Kezdőoldal Ágak Erős évindító Startképzés a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágon

Erős évindító Startképzés a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágon

Vass Szombatfalvi Zsuzsa ás Vass Oszkár ágvezetők (szponzorok) a kép két szélén, gratulálva egy másik párosnak, melyből Haraszti Dóra most lett HV, Molnár László pedig Ezüst HV

Erős évindítón vehettek részt a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágak munkatársai, a Biocom kedvelői, melyet ezúttal gyémánt ágvezetőnk, Vass Oszkár irányított a maga egyszerűségével, de annál nagyobb profizmusával. Az értékelő kijelentés Simonics Évától, a csapat felvidéki Ezüst Hálózatvezetőjétől való, aki lentebb azt is részletezi, mit és kit irányított ezúttal moderátorként a Gyémánt Hálózatvezető. S azt is, hogy kik léptek vezetői szintre, mert ebben sem volt hiány, mint ahogy a jó hangulatban sem január első hétvégéjén, a budapesti Aquincum Hotelben.

Ferenczy László ágvezető igazán motiváló volt az új esztendőre


Ferenczy László újévi gondolatai
Bevezetőként Ferenczy László szavai a szívemhez szóltak, mely szerint egy évvel bölcsebbek és tapasztaltabbak lettünk. Megerősítette, hogy soha ne mérjük magunkat másokhoz, hisz mindannyian egyszeri, megismételhetetlen csodák vagyunk. Mindig legyünk megértőbbek, elfogadóbbak, mert csakis így válhatunk nemesebb, jobb emberré. A megérkezés mellett fontosabb maga az út. Azt kívánta mindenkinek: – Legyen a te éved a 2019, valósítsd meg az álmaidat, mert erre van szükség!


Vass Oszkár üzleti modellje
– Ma van életed hátralévő részének első napja! – hallhattuk tőle. Vagyis ez a jövőd kezdete! A Biocom cég fantasztikus hátteret nyújt a saját vállalkozásunkhoz, találsz itt lehetőséget egészségre, háztartásra, biogazdálodásra és a személyi higiénára. Az újévet érdemes kezdeni új célokkal, új tervekkel. Oszkár szerint, ha téged sem izgat, hanem nyugtat a pénz – mert ő így van vele – akkor érdemes megkeresni a változtatni akaró embereket, és velük kézenfogva építeni az üzleteted. Sok sikert!

Dr. Kodori Judit most is fontos tanácsokkal gazdagított

Dr. Kodori Judit: Salaktalanítás – az egészségmegőrzés alapfeltétele
A doktornő 20 éve dolgozik a hálózat termékekeivel, szereti, mert tudja, hogy óriási értéket képviselnek. Ő is megerősítette, ha változtatni akarsz, akkor döntsd el! Testünk tisztítása, méregtelenítése igenis történjen testi és lelki szinten is. Fel kell rá készülni, mert csak akkor érhetünk el igazi eredményt. Tippeket kaptunk egészségünk megőrzésére, vitaminpótlásra. Külön kemelte a doktornő a tiszta víz és a vízszűrő fontosságát, mert fontos a szervezetünknek, a környezetünket pedig óvnunk kell. Egyre jobban erre van szükség a világunkban!

Szabó Sigfrid, a Reg-Enor feltalálója most is inspiráló történeteket mondott a kúra eredményességéről


Szabó Sigfrid: Reg-Enor a tökéletes egészségért
Megtisztelt minket a Reg-Enor feltalálója a tudásával, a segíteni akarásával, aki emberek tízezreit segítette már jobb élethez. Fáradhatatlanul csinálja, megy, teszi a dolgát, szeretettel van mindenki iránt. Hálásak vagyunk érte! A mai tapasztalatok közt elhangzott, hogy egy hölgy bizony 20 évig volt tolószékben, majd 4 hónap teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra után felállt a székből. Maga a feltaláló is a könnyeivel küszködött! Úgy gondolom, hogy vannak CSODÁK az életben!

Simonics Éva volt a Vass-ág legsikeresebbje az elmúlt hónapban, így ő vehette át a serleget az ágvezetőtől

A hónap legdinamikusabb csapatai decemberben

  • A Vass-ágban: Simonics Éva, vagyis jómagam boldogan és meglepődve vettem át a kupát, köszönöm szépen!
  • A Ferenczy-ágban: Pálfi Rita, gratulálunk neki!

A Ferenczy-ág kupáját Pálfi Ritának adta át Szász Laura

Gruicsné Sümegi Éva egyre nagyobb üzlete is a Reg-Enor kúrából indult ki

Gruicsné Sümegi Éva Ezüst HV: Reg-Enor kúrából üzlet
Évát mindig örömmel hallgatom, mert élményszerűen meséli el a történetét. Véletlenül találkozott a Reg-Enorral 6 éve, ahogy sokan mások is.  A ,,kacsacombos diéta“ – ahogy ő nevezi – megváltoztatta az életét, egy álom teljesült számára. Ahogy meggyógyult és lefogyott, lavinaszerűen indította el nála a történéseket. Az 1370 fős csapatában 11 országból vannak munkatársai, akikkel közös céljuk az embereken való segítés. Célja, hogy anyagi biztonságban éljen családjával, egyre jobban valósággá válik. Számára a legfontosabb: – Amit élvezettel csinálsz, az nem munka és annál nincs is jobb!

Pintér István (és felesége, Kriszta) annak idején egy Olajfával indított…

Pintér István Arany HV: Olajfából üzlet
István és felesége, Krisztina 10 éve indultak a Biocomban egy doboz Olajfalevél-kivonattal. Akkor még nem tudták, hogy ez a doboz a jövőjük kezdete… Az akkori vezetőképzőn, Feldebrőn nagyon jó indítást kaptak Ferenczy Lászlótól. Számukra a Biocom egy sorsfordító lehetőség volt, mert 10 év alatt 40 millió Ft jutalékot kaptak! Ami pénzben nem mérhető, azok az élmények, a kirándulások, a wellnessek, az utazások, amit közösen átélhettek. Persze munka nélkül nem megy, ezért mindig tervezetten dolgoznak a csapatukkal együtt. Gratulálunk!

Szponzorálás ágvezetői szintről: dicséret és elismerés, mosolyok kíséretében…

Ezúttal Haraszti Dóra lett hivatalosan HV a családból. Molnár László így duplán örülhet…

Molnár László ezzel hivatalosan is Ezüst Hálózatvezetővé vált, büszkék lehetnek rá ágvezető szponzoraik, a Vass-házaspár!


Gratulálunk minden vezetői szintlépőnek

  • Új HV: Juhos Kata – szponzora Bilics Tamás,
  • Új HV: Haraszti Dóra – szponzora Molnár László,
  • Új Ezüst HV: Molnár László – szponzoruk Vass Oszkár és Zsuzsa.

Örülj a jelennek!
A képzést Ferenczy László szavai zárták: – Örülj a jelennek, senkinek se engedd, hogy közéd és a céljaid közé álljon! Jómagam megújulva, tele energiával és feltöltődve tértem haza! Tudom, hogy jó helyen vagyok.

Bilics Tamásnak, aki már HV, ezúttal a felépítés jutott: Juhos Kata hálózatvezető lett a csapatában!

cof

cof

Ezeket olvastad már?