Kezdőoldal Ágak Jövőképről, tiszta vízről és a sikerről is szóltak a Molnár-ág őszindtóján

Jövőképről, tiszta vízről és a sikerről is szóltak a Molnár-ág őszindtóján

Borús, ködös, igazi őszi időben indult Makóról Szegedre szeptember második vasárnapjának reggelén csapata tagjaival Olasz Ildikó, az őszindító Startképzésre. Ám mire a napfény városába ért a Molnár-ág hálózatvezetője, érdekes módon ragyogott a város, meleg puhaságba burkolva őket, „szívüket, lelküket”. Már alig várták, hogy 10 óra legyen és részesei lehessenek újra egy a nagyszerű képzések a Novotel Hotelben. A részletekből az is kiderül, a nyár is aktívan telt a szegedi központú Molnár-ágban, ahol jó példákat is bemutattak.

 

Könyves felvezetés a munkánk lényegéről

Ocskó Böbe, szegedi HV társam volt a nap háziasszonya, aki még melegebbé, meghittebbé tette a napot, mivel mindenki a szomszédjai megölelésével kezdte a képzést. Nem mintha ez nem elfogadott volna, de sokszor ott találkozunk az új csapattársakkal először, ez egyben „ismerkedés” is volt. Megismerhettünk a bevezetőben egy könyvet is, a Tűzhangyából szó van a hitről, hogy „képes vagyok rá”, szó van a kitartásról, az akaraterő mindent vivő erejéről, a lelkesedésről. Szóval, amik a mi munkánkat is éltetik!

22 évesen a lényegről, gyönyörűen

Első előadónk, Horváth Niki a maga 22 évével máris HV a hálózatban. Ocskó Böbe szponzoráltja, tanítványa. A témája a jövőd és lehetőséged a Biocomban volt. Első körben kiemelte, mennyire fontos számára a „lelki béke”, hogy környezetében, családjában nyugalom legyen. A hála érzése mennyire fontos, amikor előrenézünk és haladni akarunk ezen ez úton. A segítségnyújtás egészségileg és anyagilag a legfontosabb cél számára. A Biocom vállalkozás és a hagyományos munkahelyek, a hagyományos vállalkozások összehasonlítását is elvégezte. Szólt arról, mit tud nyújtani ez a mi „nem hagyományos” vállalkozásunk a családok számára. Mindezt ismertette velünk, olyan szépen levezetve, értelmesen elmagyarázva, higgadtan, nyugodtan, hogy mi, akik már sokkal régebben vagyunk itt, csak ámultunk és bámultunk és kicsit mindannyian irigykedtünk (csak viccelek…), hogy mennyire szeretnénk mi is ilyen HV-kat magunkénak tudni…

Szervezetüknek is van „aszályprogramja”

Következő előadónk Simon László vízkutató mérnök volt. A tiszta ivóvíz fontosságáról beszélt, megtudhattuk tőle, milyen a tiszta víz, a csapvíz, az ásványvíz. Miért fontos a tisztítás, mi is az igazi babavíz? Mi is az „aszályprogram” a szervezetünkben, mikor vagyunk vízhiányosak, mit kell tenni ellene? Mi az a Lourdes gép és pohár? Mit csinál a szervezetünkben ez a víz? Köszönjük szépen, nagyon hálásak vagyunk ezekért az előadásokért, mert tanulságosak, hasznosak és tovább taníthatóak!

A változás bennünk van

Dankó János vezetőtársunk következett az „Immunerősítés felnőtteknek, gyerekeknek” témával. Az idézet, amivel kezdte előadását: „Az ősz az az évszak, mely arra tanít, hogy a változás is lehet gyönyörű!”. Ebből már persze sok mindenre lehet következtetni és tovább is lehet gondolni, mert a „változás bennünk van”. Sok mindenben lehet és kell is változnunk, változtatnunk, nem csak az egészségi állapotunkon. Mivel János nagy tanító és mesterien alkalmazza a szavakat, ezért előadásaiból mi is sokat tanulhatunk, akik már pár éve itt vannak a csapatban. Beszélt az egészség-betegség kapcsolatáról, arról, hogy azért, mert látszólag nincs tünet, az nem azt jelenti, hogy egészség biztos van! De a fő hangsúly mindenképp a megelőzésen van gyereknél és felnőtteknél egyaránt. A termékpalettánkon kevés olyan termék van, amit szét lehet vagy kell bontani, szinte mindegyiket eheti gyerek és felnőtt egyaránt, csak az adagolás más. Köszönjük, János, csodás volt!

