Harmincegy sikerember a Győztesek Hajóján, de ennél sokkal többen nyertek a 2019-es versennyel

 

Augusztus 15-én immár harmadszor futott ki a Győztesek Hajója a Dunára, fedélzetén 31 olyan Biocom hálózatépítővel, akik teljesítették a cég által hirdetett három hónapos verseny feltételeit. A teljesség kedvéért: jóval többen, ötször ennyien voltak a hajón, hiszen a győztesek hozták családtagjaikat, és javarészt ott voltak a szponzorok, felső vezetők, ágvezetők – igazi VIP társaság. Nem csoda, hogy a nyertesek elragadtatással beszéltek az élményről, de az odáig vezető útról is. Két éve Lőrincz János kezdeményezésére indult a verseny, amit most már a cég hirdetett meg minden tag számára, és sokan éltek is a lehetőséggel, néhányan pedig egészen ősz végéig folytatják. S hogy mit írjunk a napról? Pezsgős fogadás, Galambos Lajcsi exkluzív trombitaszólója, egyenpóló a győzteseknek, méltó ellátás, zenés-táncos utazás Visegrádig és vissza, budapesti panorámával. A többit megosztják azok, akik visszajeleztek néhány sorban az élményekről és a verseny hozadékáról egyaránt. Már csak azért is érdemes végigolvasni a képek böngészése mellett, mert több ágon folyamatosan meg van hirdetve ez a lehetőség, hasonló feltételekkel (dunai hajózás nélkül ugyan…), s az alábbiakból az is kiderül: mit lehet kivenni belőle három hónap alatt. Sokkal többet, mint gondolnánk!


Bálint Elisabeta (Románia): Cél kell és elhatározás, nem filozofálás
Először is hálás szívvel köszönöm a Biocom vezetőségének ezt a csodálatos lehetőséget, hogy versenyezhettem és ennyi sok élménnyel gazdagodott az az életem és a családomé is! Az ihlet a versenyre egy Duna parti séta alkalmával érkezett, ugyanis a férjemmel kocsikázva belegondoltam, milyen csodálatos lehet egyet a Dunán hajózni. És lám a kívánság meglett a következő Startképzésen: Péter Ágnes bejelentette a versenyt, amely telitalálat volt és azonnal szíven ütött. 9 új regisztrációval és 6103,60 PE értük el. Csodálatos volt, ahogy megtapasztaltam a családom hozzáállását. A verseny hozadéka számomra a felismerés, hogy ha nem megalapozott a fejlődés, nincs a hálózat jó lábakra építve, olyan lesz, mint egy kártyavár, tehát az üzlet csak akkor működik, és akkor lehet passzív jövedelemre számítani hosszú távon, ha a boltkilincset veszik át az új regisztráltak. Egy másik hálózat vezetőjével való összedolgozás során sikerült a versenyt végigcsinálni és általa sok új emberhez eljutottam. Neki is sikerült megmutatni a hálózatépítés marketingjét, mivel az ő módszere nem hálózatépítésre alapult idáig. Ahhoz, hogy bárki a Biocom keretén belül versenyt nyerjen, az en véleményem szerint puszta elhatározás, cél kell megfogalmazódjon és tovább nem azon kell filozofálni, hogy vajon összejön-e, mert erre nincs szükség. Megy az, mint a karikacsapás, ha egyszer a rendelés le van téve és akarom, azt mondom magamban. A hajókázás életem egyik nagy eseményeként íródik be lelkembe. Köszönöm Németh Katalin HV-nak a támogatását, kíséretét, Páter Ágnes ágvezetőmnek a biztatást, a Biocomnak a lehetőséget. Isten Áldja munkánkat!


Benedek Rebeka (Románia): A kellemest a hasznossal
A kellemest a hasznossal összekeverve, egészségesebb élet és sikerélmények zöme az eredménye versenyemnek, amit a Péter-ágon teljesítettem, marosvásárhelyiként, még ötös szinten. Madame C.J. Walkertől idézem: „Nem létezik egyetlenegy, virágokkal borított út a sikerhez. És ha van is, én nem találtam meg. Minden, amit el tudtam érni, azért sikerült, mert megvolt az akaratom, hogy keményen dolgozzak.” (Madame C.J. Walker, az USA első milliárdos női vállalkozója, a Madame C.J. Walker Manufacturing Company, fekete nők számára tervezett kozmetikai cég alapítója). Szponzorom és egyben az életben is kitartó társam és csodálatos férjem, Benedek Attila hálózatvezető. A Biocomban megtetszettek a természetes gyógyulás és életmód lehetőségei, és az anyagi része is kecsegtetőnek hangzott, ezért a tavalyi év szeptember 17-én regisztráltam. Azóta az előrehaladás és a fejlődés jellemzi az életünket. A versenyvonalamat több mint 3000 ponttal zártam a harmadik hónapban. Ezúton is köszönöm munkatársaimnak, szponzoromnak és felsőbb szponzoraimnak, Kakucs Gizikének és Sándornak a közös növekedést úgy egészségügyileg, mint szellemileg. Számomra csodálatos és büszke érzés volt, hogy együtt lehettünk a hajóutazáson a Kakucs házaspárral, akik aranyérmes elismerésben részesültek a Microbiom Pro terméknek a román piacon való népszerűsítéséért. Nemcsak cselekvő és tanító munkatársakkal gazdagodtunk, hanem nagyszerű barátokkal is, amiért nagyon hálásak vagyunk. „Mindenki azt kapja meg az életben, amit elég bátor kérni.” (Oprah Winfrey, „médiakirálynő”.) Köszönöm, hogy versenyezhettem!


