Prevenciós csomagok és sikertörténetek a szeptemberi nagyrendezvényen

IMG_3681

Emelkedett hangulatban zajlott ősszel is a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozója. Érthető, hiszen kiderült, az utolsó nyári hónap a legjobb augusztus volt a hálózat történetében, 2017 pedig az eddigi adatok alapján csúcsévnek ígérkezik. Ebből pedig egyre többen kiveszik a részüket azok közül, akik ott voltak szeptember 23-án, a budapesti Kongresszusi Központban tartott nagyrendezvényen. Ráadásul nem üres kézzel mentek haza: a prevenciós csomagok biztosan sokat segítenek majd a szponzorálásban – miközben a szívük és az elméjük is megtelt jó érzésekkel, hasznos információkkal. És a tudattal: én is képes vagyok rá!

Valóban nemzetközi rendezvény
Közel ezren érkeztek az őszi találkozóra a Kárpát-medence majd’ minden részéből: jelentős csapat képviselte Szlovákiát és Szerbiát (előbbi helyen már partnercég is létezik), de tudható az elmondásokból, hogy nő az érdeklődés a határ szélén élő szponzorok munkája nyomán Horvátországban és Ausztriában is. És természetesen teljesen megtelt volna a terem emeleti karéja is, ha minden aktív erdélyi hálózatépítő is eljött volna, ám az új hagyomány szerint ők október közepén saját rendezvényt tartanak Szovátán, várhatóan közel 500 érdeklődővel.

Vásáry Tamás (középen), a Szent István renddel és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett karmester, zongoraművész a Biocom rendezvényen. Itt a Gyémánt Hálózatigazgató házaspár, Lőrincz Marika és János ölelésében látható a szünetben, de az első részben a színpadon is elmondta a termékekkel kapcsolatos kedvező tapasztalatait.

Vásáry Tamás (középen), a Szent István renddel és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett karmester, zongoraművész a Biocom rendezvényen. Itt a Gyémánt Hálózatigazgató házaspár, Lőrincz Marika és János ölelésében látható a szünetben, de az első részben a színpadon is elmondta a termékekkel kapcsolatos kedvező tapasztalatait.

Díszvendég: Vásáry Tamás
Angliát ezúttal a partnercég vezetője képviselte – és részben még valaki. Azért részben, mert a Nemzet Művésze, Vásáry Tamás ugyan hosszú ideig élt a szigetországban, ám a rendszerváltozás után hazatérve újra Magyarország számára a kiindulópont a nemzetközi felkérésekhez. A Szent István renddel nemrégiben kitüntetett zongoraművész, karmester szívesen vallott a színpadon a Biocomhoz fűződő kapcsolatáról, a termékek jóságáról. Mint mondta, így 80 felett is sokat segítenek számára a készítmények a fittségben – miközben rendszeresen jógázik. A Q-Vital, a Green Multi Complex, a Krill Olaj és a Gingko Biloba éppúgy a mindennapjai része, mint a Corall Calcium, valamint a D- és a C-vitamin. Érthetően hatalmas taps fogadta a neves művészt.

Kovács Zoltán hálózatalapító, az üzleti lehetőségről szóló előadásába bejelentette: az eddig adatok alapján 2017 a Biocom legsikeresebb éve!

Kovács Zoltán hálózatalapító, az üzleti lehetőségről szóló előadásába bejelentette: az eddig adatok alapján 2017 a Biocom legsikeresebb éve!

Kovács Zoltán: 2017 sikerév!
És még nagyobb a hálózatalapítót, Kovács Zoltánt, aki bejelentette: 2017 lehet a Biocom hálózat legsikeresebb éve! Illetve, az eddigi adatok alapján már az, amit megerősít, hogy soha nem volt még ennyire magas pontértékű augusztus sem az elmúlt esztendőkben. Az, hogy évi közel két milliárd forintnyi jutalékot fizet ki a cég, s rendszeresen havi nagyjából 3500 munkatárs neve szerepel a jutalékra jogosultak között, még a szép számmal jelenlévő kezdőkben is megerősíthette az érzést: ez az üzlet működik!

Vedd kia  részed a sikerből
Nem véletlenül volt Kovács Zoltán kulcsmondata a következő: „vedd ki a részed Te is a sikerből!”. Persze, mint mondta, mindez nem jön magától a helyünkbe, tenni is kell érte. Mégpedig élő munkával, aminek a legnagyobb az értéke ebben az üzletben, mert bármilyen hasznosak is a közösségi oldalak, azon nem jön át a személyiség. Útravalóul jelezte: mint ahogy semmiről nem elég, ha olvasol vagy beszélgetsz róla, ez is akkor működik, ha csinálod. Ha pedig elkezded, légy rendíthetetlen, soha ne hagyd abba, kötelezd el magad és akarj benne a legjobb lenni!

A nyári verseny győztesei Lőrincz János méltatásával, akitől a közös hajózásról szóló filmet is kaptak ajándékba

A nyári verseny győztesei Lőrincz János méltatásával, akitől a közös hajózásról szóló filmet is kaptak ajándékba

A nyári verseny győztesei és tanulságai
Mindezt nyomatékosította a következő blokk: Lőrincz János, a Biocom első Gyémánt Hálózatigazgatója invitálta a pódiumra azokat, akik az általa meghirdetett nyári versenyt sikeresen teljesítették, s szólította azokat is, akik a Lőrincz-ágon kívül csinálták meg a hasonló kihívást. A beszélgetésekkel tarkított előadás bevezetője egy kisfilm volt: a sikeres versenyzők, valamint meghívásos alapon a Lőrincz-ág legeredményesebb hálózatépítői egy csodálatos napot tölthettek el a Dunán, augusztus közepén a Győztesek Hajóján. Íme, a  sikeremberek:

Bartha Erzsébet (Vass-ág), Sinka Szilvia (Vass-Beta-ág), Machová Anna (Felvidék, Vass-Beta-ág), Bencsik Éva (Vass-Beta-ág), Fejér Ildikó (Erdély, Péter-Turóczi-ág), Sánta Suciu Katalin (Erdély, Péter-ág), Budai Zsófia (Molnár-ág), Némethné Máté Ilona és Németh Imre (Kónya-ág), Szabóné Gyarmati Tímea (Sinka-Gyuris-ág), Gaál Tamásné Andrea (Sinka-Gyuris-ág), Sárvári Ferenc (Kosiba-ág), Molnár Eszter (Kosiba-ág), Némethné Erika (Kosiba-ág).

A Lőrincz-ágon hirdetett versenynek összesen 9 győztese lett, de más ágak is követték a példát. Lőrincz János, Gyémánt Hálózatigazgató a tapasztalatok alapján a mélységépítésről tartott szakmai előadást, azaz mutatta az utat.

A Lőrincz-ágon hirdetett versenynek összesen 9 győztese lett, de más ágak is követték a példát. Lőrincz János, Gyémánt Hálózatigazgató a tapasztalatok alapján a mélységépítésről tartott szakmai előadást, azaz mutatta az utat.