Jövőkép, vajdasági szemmel

Jött Harmat Csaba, vajdasági HV előadása, aki segítségül hívta az alsó vonalába tartozó vezetőtársait is, mert több szájból hallani több tapasztalatot, az mindig tanulságos. Csaba hitelesen mondta el a jövőképet, mert Ő maga is ezt az életformát éli már sok-sok éve. Az előadásban Nagy Szilvi HV elmondta a saját 200 pontérték jelentőségét, hogyan csinálható ez meg könnyedén minden hónapban, hogyan tanítja a saját csoportjában és a gyakorlatban hogyan működik. Vituska Albin HV a karrierszintekről beszélt és elmondása szerint Ő legalább 4 hónapig úgy dolgozott, hogy az egészet nem is értette, tehát nem ez volt a fontos. Mindenkinek azt javasolja, csak annyit tanítson meg másoknak is, amennyit Ő saját maga is tud és felfelé haladva egyre jobban bele fog jönni.

Sikertörténetek aktív munkatársaktól

A „mi Andink”, ágvezetőnk a sikeres emberek, sikeres szokásairól beszélt volna, de nem tette, mert már bizonyított, hanem olyanoknak adott szót, akik nem olyan régen kerültek a csapatunkba és nagyon-nagyon sikeresen építik a rendszerüket. A sikered 8 pontja lett kivesézve gyakorlati példákon keresztül:

  • Elsőnek a vajdasági Kozma Palágyi Szilvia szólalt meg, aki hagyományos munkahelyén gyerekeket tanít. Szilvia először 1-ről 3-ra, majd 3-ról 4-re, aztán 4-ről 5-re lépett a karrierszinteken, szépen véve a lépcsőfokokat. A legfőbb kérdés számára az volt, „hogyan is mondjam el ezt a történetet másoknak”? A válasza egyértelmű volt, mindezt a bátorságot a szakmai napokon szerezte meg, ahol példák sokaságát kapta és azt látta, erre mások is képesek. Innentől fogva ő maga is képesnek tartotta rá magát. Szuper vagy Szilvi!
  • Utána Rácz Mariann Maja, a „Farkasfalka” tagja (aki nem tudná, a Farkas Ildi HV csapatába tartozók már így hívják egymást, ezzel is az összetartozást erősítik) elmondta, hogy hódmezővásárhelyi vállalkozóként, amíg nem a Biocom volt a legmagasabb polcon az életében, hanem a hagyományos vállalkozása, addig sokáig „elvolt” az 5-ös pozícióban. De mikor tudatosult benne, hogy ebben a rendszerben mennyivel nagyobb lehetőségek vannak, a polcon lévő helyzet megváltozott és első helyre került mi üzletünk. Innentől megindultak a pontok is. Nemsokára HV-ként köszönthetjük. Hajrá Maja!
  • Fujsz Évi (Molnárné Andi ágvezető csoportjából) elmondta, hogy csinálta meg a 200 pontját. Ez az első megszólalása volt, nagyon izgult, de átesett a „tűzkeresztségen”. Szívből gratulálunk Neked is!
  • Mészáros István és Marika (75 és 73 évesen a Dankó csapat hálózatvezetői) a képzések fontosságáról beszéltek és arról, hogy változtatni sohasem késő. Egy mórahalmi vezetőképzésen döntöttek és 4 hónap alatt HV-k lettek. Imádunk benneteket, így tovább!
  • Farkas Ildi a „Farkasfalka” vezetője (szponzora Zsóriné Bözse), arról beszélt, hogyan dolgozik a csapatában, hány vonalat visz, és azt hogyan építi fel. Farkas Ildi már 2 hónapban is elhozta a céges autót, mert ő volt a legjobb hálózatépítő júliusban és augusztusban. Ez annyira nagyszerű! Ami jellemző rá, a hála érzése, a teljes lelkesedés, a „szerelem” a hálózatépítő munka iránt, az emberek szeretete! Csodás, hogy így is lehet pénzt keresni. Hajrá Farkasfalka!

Zsóriné Bözse a kupagyőztes

Zsóriné Bözse több mint 16.000 pontértékkel zárta a hónapot, így ő kapta meg a HV kupát is, mert augusztus hónapban a legnagyobb fejlődés az övé volt. Gratulálunk Neked, komoly munka van a háttérben, nagyon megérdemled!

Gratulálunk a szintlépőknek

Zárásként pedig jöhetett a minősültek köszöntése, mint mindig most is sokan léptek feljebb a karrierszinteken. Jönnek felfelé az új munkatársak, akik látják az útjukat és lehetőségeiket ebben a gyönyörű, de persze nem akadályoktól mentes lehetőségben. Szívből gratulálunk!

 

 

Ezeket olvastad már?