Kezdőoldal Ágak Már a húga is hatos – Biocom másolódás Erdélyből

Már a húga is hatos – Biocom másolódás Erdélyből

Turóczi Melinda arany hv és az “aranycsapat” – képe jobb szélén Vera

A Péter Ágnes és Csaba által vezetett erdélyi ágban folyamatos a pezsgés, sok szintlépóvel, közöttük vezetők avatásával. Turóczi Melinda az egyik legnagyobb büszkesége most a csapatnak, aki Arany Fokozatú Hálózatvezető lett. Erről is olvashatnak ebben a rovatban, ám most ennek  a sikernek egy fontos szeletét szeretnénk tálalni. Az arany-avatáshoz szükséges negyedik láb története ugyanis motiváló és tartalmazza mindazt, ami a hálózatépítői munkán követendő. Álmok, célok leírása, konkrét aktivitás, és azután nem elengedni, hanem kézenfogva vezetni az indulókat, majd az érkezőket. Melinda a történet mesélését a tervezéstől indítja…

Álomból valóság
Régi álmom volt, hogy Arany HV legyek, és hogy Sepsiszentgyörgyön legyen egy vezetőm. Írtam, kerestem, és aki keres, az talál. A rokonom ismerősének az ismerősének az ismerőse Voorn Vera. A csapata Erdővidék, Barót és környéke. Mindig nagy szeretettel megyek, megyünk hozzájuk, legalább hetente egyszer. Minden szavunkat úgy isszák, mint a kicsavart szivacs a vizet, boldogság ilyen emberekkel dolgozni. Vágyták a változást emberi és anyagi téren egyaránt, egyszerű és egyben nagyszerű emberek. A dinamikus fejlődésük alapja a képzés, amire autóbusszal járnak 15-20-an! És persze a naponta elvégzett munkák: tervezés, szervezés, napi szinten 3 infó, visszakeresés, És amik mindezt “egyberagasztják”: következetesség, önállóság, lelkesedés, szenvedély, céltudatosság, kapcsolattartás, … és ami összeköt mindent: az a szeretet.

Családi másolódás
Máris itt egy hatos munkatárssal büszkélkedhetünk a februári hónaptól, Torma Tünde, a Vera húga. Lenyűgöző, ahogyan Vera a húgába belecsepegtette a Biocom esszenciáit. Ő a baróti csapat egyik mozgatórugója, hiszen a lelkesedése, tüzessége, cselekvésének üteme határtalan.

Torma Tünde így emlékszik vissza az eddig eltelt hónapokra:
“Úton vagyunk. Vágyakkal, álmokkal, reménnyel. Mindannyian . Hogy hová vezet az utunk, rajtunk áll. A döntéseinken. Én döntöttem a Biocom mellett. Itt más a valóság, lámpást tartanak a lábam elé, vágy-álom helyett cél van, a reményt a cselekvésem erősíti. Itt szintről szintre lépünk, kitartással, türelemmel felfelé haladunk. Az időt nagyra becsülöm: munka, olvasás, hanganyagok hallgatása, tervezés, célok, megerősítések papírra vetése, magunkról és szeretteinkről való gondoskodás, önmagunk és mások építése, találkozások, megismerések, felismerések, felemelések, örömünnepek, szolgálat és hálaadás, napi teendőink.

Köszönöm Meli, köszönöm édesanyám, köszönöm Tündi és Pityu, köszönöm nagyszerű munkatársak és köszönöm Biocomos csapat! Jobb velünk a világ 🙂 Egységben az erőnk.

Kitartást kívánok mindenkinek, hiszen sokan szomjaznak az általunk kínált jobb világra.”

Dinamikus csapat
A dinamizmust fokozták a Péter Ágnes és Csaba által meghirdetett versenyek, hiszen 11 hónap alatt három igazi verseny győztes van –Vera, Tünde, a húga, és Kisbaconból, Benedek Elek apó falujából Anikó. A verseny segít a szakma gyorsabb elsajátításában, és a NAGY cél elérésében. Egy másik gyöngyszem: Pál Szidonia 4-es munkatárs, aki szelídségével, szeretetével, tapasztalatait átadva építi csapatát.

Kívülről nézve hozzátehetjük: sokat hallunk még róluk, gratulálunk!

Ezeket olvastad már?