36 új vezető, három hónap után a Lőrincz-ág nagyrendezvényén – ahogy egy „hálózatvezető gólya” látta a Gólyavárban

A februári, nemzetközi nagyrendezvény után tavasszal úgy döntött a Lőrincz-ág vezetése, hogy nem várja meg a következő, a teljes hálózatot érintő eseményt (melynek tervezett időpontja szeptember 24.), hanem saját ágán belül, egy rendhagyó Start képzés keretében összevont találkozót szervez. Így a Lőrincz-, Kosiba-, Czentlaki-, Györe-, Ferenczy-, Vass- és gazdag-ág tagjai (kiegészülve a Péter-ág nemrég Romániában szintén nagyobb képzést szervező ágvezetőivel) a Gólyavárban ünnepelt. Nyugodtan mondhatjuk így, hiszen csak az elmúlt három hónapban összesen 36 új hetes és hatos HV született, mellettük kinőtt a  csapatokból 6 Ezüst HV és a Gyémánt HV Turóczi Melinda ágvezető lett a Péter-ágon. A beszámolót ezúttal – az objektivitást persze szem előtt tartva és a friss vezetőket a szokott módon felsorolva – a Vass-ág egyik új hálózatvezetőjétől, Bencsik Évától kapjuk. Avagy: így látta egy friss HV, egy „gólya” a gólyavári rendezvényt…

IMG_9035
Lőrincz-ág: GYÉMÁNT-ÁG

A végével kezdem, Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató ezzel a dallal bocsátott útjára mindannyiunkat:

Zorán: „Gyémánt és arany”

„Mert a gyémánt és arany fénye szép,
De tiéd ez a fény akkor lehet csak,
Ha érte a mélybe lemész, érte mész,
Hát indulj, és hozd fel onnan
Fénye kárpótol majd minden nehéz percért.”

Zorán mindent elmond a dalában, ami a mi hivatásunkról szól. A hálózatépítők himnusza is lehetne! Mindannyian egy GYÉMÁNT-ÁG pici gyémántjai vagyunk, sokszínűek vagyunk, és sokáig csiszolódunk. Ki kisebb, ki nagyobb méretben, a saját döntésének és felelősségvállalásának megfelelően – mint tudjuk Ferenczy László Arany Hálózatigazgatótól. Az épület, mely Laci ifjú éveinek színhelye volt, kitárt kapukkal fogadta tanítványát és minden alsóbb és felsőbb vonalának résztvevőit. Most Ő adja át tudását és nemcsak, amit e falak között tanult, hanem amit az élet iskolájától még kapott. Mindenkinek ajánlom megszívlelendő szavait!

Elestem, felálltam…

Pici részeként a nagy egésznek, én az új hatosommal érkeztem, Sinka Szilviával, végtelen boldogság, egyben kíváncsiság, és persze, elégedettség érzése is volt bennem. Igen, megcsináltam! Igaz, hogy ez az út első állomása, és valóban megjártam a mélységet is, amikor a 4-es szint után, 2014 novemberében, elestem és a törött ujjam és zúzódott lábam miatt 2 hónapig a tehetetlenség érzésével – nehogy már azt higgyem, megy ez könnyen – visszapofozott az élet a megszokott „jaj, sajnáljatok, én szegény vagyok”  szerepembe. De felálltam, újra kezdtem és megcsináltam: az időt kikapcsoltam, mindegy mikorra. Most valóban új tervre gondolok, új útra indulok, merek álmodni, megoldásokban gondolkodom és példa lehetek a gyermekeimnek és lesz mit mesélni majd 3 év múlva az unokámnak.

Családi tűzhelynél melegszünk

Akkor most az előadásokról. A Biocom cég olyan, mint a családi tűzhely – mondta előadásában Czentlaki Beatrix – és ha a tűz körül rendben van minden, akkor nem vágysz máshová, jöhet bármilyen csábítás! 20 éve a magyar piacon működő, stabil, megbízható, dinamikusan fejlődő, egyre inkább nemzetközivé váló hálózat.

IMG_8888
Anglia is indul!

Szlovákia és Románia után hétfőtől indul Angliában, a helyi igényekhez igazodó rendszer és szolgáltatás – tudtuk meg Bánfi Zoltántól, az angol partnercég vezetőjétől. Használjuk jól mindannyian az új lehetőséget! (További részletek a témával kapcsolatos cikkünkben.)

Lőrincz János: további nyitások várhatók

Csehországban is előkészítés alatt áll a cégalapítás, s zajlik a háttérmunka azért is, hogy Szerbia felé is könnyebbedjen a kiszállítás. 2-3 hónappal később további nyelvekkel bővül a hálózat! – tette hozzá Lőrincz János.

Elértük a válság előtti szintet!

A Lőrincz-ág a Biocom hálózat teljesítményének 73,2 %-t hozza. Annak idején, 2000 után, a Ferenczy-ág meglapításával megduplázódott a hálózat forgalma. Túlélt sok változást és a mélypont, az úgynevezett 2008-as válság után most, több, mint másfél millió pont volt az eredmény!

Reg-Enor: bővülő gyártókapacitás a növekvő igényekhez

A termékek közül a TOP 1. termék a Reg-Enor, hiszen a hálózatnak óriási forgalmat, a magyar embereknek pedig az egészségük helyreállítását adja. Szabó Sigfridnek köszönetünket és tiszteletünket hatalmas tapssal állva fejeztük ki. Megtudtuk, hogy a nemzetközi előírásoknak megfelelő új címkék gyártása zajlik és az új feltételeknek megfelelően a kiszállítás hamarosan megindul. Tekintettel a növekedő forgalomra, az új gyár előkészítése is folyamatban van!

