Kezdőoldal Ágak Menetelj csapatban, ha gyorsan akarsz haladni! – A Molnár-ág a mindennapokban éli az augusztusi Starton elhangzott üzletépítői tanácsot

Menetelj csapatban, ha gyorsan akarsz haladni! – A Molnár-ág a mindennapokban éli az augusztusi Starton elhangzott üzletépítői tanácsot

A Biocom rendszer egy életforma. Ez a gondolat hatotta át az egész Startképzést, melyet augusztus elején tartottak a Molnár-ágban. A szegedi rendezvényre egyébként is fantasztikus hangulatban gyülekeztek a résztvevők a képzés előtt. Az örvendetesen nagy számú új tagok és belépők a várakozásoknak megfelelően rengeteg információt és iránymutatást kaptak a Novotel Hotelben amellett, hogy a régebbi munkatársak és vezetők komoly tapasztalatokkal gazdagodtak. Az üzenet pedig egyértelmű volt: egyetlen döntéssel megváltozhat az egész életünk, aki változtatni akar, velünk jön! Mészáros István (bácsiék…) képes beszámolója következik.

Komoly múlt, sikeres jelen
A nap háziasszonya az a Sajbenné Kocsondi Ildikó volt, aki 15 éve a rendszer tagja és immáron másodszor csinálta meg a céges hajózási versenyt!

Nagy Szilvia vajdasági aranykitűzős HV szponzorával, Harmat Csabával

Jövőd és lehetőségeid
A prezentációk sorát Nagy Szilvia vajdasági munkatársunk nyitotta. A „Jövőd és lehetőséged a Biocom üzlettel” témában nagyszerű és érzelmekkel telített előadást tartott. Lényegre törő és elgondolkodtató mondatai közül négy így hangzott:

  • A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van!
  • Gondolj mást, mint eddig!
  • Változtass szokásaidon4
  • Meséld el mindenkinek tapasztalataidat!

TOP 10, TOP-módon
Következett a Vajdaságból Vituska Albin aki sajátos humorával a TOP 10 terméket ismertette.

Farkas Ildikó, a Hónap Hálózatvezetője, aki 4400 pont fejlődéssel belépett a több mint 10.000 pontosok táborába

Új hatosunk, Marton Szilvia szponzorával, Farkas Ildikóval


Kitűnő hajas előadás Kis Évától
Céljaink, álmaink megvalósulásának négy nagy területe: egészségmegőrzés, vegyszermentes háztartás, egészséges ivóvíz, test- és szépségápolás. Ennek szellemében következett a meghívott vendégelőadók, Kis Éva a „Dúsabb és Egészségesebb haj” címmel tartott kézzelfogható és könnyen érthető előadása. Kis Éva 23 éve áll holisztikus szemlélettel az őt felkeresőkhöz, nemcsak külsőleg hanem belsőleg is. Mint elmondta, az általunk is használt hajápoló termékek természetes növényi- és illóanyagokat tartalmaznak. A készítmények legnagyobb hányadát ő gyártja. A leglényegesebb elemei: sampon, balzsam, őssejtterápiás kence, hajerősítő szérum. Szerinte kopaszodás, hajhullás, zsírosodás, korpásodás esetén természetesen nem csak a fejbőrt, hajat és hajhagymát kell kezelni, hanem a belső szerveinkre ható gyógynövényeket is alkalmazni kell. Rávilágított a hajproblémák, a mikrobiomok és a bélflóra szoros összefüggéseire.

4. és 5. szintre minősültek szponzoraikkal

200 pont és jövőkép
Ezt követően két magas színvonalú előadást hallgattunk meg Tóth Gábor és Dankó János munkatársaink jóvoltából. Részletesen ismertették a 200 pont jelentőségét, valamint a hároméves jövőképet. Szerintük a siker titka nem más, mint az, hogy mennyi pozitív változást viszünk be más emberek életébe. Ha gyorsan akarsz haladni, menj egyedül, ha messzire akarsz jutni, csapatban menetelj!

Hatékony munkamódszerek
Befejező előadásként megismerkedtünk Zsóriné Bözse és Farkas Ildikó lendületes csapatának, eredményt hozó, hatékony hozzáállásával és munkamódszereivel.

Farkas Ildikó lett a Hónap HV-ja
Ezután méltán vehette át a hónap legjobb hálózatvezetőjének járó serleget, Farkas Ildikó, 4400 pont fejlődéssel! Ezennel Ildi is belépett a több mint 10000 pontosok táborába!

Új hatos, kitűzős hetes
A csodálatos napot a minősültek köszöntése és jutalmazása zárta.

  • Új 6-os munkatársat köszönthettünk, Marton Szilvia személyben.
  • Majd ünnepélyes keretek között felkerült az arany kitűző Nagy Szilvia, vajdasági HV szíve fölé…

Ők már döntöttek, és a 2., illetve 3. szintre léptek

„Ha nem tudsz mosolyogni, ne nyiss üzletet” – tartja a kínai közmondás… Nálunk már a regisztrációs pulthoz érkezőket is széles mosollyal várják!

Itt mindenki mosolyog…

A két hónapja regisztrált és 5. szintre lépett Nagy Gabriella fergeteges beszámolót tartott a „hogyanjairól”

Farkas Ildikó és lendületes munkatársai elárulták a „Farkas Falka” folyamatos fejlődésének titkát

Zsóriné Bözse (16.000 pont felett) lerántotta a leplet arról, hogyan lehet pár hónap alatt megduplázni a forgalmat… Csakis tudatos, változtatni akaró, tenni vágyó kulcsemberekkel!

A vendégelőadó Kis Éva hajgyógyász volt

Tömött sorok, kíváncsi tekintetek…

A nap háziasszonya, egyben a céges hajózási verseny győztese, immár másodjára: Sajbenné Ildikó

Több mint 1000 csoportpontot fejlődtek, ezáltal az ágverseny 1. hónapját teljesítették

Nagy Szilvia profi előadásában utat mutatott az új indulóknak is

Vituska Albin a tőle megszokott komolysággal (…) szólt a Top 10 termékről

Tóth Gábor a 200 pontról, az üzlet alapjáról beszélt

Dankó János adta meg a választ erre a kérdésre: Hogyan tudsz egyre olcsóbban vásárolni és egyre több pénzt teremteni?

Lépj ki a komfortzónádból és valósítsd meg az ÁLMAID! (Szélpál Andrea)

Terméktapasztalat 1.

Terméktapasztalat 2.

Terméktapasztalat 3.

Ezeket olvastad már?