Lőrincz János: Minden évszakban meg lehet csinálni a versenyt!
Érdemes volt hallgatni a győztesek beszámolóját, mely ebben a cikkünkben is elolvasható: volt, aki ezzel emelkedett HV szintre vagy lett belőle új vezetője, volt, akinek a májusi kérdésre a szponzora tolta magasba a könyökét, így „jelentkezett” (aztán nyert…), s volt, aki így nyilatkozott: bárki, aki fejben eldönti, meg tudja csinálni a három hónapos versenyt, ami ezúttal májustól júliusig tartott először 1000, majd 2000, végül 3000 új pontot kérve. Lőrincz János, a Biocom legnagyobb ágának vezetője mindezt megerősítve azt hangsúlyozta: minden évszakban meg lehet csinálni! Aki azonban a legnagyobb forróságban is rászánta magát, kiváló „edzésen” van túl, beleértve azt a több tucatnyi üzlettársat, akik elindultak, s bár nem volt meg mind a három érvényes hónapjuk, gazdagodtak. Mint ahogy mindenki: új csapatokkal, friss, plusz jövedelemmel. János végül a számára 1995 (!) óta kiválóan működő mélységépítési módszerről beszélt. Ennek részletezéséhez kevés e felület, adott a tanács: akit érdekel, legyen ott a következő ágképzésen…

Janyíková Gabriella, az Vass-Beta-ág egyik sikeres felvidéki hálózatépítője a kommunikációs igazgató kérésére még szlovákul is megszólalt

Janyíková Gabriella, az Vass-Beta-ág egyik sikeres felvidéki hálózatépítője a kommunikációs igazgató kérésére még szlovákul is megszólalt

Janyík Gabriella: Irány Csehország!
Az első részt a felvidéki Janyík Gabriellával készített interjú zárta. A Vass-Beta-ág szlovákiai üzletépítője azt mondta, „csak” egy Reg-Enor kúrában gondolkodott, elzárkózva az üzletépítéstől. Ám miután családilag megszabadultak bő negyven kilótól, a célja az lett, hogy minél többekkel megismertesse a Biocom Életmódprogramot, az egészséges élet jegyében, akár Csehországban is, mivel arrafelé is meg tudja értetni magát. Mivel lett egy sikeres versenyzője, ő maga pedig később átvehette a hálózatvezetővé váláshoz járó oklevelet, bátran kijelenthetjük: jó úton jár…

Rengeteg új hálózatvezető született
A második rész a március óta eltelt időszakban hálózatvezetői szintre lépett munkatársak elismeréséből, előtte pedig a hatos (társult hv) karrierszintet elérők megtapsolásával kezdődött. Az alábbiakban a friss vezetők névsora, és a szponzoraik által leadott néhány soros felépítés, jellemzés következik.

ÚJ HATOSOK

Budai Zsófia– Dankó János (Molnár-ág)
A tették embere, akinek, ha nem megfelelőek a körülmények, akkor újjáteremti azokat! Nagy tudású, mély érzésű egyéniség, aki folyamatosan fejleszti magát és az őt körülvevőket. Békés harcos, aki a céljai eléréséhez az ébren töltött idő minden percét felhasználja! Igazi ajándék!

Patakiné Molnár Zsuzsanna – Ujvári Zsuzsanna (Sinka-Gyuris-ág)
6 hónap alatt 20 kg-ot fogyott. 2017. márciusban csatlakozott. Nagyon erős volt benne az akarat, hogy változtasson. Az üzlet is azonnal magával ragadta, így folyamatosan lépkedi a szinteket és kiváltotta a vállalkozói igazolványt. Folyamatosan tanul, minden képzésen részt vesz. Szponzora, Zsuzsi nagyon büszke rá! Rengeteg embernek segít folyamatosan, két csodálatos gyermek anyukája, akik már csak Biocomos termékeket fogyasztanak az ovis, sulis betegségek idején.

Petró Gyula és párja, Ildikó – Tóth Wolford házaspár (Sinka-Gyuris-ág)
2015 -ben csatlakoztak a Biocomhoz. Egyszerű fogyással indult a történetük, majd meglátták benne az üzleti lehetőséget. Közösen építik a jövőjüket a Biocom világában. Minden rendezvényen részt vesznek, szeretnek tanulni és tanítani. Biztos és stabil léptekkel haladnak a siker felé.

Szász Tímea – Tóth Zsizsi (Czentlaki-ág)
Szász Tímea és Bánfi Zsolt. Közös az eredmény, melyet együtt értek el. Az egészséges életmód már több mint 10 éve életük része, hiszen egészségtan tanár végzettsége van. Fontos számukra, hogy a környezetükben élő emberek: szalonvendégeik, vásárlóik, barátaik, rokonaik megismerjék a Biocom termékeit. De ezt nem lehetne hitelesen átadni feléjük, ha Ők nem ismernénk jól az adott termékeket. Használják is nap, mint nap a termékeket – így a tapasztalatainkat meg tudják osztani, beszélni tudnak róla. Hitvallásuk: Amikor azt csinálod, amit szeretsz, nem tekinted munkának.

Tóth András – Varga Károly és Éva (Czentlaki-ág)
András Sopron város új favoritja. Egy üstökös sebességével robbant be a Biocom csapatba. Két kis gyermeket nevelnek a feleségével. Fiatalos lendülete új erőt és színfoltot visz a csapatunkba.

Tóthné Juhász Mariann (Maya) – Ujvári Zsuzsi (Sinka-Gyuris-ág)
2016.11.07-én regisztrált.  2017.07. – lett hatos – és most védi meg harmadszor. 2016. tél elején kereste meg szponzorát, Ujvári Zsuzsit. Nagyon erős volt már benne az elhatározás, hogy szeretne változtatni, mert most már elég. Három gyermek után, elég sok plusz kiló maradt Mayán, akinek elege lett. Zsuzsi, mint mindenkit, elindított az úton, és persze már az elején elmondta neki, hogy ha lesz jó tapasztalata, és tovább adja, akkor ebből akár pénze is lehet. Mayáról gyönyörűen olvadtak a kilók, aztán úgy döntött, hogy kiváltja a vállalkozóit, amit nem bánt meg. Jelenleg most védi harmadszor a 6-os szintet, célja, hogy kiváltsa a főállását.

Törköly József és Törköly Ferenci Zita – Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos (Sinka-Gyuris-ág)
Vajdasági munkatársaink 2017 márciusában csatlakoztak a Biocomhoz, Zita Reg-Enoros fogyásával indult sikertörténetük. Helyzetük speciális lévén a teljes ellátási logisztikát neki kell megszervezni, lebonyolítani termékfogyasztóik részére. Mindez nem állta útját fejlődésüknek, elszántan építik nemzetközi hálózatukat. Munkatársukkal a képzések rendszeres résztvevői annak ellenére, hogy ez számukra alkalmanként 900 km-es utat jelent. Zita és Józsi ékes bizonyítékai annak, hogy ha igazán fontos a cél, akkor nincs akadály.

Zsóriné Deák Erzsébet – Holman Krisztina (Molnár-ág)
… akit mindenki csak Bözsének szólít! Lendületes, céltudatos, tenni vágyó, csodálatos hölgy, aki nem ismer lehetetlent. 4 gyerekes anyukaként, elkötelezetten tanítja a Biocom Életformát, óriási célja, hogy januártól mindezt főállásban tegye! Sikerülni fog Bözse, képes vagy rá!

Köszönjük, hogy vagy!

A március óta eltelt időszakban hálózatvezetői szintre lépett üzletépítőket a vezetőség köszöntötte oklevéllel és/vagy jelvénnyel

A március óta eltelt időszakban hálózatvezetői szintre lépett üzletépítőket a vezetőség köszöntötte oklevéllel és/vagy jelvénnyel

ÚJ HETESEK

Almásyné Kern Andrea – Csordás Anikó (Sinka-Gyuris-ág)
Andrea 2016 februárjában regisztrált, mint regenoros fogyasztó a Biocom rendszerébe. 22 kg-tól sikerült megszabadulnia, és ezáltal nagyon hitelessé is vált, rengetegen kezdtek el követni. Augusztusban már üzletileg is érdekelte. Sokat köszönhet vezetőjének, aki nem hagyta, hogy feladja és ösztönözte a Hv-vá válását. 2017 áprilisában már hálózatvezetőként köszönthette vezetője. Nagyon kitartó, pozitív szemléletű vezető, szuperül működik náluk a csapatmunka. Célja, hogy minél előbb Ezüst HV legyen és kiváltsa a főállását. Vezetője, Anikó büszke rá, mert mindig tudnak egymásból erőt meríteni és közösen haladni a célok eléréséért.

