Kezdőoldal Ágak Fergeteges bál volt Miskolcon!

Fergeteges bál volt Miskolcon!

Ágvezetők a színpadon, mögöttük a FIX együttes. Ők is fix pontok, lassan évtizedek óta az üzletben: Sinka Tímea, Kónya György, Sinka Gyula

2013. február 16.-án volt az idei „télűző” bál Miskolcon, a Népkerti Vígadóban. Immáron 10. alkalommal gyűltünk össze, hogy a farsangi hagyományokhoz hűen elbúcsúztassuk a Telet és köszöntsük a Tavaszt.

A bált Kónya György ágvezetőnk, velős (pedig a vacsoránál a sertéscsülök és a marhaszelet volt a népszerű…) gondolataival nyitotta meg. Nem ülte meg a gyomrunkat! Sőt, a szombati mulatság közepette is jó szívvel jutott eszünkbe a hétfő, amikor újra tehetünk a céljainkért! Egyébként a bál is ezt szolgálta, még akkor is, ha a szándék hagyományosan nem ez. De igazi csapatösszetartó hatása is van ennek a vidám együttlétnek.

Természetesen a nyitótánc sem maradhatott el, amit a Szinvavölgyi Táncműhelynek köszönhettünk. Fantasztikus zenekar, a FIX kíséretével táncolhattunk hajnalig, mindenki nagyon jól érezte magát. A vacsora fejedelmi étek volt és éjfélkor sem éheztünk. Jól esik a hétköznapok forgatagából kizökkeni, és egyszerűen csak együtt lenni, jól érezni magunkat!

Köszönjük a Sinka csapat minden tagjának!

Ezeket olvastad már?