Lőrincz János lett az Év Vállalkozója! – A Biocom Gyémánt Igazgatóját a hálózaton kívül is elismerik

Lőrincz János és Marika: 25 év az MLM-ben, a Biocom Gyémánt Hálózatigazgatója szint mellett most már vállalkozói díjjal is elismerve

Ilyen még nem nagyon volt: egy MLM-vezetőt, másképpen networking szakembert díjaztak a szektoron kívül. Gondolhatnánk: miért is ne? Ez így természetes, hiszen ez is egy vállalkozási forma, ami ráadásul mérhető értéket termel, sokak életére pozitív hatást gyakorolva. Mégis különlegesnek mondható, hogy a döntéshozók „észrevettek” valakit, aki nem a hagyományos területek egyikén dolgozik. Így mi, Biocom tagok mindannyian büszkék lehetünk Lőrincz Jánosra, a Biocom első Gyémánt Hálózatigazgatójára!

 

Lőrincz Ági büszke lehet a szüleire…

Ő a legjobb!
A hivatalos hír így hangzik (ami egyben a díszoklevélen is olvasható): a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Elnöksége döntése nyomán (annak is a Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete) Lőrincz Jánost a vállalkozása területén elért kiváló eredményeiért és közéleti tevékenységéért a 2018 – Év Vállalkozója díjban részesítette. Az elismerést a megyei Prima díj átadó gáláján kapta meg ünnepélyes külsőségek között november 30-án, a RAM Colosseumban. Tegyük hozzá mindjárt azt is: a meghívott közönség mellett az átlagosnál több társa, barátja – és természetesen a családja előtt.

A nagy pillanat: Lőrincz János az Év Vállalkozója 2018-ban!

Negyedszázad sikerei
Merthogy mi van ebben a díjban elrejtve? Negyedszázadnyi sikeres, eredményes munka! Nemrég tudósítottunk arról, hogy Jánosnak és feleségének, Marikának augusztusban volt a 25. születésnapja. Mármint a hálózati, hiszen a regisztrációs lapra 1993. augusztus 5-én került a kézjegy, ami azóta névjegy, sőt, védjegy, de az sem túlzás, ha azt mondjuk: márkanév. Mert Lőrincz János neve fogalom a hálózatban, melyben van róla elnevezett ág, mely az összteljesítmény legalább kétharmadát adja rendszeresen, van a nevét viselő „szabály” (ugye tudjuk, hogy ha tőlünk valaki egy méteren belül tartózkodik harminc másodpercen túl, akkor „kötelező” felvenni vele a kapcsolatot…), és van általa többszáz elégedett, sikerre törő vezető, akik az ő gondolatából „keletkeztek”.

25 évnyi hálózatépítői-vállalkozó múlt testesült meg az elismerésben

Lőrincz János a Pest Megyei Prima Díjátadón, büszkén viselve a pódiumon a Gyémánt Hálózatigazgatóknak járó Biocom jelvényt

A MI Lőrincz Jánosunk, az elismerés pillanataiban, a Prima Díj színpadán

MLM-szakember a díjazottak között. a mi Lőrincz Jánosunk is Prima!

Ezrek életét változtatja meg egy jó döntés
Mert ha annak idején – a történet szerint – az első nyílt infóról elkéső Jánosunk nem várja meg türelmesen a szünetet és kapja meg az akkori, hiteles információkat és nem hoz döntést, akkor ők, a mostani vezetők sem lennének ott, ahol most. De mivel megvárta, meghozta és amellett folyamatosan kitart két és fél évtized múltán is – egyre többen vannak. A hálózat lényege ugyanis éppen ez: egy jó, helyes, előremutató döntés és tervezett-szervezett, rendszeres, lelkes, profi munka eredményeképpen folyamatosan bővül a vállalkozás létszáma, de nem a függő helyzetben lévő alkalmazottaké, mint a hagyományos területeken, hanem az egyenrangú, segítő (vezető)társaké, s egyre inkább barátoké.

Erősítő üzenet a tagságnak
Lőrincz János nem véletlenül mondta azt a díj átadását követően vezetői-baráti körben, hogy ugyan a személyének szólt az elismerés, de a tagság felé üzent. – Egy MLM-vezető kapta az elismerést, ami egyben azt is jelzi, hogy a Multi Level Marketing a kívülállók szerint is „felnőtt”, mint vállalkozási forma. Ez csodálatos üzenet a tagságnak: komoly vállalkozást csinálunk és értéktemető a munkánk!

TOVÁBBI sok sikert!
Mit lehet hozzátenni ehhez a tökéletes megfogalmazáshoz? Talán csak annyit, hogy kedves János, sikereket és egészséget, gyümölcsöző együttműködések mentén a következő évtizedekben is Nektek! A többes számban és az elismerésben ugyanis nem csupán a tagság van benne, hanem kiemelten, elsőként a felesége, Marika, aki az életben, s 25 éve az üzletben is társa. Jókívánságunk pedig úgy is érvényes, hogy János „hivatalosan” már nyugdíjas. Pontosabban: túl van azon az életkoron, amikor az átlagemberek a hagyományos életben nyugállományba vonulnak. De János nem átlagos és különleges területen építkezik. Ő az, ki nem vonul, hanem „érkezik”. És ahol ott van, jókedv, megbecsülés és szeretet veszi körül fizikailag, virtuálisan pedig soktízezer ember, az általa menedzselt Biocom hálózat tagjai.

Ünnep üzlettársakkal, barátokkal. Lőrincz János egészségére koccint a bal szélen álló ünnepelt mellett Jakab István termékfejlesztő, Galambos Lajcsi előadóművész-producer, a Reg-Enor Nemzetközi Nagykövete és Kovács Zoltán tulajdonostárs, hálózatalapító.

EGY BARÁTI DICSÉRET:
Galambos Lajcsi, a Reg-Enor nagykövete ily módon köszönti Lőrincz Jánost elismerése alkalmából:

„Kedves Barátaim, Munkatársak!

Nagy öröm és megtiszteltetés volt számomra, hogy meghívást kaptam Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató vállalkozói Prima díjának ünnepélyes, nagyszabású átadójára.

Nagy büszkeséggel töltött el, hogy a „csapatunkból” elismerést kapott Lőrincz János, aki ezen az eseményen példás és páratlan életművéért és a korszerű táplálkozás népszerűsítéséért kifejtett tevékenységéért – amely a Reg-Enor étrendre és étrend-kiegészítőre vonatkozik – megkapta a Prima díjat.

A Prima díjra különleges szavazást és kiválasztást követően jelölik az arra érdemeseket és ilyen típusú hálózati értékesítési rendszerből még soha senki nem kapott ilyen magas díjat!

Osztozzunk bátran a sikerekben és osszuk meg a munkatársakkal is a hírt.

Gratulálunk János, csak így tovább!!!

Isten éltessen sokáig!”

Lőrincz János ezen a képen a hátsó sorban balról a negyedik. A Biocomban, s az MLM-díjazottak között pedig az első!

Ezeket olvastad már?