Bővülő Reg-Enor menü-kiszállítás

A Friss Food a Reg-Enor menü egyetlen hivatalos hazai kiszállítója, az ételsor folyamatos fejlesztését tervezi és további vidéki városokban: Pápán, Veszprémben, Egerben, Füzesabonyban és környékükön indítja mostanában a kiszállítást.

Várják a partnereket

Mint a színpadon elhangzott: Zsidek Balázs, a cég társtulajdonosa, olyan étteremmel rendelkező partnereket keres országszerte (s ehhez várja a hálózati tagok jelzéseit, szervezését), akik maguk is hisznek az egészséges életmódban, rendelkeznek kiszállítási lehetősséggel, és bővítenék a profiljukat a regenoros menüvel.

Egyre olcsóbban!

Amely egyébként egyre elérhetőbb lesz, nem csak térben, hanem árban is: a közeljövőben már 850 forintért is rendelhető lesz vidéken a menü!

Ruhatárcserés kúrák

A Reg-Enor kluboknak köszönhetően több személyes tapasztalatot hallottunk arról, kinek milyen problémája oldódott meg „mellesleg”, a jelentős testsúlyveszteség mellett, a Reg-Enor kúra során. A fogyás miatti ruhatárcserét pedig megoldják a férjek, akik életük párjának kedélyjavító kúrájáért kinyitják a pénztárcájukat…

Kincset érő útmutatások Ferenczy Lászlótól

Mivel itt a nyár (az erősebben tűző nap, a meleg, az allergia szezon…) a kertek alatt, így Ferenczy Lászlónak, az Egészségkönyv szerzőjének termékekkel kapcsolatos útmutatásai kincset értek. Mint mondta: legyünk felkészültek az emberi butaságra, akár a sófogyasztás körül, akár a koleszterin riogatással kapcsolatosan. Figyeljünk oda a saját és családunk egészségére, a megelőzés fontosabb!

A (tiszta) víz az első!

Kezdjük az R/O rendszerű víztisztító készülék és a Lourdes készülék használatával. Hidratáljuk a sejtjeinket. Testünk 70-80 %-a víz, az egészségünk, vagy betegségünk 70-80 %-át megisszuk. A tiszta sejtek hoznak létre tiszta gondolatokat és úgy fogjuk érezni magunkat, ahogyan gondolkodunk.

A Coenzime Q10 az alap

Q-Vitallal tegyünk meg mindent a szívünk ritmusáért – ami olyan, mint az éltünk ritmusa. Te vajon hány szemet veszel be naponta? 2, 3, 4 ajánlott életkortól és a ritmusodtól függően. A Q-Vital 100 mg Q-10 mellett még ezeket tartalmazza: L-carnitine, D-ribose, NADH – s ezek mind a szívünk erősítését szolgálják. Már kardiológusok is ajánlják pacienseiknek… A Q10-ért 2-szer adtak Nobel díjat – nem kérdés a fontossága.

Green Muli Colmplex

Ezzel a valóban komplex készítménnyel feltölthetjük a szervezetünket 11 féle esszenciális vitaminnal, 10 ásványi anyag/nyomelemmel, 45 féle gyümölcs, zöldség és gyógynövénnyel, emésztő enzimekkel. Olyan sokoldalú az összetétele, hogy nehéz lenne a táplálék-kiegészítők piacán ehhez hasonló multivitamint találni.

Egy jó tanács

Mint elhangzott: táplálkozásunk során fogyasszunk zsírt sok zöldséggel, csökkentsük a gabona fogyasztását, mert glutén tartalma gyulladási faktor lehet.

Az Immun Supreme

Vagy, ahogy mi hívjuk: „a csodálatos alga” – maga az élet. Tisztíthat, méregteleníthet, táplálhatja, védheti a sejtjeinket, lúgosíthatja szervezetünket. Vegetáriánusoknak ideális táplálék, hiszen pótolhatja az esszenciális aminosavakat és zsírsavakat, ami a táplálkozásukból hiányozhat. Figyeljünk oda, mert megemelheti a vérnyomást! Kezdjük 3*1-el és csak fokozatosan emeljük az adagot 3*2-re, ha mellette jó a vérnyomás.

Olajfa a poggyászban

Magyarországon 2 millió ember allergiás – Olajfa is a megoldás része lehet. Mint elhangzott: utazáskor mindig legyen nálad Grapefruit és Olajfa! Vírusok, baktériumok, gombák ellen nélkülözhetetlen segítséget nyújthat adott esetben, a visszajelzések szerint.

Nyári üdítő: MSMC + Flavonoid

De szó esett még a Turmeric (Kurkuma), DHEA, Vitamin D3 5000 és Vitamin D3 K2, Krill olaj, termékekről, és arról, hogy a nyár kedvenc itala lehet a Flavonoid Komplex és az MSM C-Vitamin italpor kettőséből készített üdítő. Kortyonként fogyasztva, a száj nyálkahártyáján keresztül hatóanyagai közvetlenül a véráramba kerülnek.

Nagy a felelősségünk

A Biocom életmód program velünk, tanácsadókkal válik élővé. A mi saját rendezett emberi kapcsolataink a pozitív gondolkodásunk, érzéseink, a viselkedésünk, cselekedeteink, mind-mind kulcs önmagunkhoz, a biocomos kapcsolatrendszerünkhöz és a jó minőségű élethez. – hallottuk zárszóként Ferenczy Lászlótól.

