Kezdőoldal Ágak Új vezetők és győztesek a Ferenczy-, Vass- és Kónya-ágon, egy értékes előadásokkal tűzdelt Starton

Új vezetők és győztesek a Ferenczy-, Vass- és Kónya-ágon, egy értékes előadásokkal tűzdelt Starton

Eberhardt Hajninak, a Vass-ág vezetőjének Kónya Gyürgy hálózatigazgató, az egyik hálózatalapító gratulál országos versenygyőzelméhez

Eberhardt Hajninak, a Vass-ág vezetőjének Kónya Gyürgy hálózatigazgató, az egyik hálózatalapító gratulál országos versenygyőzelméhez

A vasárnap reggeli időjárás kicsit szomorkás volt, de mi Felvidékről, mint mindig, most is vidáman indultunk útnak: biztosak voltunk benne, újra sokat tanulunk majd sikeres, dinamikusan fejlődő vezetőktől, vezetőjelöltektől – ilyen várakozásokkal kerekedett fel számos munkatársával együtt a Vass-ág vezetője, Czékus Mónika, akinek az alábbi beszámolót köszönhetjük. Annyit előre elárulunk: természetesen nem csalódtak ezen a november eleji hétvégén sem…

Hlvia Ildikó: Biocom Életmódprogram – minden „tortaszelet” a Tiéd!
A nap házigazdája egy csodálatos ember, Kerekes Balázs Ezüst Hálózatvezető, négyszeres erőemelő világbajnok volt. Édesanyja, Hliva Ildikó Ezüst Hálózatvezető arról beszélt, hogyan mutatom be a Biocom üzletet? Ildikó elmondta mennyire fontos az álmok, célok megfogalmazása! Bemutatta a Biocom Életmódprogramot, amiből mindenki azt a részt veszi el, amire neki szüksége van. Mi, hálózatépítők már nem elégszünk meg egy-egy szelettel, az egész tortát szeretnénk! Az új munkatársaknak egyszerűen bemutatta az egyes karrierszinteket, valamint a Biocom pénzvisszaosztási rendszerét.

Bezeczky Gizus, és a nagy fejlődést hozó láncépítés
Bezeczky Gizus Napoleon Hillt idézte: „Figyeld, aki előtted jár, és rá fogsz jönni, miért van előtted. Aztán utánozd őt!” Előadásában megmutatta, milyen is a láncépítés a gyakorlatban, aminek köszönhetően több mint 50%-ot fejlődött az előző hónapban! Elmondta, a mélységépítés hosszú távon gazdaságos. Gizus előadását mindig élvezettel hallgatom, hisz sokat meríthetünk belőle. Vallja, az emberek szeretik a törődést, az odafigyelést. Útravalóul tőle pár jó tanács:

 • Hozz egy döntést!
 • Légy türelmes!
 • Használd ki a képzéseket!
 • Tanulj meg dicsérni, s megköszönni a dolgokat!
 • A legfontosabb – szeresd önmagad!

Gaál Tamásné Andrea: egyből ötre!
Gaál Tamásné Andrea humorosan szemléltetve elárulta, hogyan sikerült a turbó start, avagy egy hónap alatt hogyan lépett az ötös szintre. Családdal építették ki a hálózatot, s két lábon megcsinálta a versenyt.

Radányiék és a Top 10
Radányi Lászlóné Marcsi, aki 10 000 pontos csapatot vezet, munkatársaival saját tapasztalataik alapján bemutatták a TOP 10 termékeket.

Ezután következtek az elmúlt hónap sikeres szintlépői: 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös szinteken, akik pár mondattal elárulták sikerük titkát. Nagy öröm látni, hogy mindig több a sikeres, lelkes munkatárs.

Vass-ág serleggyőztes: Gyevát Sarolta Ezüst HV (új hatossal)
A Vass-ág serlegét Gyevát Sarolta Ezüst HV nyerte. Saci az előző hónap legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetője, aki 2981 PÉ növekedést produkált csapatával! Saci ügyesen építi hálózatát s egy új hatos szintű munkatársat is jutalmazott. Szívből gratulálunk neki, hisz ő az egyik felsővezetőnk, példaképünk!

Kónya-ág győztes: Bezeczky Gizus, 50%-os fejlődéssel!
A Kónya-ágon Bezeczky Gizushoz került a vándorserleg. Gizus 52,27%-os fejlődésének köszönheti az elismerést! Ehhez Kónya György ágvezető, hálózatigazgató gratulált, amihez mi is csatlakozunk, további sok sikert kívánva!

Csordás Anikó: duplázódj!
Csordás Anikó „Duplázódj!” címmel tartott előadást munkamódszerekről a dinamikus vezetőknek, vezetőjelölteknek. Anikó egy éve csatlakozott, majd fél év után a Biocom lett a főállása. Határozott, fiatal üzletasszony, aki rendkívül dinamikusan fejlődik. Ő is rámutatott arra, hogy a mélységépítésben van a stabil háttér. Felvázolta munkamódszereit, valamint azt, hogy munkatársaival hogyan tud hatékonyan és dinamikusan dolgozni. Előadásából sok jó ötletet, tanácsot vihettünk haza, amit beépíthetünk, sikerrel kamatoztathatunk.

