorral-2016-10-27-57 gorbehazi-rendezveny-deak-doktorral-2016-10-27-64

 

 

Ezeket olvastad már?