Cseh-Németh Erzsébet – Csordás Anikó (Sinka-Gyuris-ág)
2016 augusztusában regisztrált fogyasztóként a Biocom rendszerébe. Hatalmas csapata van Mosonmagyaróváron. 2017 áprilisában elérte a hv szintet és két hónapra rá kinevelt maga alatt egy hálózatvezetőt is, ami példamutató. A másolódás nagyon működik, kitartó es hatalmas akaraterő jellemzi, aki, ha eltervezi a kitűzött célt, megtesz érte mindent, hogy elérje. Rendkívül kommunikatív, határozott vezető. Csapatában 1 HV, 1 5-ös és több 4-es, 3-as, 2-es szintű munkatárs van feljövőben.

Erdélyi Tamás – Erdélyi Veronika (Lőrincz-ág)
A kezdéstől számítva fél év alatt  lett hv, céltudatos, könnyen teremt kapcsolatot, megbízható. Lendületes, komolyan veszi az üzletét, illetve a csapatát, komoly céljai vannak. Sok szeretettel gratulál szponzora, testvére, egyben hv-ja, Erdélyi Veronika Imre Réka csapatából.

Ferencz Ildikó – Gruicsné Éva (Vass-Beta-ág)
Ferencz Ildikót egy nagy sikerű Szigfrid előadásnak köszönhetem, ugyanis telt ház volt, és nem fért be! Ez úgy felbosszantotta, hogy eldöntötte: ha ez ekkora siker, akkor ebből nem szeretne kimaradni, és íme! Akkor még csak lelkes volt, most már lelkes és kitartó, nagyon szépen halad az útján, biztos vagyok benne, hogy a következő célját, az Ezüst HV szintet nagyon gyorsan el fogja érni! Nagyon büszke vagyok rá, ahogy a párja, a gyerekei és a munkatársai is! Sok sikert Ildikó, hálás vagyok a sorsnak, hogy engem választott szponzorának!

Gaál Tamásné Andrea – Némedy Gabriella (Sinka-Gyuris-ág)
Rendkívül szorgalmas és kitartó. Minden képzésen ott van, sokat tanul, képzi magát. Tudatosan építi hálózatát, hogy feljebb jusson a siker létráján. Amit a fejébe vesz, azt tűzön-vízen keresztül viszi és megvalósítja.

Géczi Ildikó – Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt (Sinka-Gyuris-ág)
Tavaly októberben csatlakozott, rövid idő alatt ötös szintű lett. Hozott egy döntést és megcsinálta a 3 hónapos versenyt, azóta is dinamikusan fejlődik. Augusztus hónapban ő fejlődött a legdinamikusabban. El is hozhatta a Gyuris kupát. Ildikó nagyon céltudatos, alázatos, és nagyon megbízható. Ígéretét betartja, nagyon jó csapatjátékos, mindig lehet rá számítani.

Gondos Kata – Lőrincz János (Lőrincz-ág)
2016 áprilisában csatlakozott a hálózathoz, közvetlen szponzora Lőrincz János, aki nemcsak a tulajdonosi kör tagja, hanem a cég hálózatépítőinek is számtalan esetben személyes segítője. Kata először csak Reg-Enort szeretett volna rendelni saját maga számára, 4 hónap alatt sikeresen és nagyon könnyedén megszabadult a kitűzött 12 kilótól, minden a látottak és hallottak szerint alakult nála is, amit azóta is, másfél éve könnyedén meg is tartott. A Jánossal történő beszélgetések eredményeképpen 3 hónap alatt Kata HV szinten minősült, azóta pedig csapata lendületesen fejlődik tovább. Egerben több alkalommal tartott már Reg-Enor Esteket. Minősült hálózatvezetőjével, Ugrancsikné Aradi Andreával 250 km távolságról ismeretlenül, az internet segítségével találtak egymásra. Jelenleg Székesfehérváron és Eger környékén bontakoznak ki a következő minősülésre váró munkatársak.

Gyurgyik Márta – Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos (Sinka-Gyuris-ág)
2016 tavaszán csatlakozott a hálózathoz. Fantasztikus személyiségfejlődésen esett át az elmúlt hónapok alatt. Előző munkahelyén nem kapott elismerést annak ellenére, hogy vezető beosztásban dolgozott. Különösen nagy ünnep a mai nap Márti számra, a szeptemberi nagyszínpados  HV elismerés volt az egyik álma azóta, hogy tudatosan a hálózatépítésre tette fel az életét, lévén, hogy ma már főállásban építi munkatársaival az üzletet.

Holló Bernadett – Urbán Karina (Lőrincz-ág)
A céltudatossága példaértékű a csapata összes tagjának. Munka mellett érte el ezt a vezetői szintet, rendezvények nélkül,  mivel szombatonként iskolába jár még. Hamarosan minden rendezvényen részt tud venni, így majd biztos robbanásszerű lesz az előre haladása. További sok sikert kívánunk neki. Gratulál vezetője Urbán Karina, Imre Réka csapatából.

Horváth Zoltán Endréné – Hengerné Márta (Lőrincz-ág)
Erzsi termékhasználóként kezdte, később döntött a hálózatépítés mellett. Azóta céltudatosan fejleszti hálózatát.  Folyamatosan képzi magát, és igen alaposan végzi tanítói, segítői tevékenységét is. Vezetői hozzáállása, szorgalma és férjével való együttműködése a gyógyításban teszi sikeressé.

Janyík Gabriella – Kis Gergely és Pálfi Katalin (Vass-ág)
Határozott, céltudatos személyiség, aki tudja, mit akar, és hajlandó is megtenni azokat a lépéseket, ami a céljai felé viszik. Nagyon gyorsan tanul, fejlődik. Barátságos, jókedvű, könnyen teremt új kapcsolatokat. Büszkék vagyunk rá és felívelő sikereket kívánunk neki! Szponzorai: Kis Gergely és Pálfi Katalin.

Joó Erzsébet – Kovács Andrea (Sinka-Gyuris-ág)
Bravúros, 23 kg fogyása a Reg-Enorral megváltozatta nem csak a saját életét, hanem a környezetére is nagy hatással volt. 4 hónap alatt elérte a hálózatvezetői szintet, úgy, hogy legjobb barátnője rögtön 3 hónap alatt követe példáját! Egyszerűség, hitelesség, csupa szeretet jellemzi e hihetetlenül dinamikus csapat vezetőjét.

Katona Tünde Molnár Eszter (Kosiba-ág)
Molnár Eszter Ezüst HV új hálózatvezetőjét köszönthetjük, akivel egy több évtizedes barátság egészült ki egy jó üzleti együttműködéssel. Tünde megcsinálta az ágvezetők által meghirdetett 2 hónapos nyári versenyt, így ő is ott lehetett a Győztesek hajóján. Sőt, olyan remekül teljesítette a villámversenyt, hogy 6-osként zárult számára a július! Nagyon nagy alázattal, tanulási vággyal, pozitív életszemlélettel, és óriási segítőkészséggel építi üzletét, nagy álmai megvalósításához a Biocomot használja eszközül. Gratulálunk döntéséhez, és további sikereket kívánunk munkájához!

Kecskés Magdolna – Nagy Beáta (Kosiba-ág)
Nagy Beáta friss HV szeretettel és büszkén köszönti első HV-ját, aki egyben az édesanyja is. Magdolna, lányát másolva rohamtempóban építi üzletét. 3 hónap alatt érte el a 6-os szintet. Nagyon ügyesen infózik és csudajó a vevőkezelésben. Csodás, nagy üzletasszony válik belőle s ő a jó példa arra, hogy családdal is lehet szuper üzletet építeni.