IMG_9004
Szeretetnyelv, Tóth Zsizsivel

Ha valaki vezetővé válik, feladata a munkatársaival való törődés, a személyes konzultációk, a „szeretetbeszélgetések”. Mindig a szeretet nyelvén beszéljünk egymással – mondta el útravalóul Tóth Zsizsi, a Czentlaki-ág lassan az ágvezetői pontszámot (70.000) megközelítő vezetője, kivételesen nem énekelve, hanem prózában…

IMG_8953
Cseke Katinka is „beszállt” Galambos Lajcsival

Az ének most a csodálatos művésznőtől, Cseke Katinkától szólt, aki maga is lelkes biocomos, vidámságot és jókedvet hozott a terembe. Galambos Lajos, művész úr, a mi Lajcsink, ha szabad így említenem, jellegzetes hangú trombitával és óriási szívvel érkezett közénk. Nálunk Ő már „otthon van”. Küldetése fontos továbbra is, a média nyilvánosságát hozza munkánkhoz segítségképpen. Lehetőséget kaptunk sikertörténetek publikálására tőle, általa. A fülbemászó zene, csak hab a tortán. Köszönjük!

Aki hazajött Biocomot építeni

Tóth Zoltán is újra megmutatkozott a színpadon. Újra, hiszen 2012 előtt is volt már egy sikeres korszaka a hálózatban, aztán kiment a párjával a megnézni a londoni olimpiát és pár évre kint is ragadt… Ősszel azonban tudatosan tértek haza Angliából, hálózatot építeni. Az újabb sikerkorszak már beköszöntött: néhány hónap alatt új helyszínen folytatva az életüket, közel tízezer pontig jutottak.

IMG_8996
Egy felvidéki fiatal páros csodája: Katika és Gergő

A hálózatban kiemelkedő példával mutat követendő utat Szlovákiában élő Pálfi Kati és Kiss Gergely. 15 hónap alatt építették fel a 60 ezer ponthoz közeli csapatukat. Elmondták, hogy az egész egy DÖNTÉS-sel kezdődött. Nem csinálgatták, tették a dolgukat. Céljuk volt olyan munkát találni, amelyben szeretetet és elismerést kapnak. Attól válnak hitelessé, hogy használják a termékeket, boltot cseréltek, minden képzésen ott vannak, törődnek a munkatársaikkal.

Nyári verseny Parádsasvárért

Az MLM szakma tanulható, bár talán van, aki beleszületik. Lőrincz János, valószínűleg így született, a kisujjában van a szakma minden tudása. A legnagyobb példa mindannyiunk számára. Megtiszteltetés az ágának részese lenni és tőle tanulni. A nyári verseny, amit most meghirdetett az ágvezető (a tavalyi, központi feltételekkel) inspiráló, sokan vágynak célul a parádsasvári pihenésre. S hozadékként új vonalak indításával és az elvárt teljesítménnyel nagyon gyorsan új vezetők jöhetnek fel! Ez a példa is másolható. (Jelentkezés: verseny@biocomag.ch, a tavalyi leírása, segítségképpen és viszonyításképpen, itt érhető el. További részletek az ágvezetőknél.)

Sok új minősült vezető

Február óta rengeteg új hálózatvezető minősült a teljes Lőrincz-ágon. Az elismerések mindenkinek fontos visszajelzések! A színpad, az oklevél, a mosoly, az ölelések, gratulációk, az ajándékok, egy egészen más világba repítenek. Mintha nem is ezen a Földön lennél! Aztán vissza a való életbe és feltöltve magadat energiával, lendülettel, lelkesedéssel induljon a holnap az új célokért!


HATOSOK (új Társult Hálózatvezetők, akik az előző hónapokban minősültek a Lőrincz-ágon):

 

 • Bohus János

Szponzora édesanyja, Bohusné Irén. A Czentlaki ág vezetése szerint: 2016. januárjában csatlakozott és óriási lendülettel vetette bele magát a hálózatépítésbe párjával, Vikivel. Sztárfodrász Békéscsabán, aki nagyon szereti a szakmáját, mégis a Biocomban szeretné megvalósítani álmait. Erős hite, lelkesedése hamar lehetővé teszi számára, hogy sikeres hálózatot építsen. Tanítható, elkötelezett, kiemelt kulcsember hozzáállása példaértékű, a dinamikusan fejlődő Tóth Zsizsi „ágban”.

 • Csikiné Jakab Julia

Igazi vezető gondolkodású, lelkes, önálló vezető. Két hónap alatt érte el a társult hálózatvezetői szintet. Nagyon büszkék vagyunk rá es párjára. Ezt az üzletet párjával, Tamással együtt, két csodálatos kisfiúk mellett építi, határon innen es túl. Nagyszerű emberek és a csapatában is hasonló gondolkodású emberek vannak – írja ágvezetője, Péter Ágnes, Erdélyből. De többen is hatosok lettek Romániában, a Péter-ágon:

Mátyás Erzsébet (szponzor: Péter Hajnal),
Pálfy Rozália (szponzor: Kerekes Éva),
Istok Judit (szponzor Gligor István).

 • Egyed Mária

Erős személyiség, aki megfontoltan építi a hálózatot. Logikus gondolkodású, mindemellett egy csupaszív, lelki ember. A segítségnyújtás élete része, ezért is tartja nagyon jó eszköznek ehhez a Biocom termékeit… – írja Fekete Ágica, a szponzora a felvidéken, a Vass-ágon minősült Máriáról, aki nem lehet itt a rendezvényen.

