Kezdőoldal Ágak Mínusz 16 kilós győzelem – nagysikerű Reg-Enor Est Békéscsabán

Mínusz 16 kilós győzelem – nagysikerű Reg-Enor Est Békéscsabán

DSC_0963
Jámbor Gábor és Ferenczy László természetgyógyászok részvételével, előadásaival zajlott a békéscsabai Reg-Enor Est 2016. április 21-én, a Csabagyöngye Kulturális Központban. A rendezvényt igen nagy érdeklődés fogadta, Békés megye egész területéről érkeztek vendégek. Az erről szóló híradást a Czentlaki-ágon Krizsán László által szponzorált Krajcsó Erikának, az ottani Reg-Enor Életmód Klub vezetőjének köszönhetjük, aki tavaly maga is megtapasztalta a termék (és a kúra) jótékony hatását, s azóta már sokaknak segített az információ átadásával. A Reg-Enor Estet Erikával és szponzorával együtt a Czentlaki-ág békéscsabai kulcsemberei szervezték: Tóth Zsizsi Ezüst HV, „Erika Anyu”, Szentpáli Elena, ifj. Bohus János, Greksza Viki. Köszönet érte!

Nekem is segített
Egy 4 hónapos kúrát csináltam végig tavaly januártól áprilisig a Reg-Enorral, mert nekem is voltak egészségügyi gondjaim (allergia, ekcéma, bőrproblémák). A barátnőm anyukája említette, hogy ő volt állapotfelmérésen Jámbor Gábor természetgyógyásznál és neki segített ez a módszer, így én is úgy gondoltam, hogy megpróbálom, mert veszíteni valóm nem lehet. Bejelentkeztem egy állapotfelmérésre és elkezdtem csinálni a Jámbor Gábor által összeállított terápiát. Pár hét elteltével már éreztem, hogy jobban vagyok. Megszűntek a problémáim, amelyek korábban voltak. A vitaminokat azóta is szedem és az év elején újra megcsináltam egy három hónapos kúrát.

Fontos tartani az étrendet!
Most már én is segítek másoknak, hogy megismerkedjenek a Reg-Enorral, hiszen egyre több pozitív visszajelzést kapok. Az áprilisi rendezvényen voltak olyanok, akik még csak most ismerkednek a termékkel és tapasztalatszerzés céljából érkeztek, még mások már komoly egészségügyi javulásról számoltak be. Elsőként Jámbor Gábor természetgyógyász tartott előadást magáról a Reg-Enorról, a szervezetre gyakorolt jótékony egészségügyi hatásairól és a Reg-Enor kúra ideje alatt tartandó diéta fontosságáról.

Csökkenő derékbőség
Vendégeink közül páran rövid beszámolót is tartottak arról, hogy mit is éreznek, milyen egészségügyi javulásokat tapasztalnak. Fogyásról mindenki beszámolt, ami nem feltétlen kilókban látszik. Sokan a derékbőségük méreténél tapasztaltak jelentős csökkenést! Emellett számos más, az egészségre gyakorolt jótékony hatásáról hallhattunk.

Biocom Életmódprogram – az étrend-kiegészítők rendszeres használatával
Másik előadónk Ferenczy László természetgyógyász-hálózatigazgató, az Egészségkönyv szerzője volt. Nagyon értékes előadást tartott a tiszta víz ivásának fontosságáról, és élettani hatásairól. Felhívta a figyelmet a táplálék-kiegészítők szedésének jótékony hatásaira, elmondta, hogy melyek azok, amikre a szervezetnek napi szinten szüksége van, valamint azok, amelyeket célzott, eseti használatra ajánl. Továbbá rávilágított arra is, hogy mit is takar maga a Biocom Életmódprogram.

Reg-Enor Életmód Klub
Az est záró eseménye a januárban indított fogyókúrás versenyünk eredményhirdetése volt. Kéthetente tartottunk mérlegelést a „Reg-Enor és Életmód Klub” keretein belül, ahol időről-időre átbeszéltük a kúra ideje alatt felmerülő kérdéseket, tapasztalatokat. A találkozók mindig nagyon jó hangulatban teltek, a versenyzők egymást segítették, biztatták az előre haladásban.

„Fogyi-verseny” – mínusz 16 kiló kellett most a győzelemhez
Az első három helyezett lett díjazva, igen értékes nyereményeket vehettek át:

  • A harmadik helyezett Pauló-Gábor Szilvia lett, egy teljes körű állapotfelmérést kapott Jámbor Gábor természetgyógyászhoz.
  • A második helyen Krajcsó László végzett, nyereménye egy két fő részére szóló vacsora meghívás.
  • Az első helyezett Jámbor Árpád lett, aki egy értékes hétvégét tölthet el a sümegi Hotel Kapitány négycsillagos wellness szállodában.

Árpi nagyon kitartó és elszánt volt, aminek meg is lett az eredménye, -16 kilogrammot fogyott a Reg-Enor segítségével, az étrendet párjának köszönhetően maximálisan betartotta és a kötelező mérlegeléseken mindig megjelent.

Elindult az újabb verseny!
A nagy érdeklődésre való tekintettel április 28-tól újabb versenyt indítottunk. Találkozóinkat kéthetenkénti rendszerességgel tartjuk a békéscsabai Csabagyöngye Kulturális Központban, ahová nem csak azokat várjuk, akik a fogyókúrás versenyben indulnak, hanem azokat is, akiknek bármilyen egészségügyi problémában a segítségükre lehetünk.

 DSC_0964 DSC_0967 DSC_0968 DSC_0971 DSC_0973 DSC_0982 DSC_0989 DSC_1002 DSC_1010 DSC_1013 DSC_1016 DSC_1021 DSC_1029 DSC_1035 DSC_1041 DSC_1043 DSC_1046 DSC_1049 DSC_1054

Ezeket olvastad már?