Kezdőoldal Ágak Reg-Enor: út a cukorbetegségből az egészség felé!

Reg-Enor: út a cukorbetegségből az egészség felé!

Az abasári Hegedűs Péter nagyon őszinte és konkrét leletekkel alátámasztott hiteles históriáját olvashatják a következőkben. Ahogy ő fogalmazott: a diabéteszének részletes történetét. De úgyis mondhatnánk: a gyógyulása történetét. Vagy másképpen: egy barátja, dr. Francsics Ottó odafigyelésének sztoriját. Sőt, egy hálózatépítés kezdetét, mely most éppen az 5. karrierszinten tart. Ahogy Péter fogyott, a hálózata úgy hízott. Igazi példa következik, a Mátraaljáról, a Lőrincz-ágból, az igaz mese folytatásának ígérvényével. Mert a családja és környezete is követte…


„Diabéteszem története 2003-ban indult. Mivel önkéntes véradó voltam (22-szeres), így szinte azonnal fény derült a problémára. (Véradáson egészségügyi felmérés is van.)

2009-ig növekvő és váltogatott gyógyszeradagolás mellett a probléma csak elmélyült. 2011. év elején már nem lehetett éhgyomri 10 mmol/liter alá csökkenteni a vércukor szintet.

2009 áprilisában áttettek inzulinra. Növekvő adagolás mellett (kezdeti 12+10+8+14=44 egység) folyamatosan emelték (a negyedévi felülvizsgálatokon az „adagokat”) 2011. áprilisig. Akkor már 18+14+12+22=66 egységet kellet beadnom és mellette 8-féle gyógyszert szedni. Vérnyomáscsökkentő (2 féle), vízhajtó, szívritmus szabályzó, vércukorszint csökkentő (2 féle) és a 7. gyomorsav csökkentőt már csak azért, hogy az előző 6-félétől ne kapjak fekélyt. Természetesen a „szokásos” cukorbeteg problémákat is tapasztaltam: akadozó végtagi vérkeringés, néha szédülés, állandó rossz közérzet, stb.

2011. márciusban két alkalommal vittek be a kórház szemészeti osztályára, mert a szemem előtt megjelent egy szivárványszínű köd, és nem láttam csak mellette homályos foltokat. A szemész orvos másodjára már elmagyarázta, hogy a diabétesz olyan állapotba hozza az érrendszert, mintha már átestem volna egy infarktuson. Újabb gyógyszer kellett: véralvadásgátló (A nyolcadik-féle).

2011. március végén – egy baráti telefonbeszélgetés keretében – jelenlegi szponzorom (Dr. Francsics Ottó), akit akkor már hosszú évek óta igazi jó barátomnak tekintettem, erről tudomást szerzett.

Haladéktalanul meglátogatott, hozott Ökonetes készítményeket, és természetesen bevezetett (elméletben) az egészség világába. Az igazsághoz hozzá tartozik: eleinte „kissé” kétkedve fogadtam a szavait, annyira szépnek látszott, hallatszott, hogy nem hittem el. De azért mit veszíthetek(?) alapon kipróbáltam a gyógynövényeket: Blood Sugar Balance, Ponay tea.

Csodálkozva tapasztaltam: csökkenteni lehetett az inzulin mennyiségét, illetve eleinte nem volt szükséges újra megemelni az egységeket! Nocsak! Ez még igaz is lehet? Ottó Barátom hívásának engedve, elkísértem életem első Ökonetes rendezvényére, egy Start képzésre. Péter Ágnes volt az első előadó, akit halottam. Meghatározónak bizonyult, mert innentől kezdve már hálózatot is akartam építeni, de ez másik történet. (Azóta csak egyetlen képzést hagytam ki, de azt kényszerítő körülmények miatt, önszántamból soha!)

Elkezdtem tehát Ökonet termékeket használni. Egyre bővítettem a listát: Korall Kalcium, Spirulina, Q10, Ökogreen 25, C-vitamin. Álmélkodva láttam, hogy a szobai mérleg nyelve elkezd lefelé menni, az addigi 105 kg-ról! (Igaz, csak kicsit, de mégis, lefelé!!! Tíz éve ilyesmi nem történt velem!)

És akkor jött a Reg-Enor! 2011. augusztus 7-én! Persze a sok előadásnak, az ott kapható oktató anyagoknak köszönhetően gyökeresen változtattam az étkezésemen. Magamévá tettem mind Szabó Szigfrid, mind Varga Sándor és Czikora Erzsike táplálkozási elveit. Nagyon komolyan véve a diétát!

Víztisztító: 2011. augusztusa óta rendelkezem ilyen készülékkel, és csak az ebből származó vizet fogyasztom. Általában csak tiszta vizet iszom.

Jelenlegi eredmény: 20 kg testsúly csökkenés (akkor voltam ilyen súlyú, amikor 1978-ban másodszor is megnyertem – 1977 után – Észak-Magyarország területi bajnokságát szabadfogású birkózásban), inzulin-mentes élet, javuló vérkeringés, kitűnő közérzet, olyan laborleletek, ami gyógyszerekkel soha nem sikerült, gyógyszerfüggőség megszűnése! A 8-féléből 2 maradt meg. A szívritmus szabályzó: legkisebb tabletta (5 mg-os) ¼-e naponta, vérnyomás csökkentő gyengébb változatának (egy hónapja már a megfelezett dózisú kombinált tabletta is „sok lett”, lecserélte az orvosom „egyszerű” változatra) ½ tabletta naponta. Gyakorlatilag egészségesnek vagyok tekinthető, egy évtizednyi cukorbetegség és szövődményei után.

Na, ezt én már nem adom vissza! Túlzottan jó ez az egészséges állapot ahhoz, hogy bármiért elfecséreljem (pl.: egy jóízű étkezés, egy édes süti, egy hideg sör, stb.)!

Ez az út járható. Barátaim, ismerőseim, sőt egy szponzoráltam is követett rajta, és már Ők is sikerrel veszik az akadályokat (nevük publikussá tételéhez az engedélyüket kell kérnem). A csapatomba tartozó egy nevet, Varga Istvánét mégis megemlítem, hiszen Ő szintén Ökonetes, és nem hiszem, hogy szégyellené a sikereit. J

FIGYELMEZTETÉSEK:

Csak annak ajánlom, aki képes eldönteni, hogy élni, vagy enni (esetleg inni) akar?
Soha ne döntse el senki, hogy milyen gyógymódot alkalmazzon! Mindig kövesse a szakember (orvos, természetgyógyász) tanácsait! Olyan orvost azért még nem láttam, aki akkor is erőszakolta volna a gyógyszer szedését, ha az már okafogyottá vált! A vizsgálati eredmények magukért beszélnek.”

Dokumentumok:A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. Az Ökonet termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az „Ökonet” bejegyzett cégnevet és nem ökológiai tanúsítást jelent.

 

Ezeket olvastad már?