        –    Gyevát Róbert

 

Hatos szintre minősült férjem, Gyevát Róbert – írja a Vass-ág hálózatvezetője, Gyevát Sarolta. 2014  októberében csatlakozott a Biocom rendszeréhez és az én gyógyulásom győzte meg őt a termékek jótékony hatásáról. Gratulálok Neked!

 • Hellinger Magdolna

 

Érdről érkezett a Vass-ághoz, 2014 februárjában regisztrált, hálózatvezetője Gruicsné Sümegi Éva. Szponzora azt mondja, Magdolna hálózatvezetővé válásának receptje a következő.

Hozzávalók: képzések, infók, Vecsés, Reg-Enor Estek Érden és Budapesten. Elkészítési módja: válassz magad köré okos és segítőkész embereket, folyamatosan tartsd velük a kapcsolatot, hívd el őket is a rendezvényekre és az eredmény nem marad el!

 • Juhai Tünde

Szponzora, Bicskeiné Olgi így jellemzi a legfrissebb „HV várományos” Társult Hálózatvezetőjét, a Kosiba-ágon, hogy: „FENT és LENT! De győzött a fent! Nagyon büszke vagyok Rád, Tündi! A temperamentumod és a kitartásod megmutatja, hogy képes vagy mindenre, amire a fókuszt ráteszed, amit eldöntesz. Mindig tudtam, hogy jobb sorsra vagy érdemes, amit meg is teremtettél! Nagyon jól működsz a csoportoddal, határozott vagy és tettre kész, kiváló képességekkel rendelkezel! Bízom benned, Tündi!

 • Kis Veronika

Veronika példaértékű sokunk számára – írja felsőbb hálózatvezetője, Fazekas Gizella, a Vass-ágon. Ő az, aki ismét bebizonyította, hogy ha valaki változást akar, akkor változnia kell, s akkor minden megváltozik körülötte is. Bebizonyította, hogy ha valaki másokat felemel és sikerhez juttat alázattal, szeretettel és hálával, akkor az élet őt is felemeli és segíti útján. Gratulálok Neked!

 • Kiss Ibolya

 

Ibolya szintén a Reg-Enor sikerének köszönheti Biocom-os szuper startolását, másolva szponzorát, a már Ezüst Hálózatvezető Illésné Juditot (-15kg). Sárváron és környékén már többen az ő sikerén felbuzdulva vágtak bele a kúrába és a hálózatépítésbe. Sikeresen vezeti facebookos Reg-Enor csoportját is, mellette igazi vezetővé vált – írja róla a Czentlaki-ág vezetése.

 • Németh Nóra

Németh Nóra nagyon hamar felismerte, mit is jelent a hálózatépítés – írja róla nemrég minősült hetes szponzora, Czékus Mónika, a Vass-ágon. Ügyesen válogatja maga köré munkatársait, szorgalmasan tanul, tanít. Legaktívabb kulcsembere a csapatnak, igazi csapatjátékos. A januári vecsési képzésen mert nagyot álmodni, és  márciusában elérte a hatos szintet. Villámgyorsan halad előre, amit megnyerő egyéniségének, kitartásának, lelkesedésének köszönhet. Szép jövő áll előtte, amihez nagyon sok sikert kívánok.

 • Marsalik Lajos

Lajos célul tűzte ki a HV szintet, amely rövid időn belül teljesült számára. Minden képzésen jelen van, csapatából is rendszeresen járnak és fejlődnek. Már feljövőben van egy munkatársa. Kívánjuk neki a mihamarabbi ezüst fokozatot, büszkék vagyunk rád! – üzen gratulálva új vezetőtársának a Pálfi Katalin – Kis Gergely Ezüst Hálózatvezető házaspár, a Vass-ágon.

        –      Simonics Anna

 1. szintre lépett Simonics Anna, akinek fiatal kora ellenére jól meghatározott céljai vannak. Az egyetemista élete mellett építi karrierjét a Biocommal, méghozzá nagyon dinamikusan. Kedves, barátságos, vidám hölgyről van szó, aki előtt még hosszú út áll, de az egyik nagy mérföldkövön már sikeresen túl van. További sok sikereket kíván neki a felsővonala, édesanyja és egyben szponzora, hálózatvezetője: Simonics Éva, a Vass-ágon.

           –      Sinka Szilvia

Új hatos a csoportomban Sinka Szilvia – írja szponzora, Bencsik Éva, a Vass-ágon. A szakmánk révén ismertük meg egymást, kineziológusok vagyunk. Szilvia az MLM-ben tapasztalt, ügyes szervező, dinamikus, igazi példa mindenkinek. Kitűnő vezető.

Bár én vagyok a szponzora, mégis sokat tanulok Tőle.

 

 • Tokay Mónika

Szponzora: Hencz Istvánné A Czentlaki-ág vezetése, Zoltán és Betarix így jellemzi: Több mint egy éve 5-ös szinten, de vezetőként irányította  kis csapatát, tele tervekkel. Szervezett, előadásokat tartott, mégis, szinte egyedül érezte magát a BIOCOM üzletben.

Nagyon kreatív, önálló, folyamatosan figyelt, tanult, változott és döntött. Mióta (2016. április elsején) meghozta a döntést és felszámolta sikeres, de időrabló és fizikailag is fárasztó vállalkozását (masszőr), ezzel a legfelső polcra helyezte a BIOCOM-ot és a hálózatépítést, s már több komoly üzlettársat is talált maga mellé. Minden esélye adottsága, tehetsége megvan ahhoz, hogy elérje a csatlakozás napján kitűzött célját: Gyémánt HV akar lenni. Úgy lesz!