Botosné G. Melinda: Céltudatosan folytatom, az új vezetőtársammal
Egy kis nógrádi településen, Palotáson élek családommal. 2018 novemberében csatlakoztam a Biocomhoz, egész pontosan Katonáné Tóth Timi szponzoromhoz fogyási céllal. Szóba került az üzleti lehetőség is, ami engem azonnal megfogott. Bele is vágtam. Az első hónapban 4. szintre kerültem, a következőben az ötödikre, majd márciusban elértem a hatos szintet, azóta pedig 7. szintű HV vagyok. Úgy érzem, hogy a legeslegjobb helyen vagyok a hálózaton belül, igazi példaképek számomra az ágvezető házaspár, Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali Ezüst Hálózatigazgatók, illetve a szponzorom, Katonáné Timi Arany HV. Év elején részt vettem már egy hasonló versenyben, ugyanilyen feltételekkel, amit sikerült megnyerni. Szeretem a kihívásokat, így elindultam a nyári versenyen is. Legfőbb célom az volt, hogy mélyüljön a hálózatom és 6-os szintű munkatárs kerüljön ki belőle. Már a verseny 1. hónapjában csatlakozott hozzám, természetesen a versenyvonalamhoz építve egy rendkívül ügyes, céltudatos munkatárs, Bujpál Anita, aki májusban 4. szintre is került. Júniusban is teljesítettem a hónapot, így Anita már 5. lett. Július vége felé összejött a 3000 PÉ, majd a hónap végére Anita 6. szintre lépett. A versenyt kb. 4400 ponton zártam. Rengeteg munka volt benne, de azt gondolom, hogy mindenképpen megérte. Szuper volt az ajándék hajóút is, amit kollégákkal, barátokkal tölthettünk el. Céltudatosan folytatom a verseny 2. szakaszát, hogy ezzel is közelebb kerüljek az álmomhoz, megalapozva a sikeres jövőnket a Biocomnál. Köszönöm, hogy itt lehetek!


Csőkör Lilla: A verseny elmozdított a startvonalról
Én és párom, Szaka Zsolt nemrég kerültünk a Biocom csapatba. Már az elején lenyűgözött minket a Biocom rendszer csodálatos működése és persze termékei. Jó lehetőségnek találtuk ezt a versenyt. Ezen a nyáron végeztünk az iskolával, így a kezdetekben kevesebb energiát tudtunk belefektetni. Azt feltétlenül meg kell említenem, hogy Csőkör Csabáné (anyukám) segítsége nélkül nem mentünk volna semmire. Ő volt a mi buzdítónk és erőgépezetünk, ami hajtott minket előre céljaink felé. Kezdetekben főként csak fogyasztókat sikerült halásznunk, így sajnos egyelőre nincs még HV jelölt. De most sem adjuk fel és igyekszünk megmutatni az embereknek a szuper lehetőséget, ami nekünk is megadatott. Jobban figyelünk a környezetünkre és így többet is tudunk segíteni. Persze még a mai napig is nagy segítség anyukám hisz ő volt a mi pezsgőtablettánk a csoportban. Nagyon jó élmény volt a számunkra. Tetszett, hogy mindenki jó szívvel nyújtott segítséget az önfejlesztésben vagy bármiben és hogy időt szánták ránk. Mi még fiatalok vagyunk és viszonylag új nekünk a dolog, de érdekel minket és látjuk benne a jövőnket. Régóta álltunk a startvonalnál, de ez a verseny adta a löketet nekünk a céljaink eléréséhez. A célunk nem az összeg volt, hanem a tapasztalatszerzés és eszmei segítség. Minél többet szeretnénk tanulni, hogy ezután mi is tudjunk tanítani és megismertessük az emberekkel a szebb jövőre a lehetőséget. Köszönjük a lehetőséget!

A képen Dénesné Szak Andrea és Dénes Károly látható, aki a férj és egyben munkatárs is