Király János – Varga Károly és Éva (Czentlaki-ág)
János 18 éves kora óta vállalkozó, üzletember. Pécsen él. Hatalmas lendülettel indult a Biocomban, fél év alatt hálózatvezető lett. Kitartó, következetes munkájának köszönhetően oszlopos tagja a Biocom csapatának. Szponzora: a Varga házaspár.

Kiss Lászlóné – Hencz Istvánné  (Czentlaki-ág)
Kis Lászlóné a Reg-Enor kapcsán ismerte meg a Biocom céget. Saját egészségét helyreállítva és 15 kg-val kevesebb súllyal, fantasztikus kitartásával sokak számára példa lett. Egyre több embernek adott tanácsot és mutatta az utat. Márciusban meglett a kitartó munka eredménye, elérte a HV szintet. Azóta is töretlen a munkája, összetartja kis csapatát, munkatársai büszkén követik. Mint vezetője, nagyon büszke vagyok rá, munkánk során kialakult köztünk egy nagyon jó emberi kapcsolat is. Kívánok további sok sikert a közös munkánkhoz!

Kovács István (Kovi) megszabadult több, mint 50 kilótól és közben hálózatvezető lett a Kónya-ágon

Kovács István (Kovi) megszabadult több, mint 50 kilótól és közben hálózatvezető lett a Kónya-ágon

Kovács István Kovi – Kónya György (Kónya-ág)
2016 februárjában csatlakozott a Reg-Enor miatt. Minden rendezvényen részt vesz a belépése óta. Tiszteletre méltó alázattal áll a hálózatépítéshez, jó tanítvány és jó tanító. Nagy odafigyeléssel foglalkozik a csapatával. Büszke vagyok rá, hogy együtt dolgozunk!

Kovács László (Szeem) a Lőrincz-ágon lett gyorsan hálózatvezető

Kovács László (Szeem) a Lőrincz-ágon lett gyorsan hálózatvezető

Kovács László (Szem) – Lőrincz János (Lőrincz-ág)
15 éve találkoztak egy Tunéziába tartó repülőn, a sors úgy hozta, hogy „véletlen” egymás mellett kaptak ülőhelyet. 1 méteren belül voltak és harminc másodpercen túl… Szem akkor más MLM cégnél vezető pozícióban volt és meg volt elégedve mindennel. Egymás munkáját, eredményeit tiszteletben tartva, barátsággal váltak el. 15 év telt el. Szem gondolkodása változott, régi cégében csalódott, több MLM próbálkozás után a stabil Biocomot és Jánost választotta. Ez év tavaszától mélységépítéssel és aktív nyári munkával augusztus végére elérte a 7-es szintet és megbecsült tagja lett a csapatnak.

Kőrösi Gyula Sándor – Kovács István Kovi (Kónya-ág)
A Biocomhoz 2016 decemberében csatlakozott, miután egy természetgyógyász rendezvényen találkozott szponzorával, Kovival. Ő rögtön el is hívta egy Reg-Enor rendezvényre, innentől fogva tudta, hogy közénk fog tartozni. A páciensei ódákat zengnek a kezeiről, mert kiváló csontkovács, gyógymasszőr, emellett nagyszerű természetgyógyász is. A Biocomban kitartóan, rendületlenül halad előre, pár hónap alatt elérte a hálózatvezetői szintet. Célja, hogy még ebben az évben Ezüst Hálózatvezető legyen, erre minden esélye megvan. Mottója: ahová a tudomány már nem ér el, ott van ISTEN.

Krokker Sándor – Farkas Lászlóné (Czentlaki-ág)
Örülök, hogy vele együtt dolgozhatok. Nagyon jó csapatjátékos, folyamatosan tanul. Képzi magát, motiváló erővel bír, így példát mutatva csapatának. Őszinte, ami a közös munkához elengedhetetlen. Egy „negatívuma” azonban mégis van, hogy nem lehet klónoztatni… Szponzora: Farkas Lászlóné.

Lakat Zoltánné – Czentlaki Zoltán (Czentlaki-ág)
Termékfogyasztóból lett hálózatépítő, majd hálózatvezető. Czentlaki Zoltán nyolcadik hálózatvezetője a kitartás mintaképe. Alázatos, folyamatosan változik, fejlődik, tanítható. Nem csak hálózatépítőként, hanem természetgyógyászként is segíti Budapest környéki csapatát.

Lászki Krisztina – Batai Szilvia (Czentlaki-ág)
A Surányi csapatból Batai Szilvia felfedezettjeként Lászki Krisztina minden hálózatvezető álma. Lelkesedése, munkatempója lehengerlő. A 4-es szintet átugorva 3 hónap alatt érte el a hatos szintet, majd HV lett. Nagyon tudja motiválni a hozzá tartozókat. Már üzletileg komolyan gondolkodó munkatársa is van. Szponzor: Batai Szilvia.

Lázár Csaba Márkné – Czentlaki Zoltán (Czentlaki-ág)
Két éve kezdett hálózatépítésbe, munkáját az önállóság a tanulás jellemzi. Szívvel-lélekkel segíti a hozzá csatlakozókat. Régi fővállalkozása, a manikűrözés már csak hobbi. Folyamatosan változik, fejlődik, hisz nem csak hogy minden rendezvényen ott van, ahol tanulhat, hanem alkalmazza is a tanultakat. Maximálisan elfogadja szponzora, Czentlaki Zoltán tanácsait.

Lelkes Mária – Gyevát Sarolta (Vass-Beta-ág)
Végtelenül boldog vagyok, hogy a csapatunkba tartozik! Nagyon céltudatos vezető. Saját vállalkozása mellett építi a Biocom üzletét. Mindig tudja, mit akar! Segíti munkatársait és örömmel osztja meg tudását, tapasztalatát.

Lukács Lászlóné (Gizike) – Magyariné Éliás Zsuzsanna (Sinka-Gyuris-ág)
2016 februárjában fogyás miatt csatlakozott a Biocomhoz. Akkor még ő maga sem gondolta, hogy a Reg-Enor kúra olyan változást hoz az életébe, amiket az elmúlt 1,5 évben megélt. Búcsút intett egészségügyi problémájának és 17 kilónak. Ennek a változásnak köszönhetően rengetegen kérték a segítségét, így rövid időn belül a Biocom vezető munkatársa lett! Kellő elszántsággal, kitartással, taníthatósággal és a felső vonala segítségével ott van előtte az Ezüst HV szint.

Mucska Gertrud – Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos (Sinka-Gyuris-ág )
2016 augusztusában csatlakozott a Biocomhoz, 2017 februárjában kezdett el az üzlettel foglalkozni. Szlovákiából érkezett. Rövid idő alatt lett hálózatvezető. Tudatosan, mérnöki precizitással tervezi meg hónapokra előre a lépéseit. Mindig sikerül elérnie, amit kitűz célul, több esetben túl is teljesítette azokat. Azt tervezi, hogy munkatársait is minél hamarabb hálózatvezetői szintre emeli, hogy ők is megtapasztalhassák, milyen is az IGAZI siker.

Nagy Beáta – Baranyai Erzsébet (Kosiba-ág)
Beus egy ragyogó csillag a Biocom egén! S nem csak azért, mert mindig mosolyog, hanem több mint 30 kilós fogyása után egy csodálatos csapat menedzselésével, dinamikus fejlesztésével példaértékű munkát mutatott fel! Tanítható, következetes, minden képzésen előadáson ott van. Olyan nagyon nagy üzletet fog felépíteni, férjével, Tomival, hogy majd csak leshetünk! Gratulálok neked, barátom, testvérem! Baranyai Böbe, Ezüst HV.