IMG_9077

HETESEK (új hálózatvezetők, akik az előző hónapokban minősültek a Lőrincz-ágon):

 • Bencsik Éva – JELVÉNY

Éva nagyon céltudatosan építi az üzletét! Ügyesen tanítja munkatársait. A feladatokat nagy odafigyelèssel oldja meg! Nem tolja maga előtt az elvégzendő munkát, hanem cselekszik. Már lemásolta őt Sinka Szilvia, 6-os szintű munkatársa. Több, mint 100 ember regonorozik az ő tanácsára. Kitartó munkája meghozza gyümölcsét. Kívánjuk, hogy minden álmát váltsa valóra a Biocom által! – írja méltatásában Beta Kolos és Beta Kádár Tünde Ágvezető a Beta-, teljesebb képet adván: a Vass-ágon.

 • Bocsková Klára – JELVÉNY

Nové Zámky, Érsekújvár, Felvidék. 2012. augusztus 8.-án regisztrált. Sokat nem hallatott magáról az elején, csak termékek miatt regisztrált a rendszerbe. Olyannyira így volt ez, hogy majdnem kiesett a rendszerből, a szponzora, Bazóová Mária „mentette meg”. Majd kezdett ellátogatni a helyi rendezvényre, ahol meglátta az üzletet is a kiváló termékek mögött. Áprilisban 4.-szer védte meg a 7-es pozícióját 8063 ponttal. Íme, az eredmény az előző hónapban 6000 pont körül volt – írja ágvezetője, Varga István.

 • Bohus Irén – JELVÉNY

Tavaly júliusban csatlakozott Tóth Zsizsike csoportjába, a Czentlaki-ágra. Tette mindezt kifejezetten üzleti érdeklődéssel, viszont azt kérte, hogy tartsák tiszteletben azt, hogy először a saját egészségét akarja rendbe hozni, mert van mit – írja róla az ágvezetés. Dicséretes munkát végzett ez alatt a kilenc hónap alatt, amióta olyan szövetségeseket talált, mint barátnője, Turi Gabika, aki már ötös szinten van. Támogató család veszi körül. Segíti férje, fia és menye, akik most januárban csatlakoztak, és már ők is elérték a 6-os szintet. Mióta Irénke mellé álltak, szinte szárnyal!

 

 • Bundik Katalin

Bundikné Katika 8 hónapja regisztrált a Biocom rendszerébe, s folyamatosan növekvő csoportja van. Rendkívül empatikus, segítőkész! Céltudatosan dolgozik. mert tudja, hogy tervezett munkával valóra válthatja az álmait! Szívből gratulál neki felső vonala: Imre Réka, Veres István, Janák Péter, Bankné Vella Aranka, és a Lőrincz házaspár: Marika és János.

 • Czékus Mónika – JELVÉNY

VASS-ÁG Czékus Mónikának a személyisége hatalmasat fejlődött az elmúlt néhány hónapban – hangzik a felvidéki Ezüst Hálózatvezető páros, Pálfi Katalin és Kis Gergely köszöntése. Elhitte azt, hogy neki több is jár az életben, mint amennyi eddig volt. Egyre határozottabban áll ki saját magáért a mindennapokban. Nagyon jól érzi magát a Biocom csapatában, mivel régi barátságok élednek fel és újjak köttetnek. Vidám személyiségének köszönhetően csak úgy vonzza magához a változtatni akaró embereket. Minden rendezvényre nagy létszámú csapat kíséri el, ez nem lehet véletlen. Németh Nóra Társult HV-ra és csapatára lehet a legbüszkébb. Mónika több, mint 11000 PÉ-vel veheti át a kitűzőjét, amihez szívből gratulálok neki.

 • (Csincsák Attiláné) Molnár Eszter – JELVÉNY

Szponzora és HV-ja Sárvári Ferenc, a Kosiba-ágon. Az ág vezetése így ír róla: Ő egy igazi példakép, hiszen a – Reg-Enor, az újjászületés széruma – című Facebook csoportjában több, mint 2000 követője van. Rendkívüli empátiával, önzetlenül segíti az új és a gyakorló regenorozókat a saját, nagyon sikeres kúrája tapasztalataiból kiindulva. Az augusztusi Start képzés óta folyamatosan fejlődik, már 7000 pont fölött jár. Valódi „küldetés” számára a BIOCOM!

 • Csizmár Győző – JELVÉNY

Csizmár Győző számára a Biocom egy komoly vállalkozás! Főállása mellett, példaértékű szorgalommal minden nap tesz a céljaiért. Van jövőképe! Céljai között szerepel, hogy az idei évben főállásban építi tovább a Biocomos üzletét. Felnőtt a vezetői feladatokhoz! Szívből gratulál neki felső vonala: Imre Réka, Veres István, Janák Péter, Bankné Vella Aranka, és a Lőrincz házaspár: Marika és János.

 • Csonka Gabriella

Csonka Gabriellát 2014 őszén ismertem meg, mint üzletasszonyt és természetgyógyászt – írja róla szponzora, Lőrincz Marika. Egy év elteltével meghozta a döntést: vezető akar lenni! Január hónaptól elindult egy komoly fejlődés, családja mindenben támogatja. Amellett, hogy szorgalmas, példaértékűen követi tanácsaimat. Rendszeres, tervezett munka eredményeként lett hetes szintű. Kívánom, hogy nagyon sikeres legyen a Biocomban és elérje kitűzött célját!

