Kezdőoldal Ágak Akit megérintett a (Biocom) csoda – Juhászné Papp Mónika HV a Sinka-ágon

Akit megérintett a (Biocom) csoda – Juhászné Papp Mónika HV a Sinka-ágon

Juhászné Papp Mónika, hálózatvezető a Sinka-ágon

Juhászné Papp Mónika, hálózatvezető a Sinka-ágon

Nem fukarkodik a jelzőkkel és a felkiáltójelekkel írásában Juhászné Papp Mónika. A miskolci Sinka-ág új hálózatvezetője sokáig csak a Reg-Enort látta a rendszerben, s a fától az erdőt (a nagy egészet) nem. Ám egyszer végre engedett későbbi szponzora, Tóthné Boncsér Anna unszolásának, s onnantól kezdve megváltozott az élete. Természetesen pozitív értelemben! Azóta is hisz a képzések erejében, és már az ezüst kitűzőjét látja magán. Olvasván lelkes írását, ez már csak idő kérdése, mert nem lehet kérdés, hogy eléri a célját…

Csodálkozásból csodálat

Már jó ideje motoszkált bennem az életmódváltás gondolata, de igazából nem is tudtam, hogyan kezdjek hozzá! Aztán egy évvel ezelőtt a férjem egészségügyi problémái és az én nagymértékű cukorfogyasztásom „terelt” a Biocom egyik terméke felé, a Reg-Enorhoz!  A kezdeti kételyt egyre jobban felváltotta  a csodálkozás, hiszen működött! A regisztrációt követő hónapokban igazából nem is törődtem vele, hogy milyen cég is, amely ezt a csodálatos terméket forgalmazza.

Igen – sokadjára…

Egyszerűen csak örültünk annak, hogy olvadnak a kilók s ezáltal tele vagyunk energiával, jó a hangulatunk! Aztán egy januári napon felhívott telefonon Tóthné Boncsér Anna és (bevallom, akkor már sokadjára!) elhívott egy miskolci rendezvényre. Mivel már szégyelltem nemet mondani, elfogadtam a meghívását…

Az áttörést egy képzés hozta el

Ezen a bizonyos januári rendezvényen egyszerűen sokkolt, amit láttam, tapasztaltam. Nem is gondoltam, hogy kicsiny országunkban még vannak ilyen mosolygós, pozitív emberek! És az ott hallott tapasztalatok? Egyszerűen le voltam nyűgözve! Nahát, ennek a cégnek ennyi terméke van?! És ezt eddig miért nem tudtam? És mások miért nem tudják? Miért nem tudják az emberek, hogy csodálatos kincsek vannak a kezünkben, melyek akár segíthetnek nekünk!? Zsongott a fejem a hazafelé vezető úton és tudtam, hogy nekem ez kell! Ez az egész, amit azóta már tudom, hogy úgy hívunk,  Biocom Életmódprogram!

Mindent, egyszerre, most!

A következő hetekben egyre többször beszélgettem fogadott szponzorommal, Tóthné Boncsér Annával.  Minél többet beszéltünk, annál több lett a kérdés. Egyszerűen mindent akartam! Úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek a játékboltban, ahol mindent szeretne megvenni! Én is szerettem volna mindent kipróbálni! De nem ám lassan, most azonnal!

Görbeházi indulás: egyenes út a sikerhez

Fantasztikus szponzorom segítségével elkezdtük a hálózatomat építeni. Én tudtam, hogy az első és legfontosabb feladatom édesanyám „meggyőzése”. Sikerült! Az ő és görbeházi munkatársaim segítségével szép kis csapatot sikerült felépítenünk. Ennek köszönhettem, hogy ez év júniusában hálózatvezető lettem!

Kifogások helyett képzések

Nagyon fontosnak tartom a képzéseken, tréningeken való részvételt. Nincs fejlődés ezek nélkül! Sokan élnek a kifogásokkal, én is sorolhatnám a sajátjaimat: három gyermekem van… Szóval nekem senki ne kezdje el sorolni a kifogásokat, mert nekem is lenne, mégsem teszem! Úgy gondolom, aki nem csak termékhasználó akar lenni, hanem érdekli az üzlet is, az egyik legfontosabb, hogy felejtse el a kifogásokat! Én is ezt tettem és az elmúlt időszakban hatalmasat fordult velem a világ.

Ezüstös jövő

A jövő évi tervem az Ezüst HV szint elérése. Szeretnék minél több embert bevezetni a Biocom világába, mert szerintem egy csoda, ami engem is megérintett! Hálás vagyok, hogy itt lehetek! Imádom, amit csinálok! Csodálatosan érzem magam mind testileg, mind lelkileg! Hálás vagyok a csapatomnak a munkájukért, hálás vagyok a felső vezetőimnek a sok tanácsért! Jó érzés tudni, hogy olyan emberekkel vagyok körülvéve, akik egymást támogatják, segítik! Magabiztossá tesz, hogy tudom, a nehéz napokban ágvezetőimre, Sinka Gyulára és Tímeára is biztosan számíthatok! Köszönöm nektek!

Egy görbeházi rendezvényen dr. Deák Sándor főorvossal

Egy görbeházi rendezvényen dr. Deák Sándor főorvossal

Párjával, a Mónika bálon (a Tasnádiné Szabó Mónika tiszteletére rendezett társasági eseményen)

Párjával, a Mónika bálon (a Tasnádiné Szabó Mónika tiszteletére rendezett társasági eseményen)

monika-bal-2016-11-26-230

monika-bal-2016-11-26-234

Lukács Gusztáv (balról a harmadik) csapatának tagjaként

Lukács Gusztáv (balról a harmadik) csapatának tagjaként

Egy miskolci Startrendezvényen, ahol Galambos Lajcsi is vendég volt

Egy miskolci Startrendezvényen, ahol Galambos Lajcsi is vendég volt

Mellette a "fogadott" szponzora, Tóthné Boncsér Anna

Mellette a “fogadott” szponzora, Tóthné Boncsér Anna

Komoly előadásokat is szívesen rábíznak már

Komoly előadásokat is szívesen rábíznak már

szakmai-nap-sigfriddel-2016-03-05-166

start-dr-deak-sandorral-2016-08-07-fia_

 

Ezeket olvastad már?