Dénesné Szak Andrea: Jó érzés győztes csapatba tartozni
A Bicomban 7. hónapja dolgozom a férjemmel együtt és építjük a hálózatunkat, ezzel együtt a jövőnket is. A háziversennyel majdnem párhuzamosan indultunk el a nyári versenyen, mert szeretjük a kihívásokat és szerettük volna átérezni, hogy milyen lehet egy nyári verseny győztes csapatába tartozni. Mondhatjuk, nagyon jó érzés volt. A versenyvonalat fokozatosan építgettük. Nehézséget az okozott, hogy a versenyvonalon kívül is indultak munkatársak, és egyszerre több szálra is kellett figyelnünk. Kezdő versenyzőként az előírt pontokat sikerült teljesítenünk, pont az előző indokok miatt. De a lényeg, hogy teljesítettük, amit magunktól is elvártunk. Büszke vagyok a férjemre, aki egyben munkatársam is, hogy ilyen lelkes hálózatépítő lett, és meglátta a Biocomban a saját lehetőségeit is. Nagyon lelkes, sokat fejlődött velem együtt személyiségben és tudásban is ezalatt a pár hónap alatt. A versenygyőzelem és a jutalomút egy külön élményt adott nekünk, és még nagyobb motivációt az elkövetkező hónapokra, évekre. Sok emberrel kerültünk kapcsolatba, akiknek segíteni tudtunk ez idő alatt elindulni az egészséges életmódváltásban, és bővült a munkatársi csapatunk létszáma is. Mostanra már 4 fő dolgozik a csapatunkban rajtunk kívül. Szeretnénk egy stabil, jól működő hálózatot irányítani, és a lehető legtöbbet kihozni magunkból és a felkínálkozó lehetőségekből. Célunk a munkatársaink HV szintre eljuttatása. Örülünk, hogy egy ilyen innovatív csapat tagjai lehetünk, és köszönjük a sok támogatást és segítséget a szponzorainktól. Szeretnénk, ha életünk hátra lévő része olyan lenne, mint egy nagy utazás, ami tartogat még számos meglepetést és kihívást számunkra.


Erdélyiné Fojtik Anna: Céltudatosságra inspirált a verseny
Március 1-én csatlakoztunk a Biocomhoz. Rögtön éreztem, hogy jó helyen vagyok. Áprilisban hallottam először a versenyről, mivel szeretem, a kihívásokat nem volt kérdés számomra, elinduljak-e. A versenyt 80 emberrel csináltam meg, a 3. hónap végére 4154,2 ponttal zártam. Nagyon büszke vagyok a munkatársaimra, Kadlót Katalin 5. szintet ért el, Cseh Katalin pedig 4. szintre minősült. Mindketten nagyon aktívak, hamarosan ők is a 6. szint várományosai lesznek. Május 1-én jött egy ötletem, elkezdtem dolgozni az interneten, és rohamosan nőtt az általam létrehozott csoportban a tagok száma. Mivel többen is használni kezdték a termékeket, így volt terméktapasztalat, amit meg tudtunk osztani a tagokkal. Mivel olyan sokan érdeklődtek, felkértem a két fent említett hölgyet, segítsen az adminisztrátori munkában, innen már egyenes út vezetett náluk is a csapatépítéshez. A legkedvesebb élményem a verseny 2. hónapjában ért! Lőrincz János megajándékozott egy szeptember 22-i belépőjeggyel a Nemzetközi Őszi Ágtalálkozóra, a Kosiba házaspártól pedig kaptam egy meghívót a III. Okoswebinár Konferenciára, melyet szívből köszönök! A verseny megerősített a személyes fejlődésemben. Érzem, hogy felelősséggel tartozom a kulcsembereim, illetve a vásárlóként regisztrált embereim iránt. Céltudatosságra inspirál. Ami igazán meglepő volt számomra, az a jövedelem alakulása. Szinte hónapról-hónapra duplázódott. Jelenleg egy gyárban 3 műszakban dolgozó munkás fizetése landol a számlámon… Nagyon hálás vagyok érte Kosiba Józsefnek és feleségének, Kosiba Hajnalkának, akik folyamatosan biztattak, illetve biztatnak, hogy minden megvalósítható, ha az ember elkötelezett és vannak céljai. A következő cél az ezüst hálózatvezetői minősülés, illetve a 3 kulcsemberem, Pádár Istvánné, Cseh Katalin, Kadlót Katalin segítése, hogy ők is elérjék a hálózatvezetői szintet.


Farkas-Schöffer Diána és Farkas Imre: Az összes fókusz a versenyen volt
Mindenekelőtt: gratulálunk mi is minden versenygyőztesnek! Másfél hónapja dolgoztunk a férjemmel, Farkas Imrével a rendszerben, mikor a nyári verseny elindult és alig volt tapasztalatunk bármihez, mégis megfogadva minden tanácsot, amit kaptunk a szponzorainktól sikeresen teljesítettünk minden lépcsőfokot. Mivel párban csináltuk, a beszámolónk is közös.

