A korlátozó intézkedések enyhülésével újra kinyit a dabasi ügyfélszolgálat


Tisztelt Biocom Tagok!

A koronavírus-világjárvány miatt elrendelt hazai korlátozó intézkedések enyhítésével összhangban a Biocom magyarországi partnercége, az Ökonet-Európa Kft. egyik ügyfélszolgálati irodája, a dabasi – az előírások betartásával, ami a vevőkre is vonatkozik – újra kinyit a szokott időtartamban, viszont csak helyszíni termékrendelés céljából.

Csak rendelés miatt
Ugyanakkor a budapesti ügyfélszolgálati iroda továbbra is zárva tart átmenetileg. Ami a dabasi depót illeti: korlátozott létszámú partnerünk (maximum 4-5 fő) tartózkodhat az ügyféltérben egy időben és kizárólag helyszíni termékrendelés céljából.

Szájmaszkban kell érkezni
Az arcot elfedő szájmaszk használata (csakúgy, mint máshol) itt is kötelező! Ezt azonban nem tudjuk központilag biztosítani, mindenkinek saját magának kell hoznia, szíves megértésüket kérjük. A kihelyezett kézfertőtlenítő használata ugyancsak kötelező belépés után – ez természetesen rendelkezésre áll.

Ha lehet, neten
A nagy számú érdeklődésre és a korlátozottan egyszerre beengedhető létszámra való tekintettel torlódás alakulhat ki, ezért kérjük, csak az jöjjön, aki másként nem tudja megoldani a termékvásárlást. Emellett a nap 24 órájában továbbra is rendelkezésre áll a Biocom magyarországi partnercégének kínálata a webshop.okonet.hu oldalon, kérjük, ezt részesítsék előnyben a következőkben is.

Üdvözlettel:
cégvezetés

Ezeket olvastad már?