Németh Krisztina – Kosiba József (Kosiba-ág)
Krisztina Jászberényben építi Biocom üzletét párjával, Pető Zoltánnal együtt. Személyében egy nagyon jó szívű, kedves embert ismertünk meg, aki sokkal jobb sorsa érdemes, és már jó úton halad, hogy ezt a jobbat elérhesse. Krisztina nagyon nagy alázattal, hamar önállóvá válva, igazi vezetővé vált, s kitartásból sokan vehetnek róla példát. Nagyon sokat infózik, segíti munkatársait és sokan kezdtek általa egészségesebben élni. Célja, hogy a jövő őszi nagyrendezvényen Ezüst HV-ként álljon a színpadon, s az egyik HV-ja a párja, Zoltán legyen. Nagyon büszkék vagyunk Rád Kriszta, s mindenben számíthatsz ránk továbbra is. Szponzoraid, Kosiba József és Hajnalka.

Palóczné Adorján Zsuzsanna – Dobrocsi Edit (Kosiba-ág)
Rendkívüli módon hitelessé vált a környezete számára a régóta fennálló egészségi panaszainak javulása és átalakulása által. Segítőkész, odafigyel a munkatársaira és ismeretei legjavát adva segíti őket. Nem csupán külsőleg változott az elmúlt hónapokban, hanem kitartó, céltudatos, folyamatos fejlődésre és új tudásra éhes. Nagyszerű megtapasztalni és segítő kezet nyújtani olyan ember számára, aki egy új, minőségibb életet lát a Biocomban.

További sok sikert és eredményeket kíván szponzora, Dobrocsi Edit.

Pásztor Éva (Eva Pasztorova) – Oláh Matild és Bistucz József (Kosiba-ág)
Szponzora és hálózatvezetője Oláh Matild és Bistucz József, akik szívből gratulálnak a teljesítményéhez. Szlovákiában és Magyarországon dinamikusan építi az üzletét. 2016. december végén lépett be a Biocom üzletbe. A 2017 tavaszi nagyrendezvényen meghozta a döntést, hogy az őszi nagyrendezvényen ő is a színpadon veszi át a hálózatvezetői kitűzőt. (Jó döntést hozni mindig jó.) Csupa szív, csupa lélek, igazi földre szállt angyal. Végtelen nagy szeretetével  mágnesként vonzza az embereket magához. Tudja, hogy a képzéseknek, rendezvényeknek óriási erejük van. Azért is kísérték el többek között üzlettársai a mai nap, hogy ők is meghozhassák életük sorsfordító döntését, úgy, mint ahogyan azt a szponzoruk tette tavasszal.

Radovics Kinga – Bagi Gabriella (Kónya-ág)
8 éve közösen dolgozunk. Remek szervező és kitartó ember. Most érett meg arra, hogy a Biocomot vállalkozás szinten is magáévá tegye. Rövid idő alatt nagy csapatot épített ki.

Szabóné Gyarmati Tímea – Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos (Sinka-Gyuris-ág)
2017 márciusában csatlakozott a rendszerhez. Két pici gyermek édesanyja, aki rendkívül pontos, alapos, energikus munkatárs, alkalmazkodó, könnyen tanítható, szponzorai tanácsait rendre megfogadja és alkalmazza. Rendszeresen jár a képzésekre, már több saját munkatársa van, céltudatosan építik dinamikusan fejlődő hálózatukat.

Szigeti Gábor – Kunné Mazsi (Gazdag-ág)
Gábor a kitartás mintaképe, aki nagyszerűen felnőtt a vezetői feladatokhoz, mindig lehet rá számítani és folyamatosan pezsgés van körülötte. Egyszer Ferenczy Lászlótól hallott egy mondatot, ami fő vezérelve: „Ferenczy László tanított meg arra, hogy még álmomban is pénzt keresek!”

Szigeti Krisztina – Joó Erzsébet (Sinka-Gyuris-ág)
Kriszta a Reg-Enor által lépett a Biocom hálózatba, hihetetlen gyorsaság és lendület jellemzi. Ezt jelzi az is, hogy 3 hónap alatt hálózatvezető lett. Alaposság és segítőkészség jellemzi a munkáját, így tudatosan építi az üzletét nagy sikerrel.

Szilvia Takácsová – Baranyai Erzsébet (Kosiba-ág)
Szilvi a felvidéken, Szlovákiában férjével, Gabival építi üzletét. 17 kilós fogyásával hívta fel a figyelmét ismerőseinek, a Biocom üzletre. Komoly terve, hogy a sütést (torta és sütemény) felváltsa a Biocom üzlettel és hatalmas nemzetközi Biocom üzletet építsen. Kitartó, alázatos. Nagyon segítőkészen áll a munkatársai rendelkezésére. Gratulál neki szponzora, barátja, fogadott testvére, Baranyai Böbe.

Szücs Bernadett – Tóth Zoltán (Gazdag-ág)
Betti 2016. március 22-én regisztrált, 2017. május végén érte el a 7-es szintet. Angliában építi az üzletét, több mint 110 fő van a csoportjában. Nagyon büszkék vagyunk rá, nagy hittel, önállóan építi az üzletét. Mindig pontosan tudja, mit akar, ezért képes kitartóan, céltudatosan dolgozni. Könnyen teremt kapcsolatot, amit a hálózatépítés területén kiválóan alkalmaz. Egy képzésről sem hiányzik, legyen szó angliai képzésről, vagy nemzetközi nagyrendezvényről. Szívből gratulálunk neki!

Tempfli Kinga – Tóth Boglárka (Sinka-Gyuris-ág)
Kinga a Reg-Enor kapcsán csatlakozott a partiumi csapathoz. 4 hónapon belül elérte a hálózatvezetői szintet. Kinga lendülete mindenkiben felkelti az érdeklődést, ő képes két nap alatt 2000 pontot is összehozni csapatával.

Tóth Boglárka – Schvarczkopf Enikő (Sinka-Gyuris-ág)
Tóth Boglárka a Grapefruitmag-kivonat miatt csatlakozott a rendszerhez. Nagyon hamar meglátta benne az üzletet, így amikor sikerült a döntést is meghoznia, hogy szeretne hálózatvezető lenni, a következő hónapban az lett. Azóta sikeresen építi hálózatát.

Tóthné Molnár Ibolya – Cseh-Németh Erzsébet (Sinka-Gyuris-ág)
2016 szeptemberében regisztrált, mint fogyasztó a Biocom rendszerébe. Hamar elkapta a fonalat üzletileg barátnője és vezetője segítsége által. Beindult a másolódás, 6 hónap alatt hv lett. Hálózatépítői múlttal rendelkezik, nagyon alázatos, tanítható, aki ezáltal folyamatosan fejlődik és csapatának minden tapasztalatát és tudását tovább tudja adni. Folyamatosan tervez és nagy álmai céljai vannak, amit a Biocommal szeretne megvalósítani. Kitűzött célja a közeljövőben az Ezüst HV szint.

Tóthné Juhász Mariann (Maya) – Ujvári Zsuzsi (Sinka-Gyuris-ág)
2016 tél elején kereste meg szponzorát, Ujvári Zsuzsit. Nagyon erős volt már benne az elhatározás, hogy szeretne változtatni, mert most már elég! Három gyermek után, elég sok plusz kiló maradt Mayán, akinek elege lett. Zsuzsi, mint mindenkit, őt is elindította az úton, és persze már az elején elmondta neki, hogy ha lesz jó tapasztalata, és tovább adja, akkor ebből akár pénze is lehet. Mayáról gyönyörűen olvadtak a kilók, aztán úgy döntött, hogy kiváltja a vállalkozóit, amit nem bánt meg. Célja, hogy kiváltsa a főállását.