Most már tudjuk, hogy szeretünk versenyezni. És tudjuk, már akkor is tudtuk, hogy ezzel fogunk tudni fejlődésnek indulni, hogy elinduljon egy csapat. Szponzoraink tapasztalata az, hogy így lehet igazán beindítani az üzletet, HV-kat mielőbb kihozni, ezért mindenféleképp saját érdekünk volt, hogy megcsináljuk, 5 hónap alatt 2x sikerült. A hajózósat 3100 ponttal teljesítettük, 42 főt regisztráltunk a rendszerbe május 1. óta. Az új csapatból van több HV jelölt, de egyelőre csak „mozgolódnak”, igazából még nem durrantak be. Mélységépítéssel, 200 pontokkal és vásárlási kedvezménnyel csináltuk meg a versenyt, be kellett rakni a fejünkbe, hogy meg tudjuk csinálni és megcsináltuk. Nem is volt kérdés. Amit talán másképp tettünk, az csak annyi volt, hogy beszéltünk az embereknek magáról a versenyről és kértük kis segítségüket, hogy teljesíthessük. És persze az összes Fókuszt odatettük. Nehéz volt belendíteni, de aztán elindult a tornádó. Amikor hó végére mindig meglett a kitűzött cél, az egészen felemelő érzés volt. Pláne, az, amikor az utolsó hónap zárása előtt egy héttel közöltem a párommal, hogy ez tuti nem lesz meg, mert akkor még 1000 pont alatt állt a versenyvonal… Aztán annyit mondott, hogy ne mondjak már ilyet, meglesz, meg tudom csinálni, meg tudjuk csinálni. Ha Ő nem lenne, akkor nem sikerülne, Ő mindig tartja bennem a lelket és az energiát. Köszönöm Neki! De most már robbanunk, és elindulunk az ezüst szint felé! Bízunk benne, hogy ez által egyre több munkatársat is szerezhetünk, akik eljuthatnak a HV szintre. A konyhára is szépen hozott: több pozícióból kaptunk 217.000 Ft-ot, plusz a közvetlen szponzorunktól még ennek több, mint a harmadát… Mit ne mondjak, jól jött. Épp felújítás kellős közepén vagyunk idehaza. A cél a pozíciók megtartása és előrébb vitele. Esetlegesen a versenyvonalon megtartani a 4000 pontot. Egy év múlva ismét ott lenni győztesként! Ha pedig már kétszer sikerült a versenygyőzelem, sikerül még sokszor. Szeretnénk új lábakat felhúzni a minta mentén és ezáltal új HV-kat kihozni, valamint apránként a végső célt elérni, ami a független, egészséges, szabad időbeosztású élet lesz, mint a hálózatigazgatóknál. Hosszú az út, de van sok segítség, minta, így el fogjuk érni!

Böbe a szponzorával (férjével), Geiszbühl Endrével, aki végig támogatta

Geiszbühl Endréné Böbe: Erőt adott a támogatás
A verseny kihirdetésének pillanatában nem volt kérdés számomra, hogy ott leszek a Győztesek Hajóján! Fantasztikus emberekkel sikerült megismertetnem a Biocom céget és a termékeket. Mindenkire nagyon büszke vagyok a csapatomból, vannak fejlődések, szintlépések! A versenyláz meghozta a nagyobb pezsgést a versenyágon! A júliusi hónaptól kicsit tartottam, mert nyaralásokkal volt fűszerezve! 21-én még 1500 pont hiányzott, de drága hálózatvezetőm, Tóthné Molnár Ibolya azzal biztatott, hogy innen szép a győzelem, ne adjam fel! Hatalmas lendületet adott a támogatása és a bizalma! Ekkor megkerestem a versenyágban résztvevőket és a segítségüket kértem, ám ennek ellenére, 10 óra 40 perccel a vége előtt, még mindig 1302 pont volt a mínusz. És megindultak a pontok… 21.30-kor értem célba, ekkor lett meg a 3008 pont! Hálózatvezetőim, Ibolya és István, valamint a férjem végig bíztattak és erősítették bennem a hitet, hogy sikerülni fog! Nagy erőt adott a támogatásuk. Fantasztikus érzés volt, hogy eljöttek hozzánk és együtt izgultuk végig az utolsó órákat. Pezsgővel ünnepeltük meg a győzelmet! Célom: a hálózatvezetői cím elérése!


Haraszti Dóra: Erről nem érdemes lemaradni!
Már egy éve is indultam a versenyen, melynek minden pillanatát élveztem. Idén gondolkozás nélkül, elszántan, örömmel jelentkeztem! Tudtam, hogy megcsinálom, és ott leszek a hajón, mert hatalmas élmény, remek hangulat, erről nem érdemes lemaradni! Köszönjük ezt a lehetőséget a vezetőségnek, egyébként is ezt csináltuk volna, így viszont kaptunk kitűzött célokat. Vannak nagyon ügyes munkatársaink, akikre nagyon büszkék vagyunk, Horváth Annamária és anyukája, Horváthné dr. Kökény Annamária. 100%-ig biztosak voltunk, hogy megcsinálják a versenyt, így nem hagyhattuk, hogy a szponzoraik nélkül menjenek hajókázni… Az 1000-2000-3000 pontos versenyt is rendszeresen csináljuk, így nem volt újdonság, viszont a nyári időszak kicsit megnehezítette a munkánkat, de idén, úgy gondolom „könnyebb volt”. Tudom, hogy ősszel beérik a munkánk gyümölcse, párommal, Molnár Lászlóval közös célunk az Ezüst HV szint elérése még 2019-ben! 3500 ponttal, 48 emberrel csináltuk meg a versenyt, többen szintlépők lettek, sokan megszerették a termékeket, több lelkes és aktív munkatársat is találtunk, közösen dolgozunk rajta, hogy új hálózatvezetőink legyenek minél előbb!