 • Hárs Tímea – JELVÉNY

Egy évvel ezelőtt csatlakozott a Biocomhoz, mert szeretett volna törzsvásárlói kedvezménnyel hozzájutni a Reg-Enor készítményhez… aminek a segítségével azóta 20 kilóval lett karcsúbb – tudósít a közelmúltról, gratulálva az eredményhez a szponzora, Székely Zsuzsanna. Örömét, és a sikerét szerette volna megosztani másokkal is, ezért a főállású munkája mellett példaértékű szorgalommal, és kitartással elkezdte építeni a saját Biocomos üzletét, ennek köszönhetően egy év alatt már több mint 170-en vannak a csoportjában, nem csak Bényén, a Kosiba-ágon! Tímea minden nap tesz az álmaiért, elkötelezett, hiteles és céltudatos vezető, aki nem csak tanítani tud, de egyben tanítható is! Erre az évre ezüst hálózatvezetői szintet tervezett magának, ebben nagy segítségre lelt szeretett társában, Milánban, akivel mára már együtt építik a hálózatukat! Timi kedves, folyamatosan tanuló, segítőkész személyiség, aki mindig tudja inspirálni a munkatársait, és tisztelettel tud bánni az emberekkel… egy igazi vezető, akinek hatalmas szíve van, akit érdemes követni, akire érdemes hallgatni, mert nem csak nagyon kedves, hanem egy egyenes, és igazán őszinte jellem! Az ezüst hálózatvezetői szint eléréséhez sok sikert, és egészséget kíván, valamint hálásan köszöni a munkáját, a közvetlen szponzora: Székely Zsuzsanna.

 • Kalapáti Ibolya

Kalapáti Ibolya Ausztriában, Linzben él családjával. Három gyermek boldog édesanyja. 2015. május 5-én regisztrált a Kosiba-ágra Oláh Matildhoz, aki szponzora és hálózatvezetője, s aki így ír róla: Az egészséges élet fontosságáról beszélt Ibolyával, aki fontosnak érezte saját és szerettei egészségét, így mindjárt 10 Reg-Enorral csatlakozott. Két hónap családi regenorozás után úgy gondolta, hogy Ő is segíthet másoknak, mint Tilda, és elkezdődött a közös munka, a hálózatépítés. Kettesével lépegetett a karrier lépcsőfokain. Három hónap alatt elérte a 6-os szintet, amit havonta megvédett és most, mint minősült HV jó példával jár csapata előtt, melyből 16 kulcsembere dolgozik. Férje, Kalapáti János mindenben támogatja, és üzlettársa Ibolyának. Ahogyan jöttek az eredmények és a szintek, úgy nőtt a bátorság, az önbizalom és nyílnak meg a kapuk a célok és a lehetőségek előtt számára. A komoly tervek mellé, szükségesnek látja a képzéseken való részvételt. Tudja, hogy a célok önmagukban nem elégségesek, fontos a tudás megszerzése a célok valóra váltásához. Tudja, hogy nem elég önmagát képezni. Tudja, munkatársai személyes fejlődése hozza meg a saját sikerük elérését, ezért meg tesz mindent, hogy sikeres csapatot építsen fel. Gratulálunk a dinamikusan fejlődő csapathoz. Sok sikert és a nagy célok megvalósulását kívánom a csapat részére nagy szeretettel!

 • Konczné Bai Tünde – JELVÉNY

Szponzora: Bicskeiné Olgi örömmel köszönti minősült hálózatvezetőjét, ezekkel a szavakkal: Tündi megmutatta, hogy működik a döntés hatalma! Míg 2013- és 2014-ben ellenállt a hálózatépítésnek (mondván: Ő aztán ezt nem!), 2015-ben már kezdte érdekelni a lehetőség. A termékek bizonyítottak hétről hétre, hónapról hónapra, a döntés megszületett, és azóta zsinórban ömleszti a 10 ezer pontokat folyamatosan, míg végül elérte célját és itt áll előttünk, minősült HV-ként! Köszönöm, Tünde! Nagyon precízen, megtervezve, odaadóan, céltudatosan dolgozik Alsónémediben. Példaértékű és rendszeres csoporttalálkozókon mutatja az utat munkatársainak, akik szívesen követik Őt! Tisztelem a munkád és Téged, Tünde!

 

 • Koncz Béla

A felesége, Bai Tünde – a szponzora a Kosiba-ágon -, így tekint vissza: 2016. január 11-én csatlakozott a rendszerhez, abban a hónapban 2000 pontot ért el. Februárban  több, mint 4000 pontot teljesített, tehát áprilisban harmadszor védte meg a hálózatvezetői szintet. Nagy hatással van rá Kosiba József és Hajnika felső vezetői példája, hiszen az egy cél, és az egy úton haladás, nagyon összekovácsolja az embereket. Segítőkész, tanulékony, ami a szívén, az a száján. Szereti képezni magát és minél több embernek megmutatni az üzletépítés lehetőségét!

 • Mag Róbert – JELVÉNY

Szponzora, Vastag Erzsébet, így ír róla: Mag Róbert építészmérnökként tapossa a megszokott munkahelyén a mindennapok mókuskerekét. Hivatali alkalmazott. Két leánygyermek édesapja, s a taníttatásukat a lelkén viseli. De elengedhetetlen ehhez az, hogy őrt álljon saját maga egészsége fölött is. Gyógyulni vágyott, mikor megismerkedett a Vastag-házaspár által kínált biocomos termékekkel. A termékek bizonyítottak, így hitelessé tették őt. Azóta lelkesen adja tovább a magába szívott ismereteket, és építi hálózatát. Olyannyira, hogy közel 7 ezer ponttal védte meg a hálózatvezetői szintjét. Gratulál az elért eredményhez az ágvezető, Ferenczy László is!