Ugrancsikné Aradi Andrea – Gondos Kata (Lőrincz-ág)
Márciustól rekord sebességgel, közel 100 fő csatlakozott hozzá Reg-Enor kúrázóként, mindenkivel személyes találkozás alkalmával tartja a kapcsolatot. Belépését megelőzően a Komárom melletti Almásfüzitőn egy pizzériában dolgozott több éven keresztül, minimálbéren, rendszeresen a zárást követően és éveken át, éjszaka ért haza. Egyszerre több álma vált valóra aznap, mikor belépett a Biocom hálózatába. A belépést követően már az első héten felmondott munkahelyén. A Reg-Enor kúrát elkezdve, számos egészségügyi problémája megoldódott. A belépést követően nagyon dinamikusan, már a kiírt nyári verseny előtt, az első hónapban 2000, második hónapban 3000, harmadik hónapban elérte a HV szint „előszobáját”, a 4000 pontértéket. Beleszeretett a hálózat adta életformába, segítségül a családtól is maximálisan minden támogatást megkap.

Vicena Andrea – Kis Gergely és Pálfi Katalin (Vass-ág)
Gratulálunk Andreának, mivel megérett a befektetett munkája gyümölcse. Jó szívű, kedves, barátságos személyiség, akit sokan szeretnek. Ami jó, azt teljes szívből ajánlja az embereknek, szívesen segít másoknak, ezért megérdemli a sikert. Büszkék vagyunk Rád! Szponzoraid: Pálfi Katalin és Kis Gergely.

Dr. Deák Sándor belgyógyász főorvos néhány alapdolog tisztázása után Biocom termékekből álló prevenciós csomagokat mutatott be a közönségnek, minden korosztályra külön gondolva

Dr. Deák Sándor belgyógyász főorvos néhány alapdolog tisztázása után Biocom termékekből álló prevenciós csomagokat mutatott be a közönségnek, minden korosztályra külön gondolva

Dr. Deák Sándor: Biocomot, minden korosztálynak!
Az üzleti blokk után dr. Deák Sándor, a hálózat berkeiben is nagy megbecsülést élvező szakember tartott a szokott módon fontos információkkal teli, egyben szórakoztató, ismeretterjesztő előadást, főként a bélflóra szerepére koncentrálva. A belgyógyász főorvos azonban ettől még több adott ezúttal: kidolgozta a különböző korosztályoknak szóló prevenciós csomagokat, melyek nagyban segítetik a megszólítást akár a kezdő hálózatépítőknek is, és sok fogyasztónak jelenthet fogódzót. Ezek a következők:

ÁLTALÁBAN MINDENKINEK:

 • Krill Olaj
 • Flora Plus /SCD Herbal
 • Green Multi / One a Day
 • D-vitamin
 • Tisztított víz / Lorrdes víz

CSECSEMŐKOR:

 • Anyatej (…)
 • Császáros szülés: anyának Flora Plus, csecsemőnek SCD Herbal
 • Ha elhízott a kismama, több Flora Plus
 • Emelt Krill olaj (2×2) a mamának
 • Vegyes táplálkozás – napi 1 Krill joghurtba keverve
 • Grépfuitmag-kivonat

KISGYERMEKKOR (2-6 év)

 • Grépfruitmag-kivonat
 • Krill olaj
 • D-vitaminos Coral Calcium 1
 • Flora Plus 1 kapsz/Herbal 10 ml
 • Tisztított víz/+Lurdes víz

GYERMEK-, IFJÚKOR:

 • Krill olaj
 • Turmeric
 • D-vitamin 1500 NE
 • Tisztított víz /+ Lourdes
 • Flora Plus/Herbal (2×1/15 ml)
 • One A Day/Green Multi vitamin

AKTÍV ÉLETKOR:

 • Tisztított víz/Lourdes víz
 • Krill olaj
 • Turmeric
 • Green/One A Day Multi
 • Flora Plus/SCD Herbal
 • D-vitamin
 • Reg-Enor 1-2x

60 ÉV FELETT:

 • Reg-Enor
 • Flora Plus
 • Krill olaj
 • Turmeric
 • Green Multi Complex
 • D-vitamin
 • Tisztított víz/Lurdes víz
 • Q-Vital
 • Circuline/Gingko
Bánfi Zoltán, a Biocom angliai partnercégének vezetője a csatornán túli lehetőségekről nyilatkozott

Bánfi Zoltán, a Biocom angliai partnercégének vezetője a csatornán túli lehetőségekről nyilatkozott

Információk az angliai üzletépítésről
Az Angliában is egyre terebélyesedő üzletet ezúttal Bánfi Zoltán képviselte. A Biocom ottani partnercégének vezetője interjú keretében tájékoztatta arról a hallgatóságot, hogy onnan kiindulva hét ország érhető el könnyedén logisztikai szempontból, a magyarországihoz képest jóval kedvezőbb feltételekkel, például az USA és Kanada is. Egyben megnyugtatott mindenkit, hogy a szigetországi üzletépítéshez nem feltétel az elején az angol nyelv tökéletes tudása, elég, ha keresünk valakit, akinek jól megy… Néhány fontos elérhetőség, ha valaki gondolkodik a csatornán túli szponzorálásban (amire már van bőven példa, sőt, hálózatvezetők is születtek): https://biocom.network – magyar nyelvű, https://biocom.network/webshop – magyar-angol nyelvű, www.biocomnetwork.uk – angol nyelvű. És még néhány fontos információ: E-mail: info@biocom.network vagy info@biocomnetwork.uk, hírlevél: biocom.network vagy e-mailben jelezni, telefon UK mobil/Viber: 00-44-79-3543-8012, telefon UK vezetékes: 01952 872390, telefon Magyarországról: 1/408-8695, webszoba: minden hónap első szerdáján (következő: 2017. október 4.)

ÚJ EZÜST HÁLÓZAVEZETŐK KÖSZÖNTÉSE
Olyanok is bőven akadtak, akik az elmúlt fél esztendőben Ezüst Hálózatvezető szintre emelkedtek, azaz van már legalább két közvetlen, „levált” HV-lábuk. Miniinterjúk és előadások keretében ismerkedhettek meg velük a jelenlévők, az alábbiakban a felső vezetőik által küldött méltató sorokat olvashatjuk.

Baranyai Böbe (Kosiba-ág) úgy lett Ezüst HV, hogy Lőrincz Jánosnak egy képzésen elhangzott időbeli „jóslatát” teljesítette, sokkal előrébb hozva a minősülést a saját, korábbi terveinél…

Baranyai Böbe (Kosiba-ág) úgy lett Ezüst HV, hogy Lőrincz Jánosnak egy képzésen elhangzott időbeli „jóslatát” teljesítette, sokkal előrébb hozva a minősülést a saját, korábbi terveinél…

Baranyai Erzsébet (Böbe) – Molnár Eszter (Kosiba-ág)
Böbe, mint most már sokan – a Reg-Enort kezdte el használni, s mivel azzal komoly sikert ért el saját magán és családján is (családilag több, mint 60 kg-ot fogytak), elhatározta, hogy megszegi magának tett ígéretét, mely szerint: soha többé hálózatot! Ugyanis egy többszörös MLM-sérült kezdett „gyógyulni” a Biocom által. Régebbi hálózatépítő tapasztalata, bizalma a termékben és az érdeklődés a termék és az általa reklámozott üzlet iránt igazi elkötelezett, céltudatos, következetes Biocomossá tette Böbét, aki rohamtempót vett az utóbbi hónapokban. Üzlete már határokon átnyúlik, hiszen HV-ja van már Szlovákiában, és több munkatársa Európa több országában. Lelkes, önálló és határozottan segíti csapatát akár a Reg-Enor kúráról, akár a hálózatépítésről legyen szó. Minden képzésen ott van és célja, hogy eredeti szakmáját, a cukrászatot (csodás és nagyon finom tortákat készít) teljesen leváltsa és csak a Biocom üzlettel masszív passzív jövedelmet teremtsen, s ebben mellette áll társa, Lajos is, hisz ők is párban építik üzletüket. Nagyon büszke rá szponzora, Molnár Eszter, aki Böbe személyében egy igazi „önjáró” HV-t talált.