Hellinger Magdolna: Kimozdított a verseny, eldöntöttem fejben
Két éve már beneveztünk az első versenyre, s akkor elindult egy munkatársam, ám akkor nem sikerült végigvinni. Tavaly csak szemlélődtem. Idén nem akartam kihagyni a lehetőséget! Elsősorban magamnak akartam bebizonyítani, hogy meg tudom csinálni és vezetőként a csapatomnak példát mutatni vele. Sikerült: 3139 ponttal zártam a 3. hónapot, 35 fővel. Szenzációs a mélységépítés, mint módszer, lett 3 ötös, és 7 négyes, sok hármas, kettes minősülés belőle. Még az elején vagyunk, meglátjuk, ki hogy él a lehetőségekkel. Újak, most ismerkednek a Biocommal. Eldöntöttem fejben, ráhangolódtam a versenyre és vitt a lendület előre, sok munka van benne, de minden munka beérik. Nagyon jó érzés, hogy képes vagyok rá, megcsináltam! Hálás vagyok minden egyes csapattagért, akit a versenyvonalban tudhatok. A pezsgés még az elején van, most fog beindulni, úgy érzem. Kimozdított a verseny, a nyári uborkaszezonra remek megoldás, fejlődési lehetőség. Most már a következő cél az, hogy Arany Hálózatvezető legyek!


Hliva Ildikó: A nyár után az őszi tudatosság számít
Számunkra a fiammal, Kerekes Balázzsal nem kérdés, hogy amikor csak lehetőségünk van rá, megcsináljuk a versenyt. Egyrészt azért, hogy példát mutassunk a csapatnak, másrészt azért, hogy ezzel is lendületben tartsuk magunkat, és helyzetbe hozzunk ígéretes munkatársakat.

A 3. hónapot 39 Biocom taggal a vonalban, 4117 ponttal zártuk. Nagyon büszke vagyok azokra a munkatársakra, akik elindultak velünk az úton a versenyidőszak alatt: Petróczy Ildikóra, Czinege Edinára, Szarvák Gáborra, Stróbli Zsanettra, és említhetnék még több potenciális munkatársat. Úgy gondoljuk, hogy a Biocomot csak lendületesen és tudatosan lehet RENDSZER-ként felépíteni, erre ad kiváló lehetőséget a verseny. Nagyon büszkék vagyunk Bezeczky Gizusra és Pistire, akik szintén megcsinálták a csapatból a versenyt, és bízunk benne, hogy több vezetőnk, munkatársunk is csatlakozik a versenyzők köréhez az évben, ugyanis nem csak az számít, hogy ki csinálja meg a nyári versenyt: annak még nagyobb a jelentősége, hogy ki indítja el ősszel is a saját új vonalait, és építi TUDATOSAN ÉS DINAMIKUSAN a csapatát. Szeptemberben új vonalat indítunk, szeretnénk év végéig több olyan embert látni a csapatban, akinek sikerült megváltoztatni az életét. Mindenkinek sikeres versenyzést kívánunk őszre is!

Horváth Annamária: A hajós verseny BIOCOM-os Mercedes-t hozott
Édesanyámmal, Horváthné Dr. Kökény Annamáriával külön-külön is teljesítettük a versenyt! Sőt, a júniusi 2000-2000 pont mellett miénk lehetett 3 „Audis” hónap után a Mercedes is! Rengeteget dolgozunk. Én iskola mellett, édesanyám pedig főállás mellett csinálja. A nyári szünet nagy dinamizmust és fejlődést hozott. Célunk, hogy végig tudjuk vinni a versenyt november végéig. Alattam nagymamámmal, Kökény Józsefnével indultunk, aki jelenleg 6-os HV. Hárman együtt hihetetlen teljesítményre vagyunk képesek! Sok infót tudtunk tartani a Biocomos Mercedest vezetve is, ami reményeink szerint meg fogja hozni a verseny sikerességét is. A májust 1495,5 ponttal, a júniust 2360,6 ponttal, a júliust pedig 4066,1 ponttal zártuk az én versenyvonalamon. Célunk, hogy megerősödjön ez a lábunk is a verseny által és szeretnénk felfejlődni, hogy mind a 4-en a családban stabil 7-es szintű hálózatvezetők lehessünk! Egyre hitelesebbek vagyunk az emberek szemében. A 4 hónap Biocomos autós életünk sok bizalmat hozott. A termékek kiválósága pedig ezt követően sok pozitív visszajelzést adott. Nagy öröm számomra, hogy már másodjára ünnepelhetem a születésnapom a hajón, hiszen tavaly is ott voltam győztesként. Büszke vagyok arra, hogy milyen sok emberen, családon tudtunk az eddigi 16 hónapnyi munkánk során segíteni! Az egész életemet megváltoztatta a Biocom, amit ezúton is köszönök!


Horváthné Dr. Kökény Annamária:
A hajós verseny eredménye az Ezüst HV szint elérése
2018. március végén csatlakoztunk a Biocom céghez. 19 éves lányommal, Horváth Annamáriával mind a ketten elindultunk a versenyen! Sikerrel! Tavaly megfogadtam, hogy az idén semmiképp sem maradok le erről az élményről! Persze a decemberi boríték is nagy örömet és büszkeséget okozott a tavalyi verseny győzelem jutalmaként. Hihetetlen lenne, ha az idén duplán teljesítenénk! Természetes volt, hogy elindulunk, hiszen mind a ketten hálózatvezetők vagyunk, és mindent külön kell teljesítenünk. Együtt, egymást kiegészítve dolgozunk, a közös cél érdekében. Amennyiben csak egyikünknek sikerülne, az is hatalmas siker lenne számunkra. Alattam a versenyen a férjemmel indultunk, aki szeptember 1-től várhatóan 7-es HV lesz. Ezzel Ezüst Hálózatvezetővé tudunk válni. Van egy reménybeli Hálózatvezetőnk is ezen a vonalon, Gönczöl Dávid. Ezúton is kívánunk neki sok sikert a további munkájához! A májust 2333,4 ponttal, a júniust 11192,8 ponttal, a júliust pedig 4417,4 ponttal zártuk a versenyvonalon. A csapatunk a 3 hónap alatt több mint 150 fővel bővült. A májusi versennyel nemcsak csoportunk létszáma, hanem a jutalékunk nagysága is erősödött, ugyanis a júniusi összesítők végösszege elérte az 1 millió forintot, sőt júliusban sem volt sokkal kevesebb. Célunk, hogy megerősödjön az Ezüst HV pozíciónk és természetesen végig szeretnénk vinni sikeresen november végégig a versenyt!


