Kezdőoldal Ágak A hit ereje berobbantotta a Szabó-Gyarmati Teamet a kétnapos Kulcsember-képzésen

A hit ereje berobbantotta a Szabó-Gyarmati Teamet a kétnapos Kulcsember-képzésen

A Szabó-Gyarmati Team Kulcsember-képzésének résztvevői

2022. március 6-7-én tartalmas és színvonalas 2 napot tölthettek együtt a Szabó-Gyarmati Team tagjai a tanulás, fejlődés érdekében, melynek helyszíne a már jól ismert vecsési Airport Hotel Stáció volt. A csodás környezet és a csapat ereje garantálta a jó hangulatot. A megújulásnak különös jelentőséget adott, hogy a képzésen résztvevők fele teljesen új munkatárs volt! A közösen megélt pillanatok, a születésnaposok megünneplése, a közös tánc, a karaoke, a léggitározás vezetőikkel még inkább erősítették a köteléket, igazi Biocomos család lettek. A hit ereje különösen nagy hangsúlyt kapott a sorokat író Feketéné Dömötör Fruzsina számára is, hiszen sikerünk alapvető feltétele a saját magunkba vetett hit, amely, ha hiányzik, nem juthatunk előre…

Szabó Máté hálózatigazgató nyitotta meg a képzést

Nem csak üzlet – életút

Mentoraink, Szabó Máté és Szabóné-Gyarmati Tímea hálózatigazgatók rávilágítottak, hogy ebben az üzletben elengedhetetlen az önfejlesztés. Amilyen a személyiséged, olyan az üzleted. Ők a legjobb példák arra, hogy az átlagos alkalmazotti szférából jövő emberből kellő hittel és alázattal hogyan válhat sikeres vezető. Saját példájukon és egy általános hálózatépítési ismeretek összefoglalóban ezt egyértelműen bemutatták részünkre. A rendszer különös előnye, hogy túlmutat rajtunk, olyan értéket hozunk létre, amelyet gyermekeink megörökölnek és mivel ők már ebbe a tudatosságba születtek bele, egyszerűen viszik tovább.

MLM – gondolkodásmód – KÉP-zés

Az iskolában nem tanítanak mást, csak ismeretanyagot. Egy kulcsember-képzésen a máshogyan gondolkodást tanítják a teljesen átlagos embereknek. Olyan eszméket kapunk, mely által jobb emberré válhatunk és a másolódással örök értéket teremthetünk. Bármi is a célunk, megvalósíthatjuk, ha hiszünk benne.

Szabóné-Gyarmati Tímea hálózatigazgató folytatta a MIÉRT-ekkel

Csapatmunka

Csapatjáték – „a legjobb ötletek csapatmunkában születnek”

Az általános MIÉRT-ek után egy új rész következett. Az egész folyamatot szétszedték a vezetők részfolyamatokra és azt öt csapat közösen dolgozta ki. A témák ismertetésével az egész csapat átláthatta az egyes részfolyamatokkal kapcsolatos információkat, tudnivalókat, technikai lépéseket. Öröm volt nézni, ahogy a képzésre érkezett munkatársak szorgalmasan jegyzeteltek.

Csapatban, egymást segítve dolgozunk

Igazán szuper volt, hogy mindkét napon voltak gyakorlati feladatok, melyek bebizonyították, hogy ebben a rendszerben nem rúghat labdába az, akit önös érdekek vezérelnek. Megtanultunk csapatban, egymást önzetlenül segítve dolgozni, mely szintén ritka érték az alkalmazotti világban.

Törött kéz – szuper lehetőség

Vendégeink, Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt Ezüst Hálózatigazgatók tanítása is példaértékű volt. Mónika elmesélte, milyen hatalmas lehetőséget látott a fejlődésre, mikor férje, Zsolt eltörte a kezét és munkaképtelenné vált. Az életükben lévő nehézség motiváltságot generált, utóbbi pedig elvezette őket a sikerhez. A kulcs Mónika megrendíthetetlen hite volt, mert nagyot álmodni a legnehezebb helyzetben is.

