Reg-Enor menü az otthonunkban – július 20-tól szállít a Friss Food

web2
Volt már olyan, hogy nem volt ideje főzni? A vágyott ebédjét, vacsoráját előkészíteni? Vagy egyáltalán: „rendes” ételt venni, s helyette csak úgy futtában bekapott valamit? Mostantól erre a problémára is megoldást nyújtunk, kiemelten azoknak, akik a Reg-Enor kúra étrendjét szeretnék (változatosan!) betartani. A Biocom és a Frissfood együttműködésének köszönhetően – Galambos Lajcsi ajánlásával – mostantól otthonunkba hozzák a magyaros, egészséges falatokat!

Fakanál helyett okostelefon

Sokan jelezték, hogy szívesen (és eredményesen) csinálják az országban egyre népszerűbb Reg-Enor kúrát, amelynek egyik alapja a Biocom által forgalmazott Reg-Enor étrend-kiegészítő oldat. Másik alkotója pedig az a zsíralapú főzést „előíró”, a magyaros konyhára emlékeztető étrend, melyek együttes fogyasztása tömegeknél okozott, akár jelentős, egészséges testsúly-csökkenést a visszajelzések szerint. De azt is hozzátették: gondot okoz időben (!) az étrend betartása, mert „olajos” táradalomban élünk, s igen kevés helyen főznek zsírral. Mindent előre megfőzni, előkészíteni pedig nem mindig egyszerű feladat. Mostantól fakanál helyett elég egy okostelefon, csak a rendelés menüpontra kell kattintani.

Friss Food – régi tapasztalatok

A Friss Food, melynek hazánkban óriási tapasztalata van a napi menük elkészítésében és házhoz szállításában, ezen a téren összefogott a Biocommal, így a 30. héttől kezdve komplett Reg-Enor ételsorok várják a kúrát követőket, s persze minden, egészséges táplálkozásra nyitott fogyasztót. (Részletek a cégről lentebb.)

Teljes ételsor, bő választék

Már csak azt kell eldönteni, hogy levest, ebédet vagy vacsorát rendelünk, vagy a még kényelmesebb megoldást választva a három, naponta felajánlott komplett menüsor valamelyikét. Vagy akár mindegyiket! Kellemes gondjaink lesznek, ugyanis például július 20-án, hétfőn lacipecsenye verseng a harcsapörkölttel, előbbi zöldséges rizzsel, uborkasalátával, kakastaréjjal, utóbbi párolt zöldséges árpagyönggyel körítve. S mindez megtoldható magyaros zöldborsólevessel…

Hidegen is, hogy magunkkal vihessük

S ha tudjuk, hogy utazós napunk lesz, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen akár minden napra rendelhetőek hideg, őstermelőktől származó termékek. Igazán nyálcsorgatós a választék a füstölt kolbásztól, vegyes hurkától a császár- és angol szalonnán át a tepertőig, füstölt sonkáig.

Budapesten és környékén

A szolgáltatás – melynek területe a tervek szerint a jövőben bővülhet – jelenleg a következő helyszíneken érhető el: Budapest, Budakalász, Budaörs, Csömör, Dunaharaszti, Dunakeszi, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pomáz, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós.

Amit a Friss Food garantál és kér, javasol:

– Semmilyen hozzáadott tartósítót nem használnak.
– Az ételeket sokkolásos technológiával közvetlenül a főzés után 0 – 5 C fok közé hűtik.
– Az ételeket hőntartó dobozokban szállítják az ügyfelekhez.
– Az ételeket az átvételtől fogyasztásig hűtőben kell tárolni.
– Az ételek helyes tárolás mellett (előző pont) kiszállítás napja + 2 napig fogyaszthatók.
– Rendelési határidő a kiszállítást megelőző munkanap 13:00 óra, első munkanapra telefonon péntek 16:00-ig, interneten szombat 24:00.
– Fizetni lehet készpénzzel, étkezési utalványokkal, Erzsébet utalvánnyal, Szép kártyákkal on-line, Bankkártyával on-line a 32. héttől.
– Az ételeket mikrózható dobozokban szállítják házhoz.
– Az ételek mikrohullámú sütőben történő melegítése kétféleképpen történhet:
1. Fóliával együtt: Ennél a melegítésnél arra kell figyelni, hogy a fólia szélét hajtsuk vissza a doboz pereme alá, és a dobozt a mikrohullámú közepébe helyezzük, hogy az oldalfallal ne érintkezzen. Ezt a melegítési módot leveseknél, egytálételeknél, szaftos feltétes ételeknél javasoljuk.
2. Fólia nélkül: Ezt a melegítési módot rántott, panírozott ételeknél javasoljuk, mert a fóliával történő melegítés során a panír a termelődő gőztől elázik.
– Rendelést, lemondást le lehet adni a kiszállító kollégánál az étlapon található megrendelő lapon, webshopunkon keresztül és telefonon is.