Janyík Béla (Szlovákia): Új világba kerültem, családi összefogással
Eddig inkább csak külső szemlélője voltam a feleségem és két lányom Biocomos pályafutásának, akik már régebbtől kisebb nagyobb hálózatvezetői szinteken vannak. El-eljártam velük a rendezvényekre, mint kísérő, de most úgy éreztem, hogy eljött az én időm és jobban megnézem ezt a dolgot magamnak. Mivel segítségben és tanításban nem volt hiány, nagyon gyorsan beletanultam. Az elmúlt három hónap egy igazi családi összefogás volt, együtt terveztünk, dolgoztunk és örültünk az eredménynek. 25 emberrel sikerült megcsinálni a versenyt, melyből van 4-es és 5-ös szintű aktív munkatárs is. Pénzben a 3 havi jutalékom annyi lett, mint munkahelyemen a havi fizetés, de már most látom, hogy pár hónap és a mérleg átbillen. A versenyt mindenképp folytatom, hogy a további 4 hónap eredményeként meglegyen a plusz 200.000 Ft is. A legnagyobb értéke a versenynek számomra az volt, hogy egy teljesen új világba kerültem, ahol nagyon jól érzem magam és a határ a csillagos ég.

Kis Edith (Románia): Minden találkozás élmény volt!
Nagyon vágytam arra, hogy ott legyek a Győztesek Hajóján, ezért indultam a versenyen. Persze, az is egy nyomós érv volt, hogy így végre hálózatvezető leszek. Végül a harmadik hónapban sikerült 3832 pontot össszehozni a versenyvonalon, mindezt 13 új munkatárssal sikerült megvalósítani, így természetesen meglett a hajóút és a rég vágyott hálózatvezetői szint is. Büszke vagyok Mindenkire, aki ebben a három hónapban becsatlakozott hozzám. Mindenki részéről együttműködést tapasztaltam, a legtöbben infókat is szerveztek, így gyorsan szinteket léptek, és már jelentős jutalékban is részesültek. Kedves Szentgyörgyi Anna (5. szint), Szász Anikó (5. szint), Kádas Ildikó Irma (4. szint), Szálteleki Márta (4. szint), Ozsváth Teréz Tímea (4.szint), Szabó Sarolta (4. szint), Sturza Tímea (3.szint), Matka Márta (3. szint), Molnár Katalin (2.szint), Keresztély Magdaléna, Dávid Katalin, Végh Enikő, Tamási Róza, Németi Kinga, Szabó Izabella, Gyurka Ilona, Veres Andrea, Csíki Éva, köszönöm a bizalmatokat, a lelkesedéseteket, a segítségeteket, a barátságotokat! Köszönöm a vezetőimnek és barátaimnak, Zsigmond Júliának, Kosiba Ilinek és Istvánnak, Veres Júlia természetgyógyász barátomnak a sok-sok segítséget! A mélységépítés módszerét használva, heti 3-4 infóval, “koktéldélutánokkal”, munkatársi megbeszélésekkel, célok kitűzésével, a csapatszellem lendületével sikerült elérni ezt a teljesítményt. Minden találkozás egy különleges élmény volt. A három hónap alatt igazi csapattá fejlődtünk, akik közül többen részt vettek a képzéseken, és üzleti lehetőséget látnak a Biocomban. A lendületes munkának, a sok szervezésnek, csoporttalálkozónak köszönhetően most éreztem meg igazán, hogy milyen vezetőnek lenni. Célom, hogy továbbra is segítsek mindenkinek egészségesebben, tudatosabban élni, illetve az elkövetkezendő évben legalább két hálózatvezetőt nevelni.