Kisgyermek mellett is lehet!
Minden kisgyermeket nevelőnek fantasztikus példa a házaspár. A Szabó-Gyarmati Teamben nagyon sok kisgyermekes szülő van, akinek Mónika és Zsolt tanítása egy új dimenziót nyitott meg. „Van élet a sövényen is túl” – ahogy Zsolt fogalmazott. Csodálatos lehetőség mindenkinek, hiszen „a Biocomra mindenkinek szüksége van” – mondta Mónika. Egy egyszerű gyakorlati példával pedig szemléltették, hogy lehet Arany Hálózatvezetővé válni – amivel kapcsolatban a szünetben már érkeztek is a kérdések a mentoroknak.

Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt Ezüst Hálózatigazgatók

Napkori-Csillag Katalinnak átadják a Fiatal Tehetség Díjat

Horváthné Vajdics Mariann HV kapta a Szabó-Gyarmati Kupát

Kiemelkedő hálózatépítő munkáért Fiatal Tehetség Díj

A kulcsember-képzéseken már gyakorlattá vált, hogy a kimagasló hálózatépítő munkát a vezetők megnézik a csapatukban. A díjat olyan, még nem hálózatvezető munkatárs kapja, aki 3 hónap alatt kimagasló tevékenységet végzett. Így ezen szempontok alapján Napkori-Csillag Katalin kapott kiemelkedő fejlődése miatt díjat.

Ausztriába került a Szabó-Gyarmati Kupa

A Szabó-Gyarmati Kupát hagyományosan a havi Startrendezvényeken szokták átadni, kivéve most. Három üzleti hónap alapján kerül ahhoz a hálózatvezetőhöz, akinek csapatában kimagasló a teljesítmény. Horváthné Vajdics Mariann hálózatvezető Ausztriában építi csapatát, melyben Magyarországon élő munkatársak is tevékenykednek. Mariann – aki Várszeginé Pálfy Mariann Arany Hálózatvezető csapatát erősíti – 3 hónap alatt közel 70%-os fejlődése során új hálózatvezető munkatársat is kinevelt. Munkatempója dinamikus, tudatos. Párjával nagy céljaik vannak.

Angyalkázás – hitet adunk

A már hagyománnyá vált angyalkázás a 2 napos képzések záró akkordja, melynek üzenete a tégy jót mással címet is viselhetné, nagy tanításokat rejt. Borítékot húzunk, melyben egy név van elrejtve és a 2. napon megajándékozzuk egymást egy kis aprósággal, emellett pedig mindenkinek van egy borítékja a falon, amelybe személyre szóló üzeneteket, illetve idézeteket tehetünk egymásnak.

Képzéses üzenetek erősítik a lelkét

Rózsahegyi Ágnes vallomása tette még inkább fontossá ezt a nemes gesztust, mely könnyeket csalt jó néhányunk szemébe. Kiállt mindenki elé, majd elővett egy eléggé gyűrött borítékot, amit a táskájában őriz 3 éve… Azóta időnként előveszi a borítékot és elolvassa azokat az üzeneteket, amiket az első kulcsember-képzésén kapott. Sokszor ez ad erőt neki a hétköznapokhoz. Ágnes újraindult. Három éve valahogy nem érték sikerélmények. Timivel egy szombathelyi vacsorát követően úgy döntött, megint megpróbálja a pénzkereseti részt, mivel három kamasz fiának neveléséhez a tanári és párjának az informatikus fizetése nem elég. És megérte újraindulnia, hiszen most már párjával szervezkednek nagy hittel és inspiráló célokkal.

Legvégül pedig a meginterjúvoltuk azokat, akik most vettek részt először ilyen képzésen. A kérdés mindenkihez ugyanaz volt: Neked mit adott ez a két nap?

Akik először vettek részt kulcsember-képzésen

Horváth Gábor: Felemelő érzés volt

Először vettem részt ilyen fajta képzésen, az érzés leírhatatlan. Az az energia, az a felszabadultság, kedvesség, segítőkészség, tanítás, motiváció – egyszóval az egész egyben felemelő érzés volt. Ismét megbizonyosodtam, hogy jó helyen vagyok, itt van a helyem. Köszönöm, hogy a Biocom része lehetek.

 

Kiss Zsuzsanna: Szembetűnő volt az összetartás

Szuperül éreztem magam. Ami leginkább szembetűnő volt, az az összetartás, hogy ebben a világban még van az embereknek egy olyan csoportja, akik segítenek egymásnak, másoknak és egy csöpp irigység sincs senkiben. Nem másokon átgázolva akarnak érvényesülni, hanem velük együtt. De természetesen szakmailag is adott sok mindent ez a két nap. Főleg, hogy hogyan juttassam el másoknak, amit én már tudok. A Biocomot mindenkinek ismernie kell!

