Kezdőoldal Ágak A haja után a kitűzője is ezüstös lett Varga Évának a Czentlaki-ágon

A haja után a kitűzője is ezüstös lett Varga Évának a Czentlaki-ágon

Varga Éva (középen) két hálózatvezetőjével a márciusi nagyrendezvényen, Budapesten. Mellette (jobbra) Czentlaki Beatrix ágvezető.

Varga Éva – aki saját maga adta némi tréfával a fentebbi címet – saját bevallása szerint egy nagyon boldog és büszke Biocom Ezüst Hálózatvezető. Dombóváron él a családjával együtt, s különösen szerencsésnek mondhatja magát, mert a férje nem csak a magánéletben a társa, hanem a Biocom üzletben is. Az elmúlt 2 évben, amióta a Biocom az életük része lett, óriásivá nőtt a csapatuk. Hét hónap kellett a HV szint eléréséhez, majd újabb hét hónap után sikerült elérni az Ezüst Hálózatvezető szintet. Hogyan? Ezt már részletesen elmeséli a Czentlaki-csapat egyik dinamikusan fejlődő ágrésze képviseletében a csoport motorja, Varga Éva.

Csapatuk egy részével

A fogyásunk titka volt a kulcs
A korábbi HV cikkben is említettem, hogy mi a férjemmel csak fogyni szerettünk volna. Ez igen jól sikerült, hiszen 4,5 hónap alatt ketten 36,5 kg-ot fogytunk, ami hárommal kisebb ruhaméretet eredményezett! Ezt a látványos változást megosztottuk a közösségi oldalon és elindult egy lavina, mivel mindenkit érdekelt a fogyásunk titka.

A Czentlaki-ág részként dolgoznak

Sokat tanultunk a szponzorainktól
Sokat köszönhetünk a Czentlaki házaspárnak és a szponzorunknak, Kirchner Hajnalkának, akiktől nagyon sok szakmai és emberi segítséget kaptunk. Hajnitól tanultuk meg a vevőgondozás fogásait, a termékismeret fontosságát. Elkezdtünk állapotfelméréseket is szervezni, amiben Forgács Józsefné Anett volt eleinte a segítségünkre, aztán ahogyan nőtt a csapatunk, két újabb terapeutával is bővültünk.

Igazi, kellemes csapatépítés: Egyiptomban az ág tagjaival

Profi marketinges a párom
Az ezüst szint eléréséhez két lábra van szükség. A csapatomban erre a két „jó pasira” vagyok a legbüszkébb. Az első a párom, a férjem, Varga Károly, aki lelkes és elkötelezett hálózatvezető. Kiváló motivációs előadó, profi marketinges.

Varga Éva férjével, Varga Károllyal

A pécsi Királyom
A másik büszkeségem a „csapatom Királya”, Király János, aki Pécsen él és egy igazi profi üzletember. János hitelesen éli az életét, kiszámítható, megbízható ember, nagyon sok követője van és lesz a jövőben. A csapatában már most van két olyan kulcsember: Szente Zoltánné Ági és Angyó István, aki a szponzorát követve az idén HV lesz.

Varga Éva egy Reg-Enor Est házigazdájaként


Itt a személyiségem is fejlődik
A Biocomtól a sok elismerés mellett rengeteg olyan képzést kaptam, aminek a hatására személyiségben is folyamatosan változok. Erre nagy szükség is van, hiszen a célom az év végére az Arany Hálózatvezető szint elérése.

Pillanatkép a budapesti nagyrendezvényről a Kongresszusi Központ előtt, ahol mellette balra felsőbb ágvezetője, Lőrincz János látható

A CSAPAT
Csapat nélkül nincs siker! A napokban átléptük az 500 fős létszámhatárt.

Sümegi csapatkép középen Kovács Zoltán hálózatalapítóval

Versennyel Egyiptomba
Nagyon szeretünk versenyezni. Büszke vagyok a férjemre, aki megnyerte a Czentlaki csoportban kiírt Egyiptom-versenyt, ahol minden hónapban 1000-1000 ponttal kellett növekedni. (Közben már meg is jöttünk a Fáraók földjéről, a fantasztikus egy hét után!) Azóta a csapatunknak a mélységépítést is kiemelten tanítjuk. Várjuk már a következő versenyt, amivel szeretnénk ott lenni a „Győztesek hajóján”.

Férjével, Károllyal egy visegrádi vezetőképzésen

A gyermekek is motiválnak
Nagy ösztönző az életemben a családom. Van egy 5 éves kislányom, aki imádja a grapefruit-cseppet. Amióta egy köhögés és torokfájás után egy nap múlva elmúltak a tünetek, ő kéri, hogy csepegtessek naponta az innivalójába… A fiam 22 éves egyetemista, ő már regisztrált tag természetesen a csapatunkban, és mivel komoly sportember, imádja a táplálék-kiegészítőinket. A gyermekeim a büszkeségeim, akik a legnagyobb motivációt adják a minden napi munkához.

nem csak a tengerparton van együtt a csapat, hanem téli időszakban is

A képzések jelentik a siker kulcsát
Mitől vagyunk sikeresek? A rendezvényekre, képzésekre rendszeresen járunk és a munkatársainkat is visszük. A Czenlaki-ág összes képzésen ott vagyunk a csapatunkkal együtt. A határidőnaplóba év végéig minden rendezvény be van írva és ezek köré szervezzük a családi és egyéb eseményeket. Évente mi magunk is több rendezvényt szervezünk. Az idén már volt kettő Reg-Enor Estünk 100-100 fővel és egy Egészség Estünk is „Amiről az orvosod nem beszél” címmel. Tartunk még Reg-Enor klubokat és kulcsember-képzéseket is rendszeresen.

Zakopanei telelés a Czentlaki-ágtagjaival

Nagyrendezvény, nagy döntések
Kedvencem a tréningek közül a Biocom nagyrendezvény, melyen most tavasszal 18 fővel vettünk részt! Az igazán komoly döntéseket szinte mindenki egy ilyen helyen hozza meg. Én magam is itt döntöttem el, hogy az idei év végére elérem az Arany HV szintet a csapatunkkal.

Tervezünk és segítünk
A siker másik pontja a tervezés. Minden hónap elején leülünk a munkatársainkkal és személyre szabott tervet készítünk. Remek csapattal dolgozunk együtt, büszkék vagyunk rájuk. Az is fontos, hogy a kulcsembereinkkel dolgozunk és őket hozzásegítjük a céljaik eléréséhez.

Kitartás is kell az eredményekhez
A másik fő különbség szerintem azok között, akik sikert érnek el, és akik nem – a kitartás. Az, hogy komolyan veszik, amit csinálnak – a befektetett munka pedig egyértelműen meghozza a sikert. Képzés+Munka = SIKER. Hiszem, hogy a Biocommal bárki elérheti a céljait, bárhonnét is jön az életből!

Kedvenc idézetemmel zárom gondolataimat:
Nem irigykedni kell a sikeres emberekre, hanem meg kell nézni, mennyi energiát és mennyi hitet fektetnek bele a munkába. Aki csillogó szemmel belelát egy üzletbe, és lelki szemei előtt már az lebeg, hogy mi lesz a vége, az sikeres lesz. Aki úgy áll hozzá, hogy „meglátjuk, aztán majd csak lesz valami”, az el fog bukni. A sikerre mindenki képes, és TE is képes vagy rá!

Varga Éva és Karcsi egy képzésen

A 2017-es évzáró rendezvény színpadán

 

Ezeket olvastad már?