„Csináljuk együtt, higgyék el, megéri”! – Lajcsi javaslata a fogyásra

Biocom
Az idézet Galambos Lajcsitól való, s természetesen a Biocomhoz kötődik. Az előadóművész-producer annyira elégedett a Biocom termékek hatásával, hogy legújabban egy országos csatornán rendszeresen futó reklámfilm keretében is népszerűsíti a látványos testsúly-csökkenéséhez nagyban hozzájáruló céget és az általa forgalmazott készítményeket – saját példája által.

A reklám
„Galambos Lajcsi vagyok, és sokkal jobban érzem magam, mint valaha! Leadtam húsz kilót.

A három fő szabály:
1. Tiszta vizet a pohárba
2. Napi két kávé árából: Reg-Enor és étrend-kiegészítők!
3. Igazi, hagyományos magyar étrend.

Egy percig sem koplaltam… Csináljuk együtt, higgyék el, megéri!”

Az ismert médiaszemélyiség példája
A fentebbi szöveg hangzik el Lajcsi tálalásában naponta többször is az RTL Klub műsorán futó reklámfilmben, Biocom logó és termékek, valamint magyaros étkekkel gazdagon megrakott tálak társaságában. Hogy miért lehet ez jó az előadóművésznek, nem szorul magyarázatra. Ám bármely Biocom tag könnyedén részesülhet a közös sikerből, amennyiben megmutatja Lajcsinak, mint egy ismert médiaszemélyiségnek a hiteles példáját a jelöltjeinek!

Mutasd meg a filmet! – Siker húsz másodperc alatt
A kedvcsináláshoz mellékeltük a reklámfilmet, mely bárki által megnézhető, továbbítható, amiért köszönet a főszereplő-alkotónak, Galambos Lajcsinak. Így nem kell hosszasan elmagyarázni a kúrát éppen nem folytató Biocom hálózatépítőnek, hogy működik-e a Reg-Enor és a hozzá tartozó étrend. Elég csupán megmutatni, belinkelni a húsz másodperces filmecskét, s közvetve máris komoly segítséget kapott a népszerű producertől.

Ha Lajcsinak sikerült…
Mint ismert, Lajcsi elkötelezett fogyasztója, használója, sőt, ajánlója lett a Biocom termékeinek, különösen a Reg-Enornak és a víztisztítónak, amiről korábban ebben a cikkben írtunk: „Művész Úr, de jól néz ki!. Egyébként Lajcsi büszkén mesélt minderről a TV2 Frizbi című műsorában is, melyről egy másik cikkben számoltunk be: „Jobban érzem magam, mint valaha!”.

Várják az emberek a mi megoldásunkat
S hogy egyébként miért van szükség a Reg-Enorra, s a tiszta víz mellett a hasznos étrend-kiegészítőinkre? Ne feledjük, hogy az elhízás, a túlsúly potenciálisan nagyjából 7 millió embert érinthet Magyarországon. S mint azt a „Karcsúsodjon velünk!” és Kincskereső című rovataink példái bizonyítják, biztató útmutatás lehet a „regenorozás” és a táplálék-kiegészítők fogyasztása a 2. típusú cukorbetegeknek, allergiásoknak, ér- és vérnyomás problémákkal küszködőknek, s a psztoriázis visszaszorításában is voltak már kedvező tapasztalatok.

Itt az idő!
A reklámfilm használata során – természetesen mindenki a saját regisztrációját megadva – a vevőket, új munkatársakat részletesen tájékoztatva intenzíven növelheti hálózatának teljesítményét. Itt az idő, mutassuk meg mindenkinek!

Figyelemfelkeltés
A reklám a figyelem felkeltésben segít, amely által mindenkit ide, a Biocom oldalra irányítunk, ahol rengeteg további referencia van és regisztrációs lehetőség. A kedvező tapasztalatok mellett, különös tekintettel az ünnepek előtti ajándékozási időre, más Biocom termékeket is ajánlhatunk.

És természetesen köszönjük még egyszer Galambos Lajcsinak a kiállást, a példaadást, útmutatást! Idézzük őt újra: „Csináljuk együtt, higgyék el, megéri”!

A 20 másodperces film megnézhető itt:

A vetítés időpontjai innen letölthetők

Ezeket olvastad már?