 • Nagy Andrásné

Egyedné Marcsi első felfedezettje keresztlánya, Nagy Andrásné Juci. Háromcsaládos anyuka. Marcsi felkínálta a lehetőséget, Jucika pedig élt vele. Vetette a magokat, s mostanra beérett vezetőnek. Komoly álmai céljai vannak  amit a Biocommal szeretne megvalósítani – írja róla a Czentlaki-ág vezetése.

 • Rabb Magdolna – JELVÉNY

Szponzora Paár Ottilia, Ezüst HV. Magdi 2015. augusztusában csatlakozott a Biocomhoz a nyári verseny során. A Reg-Enor mellett a Biocom cég és az azzal kapcsolatos üzleti lehetőség is első perctől kezdve érdekelte. Minden rendezvényen ott van, tanul, figyel, jegyzetel. Rendkívül elkötelezett és kitartó, gyorsan szívja magába a tudást. Hónapról-hónapra jobbak az eredményei, januárban több, mint 4000 ponttal 6-os szintre lépett, amit azóta minden hónapban megvédett, így áprilisban elérte a 7-es, HV  szintet. Magdi Paár Ottilia 3. hálózatvezetője! Sok szeretettel gratulálnak neki és még nagyobb sikereket kívánnak a továbbiakban is szponzorai: Paár Ottilia és Bress Beáta Ezüst Fokozatú Hálózatvezetők.

 • Simonics Éva – JELVÉNY

Simonics Éva üstökösként robbant be hozzánk, a fejlődését érdemes bárkinek lemásolni – emlékszik vissza a Vass-ág (Beta-Kádár-ág) szlovákiai ezüst vezető párosa, Pálfi Katika és Kis Gergő. 3 hónap alatt érte a 6. karrierszintet, de hol van az már…. azóta 12500 PÉ felett jár. Lánya, Anna, aki már újdonsült 6-os, és húga, Viktória aki 5. szintű munkatársa, mindenben követik tanításait. Évát úgy jellemeznénk, mint egy kiapadhatatlan energia forrását. Mindenkivel megtalálja a közös hangot, ezt az üzletet szinte neki találták ki. Szponzoraival napi telefonos kapcsolatban van, de nem feledkezik meg az ő munkatársairól sem. Nagyon precíz, minden fontos információt azonnal továbbít az alsóvonalának. Öröm vele együtt dolgozni. Szívből gratulálunk eddigi sikereihez és a kitűzőjéhez!

 • Urbán Karina

Urbán Karina alig több, mint egy éve látta meg a lehetőséget a Biocomban. Fiatal kora és 5 éves kislánya ellenére – vagy épp ezért – energikusan, lendületesen halad. Eredetileg Szlovákiából származó, ifjú vezető, csapata nagy részét is ott építette föl. Célorientált, amit eltervez, véghez is viszi! Már főállásként építi üzletét, ebből is látszik, mennyire veszi komolyan! Gratulál és további sok sikert kíván szponzora: Szőllősiné Malkovics Klára, Makrai Erzsébet, Imre Réka, Veres István, Janák Péter, Bankné Vella Aranka és a Lőrincz házaspár, Marika és János.

Erdélyi Hálózatvezetők a Péter-ágról, Romániából:

 • Hegyeli Éva– Péter Hajnal csapata,
 • György Leonárd – szponzor: György Emília,
 • Fejér Gyöngyi – szponzor: Jakab Judit – Péter Ági.

IMG_9071
EZÜST HÁLÓZATVEZETŐK LETTEK AZ ELMÚLT HÓNAPOK SORÁN:

 

 • Bicskei Ferencné Olgi

Bicskeiné Olgika Törtelen él és onnan építi most már abszolút nemzetközi üzletét, hiszen csapatában már elnyúlnak a vonalak nem csak a határokon, hanem az óceánon túlra is. Szponzora Kosiba Hajni, az ő szavait idézzük most: Olgika egyszer azt mondta nekem: 9 éves koromban elhatároztam, hogy én nem akarok átlagos ember lenni! És sok-sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy egy olyan lehetőséget kapjak, ami ezt lehetővé teszi, s ez a Biocom! – ezt nagyon jó volt hallani tőle, mert magam is így gondolom. De Olgi soha nem volt átlagos! Egy csodálatos, csupa szív, nyitott, őszinte és nagyon szorgalmas, korrekt hölgyet ismertem meg benne az évek alatt, aki elképesztő fejlődéssel ma már közelebb van az Arany HV szinthez, mint az ezüsthöz, de itt ma 30 ezer pontos Ezüst HV-ként ünnepeljük. Két erős HV lábát Székely Zsuzsanna és Konczné Bai Tünde vezeti, valamint elkezdte minősülését a harmadik lábon Juhai Tünde. Az a hozzáállás, amit Olgi képvisel, az egészséges alázat, amellyel a munkatársaihoz és vezetőihez viszonyul, példaértékű és hosszútávon mindenképpen követendő és másolandó, mert ő az, aki igyekszik 100%-ban az MLM irányelvei szerint építeni az üzletét. S mint az eredmények mutatják, egyre többen lemásolják, követik útmutatásait, úgyhogy Olgika: Nagyon büszkék vagyunk Rád, s kívánjuk, hogy teljesüljön minden NEM ÁTLAGOS álmod! – Kosiba Hajni és József

 • Egyed György

Pontosabban az Egyed házaspár, Marika és Gyuri Ezüst Fokozatú Hálózatvezető lett 2016 márciusára, pedig alig egy éve érték el a hálózatvezetői szintet. Önzetlen odaadással tanítják munkatársaikat, tudatosan, fokozatosan, mások segítése árán érik el céljaikat. Elkötelezettségüknek, alázatos, lendületes munkájuknak köszönhetően érték el az Ezüst HV szintet. Taníthatók, maradéktalanul elfogadják a szponzoruk, Hencz Istvánné és ágvezetőik útmutatásait, tanácsait. Gyuri döntése után nem csak a magánéletben, de már a munkában is elválaszthatatlanok, szükség is volt az együttműködéshez a döntésre, hisz kedves párja, Marika is hálózatvezető. Mivel  a hálózatépítésben 1+ 1 =4, így reméljük, hamarosan Arany HV-ként köszönthetjük Őket! – írja az ágvezetés, Czentlaki Zoltán és Beatrix.

