Kezdőoldal Ágak Álomesküvő – Biocom módra

Álomesküvő – Biocom módra


Mielőtt bárki arra gondolna: fényűzésről, látványos magamutogatásról szól a következő rövid köszöntő, téved. Valóban álomesküvőről szól a történet, de nem feltétlenül a külsőségeiben, melyek azért tökéletesen illeszkedtek a nagy eseményhez. Eláruljuk: Györe Marika és Géza (bácsi) nászáról van szó. Az őket ismerők, tisztelők, kedvelők felkaphatják a fejüket: de hát ők házasok hosszú évek óta! Ez igaz. És most teljessé tették az igent – Isten színe előtt is. Ráadásul nem csak ők járultak a pap elé a kettős(!) szertartáson.

Marika és Géza bácsi, a Györe házaspár negyven esztendeje élnek boldog házasságban! Ez önmagában csodálatos tény, hát még, ha hozzátesszük, hogy az utóbbi két évtizedet a hálózat mintapárjaiként, egyfajta ikonjaiként élték meg együtt – a munkában is. Tavalyi cikkünkben épp hetvenedik születésnapja alkalmából köszöntöttük Marikát (bocsánat, elárultuk a menyasszony életkorát…), amelyben azért néhány családi vonatkozást is megosztott. (Jó, akkor tegyük hozzá azt is: Géza bácsi pedig már jóval nyolcvan fölött jár, természetesen egy Biocom taghoz, vezetőhöz méltóan egészségben!) A mostani történet lényege, hogy Marikának korábban már volt egy házassága, egyben templomi esküvője. Az egyházi előírások és hozzáállása is tiltotta volna ennek ismétlését, az együtt töltött csodás négy évtized ellenére is. Azonban nemrégiben elhunyt Marika korábbi párja, így megteremtődött a templomi szent esküvésnek, egyben a korábbi igen megerősítésének lehetősége. Géza bácsi sem tiltakozott, s Marika úgy gondolta: valódi családi ünnepet szeretne. Így megkérdezte erről fiúgyermeküket, és menyét, azaz Gézut és Lilit (csendben jegyezzük meg: a fiatal apuka a Biocom családjának is a tagja, hálózatvezetőként), hogy követnék-e a példát. A fiatal pár, hat év együttéléssel a háta mögött (és két csodálatos gyermekkel, Zalánnal és Kendével), szintén pozitívan fogadta az elgondolást. Így történt, hogy egy júliusi szombaton együtt járult a Jézus Szíve kispesti templom oltára elé a szülő (mi több, nagyszülő) pár, és a fiatalok. Az atya, aki kivételesen szép szentbeszédet mondott, meghatottan ismerte el, hogy ilyen szép példára még ő sem emlékszik lelkipásztorként eltöltött hosszú évei alatt.

Az álomesküvő címet pedig azért kapta az írás, mert Marika mindezt valóban megálmodta – ahogy egy mlm üzletben máig aktívan dolgozó, jól képzett vezetőhöz illik… Azon kívül, hogy a résztvevők kezébe nem került fehér virág, minden tökéletesen megvalósult. Ismét megvalósult egy álom! A szűkebb családi kör mellett pedig munkatársak, vezetőtársak, de helyesebb, ha úgy fogalmazunk: Biocomos barátok, családok, házaspárok tették számukra teljessé és felejthetetlenné az ünnepet. Mindenkit nem tudtak meghívni a népes ismeretségi körből, így igazából a Gézu vonalán lévő társak és a szponzor (Szabó Attila, Sipos Ildikóval), Losoncziné Kati férjével, Czikora Misi Erzsikével, Sonkolyosné Tünde férjével, Dénesné Kozma Ági családtagjaikkal,valamint a felső ágvezetők, Lőrincz János és Marika voltak jelen az esküvőn.

A képek tanúsága szerint örömteli ünnep volt, kívánunk sok boldogságot és jó egészséget a továbbiakban is az ifjú és örökifjú párnak!

Ezeket olvastad már?