Mihály Zsuzsa (jobbról) a munkatársával, Szabó Etelkával

Mihály Zsuzsa (Románia): Fejlődés, példamutatás, versenyszellem
Számomra, ahogyan az eddigi években, úgy idén sem volt kérdés az, hogy indulok-e a cég által meghirdetett nyári hálózatépítő versenyben. Motivációim között szerepelt a fejlesztés és újítás iránti vágyam, a példamutatás, a versenyszellem – elsősorban önmagamat szoktam kihívni egy-egy játékra azzal a céllal, hogy ezáltal is tágítsam a határaimat. Két vonalon indultam el, a fő stratégiám pedig a mélységépítés volt. Szilárd meggyőződésem, hogy a csoportomba újonnan bekerült embereknek így lehet a leggyorsabban, leghatékonyabban és legkönnyebben megtanítani azt, hogyan érdemes a hálózatépítésbe belekezdeni. Ily módon, viszonylag rövid idő alatt megtanultuk a marketingterv kulcspontjait: a saját 200 PÉ és az információ továbbadásának jelentőségét. Sok új emberrel gazdagodtam, köztük 3 olyan munkatárssal, akik maguk is magasabb szinteket, hosszabb távú ideálokat céloztak meg, amelyeket a Biocom eszközével kívánnak elérni. Feltett szándékom a végsőkig segíteni őket ezek elérésében. Különösen büszke vagyok mind közül – a teljesség igénye nélkül – barátnőmre, Szabó Etelkára (ld. a mellékelt fotó, ami az ő első Startképzésén készült), aki a kezdetektől kezdve biztosított támogatásáról, ugyanakkor kinyitotta a szívét és elméjét az üzletépítés irányába is, elfogadta a tanácsaimat és mára már tudatosan, aktívan, jóérzéssel adja tovább ismerőseinek a megtapasztalt jókat. Meggyőződésem, hogy Biocom-os berkeinkben hallunk majd még róla. Hálával van tele a lelkem, mikor arra gondolok, hogy ez a sok ember és mindazok, akikhez általuk még eljutok, csak arra vár, hogy megmutassuk nekik is mindazt, amit mi már a mindennapjainkban élünk és megélünk. Ugyanakkor felelősség is ez részünkről, mert – túl azon, hogy mit jelent ez konkrétan, számokban számomra személyesen, vagy akár az üzletem, munkatársaim számára –, az emberek (el)várják tőlünk, hogy elvezessük őket oda, ahová az első találkozásunk alkalmával ígértük nekik: a gyógyulás, a boldogulás, az anyagi jólét, a problémáiktól való függetlenedés földjére. Csodálatos érzés azt megtapasztalni, hogy csak döntés és elhatározás kérdése az, hogy te magad hány embernek kívánod továbbadni mindazt, amit te is ajándékba kaptál. Hálás köszönetem jár ezért az ajándékért felsővonalamnak is – az Ő tanításaik nélkül ma nem ez az ember lennék, és a holnapom is másképp alakulna. Köszönöm!

Molnár Eszter (jobbról) arra büszke, hogy egyre több hálózatvezetőnek tudja megmutatni a siker útját


Molnár Eszter: Új hálózatvezetőm született a versenyben
Mióta a nyári versenyt kitalálta Lőrincz János, én minden évben indultam eddig! 2017-ben is új HV-m született a 3 hónap alatt, és idén is egy csodálatos új vezetőt találtam a verseny jóvoltából! Természetesen Arany HV-ként a példamutatás ereje is óriási, a többi vezetőm számára. Nem volt kérdés, hogy elkezdjem-e! Az első hónapban 4305 pontot sikerült összehoznunk Szűcs János Péterné alatt, aki evvel 6-os szintre minősült! Ez az én biocomos életemben is rekordnak minősült, hiszen magam sem gondoltam, hogy képes vagyok 1 hónap alatt egy új vezetői vonalat felépíteni… És lőőőőn! Júniusban 5388 pontforgalom lett Judit alatt, majd júliusban is túlszárnyaltuk az 5 ezer pontot. 58 új regisztráció született az új vonalon a nyári verseny alatt, ami egy erős HV vonalat jelent! A verseny eredményességéhez hozzájárult az új netes tematika használata, pár perces motiváló videókat készítettem a leendő regisztráltaknak, a netes csoportomban. Nem kérdés, hogy működött, hiszen májusban, az első nap délután 3 órára teljesítettem a havi tervet, 1440 pont született ezen a napon. Ezt a technikát a következő hónapokban is alkalmaztam, ekkor már beleszőve az előző havi eredményeket, az elérhető kedvezményeket szemléletesebben bemutatva- Működött! Számomra tehát, hasonlóan a 2017-es év sikeréhez, új HV vonal született, ami rendkívül erős, stabil, több munkatársat is sikerült találnunk ezen az új vonalon- Most az ő tanításuk, képzésük folyik, hogy minél előbb teljesen önállóan tudjanak dolgozni! A mélységépítés elmélete a gyakorlatban a legjobban működő MLM technika, jómagam továbbra is ezt alkalmazom az üzletépítésben. Az elmúlt 3 hónap feszített tempóban folyt, hiszen miután az új munkatársam elérte a vezetői szintet, nem volt kérdés, hogy a többi hónapban is meglépjük ezt! A vezetői oklevél átadása azóta megtörtént, elmondhatatlanul büszke vagyok rá is, és a többi munkatársamra is az új vonalon. Most folytatom a verseny második szakaszát, ami novemberig tart, és természetesen ezt is megcsináljuk, közös erővel!


