Kezdőoldal Ágak Lendületes júliusi Startképzés a Kónya-ágon – Több kitűző is megtalálta hálózatvezetőjét

Lendületes júliusi Startképzés a Kónya-ágon – Több kitűző is megtalálta hálózatvezetőjét

A képen a Tóth-Wolford Team Starttalálkozóra érkezett tagjai láthatók. Nyáron is ennyien aktivizálódtak egy képzésre, nem beszélve a regionális rendezvényeken résztvevőkről…

Talán a megszokottnál is nagyobb érdeklődés mellett rendezték július első napján a Kónya-ág Startképzését. A helyszín a szokott módon a budapesti Aquincum Hotel volt, s tulajdonképpen az sem szokatlan, hogy sokan voltak. Az ág ugyanis fejlődésben van, melynek már az ország több pontján vannak kisebb (Mini Start) és nagyobb (miskolci találkozók) rendezvényei. E júliusi vasárnapról Tóth István, Csordás Anikó (győri Arany Hálózatvezető) 6. szintű munkatársa számol be nekünk.

Sok volt az érdeklődő a július eleji Kónya-Starton

Csordás Anikó két és fél év alatt biztos jövőt teremtett magának a Biocommal

Csordás Anikónak a Biocom az élete

A Startrendezvény Csordás Anikó Arany Hálózatvezető köszöntőjével indult, aki a rendezvény háziasszonyaként felépítette Kónya György Ezüst Fokozatú Hálózatigazgatót és párját, Krigel Zsuzsát, valamint a megjelent Gyémánt-, Arany- Ezüst és „sima” Hálózatvezetőket, Biocom munkatársakat és érdeklődőket. Anikó a köszöntőjét követően saját élete példájával érzékeltette, hogyan lehet egy jól meghozott döntéssel a kiszolgáltatott alkalmazotti létből saját álmait megvalósítva, két és fél év alatt biztos jövőt teremteni a Biocommal. Az elért eredményei alapján joggal mondhatta: A Biocom az Életem!

Nagy Zsuzsanna a Biocom Életmódprogramot kínálja mindenkinek, mert neki is működik

Nagy Zsuzsanna már a saját álmaiért dolgozik

Hogyan lehet másoknak is elérni ezt, követve a példáját? Erre a kérdésre az Anikó közvetlen munkatársa, Nagy Zsuzsanna hálózatvezető által bemutatott Biocom Életmódprogram lehet a válasz. Zsuzsa is mások álmáért dolgozott naponta, aztán meghozta döntését. Azóta –főállásban – a saját álmaiért dolgozik rendkívül sikeresen! A Biocom Életmódprogram szerinte megoldás a mindennapok kiszolgáltatottságára mindazoknak, akik az általa kínált lehetőségek szeleteiből kiveszik a részüket. Eredménye az egészséges, független, biztos anyagi hátteret biztosító jövőkép. „Mellékhatása” egy rendkívüli személyiségfejlődés!

Dr. Pollák Éva orvosi tapasztalatait is hozzátette a témához

Dr. Pollák Éva a gyermekkor minden fázisára tudott Biocomos ajánlást

Ezt követően dr. Pollák Éva gyermekorvos tartott egy fantasztikus előadást „Egészséges gyermek, boldog család” címmel. A doktornő jómaga is sikeres hálózatvezető a Biocomnál a Czentlaki-ágon, ezért különösen hiteles volt közvetlen hangvételű, magával ragadó előadása. Gyermekeink egészsége mindennél fontosabb számunkra! Ahhoz, hogy ezt elérjük, a megelőzésre kell fektetni a hangsúlyt. A Biocom termékei minőségi garanciát jelentenek mindenki számára, ezért bátran adható több esetben akár a születést követően is gyermekeinknek. Dr. Pollák Éva részletesen kitért a gyermekek fejlődési szakaszaihoz kapcsolható termékekre, kiegészítve az évek alatt megszerzett orvosi tapasztalataival. Elmondta, nem kétséges, a szeretetteljes gondoskodáshoz hozzátartoznak a vitaminok, kiegészítők és betegség esetén a gyógyulást elősegítő organikus készítmények. Sokat kell még azonban tenni elsősorban a szülői gondolkodás változásának elősegítésében, hogy a cukrozott üdítők helyett „Zsizsi-koktélokat” igyanak gyermekeink (Tóth Zsizsi ágvezető Biocom termékekből összeszűrt finom és egészséges nedűire gondolva – a szerk.) és rendszeres legyen a napi, megfelelő mennyiségű tiszta ivóvíz bevitelük is.

Csordás Anikó Arany HV és szponzoráltja, Nagy Zsuzsanna kitűzős HV

A Marketingtervben „lakik” a pénz

A szünetet követően Csordás Anikó Arany Hálózatvezető „Ahol a pénz lakik” című kiváló előadásából megtudhattuk, a pénz a Marketingtervben lakik! Kitartó, szorgalmas munkánk után szívesen költözik be a mi otthonunkba is! A karrierszintekhez kapcsolódó jutalékok és bónuszok kellő ösztönzést jelentenek azok számára, akik anyagi biztonságot akarnak maguknak és családjuknak.

