Kezdőoldal Ágak A szépségipart feladva a Biocom lett az élete – Lázár Csabáné Anikó HV a Czentlaki-ágon

A szépségipart feladva a Biocom lett az élete – Lázár Csabáné Anikó HV a Czentlaki-ágon

Ma már büszkén beszélhet HV pozíciójáról Lázár Csabáné Anikó, melyet sikeresen elért a Biocom rendszerében, illetve az odáig vezető útról, melyet megtett. A Tapolcán családjával (férjével, Csabával és nagyfiukkal, Martinnal) élő HV, aki főképp a Dunántúlon építi hálózatát, egy érdekes találkozás alkalmával ismerte meg személyesen a Czentlaki házaspárt, először Zoltánt, majd Beát. Ám ennek hátteréről, valamint a vezetői szintig vezető útról már ő maga mesél az alábbi írása segítségével. Már csak azért is érdemes elolvasni, mert kiderül belőle, hogy a türelem sikeres hálózatépítőt terem. És, ha a társunk nem érti a döntésünket, adjuk a kezébe a Reg-Enort…

Lázárné Anikó a hálózatalapítóval, Kovács Zoltánnal


Czentlaki Beatrix (aki nem volt türelmetlen…) és Lázárné Anikó

Felsőbb ágvezetőjével, Lőrincz Jánossal és Radakovics Ágival (jobbról)

Egy manikűrös időpontegyeztetés
Mindhárman sümegi kötődésűek vagyunk. Azonban személyesen korábban nem ismertük egymást. Mígnem a korábbi foglalkozásom kapcsán (kéz- és lábápoló, műkörömépítő) Zoli bejött a manikűrös üzletembe, ahol időpontot egyeztetett velem, a kedves párjának egy manikűrre!

A 2017-es szeptemberi nagyrendezvényen, a HV-oklevél átvétele után

Szerencsére Bea nem sürgetett
Innen indul aztán az én Biocomos életem! Bea rendszeresen keresett meg évekig a munkám miatt. Nagyon jól kivárt…! Én azért mindig kérdezgettem mit és hogy csinálnak, s azért hellyel-közzel tudtam, mikor merre mennek dolgozni… de soha sem volt velem szemben  tolakodó! Nem erőltetett semmit! Azt sem, hogy csatlakozzak vagy esetleg dolgozzak. Ami nálam a lehető legjobb tematika! Soha nem szerettem, ha sürgetnek vagy ha nagyon el akarnának adni nekem valamit.

Víztisztítóval indultam
Mégis: víztisztító ügyben magamtól érdeklődtem Beánál. Mivel minden szempontból meg felelő volt az ajánlata, így 2012. április 21-én, Czentlaki Zoltánhoz csatlakozva, a regisztrációmat követően megvásároltuk az első terméket a Biocom palettájáról! Majd egy kedves ismerősöm az én ajánlásomra vásárolt úgyszintén egy víztisztítót. Valószínű, emiatt jött egy sms a telefonomra a következő hónapban, miszerint 2000 Ft körüli utalásom érkezett. Hívtam Beát, hogy én nem csináltam semmit, és nem értem… Szó szerint ezt mondta: „Látod! Mi lenne, ha még dolgoznál is?”

Majdnem kiestem…
A következő években használgattam néhány háztartási terméket, de volt olyan év is, hogy fel kellett hívni a figyelmem, hogy épp „kiesni készülök” a rendszerből és lehetőségem van dönteni. Természetesen döntöttem, és vásároltam… és a mai napig itt vagyok!

Sokat segített a Reg-Enor kúra
2016. januárjában kezdtem az első Reg-Enor kúrámat egy családi esemény miatt: esküvői tanúnak kértek fel. Ez a felkérés segített hozzá ahhoz, hogy újabb döntést hozzak, mivel úgy éreztem, egy ruha sem úgy áll rajtam úgy, ahogy én szeretném. Így Január 2.ó-án el is kezdtem a Reg-Enor kúrámat. A sikeres méregtelenítésemmel, látványos fogyásommal szinte egy hónap elteltével már regisztráltam az érdeklődőket. Persze ezen regisztrációk elvégzése előtt ijedten kerestem Beát és Zolit, hogy most mit csináljak? Mit kell tennem, hogy kell tennem, mi a feladatom, mit mondjak… Ezer kérdésem volt nekem is…. de másoknak is –hozzám. Volt úgy, hogy éjszakába nyúlóan, telefonon – most már tudom – infóztam.

A bál és egy virtuális ölelés
A következő fontos dátum, ami nekem is meghatározó volt a Biocomos életemben, az 2016. februárja, a Czentlaki-bál! A bált követő hétfőn délelőtt egy sms-t írtam Bea telefonjára, amiben azt kérdeztem, hogy egy álomból ébredező, dolgozni vágyó embernek volna-e lehetősége csatlakozni mint munkatárs? A válasz természetesen pozitív volt, amit kaptam, sőt hívott Bea, és azt mondta akkor: „Anikó! Ha most itt lennél, úgy megölelnélek!” Ez úgy bennem maradt! Az a pozitív, szeretetteljes fogadtatás, amit kaptam!

Minden képzésen ott vagyok
Egyeztettünk, majd a megbeszélt időpontban minden információt megkaptam, amire szükségem lehetett. És indulhatott is a munka! Ugyan nem 100%-osan, mivel a napjaim nagy részét még az üzletemben töltöttem, de ahova tudtam és időm engedte, mentem. Így a soron következő Startképzésen már részt vettem, ami akkor még Sümegen volt. Innentől kezdve minden képzésen részt veszek. Folyamatosan jegyzetelek, tanulok, igyekszem minden információt magamba szívni!