Sajbenné Ildikó: Újra sikerült, folytatom tovább
A Molnár-ág hálózatvezetője vagyok. A tavalyi versenygyőzelem után, mondhatom, még jobban vágytam a hajózási élményre, mert imádom, ahogy fújja a hajamat a szél… Nagy lendülettel vágtam bele a versenybe és májusban indított mélységépítéssel sikerült jó alapot teremteni, hiszen az új munkatársak komolyan vették a lehetőséget. A további két hónapban pedig erre építkezve további bővítéssel 10 új munkatárssal csináltam meg a versenyt. A munkatársak közül többen több mint 200 ponttal regisztráltak és sikerült olyan munkatársat is találni, aki a Biocom minden lehetőségét meglátva elindult az üzletben is. A verseny második felét is teljesíteni akarom, hiszen a legnagyobb cél egy új hálózatvezető kinevelése.


Szabó Máté: Hosszú távú céljainkat is szolgálta a verseny
Kedvesemmel (Szabóné Gyarmati Tímea) elhatároztuk, hogy megcsináljuk a versenyt, de most én, hiszen Ő is így lett HV még annak idején. Példamutatás volt a cél a csapat felé, ami igen jól sikerült, hiszen rajtam kívül még 3 versenygyőztesünk lett csapatszinten! A harmadik hónap végére 26 regisztrált lett és 3 induló munkatárs, s végül 3023,8 PÉ. A mélységépítést alkalmaztam, a kedvezmények és a pénzteremtési lehetőség is lázba hozta az embereket. Nagyon jó módszer, így a továbbiakban is ezt használjuk és tanítjuk a csapatnak. Célunk, hogy vezetők emelkedjenek ki a tömegből. Büszke vagyok magamra, hiszen példát tudtam mutatni a csapatunknak. Számomra lendületet és fejlődést adott, mi hosszú távra tervezünk, és a stabilitást hozta. A célunk a jövőben is ezzel a módszerrel indítani az új munkatársakat.


Szabó Zsolt: A versennyel eljött az én időm!
Hogy miért vágtam bele a nyári, hajós versenybe? Amikor a korábbi verseny győzteseit ismerték el egy Startképzésen, akkor fogalmazódott meg bennem, hogy: miért ne? Idén szembejött velem a lehetőség, eljött az én időm! Jelentkeztem hát! Katonáné Tóth Tímea említette a feleségemnek, Szabóné Balla Bernadettnek. Ő nemcsak a feleségem, de a szponzorom is, rengeteget köszönhetek neki, a verseny eredménye nagyban az ő érdeme. Ő az, aki kitanított, hogyan kommunikáljak, hogyan kezeljem az egész folyamatot, köszönöm neki! Voltak izgalmas részei a versenynek. Emlékszem, mikor az utolsó napokban még hiányzott több, mint ezer pont és „ment a matek”, merre induljak el, de valahogy mindig kijött hónap végére a kívánt pontszám. Amire még fény derült, és jó érzéssel töltött el, hogy bizony az egész csapat szurkolt nekem, még a segítségüket is felajánlották nekem, amit értékeltem, de ezt nekem kellett megoldani, mert ha verseny van, akkor sose adom fel, még ha reménytelen is, az utolsó pillanatig küzdök. És milyen jól tettem! Ennek eredménye, hogy 246 e Ft került a családi kaszába, két munkatárs is elindult, ők is bővíthették ez által jövedelmüket. Cél: a verseny folytatását is teljesíteni. Eszméletlen élményekkel gazdagodva tértem haza a hajós kiruccanásról. Mikor bevonultunk a hajóra, Galambos Lajcsi trombitált nekünk, pezsgős fogadás, természetesen svédasztalos ebéd, és a DJ pult is jelen volt a hajón. Szabó Sigfrid és Ferenczy Laci társaságát is élvezhettük a hajón. Nekem már ezért is megérte! Örülök, hogy a Kónya-ágon, a Tóth-Wolford teamben lehetek!


Urbán Andrea: A palettánk kinyitja az ajtókat
A 2019-es év a verseny szempontjából sokkal könnyebb volt számomra, mit a korábbi éveké.

No, meg ott a helye a falamon ennek az elismerésnek is…! Vezetőként meg egyértelmű a példamutatás! Manapság igen nagy teret hódít VÉGRE a környezetvédelem, minden ajtót kinyit és a mi palettánk kifogástalan megoldásokat ad a megvalósításokhoz. Tudatosabban, szisztematikusan építettem fel a 3 hónapot. Tervezve benne a leendő „munkatársakat”, hálózatépítőket. Meg is lett az eredménye: 4-es, 5-ős munkatársak, akik élvezik és viszik tovább a tanultakat, lemásolva a vezetőket, új vonalakat hoznak és válnak maguk is mesterekké, vezetőkké. Köszönöm a lehetőséget!

Várszeginé Pálfy Marianna a képen Szabóné Gyarmati Tímeával és Szabó Mátéval, 2 mentorával, mikor megkapta az Ezüst Hálózatvezetői oklevelét

Várszeginé Pálfy Marianna: Sokat tanított és remélem, HV-t hozott
Azért indultam el a versenyben, mert motivált, hogy megcsináljam magam és a csapatom miatt, példamutatás, másolódás céljából elsődlegesen! Pár ponttal 3000 pont felett zártam a 3. hónapot, 30 ember van a versenyvonalban. A 3. regisztráltam HV jelölt, ha ő is szeretné…! Sokkal tudatosabban építettem a hálózatomat, a fókusz „csak” a versenyen volt.

Ezeket olvastad már?