Kezdőoldal Ágak Versenygyőzelem, vezetővé válással – Komporday Annamária

Versenygyőzelem, vezetővé válással – Komporday Annamária

458K2860

Előadás félezer hálózatépítőnek a Gólyavárban, az elmúlt hónapok sikerei alapján

Az utóbbi időszakban méltán kapott nagyobb figyelmet Komporday Annamária. A miskolci hálózatvezető ugyanis csodálatos fókuszálása, tudatos üzletépítése eredményeként példát mutatott azoknak is, akik kisgyermekeik miatt hárítjá el a csatlakozást, még inkább a munkát. Az elmúlt hónapban duplán ünnepelhetett: egyrészt azt, hogy márciusi teljesítménye alapján ő lett a céges vezetői verseny győztese. Másrészt pedig, hogy folyamatos munkája következtében sikerrel vette a kvalifikációs időszakot, így harmadszor is megvédve négyezer pontját, teljes jogú hálózatvezető lett. Bár nemrégiben már kérdeztük sikerei titkáról a tavaszi Siker és Karrier Napon is pódiumot kapó, a Kónya-ágon a Sinka csoportban dolgozó édesanyát, érdemes újabb „titkokkal” bővíteni a siker hátterét…

458K2906

Itt még hivatalosan a hatos szintű vezetők között a tavaszi Siker és Karrier Nap színpadán, mikor Kovács Zoltán hálózatalapító is gratulált neki (jobbról)

Tudatos tervezés
Az egyik például így hangzik: tudatos tervezés, amit legkésőbb a hónap első napján megtesz a következő időszakra. Ha a céges verseny kapcsán kíváncsiskodunk, akkor pedig még előbb. Ismert, hogy egy hónappal korábban pont az ő szponzora, Szilágyi Szabolcs lett az első ebben a vetélkedésben. Objektíven megfogalmazhatjuk: javarészt Annamária munkája alapján, ami persze semmit nem von le a szponzor érdeméből, sőt! Márciusra viszont már úgy készült, hogy az ő neve kerül fel a serlegre, hiszen akkorra (társult) vezetőként kezdte az időszakot.

21 fős bővítés
Pontosan tudta: több kell attól is, ami egyébként nem volt kevés. 17 új csatlakozó egy hónap alatt remek teljesítmény, aminek döntő többsége az ő (és munkatársai) nevéhez fűződik. A csapata remekül dolgozott márciusban is, így a valóban szerencsés 21-es számnál álltak meg… Ennél a pontnál érdemes külön is szólni vezetőjelöltjeiről, legalábbis ő így tartja számon a gólyavári rendezvényen külön is megtapsoltatott ragyogó szponzoráltjait. A másik titok ugyanis a jó csapatmunka.

458K2874

A céges verseny vándorserlegét a teljes hálózat előtt kapta meg Lőrincz János hálózatigazgatótól és Kovács Zoltán hálózatalapítótól

Nincs távolság
A Dunaharasztiban dolgozó Hliva Ildikóék szintén szép sikert értek el: a Kónya-ágon szokásos ötfős versenyben arattak sikert, egyébként a minimálisan meghatározotthoz képest közel dupla létszámmal. 9 új embert regisztráltak… Az ő sikerükben az ágvezetők munkája is benne van, hiszen a távolság miatt alapvetően Sinka Tímea és Gyula segítettek az első infók során, ám a „tanítványok” hamar önállósultak. S Annamarit is másolják: nem a névlistájukat „koptatják”, hanem alapvetően hideg hívásokból indulnak ki. Így került hozzájuk „véletlenül” a Reg-Enor kapcsán valaki, aki jó tapasztalatai révén azonnal hozott még vagy fél tucat csatlakozót! (A termék nevén ne csodálkozzunk: nemrégiben annak feltalálója, Szabó Szigfrid is tartott előadást a meghívásukra a jelöltjeiknek.) A kilométereket pedig telefon és facebook segítségével győzik le.

Képzések itt, ott és a weben
Jóval közelebb lakik Miskolchoz az emődi sikerembere, Tasnádiné Szabó Mónika, aki hat regisztrációt tett hozzá a közös sikerhez. Így ő ott lehet a miskolci képzéseken is, miközben a Duna mellett lakók inkább a budapestit választják. Merthogy elérkezünk a harmadik titokhoz: képzések. Talán ez a legfontosabb a friss vezető szerint, mert itt lehet megerősítést, feltöltődést kapni. A fővárosi szemináriumok mellett kéthetente, egy hétköznap délután Miskolcon is szerveznek tréninget. Itt természetesnek mondható, hogy az ág vezetője, Kónya György jelen van, az pedig a szervezést dicséri, és a Biocomon belüli kölcsönös segítségnyújtást jelképezi, hogy például Ferenczy László is megjelenik, de volt már előadó dr. Deák Sándor és Szabó Szigfrid is. Emellett hetente törzsasztalt tartanak ágszinten, ahol a gyakorlati dolgok mellett azt is megbeszélik, ki hogy halad, és erőt adnak egymásnak. S ne feledkezünk meg a Kónya-ágon szokásos szerda esti webkonferenciáról sem, ami plusz feltöltődés az informálódás mellett!

Családi segítség
Talán negyedik titoknak nevezhető a férj szerepe. Péter ugyanis már ott volt a budapesti, áprilisi nemzetközi találkozón, mint ahogy egyre többet segít az üzletben. Úgy is, hogy például esténként ő vigyáz a két (egyébként két és négy éves) csöppségre… De Annamari szerint ez nem akadály napközben sem. Mint mondja, elég sokan vannak szintén kisgyermekesek, akikhez infózni megy, vagy éppen ők kapnak (szervezett) látogatót. A kicsi pedig már ügyesen pakolja ki az asztalra a szappant, fogkrémet és a boltcsere egyéb termékeszközeit…

Családi öröm
S miközben ő alszik, az anyukája telefonál. Komporday Annamária ugyanis éppen most ébredezik, és messze nem a babérjain ül, aminek az egész család örül. Örömmel meséli, hogy büszkék rá a férje mellett a gyermekei is. Szerinte az egész famíliának jó, ha anya sikeres és fel van dobva. Nem is csoda: márciusban 7500 pont felett teljesített a versenygyőzelemmel megspékelve, de a hv kvalifikáció harmadik „kötelező” négyezres hónapjában, áprilisban sem adta alább ötezernél. Mindezt úgy, hogy legalább két embernek beszél naponta a lehetőségről, s folyamatosan ismerkedik, a névlistáját alig használva. Saját bevallása szerint átlagban három órát szán egy nap az üzletre. Mit is mondhatnánk mást, a további sikerek kívánás mellett: itt a jó példa, lehet követni – nem csupán kisgyermekeseknek!

(A végére kívánkozik még egy friss hír: nagy versenyben volt az elsőségért áprilisban is, ám a számok alapján ezúttal „csak” második lett. Ehhez is szívből gratulálunk, mert mint az újabb eredmény jelzi: a munka nem állt meg!)

Ezeket olvastad már?