A Tóth-Wolford Kupa havi győztesei, Petróné Ildikó és Petró Gyula HV házaspár középen, a „díjalapítókkal”, Erikával és Lalival (a két szélen)

Tóth Lali felépítette a szintlépőket és a szinteket is

A folytatásban Tóth Lali Gyémánt Hálózatvezető az eddigiektől eltérő módon nem csak a kitartó munkával karrierszinteket lépőket köszöntötte, hanem felvezető előadásában ismertette az egyes szintekhez tartozó követelményeket is. A kezdő munkatársak számára így kézzel foghatóbb lett, hogy akik átvették szponzoruktól a szintlépéskor megérdemelt oklevelüket, mennyi munkát végeztek el ezért.

Szabóné Gyarmati Tímea, Futó Melinda, Futó Dóra és Szabó Máté (Gyarmati Timi férje). Itt a Futó-lányok kaptak kitűzőt az Ezüst HV házaspártól.

Sebesen a sebekre a Mirtillt!

A Startképzés a szokásos terméktapasztalatokkal folytatódott. Ismételten nem volt hiány a termékhasználatból hozott észleletekből, folytatódtak például TOP-termékünk, a Reg-Enor hozta sikerek. Mi látjuk-haljuk, hogy a kúra és életmódváltás hatására nem csak a kilóktól szabadulhatunk meg, hanem ezek által visszanyerhetjük önbizalmunkat is. Hallhattunk többek között a Mirtill spray fantasztikus hatásáról (sebesen a sebekre…), a termékek által hozott fantasztikus javulásokról, a folyékony szappan széleskörű háztartási felhasználhatóságáról, és Kovi által a Forever Man sejthető eredményes hatásáról…

Szerbiában is lehet sikeresnek lenni!

Akik Magyarországon építenek üzletet és netán nehéznek találnák, azok a Törköly József-Ferenczi Zita Szerbiából érkezett hálózatvezető házaspár „Termékből üzlet” című előadását követően már biztosan átértékelik ezt… A házaspár olyan körülmények között tudott sikeres lenni, ahol nem elég egy kattintással rendelni, hanem nagyon szervezett logisztika kell a megrendelések összegyűjtéséhez, Magyarországról történő elszállításához, kifizetéséhez és a megrendelőhöz történő kiszállításához, miután még nincs (nem volt) közvetlen kiszállítása a cégnek Szerbiába. (De ebben most gyökeres változás várható!) Példamutató szorgalmuk, kitartó munkájuk és emberségük méltán állítja őket példaképként minden hálózatot építő munkatárs elé!

A vajdasági sikercsapatról is hallhattak Budapesten

Kitűzőt kapott Béres István, aki vezetői, Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali között mosolyog. Úgy is fogalmazhatunk: Béres István megcsinálta!

Röpködtek a kitűzők

Következett a magasabb szintű elismerések blokkja, ahol jópár kitűzős hálózatvezető kaphatta meg a megérdemelt kitüntetést.

Hermann Judit nagyváradi Arany HV a CsECs-ről is beszélt. Mielőtt bárki félreértené: olvassa el a cikket vagy/és vegyen részt egy képzésen – megéri…


Hermann Judit és a Csütörtök Esténkénti Csevegések

Ha eddig nem lett volna valakinek elég lendületes a Startképzés, annak Hermann Judit nagyváradi Arany Hálózatvezető rögtön hatodik sebességbe kapcsolt. Juci, ahogy tőle megszoktuk, olyan élvezetes, lendületes, közvetlen hangvételű előadásban engedett bepillantást családja életébe, saját személyiségének fejlődésébe, hogy nem maradt kétség: az ő élete is a Biocom! Az ott lévők már tudják, mi a Cs.E.Cs. és hogyan lehet egy laza csütörtök esténkénti csevegésből felépíteni az egyik legnagyobb erdélyi értékesítési hálózatot.  A fantasztikus előadást a jelenlévők állva tapsolták meg!

A képzésre a koronát águnk névadója, Kónya György Ezüst Hálózatigazgató tette. Motiváló előadásában egyértelművé tette, életünk minőségének megváltoztatásáért saját magunk vagyunk a felelősek. Meg kell hozni a döntést, használni a cég kiváló termékeit, és kitartó munkával a biztos jövő érdekében a felső polcra tenni a Biocomot.

Kösz a lendületet!

Ismételten lendületet adott ez a fantasztikus Startképzés, köszönet érte a szervezőknek és minden előadónak!

Dobrocsi Tibor, 6-os szintű munkatárs (ő vezette le az „Egyéni terméktapasztalatok” blokkot) és Otyehel Irén, aki megosztott egy kedvező észleletet

A képzésen Tóthné Molnár Ibolya HV méltatta párját, Tóth Istvánt, aki Társult HV szintre lépett

Krigel Zsuzsi, mielőtt átadta megérdemelt HV-kitűzőjét Samu Katalinnak, becsületesen felépítette

Balról Némedy Málna HV, mint szponzor és Pusoma Ilona, aki júliustól szintén kitűzős vezető

Ezeket olvastad már?