Pozitív visszajelzések
Munkamódszereim között kevésbé van jelen a háziinfó, a személyes megbeszélések, találkozások célra vezetőbbek az én esetemben. Nagyon sok megkeresést kapok, amit igyekszem személyes találkozóba átvinni. Együtt dolgozom terapeutánkkal, Pigler Grétivel, akivel a jó személyes és munkakapcsolat során nagyon sok embernek tudunk segíteni. A tónusskála legmagasabb szintjén lenni fantasztikus dolog, amikor pozitív visszajelzéseket kapok, akár a Reg-Enor kúrával kapcsolatosan, akár a terápiákból eredően!

A nagy döntés: szépségiparból a hálózatba
A soron következő változás az életemben, 2016. októbere. Ekkor megszüntettem a szépségiparban eltöltött éveimet, ami azért nem volt kevés, hisz 15 évig voltam a szakmában. Visszaadtam az üzletemet, kiléptem a napi mókuskerékből! Vállaltam azt, hogy a Biocomban is el tudom érni a sikereket anyagilag és szakmailag, sőt, talán többet is!

Nem akadályozott, majd sikeresen regenorozott a párom
Nem volt egyszerű a feladatom, hisz a férjem nehezen tudta elfogadni a döntésemet. Én annyit kértem tőle, hogy nem baj, ha nem támogat, csak ne akadályozzon a munkámban! Ő ezt tiszteletben is tartotta olyannyira, hogy akarva-akaratlanul, kisebb megnyilvánulásaiban, mégis csak támogatott. Egy évembe telt, míg elfogadta a nézeteimet, a pozitív változásaimat a Biocom által. 2017. január 2.-án neki állt az első Reg-Enor kúrájának, amivel 30 kg-tól szabadult meg! Most idén, február 1-én indította a második kúráját. Nagyon belejött…, sőt! Adja a telefonszámokat, kiket kell felkeresnem, mert regenorozni szeretnének ismerősei, barátai, üzleti partnerei.  Természetesen a Reg-Enor mellett mennek a Biocom termékekkel a terápiáink és köszönjük szépen, nagyon jól vagyunk! Sok emberrel vagyunk napi kapcsolatban, de egyetlen vírus nem volt már nagyon régóta, ami betegséget jelentett volna számunkra! Köszönhető mindez a vitamin-készítményeinknek!

Férje nemhogy nem akadályozza, egyenesen segíti!

Kulcsembereim születtek
Mégis a legnagyobb változásokat a tavalyi év jelentette számomra. Csatlakozott hozzám két olyan hölgy, munkatárs, kulcsember, barátnő, akik úgy gondolkoznak a Biocomról, mint én magam. 2017. áprilisában regisztrált Szalai Mónika vállalkozóként, illetve Radakovics Ágnes 2017. szeptemberében. Elindultunk egy közös úton, aminek a végét nem látjuk, mert  határtalan lehetőségekkel kirakott ez az út! A saját vágyakat, célokat mindenki tudja, ez az, ami lendületet kell, hogy adjon. Igyekszem a legjobb tudásom szerint átadni mindazt, amit én már tudok, megtapasztaltam, megtanultam!

Anikó (jobbról a második) közvetlen munkatársaival, 2018. januárjában

Szponzori segítség, képzési háttér
Az alapok jók, hisz nagyon jó helyen vagyok/vagyunk! Zoli és Bea mint szponzorok minden támogatást megadnak ahhoz, hogy a kitaposott utat, végigjárhassam/járhassuk. A pluszok, melyek a jól megszervezett képzéseinken átjönnek, beívódnak, csak ráadást jelentenek sikerhez vezető úton: a tanulás, az önfejlesztés. Mindezek összességében egy hatalmas pozitív változást eredményeznek! Legközelebbi célom a Biocom rendszerében az Ezüst Hálózatvezető pozíció – ennek a célnak az eléréséért igyekszem megtenni mindent!

Szalai Mónikával és Radakovics Ágnessel

Előadásom Maxwell alapján
A február első napjaiban megrendezett visegrádi  vezetőképzőn lehetőséget kaptam szponzoromtól, vezetőnktől, Czentlaki Zoltántól, hogy John C. Maxwellnek „A vezető 21 nélkülözhetetlen tulajdonsága” című könyvét feldolgozva tartsak egy prezentációt. Ebből szeretnék zárásként idézni:

  • A jó vezető holtig tanul!
  • Egy vezető nem engedheti meg magának, hogy leüljön! Az, hogy miért is kell tovább fejlődni? Nagyon egyszerű! Ugyanis fejlődésed határozza meg azt, hogy ki is vagy!
  • Ha eredményes vezető akarsz lenni, nélkülözhetetlen a pozitív hozzáállás! Nem csak személyiségünkben, hanem a másokkal történő kapcsolatainkra is kihatással van.
  • Az üzlethez, a munkához való hozzáállásunk meghatározza a cselekedeteinket. Ezt a jó hozzáállást egyszerűbb megőrizni, mint visszanyerni. Érdemes vigyázni rá!
  • Mindenki saját maga választja meg a hozzáállását, ezért saját maga tud esetleg változatni is rajta!
  • Napi célkitűzéseink is pozitív hatással bírnak, de ha leírjuk és kiírjuk magunkból ezeket a pozitív gondolatokat, segítenek minél helyesebben megőrizni a gondolatmenetünket.

Csapattagokkal a Zsizsi-bálon, 2017. májusában

Visegrádi vezetőképzőn 2018. februárjában

 

 

Ezeket olvastad már?