Wellness-Életmód (és Reg-Enor) Klub Budapesten

Startolj a bikiniszezonra!

„Startolj a bikini szezonra!” Ez volt a mottója a Bress Bea-ág által szervezett Wellness-Életmód Klub első eseményének február 17-én, a Hotel Platanusban. S hogy a címbe hogy került bele a Reg-Enor? A rendezvény meghívójának második sora megmagyarázza: „Edd magad karcsúra Lagzi Lajcsi módszerével!” Ezt pedig mi pontosan tudjuk, hogy micsoda… Így aztán nem véletlenül volt a program egyik előadója a termék magyar feltalálója, Szabó Szigfrid, s a szakemberek mellett az egyik főszereplő egy őstermelő, aki hamisítatlan házias ízekkel érkezett. Ám ez a mostani kezdeményezés a szervezők ígérete szerint más és több, mint egy „sima” Reg-Enor Fogyi Klub, ugyanis nemsokára indul az első életmód tábor is a programhoz kapcsolódva…

Dr.Kósnai Judit orvos-természetgyógyász

Dr.Kósnai Judit orvos-természetgyógyász

Méregteleníts!
Ragyogóan felépített szakmai program volt már az első is, amely a méregtelenítés és a helyes táplálkozás fontosságát hangsúlyozta. Ebben egyrészt élen járt dr. Kósnai Judit orvos-természetgyógyász terapeuta, aki a klubtagoknak jelentős kedvezménnyel teszi lehetővé, hogy vércseppanalízissel egybekötött Candida-szűrésen vegyenek részt a diagnosztikai központjában. Másrészt pedig férje, az antropológus, humánbiológus-kutató Bernert Zsolt, aki a táplálkozástörténet alapjaiba vezette be a hallgatóságot.

Bernert Zsolt antropológus, humánbiológus

Jóllakott éhezőknek étrend-kiegészítő
Gyakorlott Biocomosoknak nem lesz meglepő: a paleolit táplálkozás előnyeire mutatott rá, ami az emberiség régmúltját meghatározta. S ha belegondolunk, egy jól kivitelezett Reg-Enor kúra sem áll távol ettől a gondolkodástól… Sőt! Másrészt hangsúlyozta: hihetetlenül kevés a vitálanyag az átlagember átlagétrendjében, helyette viszont bevisz bőven ízfokozókat, E-számokkal teli anyagokat, hormonnal, antibiotikumokkal táplált állatok húsát, s persze elképesztő mennyiségű cukrot, finomított szénhidrátot… Nem csoda, hogy elterjedt a candidiázis, valamint egyre több az elhízott ember. Szóval durván mérgezi magát az emberiség, szervezete valójában (jóra) éhezik, s így pótlásra szorul evés terén. Ebben segíthetnek nagyban a minőségi táplálék-kiegészítők, melyekből bőven van a Biocom palettáján.

Simon László, kezében hidrogéndús nedűvel

Jól ivás-evés: hidrogénes víz és Reg-Enor
Az ital persze legalább ennyire fontos: a hidrogéndús víz hazai szószólója, Simon László összegezte a legfontosabb tudnivalókat erről a csodálatos folyadékról, valamint az azt előállító Lourdes berendezésről. Legalább akkora sikere volt a Reg-Enor feltalálójának, Szabó Szigfridnek, aki szórakoztató stílusban, mégis tudományos alapokon kínálta a méregtelenítéshez vezető utat: a Reg-Enort és a hozzá kapcsolódó étrendet, mely mindenkinél, aki betartotta az alapelveket, bámulatos mértékű fogyást eredményezett. A kérdések záporoztak, az előadók pedig állták a sarat.

Szeretnél “diétázni” a Reg-Enorral? Jó étvágyat…

Nyálcsorgatás, kóstolás, kúraindítás
A szervezők a szemléltetésre, azaz a kóstoltatásra is gondoltak. Zelina György gyáli őstermelő (most már Biocom tag…) a képen látható, kiváló minőségű, garantáltan adalékanyag-mentes finomságokkal érkezett, így bárki akár aznap belevághatott a kúrába! Erről egyébként feljegyzések is készültek, hiszen a fogyás-verseny ennek a klubnak is a része. Ám ők igyekeznek még többet adni a régi és új tagoknak, mert tapasztalataik szerint a Reg-Enor hullám meglovagolásának része, hogy sikeresen megszólíthatók most a korábbi regisztráltak is.

Életmód tábor indul
Túl azon, hogy figyelemmel kísérik és segítik a kúrában résztvevőket, a még komplexebb egészségmegőrző szemlélet és gyakorlat elsajátítása érdekében Wellness-Életmód Tábort szerveznek, melyre már most várják a jelentkezéseket. A teljes hétvégét átfogó együttlét sportolással, paleo-étrenddel, wellnesszel, szakemberek előadásaival várja a megújulni vágyókat. Az elsőt Cserkeszőlőn, a mediterrán stílusú 4*-os Bonita Aparthotelben tartják, március 27- 29. között – félpanziós ellátással, kétágyas szobákban. A szakmai előadók között lesz Dr. Kósnai Judit és Bernert Zsolt is. Jelentkezni itt lehet március1-ig: lifestyle.club5000@gmail.com. A részletekről válasz e-mail-ben tájékoztatják az érdeklődőket.

A Reg-Enor kúra pedig akár MOST is elkezdhető…
pic

Ezeket olvastad már?