 • Kis Gergely – EZÜST JELVÉNY

Gergellyel együtt építjük az életünket a Biocom segítségével. Nagyon jól ki tudjuk egymást egészíteni, megosztva a feladatokat. Gergely a házi infók nagy mestere, szimpatikus, akarnak hozzá csatlakozni az emberek, mert olyan a kisugárzása. Ki tud teljesedni ebben a szakmában, és boldog tud lenni benne. A csapatában is sorra jönnek az Ezüst Hv-k, nagyon dinamikus, lendületes a vonala, akárcsak ő, hisz minden másolódik. 30 000 ponton túl szárnyal. Jó Veled együttműködni a Biocomban is és az életben is:) További közös sikereket kívánok Neked, szeretettel: Pálfi Katalin, Ezüst HV.

 • Sárvári Ferenc

Sárvári Ferenc Zala megyéből, Fityeházról való, Kosiba József közvetlen HV lába, s szponzorai nagy örömére a sikeres, családi Reg-Enor kúra után az üzletet is elkezdte és folyamatos fejlődés mellett ma már közel 20 ezer pontos hálózata van. Ezüst HV, akinek HV lábai: fia, Sárvári Gergő és Molnár Eszter. Ferenc igazi szív-lélek ember, akinek nagyon fontos, hogy segíthessen másokon, de közben komoly üzleti gondolkodással rendelkezik. Nagyon felelősségtudatos az üzlettársaival és családjával kapcsolatban is, és igazi csapat-játékos. Ezt nagy hobbijában, a teniszben is bizonyítja, és csodálatos csapatának és családjának fejeként is. Tavaly óta – természetesen a csodálatos Biocom csapatán kívül –gyönyörű kis unokájára a legbüszkébb. Szponzorai nagyon büszkék rá, s remélik, hogy mielőbb a Biocom üzletet választja fő foglalkozásának, mert akkor semmi nem tartaná vissza attól, ami adottságainak és hozzáállásának, szorgalmának eredménye lehetne: a hálózatigazgatói szinttől! Gratulálunk Ferenc, kívánjuk, hogy sikerek kísérjék utadat és nagyon örülünk, hogy a szponzoraid lehetünk! – Kosiba József és Hajnalka

 • Székely Zsuzsanna

Székely Zsuzsira 6 évet vártam… De megérte! – írja szponzora, Bicskeiné Olgi. 2009-ben regisztrált, édesanyja mutatta meg neki a Biocom lehetőségét, és 2015 februárban lett először HV. És most, 2016 márciusra lett  Ezüst HV! Zsuzsiban mindig láttam, ha körülményeitől el tud szakadni, Ő nagyot tud alkotni! És megtört a varázs! Varázslatos ütemben építi hálózatát, Odaadóan gondoskodik munkatársairól, éjjel nappal a rendelkezésükre áll, figyelemmel kíséri fejlődésüket. Boldog vagyok, hogy a szponzorod lehetek, Zsuzsi, elismerésre méltó munkát végeztek fiaddal, Nagy Tamással és Hárs Timivel! És mindnyájan tudjuk, hogy komoly, nagy eredményeket csak a csapattal együtt lehet elérni. Én is csak akkor tudok szárnyalni, ha ti is szárnyaltok! Köszönöm, Zsuzsi!

 • Vastag Erzsébet

Vastag Erzsébet Ezüst Hálózatvezető szponzora Ferenczy László. Nyugdíjas pedagógusként vállalkozó párjával kezdték az üzletépítést. Bátran felvállalták, hogy az emberek segítése mellett fontos számukra az egzisztenciális biztonság is. Határozott, dinamikus személyiség. Tisztában van céljaival és azokért keményen meg is dolgozik. Előre tekint, célja az Arany HV szint elérése, amire jó esélye van még ebben a félévben. Gratulálok sikeredhez és viseld büszkén Ezüst HV jelvényedet. Ferenczy László, szponzor, ágvezető.


IMG_9147
GYÉMÁNT HÁLÓZATVEZETŐ (EGYBEN ÚJ ÁGVEZETŐ):

 

 • Turóczi Melinda

Turóczi Melinda munkája, vezetői hozzáállása példaértékű. Megmutatta, hogy ha van egy erős célod, amelyhez jó érzés társul és kitartóan teszel érte, elérhető. Olyan szenvedéllyel, elkötelezettséggel teszi a napi feladatait, hogy hónapról hónapra sokszorozódik a sikere! Melinda munkájában összekapcsolódik az ész (tiszta gondolkodás), és a szív (a szeretet, az elfogadás, a tisztelet), meg a szervezett, tervezett munka. Ennek következménye adja a nagyszerű eredményét, a Gyémánt Hálózatvezetői szintet és a Turóczi-ág létrejöttét! – írja róla szponzora, ágvezetője, Péter Ágnes.

Képgaléria

 936

Ezeket olvastad már?