Kezdőoldal Ágak Sikerszokások, sikertörténetek és friss sikerek a Molnár-ág augusztusi Sikernapján

Sikerszokások, sikertörténetek és friss sikerek a Molnár-ág augusztusi Sikernapján

Egy forró augusztusi vasárnap is lehet Sikernap a Molnár-ágban, a hőmérséklet nem akadály. Szélpál Andrea és csapata rendkívüli légkört varázsolt ismét! Az ágvezető az augusztus 11-i, erősen napsütéses rendezvényről így nyilatkozott: „Különleges nap volt remek vendégelőadóval (Gazdag Kati), fergeteges koordinátorokkal (Nagy-Lászlai Erika és Farkas Ildikó), hiteles terméktapasztalatokkal, sikersztorikkal, amit egy Ezüst Hálózatvezető avatása (Nagy-Lászlai Erika) koronázott meg!” Ezt foglalta össze példásan Laskai Nóra hálózatvezető, képeket is mellékelve.

 


 

 

Energia és hitelesség

A nap koordinátorai, Farkas Ildikó és Nagy-Lászlai Erika gondoskodtak a szeretetteljes és energiától duzzadó hangulat fenntartásáról, az együtt töltött idő lendületes vezetéséről.

 

 

 

 

Az életmódprogram előnyei

Kezdéseként jómagam mutattam meg az életmódprogram értékeit és előnyeit, melyet Tóth Gábor, Gyuris Anita és Gémes Sándorné Icuka hiteles tapasztalatai színesítettek. Szó esett gyógyulástól a megtakarításig mindenről, mely része lehet a sikeres életmódváltásnak és egy minőségi élet megteremtésének.

 

 

 

Fókuszban a jó emésztés

Majd Gazdag Kati természetgyógyász, ágvezető tudásmegosztása következett, amely során kincseket adott át a jelenlévőknek, melynek fókuszába most a jó emésztés került. Jegyzetelés, fotózás, együtt gondolkodás jellemezte azt a szeretetteljes másfél órát, ahol a társaság Kati tudásával gazdagodhatott.

 

 

Az ebédszünet utáni kezdő hangulatot és harmóniát a Nagy-Lászlai Erika természetgyógyász által vezetett tisztító-energetizáló torna adta meg.

 

A pénz: áramló energia

Sajbenné Kocsondi Ildikó hálózatvezető meghatódva beszélt a pénzenergia áramoltatásának lehetőségéről, amit a hála érzése kelt. Azt is megtudhattuk, miként teremthetünk az életünkbe minden jót, amire vágyunk, a hálán keresztül. (Rím)Faragó Ferenc a tőle megszokott kedvességgel és humorral mutatta meg, milyen szinteken áramlik a pénz energia, melyhez egy bőség verset is költött.

 

 

 

Nagy-Lászlai Erika nagy pillanatai

A csapat köszöntötte a szintlépőket, valamint gratulált Nagy-Lászlai Erikának a most elért Ezüst Hálózatvezetői szintjéhez. Később megosztotta a jelenlévőkkel, mi vezette az Ezüst HV szint eléréséhez. A titok a fókuszálás, a kitartás, a cselekvés és a hit esszenciája, melyet érdemes a siker felé vezető úton mindenkinek magával vinnie. Erika most a legjobb vezetőnek járó vándorserleget és a vele együtt járó ágvezetői vacsora meghívást is „magával vihette”! Megérdemelten, hiszen a forró júliusi hónapban 1950 pontértéket fejlődött!

 

 

Hangolódj a boldog jövődre!

Farkas Ildikó Arany Hálózatvezető saját életén keresztül láttatta a szabadság elérésének lehetőségét, valamint a három éves jövőképet a Biocommal. Ezáltal mindenki ráhangolódhatott a saját boldog és szabad életének megteremtésére.

 

 

Ezt a forró napot tűzbombaként zárta Szélpál Andrea ágvezetőnk, aki a sikeres szokások titkait tette közkinccsé.

 

 

 

Az eredményt hozó munkalépésekről beszélt Csáki Anikó és Csapiné Etelka hálózatvezető. Valóban a sikerről szólt az az augusztusi vasárnap!

 

 

 

Ezeket olvastad már?