Fazekas Gizella, a Vass-Beta-ág felvidéki Ezüst Hálózatvezetője nemrégiben a több évtizedes állását hagyta ott a hálózat előnyeiért

Fazekas Gizella, a Vass-Beta-ág felvidéki Ezüst Hálózatvezetője nemrégiben a több évtizedes állását hagyta ott a hálózat előnyeiért

Fazekas Gizella – Beta-Kádár Tünde (Vass-ág)
Fazekas Gizike egy nagyon jó vezető! Nagyszerű csapat áll mellette. Elhitte és tett érte, valóra váltotta, hogy nagyon sok munkatársa legyen. Siker és szeretet aranyozza Biocomos utad ezentúl is! Nagyon Büszke vagyok rád! (A szponzor, Beta-Kádár Tünde szavai.)

Molnár Eszter (Kosiba-ág) gondolkodása egy parádsasvári képzésen fordult meg igazán, amit ajándékba kapott a neki gratuláló Lőrincz Jánostól

Molnár Eszter (Kosiba-ág) gondolkodása egy parádsasvári képzésen fordult meg igazán, amit ajándékba kapott a neki gratuláló Lőrincz Jánostól

Molnár Eszter – Sárvári Ferenc (Kosiba-ág)
Eszter 2015 januárjában regisztrált, miután egy nagyon sikeres Reg-Enor kúrát megcsinálva 26 kg-ot adott le. Ez az élmény meghatározó a mai napig, hiszen üzlete gerincét a Reg-Enor adja. A közösségi oldalakon megosztva sikerét indult el az üzletben, ahonnan későbbi vezetői kikerültek, bár legújabb hálózatvezetőjével 20 éves barátság köti össze. Nagyon sok ember karcsúsodott, gyógyult Eszter tanácsadásával és egyre többen választják folytatásnak az üzletépítést, amely már a hagyományos MLM módszerekkel működik igazán. Eszter a kapcsolatfelvétel után igyekszik a legtöbb információt átadni az újaknak, ami alapján eldönthetik, hogy törzsvásárlók maradnak, vagy az üzletet kezdik el építeni. Eszter nagyon sokat fejlődött, változott és nagy céljai között szerepel a sok és általa imádott tengerparti utazás barátokkal, üzlettársakkal. Céljai megvalósításához kívánnak jó egészséget és további sok sikert szponzorai: Sárvári Ferenc és Magdolna, és ágvezetői, a Kosiba házaspár.

Varga Éva és Károly, a Czentlaki-ág sikeres, új, Dombóvárról érkezett Ezüst HV párosa

Varga Éva és Károly, a Czentlaki-ág sikeres, új, Dombóvárról érkezett Ezüst HV párosa

Varga Éva és Varga Károly – Kirchner Hajnalka (Czentlaki-ág)
2016. február 1-én csatlakozott férjével. Az életmódváltáson és a fogyáson volt a hangsúly, ami nagyon jól sikerült. Környezete hamar észrevette, a csatlakozók száma hónapról hónapra növekedett, nagyon sokan kértek segítséget tőle. Hamar meglátta az üzleti lehetőséget a Biocomban. Csapata mostanra elérte a 400 főt. Több hálózatvezetővel is büszkélkedhet. Munkája példaértékű, tervez folyamatosan, céltudatos, önálló! Mindenkinek ilyen munkatársat kívánok! Gratulálok az eddig elért eredményhez! Szponzora: Kirchner Hajnalka.

A március óta kvalifikált új Ezüst HV egy képen: Varga Éva és Károly, Molnár Eszter, Fazekas Gizella és Baranyai Böbe

A március óta kvalifikált új Ezüst HV egy képen: Varga Éva és Károly, Molnár Eszter, Fazekas Gizella és Baranyai Böbe

Simonics Éva már korábban Ezüst HV szintre lépett, most viszont végleg a legmagasabb polcra került nála a Biocom, a Vass-Beta-ág felvidéki hálózatépítője két évtized után otthagyta a pedagógusi pályát

Simonics Éva már korábban Ezüst HV szintre lépett, most viszont végleg a legmagasabb polcra került nála a Biocom, a Vass-Beta-ág felvidéki hálózatépítője két évtized után otthagyta a pedagógusi pályát

Simonics Éva: Itt a sajátcéljaimért dolgozhatok
A frissen minősülteket egy korábbi Ezüst HV követte a színpadon, jó példaként. A felvidéki Simonics Éva ugyanis két év munkája következtében eljutott oda, hogy feladhatta egyébként szeretett hivatását. A Vass-Beta-ág szlovákiai hálózatépítője azt mondta, nem volt igazán továbblépés már számára a pedagógusi pályán, ezért (is) döntött a váltás mellett. Meg azért, mert itt a saját céljaiért dolgozhat, ő oszthatja be az idejét, ami által minden fontosra juthat, és folyamatosan új kapcsolatokra, barátokra tehet szert.

ÚJ ARANY HÁLÓZATVEZETŐK: A TÓTH-WOLFORD ERIKA, TÓTH LAJOS HÁZASPÁR
A Sinka-Gyuris-ág kiváló példát adó kettőse elérte az Arany Hálózatvezető pozíciót, ami azt jelenti: négy közvetlen HV-juk van – s persze a csapatukban még több. Tóth-Wolford páros… most már így ismeri mindenki őket. Jelenleg 40.000 pontnál járnak, fő pozíciójuk BEARANYOZÓDOTT, és már a családi pozíciójuk is ezüst lett. Hatalmas tanítók és szponzoruk, Ujvári Zsuzsi azért is nagyon büszke rájuk, mert ő is rengeteget tanul tőlük. Zsuzsi és Erika volt, hogy éjszaka csinálták közösen a sok-sok regisztrációt, és napi szinten tartották a kapcsolatot. Az alábbiakban az ő méltatása következik a házaspárról.

Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali (a hálózatban mindenki így becézi) lettek Arany Hálózatvezetők az elmúlt fél évben, a Sinka-Gyuris-ágon

Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali (a hálózatban mindenki így becézi) lettek Arany Hálózatvezetők az elmúlt fél évben, a Sinka-Gyuris-ágon

Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos – Ujvári Zsuzsi (Sinka-ág)
Erikával szomszédok voltunk Mezőkövesden, és nagyon szerettük egymást (most még jobban). Amikor elköltözött, sokáig nem tudtam róluk semmit, aztán a közösségi oldalon egymásra találtunk újra. Egyik este felhívtam Erikát, hogy elmeséljem neki, hogy milyen fantasztikus helyre csöppentem, és hogy felajánljam neki a Reg-Enort. Kaptam egy nem-et, de ettől függetlenül sokáig beszélgettünk. Aztán még kétszer megpróbáltam, de Erika nem igazán hitt benne. Aztán pár hét múlva ő keresett fel, és azt mondta, vágjunk bele. Ez történt 2015. nyár elején… aztán a kilók mentek, a pontok jöttek. Eltelt 2 év, Erika és Lali szárnyalnak a Biocomban!