Fábián Diána: Érzelemmel teli, tartalmas két nap

Egy nagyon átfogó képzést kaptunk! Nekem segített megtalálni és átlépni a nehézségeimen. A csapat ereje nagy lendületet adott a következő cél eléréséhez. Nagyon jókedvű, érzelemmel teli, tartalmas két nap volt. Aki a Biocom családhoz tartozik, annak ott a helye a kulcsember-képzésen!”

Kecskés Amáta: Energiabomba volt

Nem tudtam mi vár itt rám, de izgatottan érkeztem, mert a szponzoromtól csak jókat hallottam a vecsési képzésekről. Nem is ért csalódás. Nagyon sok új és hasznos információra tettem szert, amiket a jövőben alkalmazni tudok. Energiabomba volt az itt töltött két nap. Motivációval és hittel telve megyek haza és folytatom a megkezdett utamat. Köszönöm, hogy itt lehettem.

Török Emese: Motivált lettem

Személy szerint egy kicsit félénken mentem, de annál inkább motiváltabban jöttem ki. Teljesen megvilágosodtam a sok jó dologról, amit a hasznomra tudok fordítani. Fantasztikus társaságot ismertem meg, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt.

 

Somogyvári Éva: Mindent megadott

Nekem mindent megadott, amiért elmentem erre a képzésre. Nagyon sok tapasztalatot, barátokat szereztem. Sokat tanultunk és ez a kis szabadidő, amit velük tölthettem, minőségben és mennyiségben is boldog volt.

 

Víg Alexandra: Kár lett volna kihagyni

Szuper két nap volt. Tele érzelmekkel, szeretettel és kedvességgel. Kicsi félelemmel érkeztem a képzésre, nem tudtam, mi vár rám. Viszont szuper volt, sok energiával és egy erős lökettel jöttem haza. Igazából kár lett volna ki hagyni, mivel ezeket a dolgokat csak így lehet megtanulni.

Rózsahegyi Zsolt: Megismertem a folyamatot

Az üzlet terén alaposabban megismertem az egész folyamatot. Jobban átlátom. hogyan kapcsolódnak a részek egymáshoz. Ami talán ennél is fontosabb, hogy találkozhattam azokkal az emberekkel, akiket eddig legfeljebb csak Facebook profilról ismertem.

 

Sulyok Andrea: Soha nem késő belevágni

Amit ebben a két napban kaptam, megerősített abban, hogy nem késő soha új dolgokba belevágni és merjünk változtatni a gondolatainkon, életmódunkon. A sok bátorítás mindenkitől csak jött és jött. A rengeteg tudás, tapasztalatátadás. Köszönöm, hogy befogadtatok, és hogy beleláthattam az igazi Biocomos életbe.

 

Kiss Eszter: Még az önbizalmam is nőtt

Igazából nem tudtam, mire számíthatok, csak azt, hogy sok-sok érdekes előadást fogok hallgatni. Féltem, hogy emberek előtt kell majd szerepeljek. Nagyon sok bíztatást, elismerést kaptam, ezzel az önbizalmam is megnőtt. Olyan fantasztikus előadásokat hallgathattam, amivel teljesen azonosulni tudtam. Megkaptam azt a pluszt, ami hiányzott még ahhoz, hogy elindulhassak a kitűzött céljaim felé. Köszönöm Pongrácz Melindának és Szik Rolandnak, hogy megismertettek velem egy új és szebb, egészségesebb jövőt. Ez számomra nem csak egy csapat, hanem egy család, ahol szeretettel fogadtak.

 

Vajda Viola: Megerősítést kaptam

Első körben úgy érzem, hogy sikerült jobban beilleszkednem a csapatba, tehát kicsit kezd felszabadulni a gátlásosság bennem és jobban oda merek menni mindenkihez pár szót váltani. Illetve megerősítést kaptam abban, hogy higgyek magamban. Én is meg tudom csinálni, merjek célokat kitűzni magam elé. Sok mindent meg kell még tanulnom, de akarom csinálni és magamba akarom szívni a tudást, ami előre visz. Az is megmaradt bennem, hogy mindegy, kinek meddig tart elérni a célját, lesznek jobb és rosszabb napok. A lényeg, hogy nem szabad feladni!

Ezeket olvastad már?