A gomba veszi a kalapját…

C11
… és távozik a szervezetből – ha teszünk érte. Csőkör Csaba természetgyógyász legutóbb az allergia elűzése kapcsán adott gyakorlati tanácsokat, nem csak a visszajelzéseiből, hanem saját tapasztalatából kiindulva. Ezúttal a méregtelenítés egyik lehetséges útját vázolja fel a Biocom termékek segítségével, egyúttal útmutatást ad arra is, hogyan harcoljunk sikeresen a szervezetben lévő gombák ellen. Sőt! Azon hölgyek számára is kapaszkodót nyújt, akik hüvelyi gombával küzdenek, de nem szívesen vennének be gyógyszert. Jöjjenek a Kosiba-ág vezetőjének tanácsai, a szokott jelzéssel: konkrét esetekben mindenképpen szükséges egy terapeutával való konzultáció!

 Méregtelenítés – gombátlanítás
A Reg-Enor leírását talán szükségtelen közreadni ezen a helyen, hiszen minden dobozban megtalálható a bőséges tanácsokkal teli útmutató, étrendi ajánlattal együtt. Ráadásul a „Karcsúsodjon velünk!” rovatban található reakciók is segíthetnek a kúra alatti életvezetésben, amit még egy speciális „receptkönyv” is hozzájárul. Röviden csupán annyit, hogy naponta 3×10 ml (reggel felkeléskor, ebéd után 1 órával és este lefekvéskor) az előírt adag, ám ennél sokkal jobban kell figyelni az alapvetően hús- (azaz: zsír-) alapú étrendre. S mindez miért lehet része ennek a cikknek? Mert sokan „csak” a fogyást látják ebben a „diétában” (a visszajelzések alapján: teljes joggal, gondoljunk csak Galambos Lajcsi esetére), ám ennél sokkal többet tud, ezért kezdődik ezzel a méregtelenítési javaslatok sora.

Candida-ellenzék
A Candida gombát a Candida Cleanse (3×2) kapszulával lehet kiűzni a szervezetből, s a hatékonyságát lehet növelni, ha a Para Cleanse (3×1) kapszulát is mellé tesszük (a paraziták eltávolításáért, mely önmagában, egy béltisztítóval is jó döntés lehet egyéb esetekben).

Grape forever
A Grapefruitmag-kivonat szedését azért javaslom, mert már a szájüregtől kezdve fertőtlenít és gombátlanít. S tegyük hozzá: még ezernyi jó tulajdonsága van a visszajelzések szerint!

Béltisztítás feltétlenül
Ha valakinek szorulása van, vagy nincs minden nap széklete, akkor egy béltisztítást is feltétlenül el kell végezni a Colon Health (3×1) kapszulával. Ez az elpusztult gombákat is segíti eltávolítani a vastagbélből. A szedését nagyjából a 10. napon érdemes elkezdeni.

A jók jöhetnek!
Amikor a gombátlanítás a 2/3 részéhez érkezik, akkor kell a probiotikumot visszatelepíteni a béltraktusba. Ehhez speciális komplex kapszulánk van, a Flora Plus. Ebből 1 dobozzal kell beszedni, körülbelül a 20. naptól. Megjegyzés: a probiotikumot felbontás után hűtőben kell tartani!

Hogyan szedjük?
Candida Cleanse: napi 3×2 kapszula,
Grapefruitmag-kivonat: napi 3×15-20 csepp egy ujjnyi vízbe (ezzel gargalizálni és lenyelni),
Colon Health: a 10. naptól napi 3×1 kapszula szükség szerint (reggelre laza székletürítés várható következményként),
Flora Plus: a 20. naptól napi 3×1 kapszula, evés közben.

Hüvelyi gomba
Ha a hüvelyi gomba eshetősége fennáll, akkor azt is rendbe lehet tenni az alábbiakban leírtak szerint, egy kétszer tíz napos periódus alatt:
1.   15 csepp Grapefruitmag-kivonatot 1 dl langyos vízbe keverünk és ezzel az oldattal, irrigátor segítségével, 10 alkalommal (este, lefekvés előtt) hüvelyi felmosakodást (irrigálást) végzünk.
2.   Ezután ugyancsak 10 napig a probiotikus visszatelepítést kell elvégezni. Egy gyűszűnyi élőflórás joghurtba 1/2 kapszula probiotikumot (Flora Plus) elkeverünk, majd egy tamponra tesszük és ezt 10 napon keresztül minden este éjszakára felhelyezzük a hüvelybe.

Mikor?
Az előbbi 2 pontban leírtakat a két menstruáció közötti időszakban kell elvégezni. A menstruáció vége után következő napon kezdjük az irrigálást 10 estén át, majd a következő naptól a probiotikus visszatelepítés szintén 10 estén keresztül, ami a következő menstruáció előtt befejeződik.

Ezzel a hüvelyi flórát is helyreállítottuk.

(Aki további útmutatásokra vágyik ebben, vagy más témákban, vegye kézbe és forgassa bizalommal Ferenczy László Egészségkönyvét, melyhez legkönnyebben a hálózatvezetőkön keresztül juthat!)

Ezeket olvastad már?