A vezetőség gratulál az új Arany HV párosnak

A vezetőség gratulál az új Arany HV párosnak

Ilyen sokan osztották meg önként a Biocom termékek fogyasztása során tapasztaltakat

Ilyen sokan osztották meg önként a Biocom termékek fogyasztása során tapasztaltakat

Terméktapasztalatok, bőséggel
A harmadik rész a terméktapasztalatok megosztásával kezdődött. E helyütt szinte lehetetlen felsorolni a rengeteg kedvező visszajelzést, ami a Biocom készítményekről érkezett, s amit magukat bátran felvállalva osztottak meg a munkatársak, fogyasztók. Volt, aki a Reg-Enor kúrát dicsérte, volt, aki az új Mirtill Spray kapcsán mondott izgalmas dolgokat (köztük egy videobejátszás segítségével Novák Ferenc, olimpiai bajnok), s volt, aki a Q-Vital vagy éppen a Krill Olaj miatt áradozott. A tanács most is úgy hangzik: el kell menni a következő ágrendezvényre a részletekért… Egyvalamit azonban nem lehet egyszerűen pótolni: a Galambos Lajcsi adta élményt. A Reg-Enor kúra fő szószólója ezúttal is trombitával a kezében érkezett meglepetésként, mint mondta, a barátai közé, s miközben tapsra ragadtatóan énekelt, a Reg-Enor kúrát is méltatta.

Szabó Sigfird, a Biocom által forgalmazott csúcstermék, a Reg-Enor Géniusz-díjas feltalálója ezúttal is nagy ünneplésben részesült

Szabó Sigfird, a Biocom által forgalmazott csúcstermék, a Reg-Enor Géniusz-díjas feltalálója ezúttal is nagy ünneplésben részesült

Ez a kép is magáért beszél…

Ez a kép is magáért beszél…

Kommentár nem szükséges…

Kommentár nem szükséges…

Eberhardt Hajnal dietetikus, Ezüst HV a Reg-Enor és a máj kapcsolatához mondott fontos adalékokat

Eberhardt Hajnal dietetikus, Ezüst HV a Reg-Enor és a máj kapcsolatához mondott fontos adalékokat

A nemrégiben megjelent Mirtill Spray is egyre népszerűbb, köszönhetően a tapasztalatoknak

A nemrégiben megjelent Mirtill Spray is egyre népszerűbb, köszönhetően a tapasztalatoknak

Dr. Pollák Éva, gyermekgyógyász főorvos szakmai szempontból is hozzátett a fogyasztói észleletekhez

Dr. Pollák Éva, gyermekgyógyász főorvos szakmai szempontból is hozzátett a fogyasztói észleletekhez

Galambos Lajcsi, a Reg-Enor legismertebb szószólója a Reg-Enor dallal is meglepte, megörvendeztette a szereplőket és a nézőket

Galambos Lajcsi, a Reg-Enor legismertebb szószólója a Reg-Enor dallal is meglepte, megörvendeztette a szereplőket és a nézőket

Galambos Lajcsi barátként érkezett, mint a kúra egyik elkötelezettje, és nagy sikert aratott mondatai mellett dalaival is

Galambos Lajcsi barátként érkezett, mint a kúra egyik elkötelezettje, és nagy sikert aratott mondatai mellett dalaival is

SINKA GYULA ÉS TÍMEA – 20 ÉVE A HÁLÓZATBAN
Egy még nagyobb meglepetést is tartogatott a rendezvény: a Sinka házaspár elismerését. Természetesen az érintettek sem tudhattak róla, hogy színpadra állnak, ami csak a bevezető-felépítő szöveg alatt kezdett derengeni neki… Sinka Gyula és Tímea ugyanis éppen 20 esztendeje tagjai a hálózatnak, építve és gazdagítva azt. A vezetőség (Kovács Zoltán, Lőrincz János és Kónya György) egy ajándéktárgy mellett „bónusz” utazással is kedveskedett nekik. Azaz: ők választhatják ki, hogy hová szeretnének utazni pihenni… A miskolci ágvezető házaspár valóban spontán kiselőadásában megfogalmazta, óriási örömet okoztak ezzel nekik, de számukra az még nagyobb, mikor a saját, újonnan minősült munkatáraiknak tapsolhatnak a széksorokból. Zárásként pedig táncra is perdült Gyula, emlékeztetve arra, hogy annak idején nem sikeres hálózatépítőként, hanem néptáncosként álltak jellemzően a színpadra.

Sinka Gyula és Tímea húsz esztendeje sikeres tagjai a hálózatnak

Sinka Gyula és Tímea húsz esztendeje sikeres tagjai a hálózatnak

A vezetőség (balról) Lőrincz János, Kovács Zoltán és Kónya György méltatta és köszöntötte a miskolci, két évtizede sikeres házaspárt

A vezetőség (balról) Lőrincz János, Kovács Zoltán és Kónya György méltatta és köszöntötte a miskolci, két évtizede sikeres házaspárt

Sinka Gyula, eredeti hivatásnak megfelelően, még (nép)táncra is perdült jókedvében…

Sinka Gyula, eredeti hivatásnak megfelelően, még (nép)táncra is perdült jókedvében…

ÚJ HÁLÓZATIGAZGATÓK: CZENTLAKI ZOLTÁN ÉS BEATRIX
Az őszi nagyrendezvény méltó zárása egy elismerés volt. Mégpedig egy olyan házaspáré, akik néhány éve még kb. 27 ezer pontos vezetőként álmodtak nagyobbat, amit három esztendő alatt el is értek: nyolc közvetlen HV-lábbal büszkélkedhetnek, a csapatukat pedig most 38, különböző szintű vezető gazdagítja. A felső ágvezetőjük, Lőrincz János szerint igazán példaértékű munkát végeznek, akik számára elsődleges az élő munka. A hálózatban eltöltött tíz évüket a folyamatos fejlődés jellemzi, s az is hozzájárult a sikereikhez, hogy komoly döntéseket hoztak – Beatrix például pár éve otthagyta a „biztosnak” számító önkormányzati állását. A csapatukra méltán büszke új hálózatigazgatók az új házukról és pár nyaraláskor rögzített pillanatból összeállított képi montázs előtt a pódiumon megfogalmazták: az első perctől kezdve élik a Biocomot. A vezetés szerintük viselkedés, mint ahogy alázat, kitartás és helyes döntések is kellenek a sikerhez. A csapat mellett a vezetőségnek is köszönetet mondtak (a lehetőségért), és zárszóként jelezték: nincs olyan ma Magyarországon, akinek ne lenne szüksége valamilyen formában a Biocomra.

Ennél tökéletesebb üzenettel pedig nem is indulhatott volna haza az ezer fős közönség, akik igyekeznek beteljesíteni a tényt: 2017 a Biocom eddigi legjobb éve! Elégedettek lehetnek a visszajelzések alapján a főszervezők: Vass Oszkár, Kónya György és Tarczy Gyula is. Tavasszal találkozunk!

Czentlaki Zoltán és Beatrix, a most hálózatigazgatói szintre lépett házaspár

Czentlaki Zoltán és Beatrix, a most hálózatigazgatói szintre lépett házaspár

Czentlaki Betarix

Czentlaki Betarix

Az új hálózatigazgatókat köszönti a vezetőség

Az új hálózatigazgatókat köszönti a vezetőség

Czentlaki Zoltán új kitűzőt is viselhet mostantól

Czentlaki Zoltán új kitűzőt is viselhet mostantól

Czentlaki Betarix és Zoltán hálózatigazgatók ágvezetőjükkel, Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgatóval

Czentlaki Betarix és Zoltán hálózatigazgatók ágvezetőjükkel, Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgatóval

A Czentlaki team képzésen jelenlévő tagjai az ünnepeltekkel és a vezetőséggel

A Czentlaki team képzésen jelenlévő tagjai az ünnepeltekkel és a vezetőséggel

Az új hálózatigazgatók a hálózatalapítóval

Az új hálózatigazgatók a hálózatalapítóval

 

Képgaléria, kattintson ide!

Ezeket olvastad már?