Szélesné Rovó Anita – ausztriai kitekintés
Szélesné Rovó Anita Ausztriában építi sikeresen üzletét 4 pici gyerkőc mellett, családanyaként! Ő is egy hiteles példa arra, hogy semmi sem lehetetlen, csak célok kellenek.

Kerekes Balázs: az „álomszemlélet” a fontos!
Kerekes Balázs Ezüst Hálózatvezető, négyszeres erőemelő világbajnok vezetői személyiségről, üzleti látásmódról tanított minket. Meglátása szerint nem a vállalkozói, hanem az „álomszemlélet” a legfontosabb. Ő nem a pénzért, hanem az álmaiért dolgozik… Azt mondja, akkor vagy sikeres, ha azt csinálod, amit akarsz, azért, amit szeretnél! Őszintén mesélt az otthonukban korábban a kifizetetlen számlák miatt kikapcsolt gázról, majd arról, hogyan tudták édesanyjával megvalósítani álomutazásaikat (Dubai, Sri lanka). Szerinte a siker titka:

 • légy lelkes,
 • mosolyogj,
 • tudd, mit akarsz,
 • tanulj,
 • légy türelmes, kitartó
 • és mindenekelőtt: legyen hited!

Szeptemberi versenygyőztes a Biocomban: Eberhardt Hajnal (Vass-ág)!
A szeptemberi hónap legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetője a teljes Biocomot tekintve Eberhardt Hajnal, aki a bejelentés után a meglepettségtől meg sem tudott szólalni… A Vass-ág mindig mosolygó, szerény, sikeres vezetőjének mi is szívből gratulálunk!

Kónya György: gondolkodj nagyban!
Kónya György ágvezető, hálózatigazgató előadásának címe ez volt: „Gondolkodj nagyban!”. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a hálózat egyik alapítója is részt vesz minden rendezvényünkön, tanít minket. Egyszerű kérdésekkel illusztrálva mutatta be, milyen is az átlagos életút és milyen a hálózatépítő életútja. Elgondolkodtató mindazok számára, akik még nem hozták meg a döntést, hogy csatlakozzanak a főállású biocomosok táborába… A Biocom cég egy zárt gazdasági közösség, melynek alapja: egy boltba járunk vásárolni!

Vezetői elismerések:
Új hatosok
(Társult Hálózatvezető):

 • Mauer Edina (szponzor: Gyevát Sarolta, Vass-ág),
 • Fűri Roland (szponzor Gruicsné Sümegi Éva és Pintér István, Vass-ág).

Új hetes (Hálózatvezető):

 • Garai Jenőné (szponzor: Eberhardt Hajnal, Vass-ág).

Kitűzős HVk (akik negyedszer is kvalifikáltak egyhuzamban):

 • Pálfi Rita (szponzor: Tóth Zoltán, Gazdag-ág),
 • Zsóriné Józsa Julianna (szponzor Eberhardt Hajnal, Vass-ág).
01

Most is sokan szomjazták a tudást a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágakon

02

Hliva Ildikó, Ezüst Hálózatvezető: nagyon fontos az álmok, célok megfogalmazása!

03

Kerekes Balázs, Ezsüst Hálózatvezető, aki ezúttal házigazda is volt: az „álomszemlélet“ a legfontosabb!

04

Bezeczky Gizus Hálózatvezető – több, mint 50%-os fejlődés egy hónap alatt, „láncépítéssel“!

05

Radányi Lászlóné Marcsi munkatársiaval a TOP 10 terméket mutatta be, tapasztalatok alapján

06

Gyevát Sarolta Ezüst Hálózatvezető lett a hónap legdinamikusabb hálózatvezetője a Vass-ágon. (Mikrofonnal a kezében Vass Oszkár ágvezető.)

07

Csordás Anikó hálózatvezető a duplázódás fontosságát emelte ki

09

Kónya György hálózatigazgató azt hirdette: gondolkodj nagyban!

091

Mauer Edina új hatosnak (mikrofonnal) gratulál szponzora, Gyevát Sarolta Ezüst HV

093

Fűri Roland új hatos (mikrofonnal), akinek a közvetlen szponzora Gruicsné Sümegi Éva. Itt egyik felső vezetője, Pintér István gratulál neki.

094

Garai Jenőné új hálózatvezetőnek szponzora, Eberhardt Hajnal gratulál (mikrofonnal), aki szeptembern a Hónap Hálózavezetője lett az egész Biocomban!

095

Zsóriné Józsa Julianna már kitűzős HV lett! Boldogan mosolyog szponzorával, Eberhardt Hajnallal.

096

Pálfi Rita is kitűzős HV lett! Szponzora párja, Tóth Zoltán.

092 097 098

 

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?