Friss Food rövid történet

1994-ben indult Magyarországon a készétel házhozszállítás történelme, amikorra megszűntek már a közintézményekben az üzemi konyhák, de még nem léteztek a manapság elterjedt kis kifőzdék, önkiszolgáló éttermek, illetve gyorsbüfék. Ezt az a szolgáltatási űrt aknázták ki a házhozszállító cégek, mely közül néhánynak, egész országra kiterjedő logisztikát sikerült felépítenie. Az egyik ilyen országos szolgáltató vezetői döntöttek abban 2013. márciusában, hogy létrehoznak Friss Food név alatt egy új vállalkozást, mely indulásától azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minden étel elkészítéséhez lehetőleg friss alapanyagokat használjon fel, innen jött a cégnév ötlete is. A vállalkozást teljesen nulláról indítva, két év alatt elérték a teljes budapesti lefedettséget, illetve már számos pest megyei településen is igénybe lehet venni a Friss Food készétel kiszállítást, akár napi egy adag mennyiségben is. A kiszállítási körzetek folyamatos terjeszkedésének köszönhetően, állandóan bővül a szolgáltatási körbe bevont városok és kisebb lakókörzetek száma, cél az országos lefedettség elérése, amiben kulcsszerepet fog kapni a Reg-Enor kúra étrend.

Friss Food konyhai tapasztalatok

A Friss Food vezetői is aktív részesei a Reg-Enor kúrának, saját tapasztalat, hogy a havi 3-4 kg fogyás kényelmesen teljesíthető. Ez az első olyan „diéta”, mely megfelel a magyar étkezési kultúra elvárásainak, így aki arra szánja el magát, hogy szeretne jó néhány kilótól megszabadulni, nem kényszerül túlzó lemondásra az eddig megszokott ételei köréből. A zsírral történő főzés ízesebbé teszi az ételeket, háziasabb és szaftosabb marad a hús, a köretek sokszínűsége miatt pedig, még a négy hónapos kúra ideje alatt sem válik monotonná az étrend.

Egészség, változatosság, ízgazdagság

A receptúrák összeállításakor az egészség és változatosság mellett fontos szempont volt az ízgazdagság, azért, hogy mindenki, aki igénybe fogja venni a késztermékek házhozszállítását, olyan ízekkel találkozzon, mint egy családi, vasárnapi ebédnél. A Reg-Enor étrend-kiegészítő folyadék fogyasztása mellett mindenképp figyelni kell a megfelelő táplálék bevitelére, aki nem szeretné, vagy nincs ideje saját magának elkészíteni ételeit, azoknak ajánljuk a szolgáltatást. Az étrend-kiegészítő folyadék és menük együttes fogyasztása biztosíthatja a szervezetünk tisztítását és a hőn áhított súlycsökkenést. A készételeket ebédre és vacsorára ajánljuk, de gondoltunk azokra is, akik a napi háromszori étkezést szem előtt tartva a reggelit is a Reg-Enor elvárásainak megfelelően szeretnék elfogyasztani. Felkutattunk magyar őstermelőket, akik házi finomságait is házhoz visszük.

Elérhetőség: www.frissfood.hu

A FRISSFOOD TELJES, 30. HETI ÉTLAPJA – BENNE A REG-ENOR MENÜVEL – LETÖLTHETŐ ITT:
etlap

Ezeket olvastad már?