Start képzés, az év eleji startolás után

2015febr.8 022

Jellemző kép: telt ház, és épp egy elismerés a színpadon

Különlegesen magas rezgésű volt a hálózat több jelentős ágának közös, februári Start képzése. A hangulatnak kimondatlanul is jót tett a jelentős januári javulás, melyből mindenki kivette a részét, és melyet a saját bőrén (pénztárcáján) is érezhetett. De azért ki is mondták… Ebből következően kiemelkedően bőséges volt az elismerés, tehát sokat lehetett örülni mások sikereinek, ami szintén motiváló, mert azt az érzést adja: a Biocom bizony működik!

Taps, egyfolytában
Működik bizony, mint ahogy az a koncepció is, hogy a különböző karrierszintekre lépőket ne egyszerre, egy külön, viszonylag hosszabb blokkban, a rendezvény végén szólítsuk pódiumra, hanem folyamatosan. Így plusz töltést adott a napnak, hogy minden lehetséges alkalommal, a vezető előadásokat megelőzve a felvezetés néhány elismerés volt, mellyel friss közfigyelem irányult a sikeres emberekre, s az új szintesek, köztük örvendetesen egyre többen az új hálózatvezetők is „megkapták a magukét”.

Mi jól vagyunk!
Mint ahogy mindenki, aki tudásra, útmutatásra, friss ösztönző erőkre vágyott, hiszen a Lőrincz-, Ferenczy-, Vass-, Kónya- és Kosiba-ágak összevont találkozóján meghatározó egyéniségek álltak mikrofonhoz. Kovács Zoltán hálózatalapító hangsúlyozta: jól jött ki az úgynevezett világválságból a hálózat, hiszen egy termékkörében felfrissült, marketing tervében a kor elvárásaihoz igazított, működőképes üzleti modell várja az új csatlakozókat, akik jönnek is szép számmal – mindez persze tudatos, tervezett munka eredménye felső vezetői szinten is.

Háromszor, kétszer, másfélszer annyi
A kiemelkedő januári előrelépést megerősítik az egyéb számok is. Eszerint a belépők pontértéke a minimális ötvenhez képest a százötvenet közelíti, a hálózat megtartó erejét, gerincét adó, elkötelezett kétszáz pontosok átlagban majd’ négyszáz saját ponttal vétetik észre magukat, s a vezetői kör is kitesz magáért: a kvalifikációhoz szükséges négyezer helyett átlagban jóval több, mint öt és félezer PÉ van a nevük mellett.

Másolódj jól!
A hálózatalapító a képzés Start jellegéhez igazodva bőven részletezte a hálózatépítés tíz alapvető pontját, a kulcsemberek, egyben az üzletben sikeres személyiségek jellemző szokásait, valamint a duplikáció fontosságát, mely az MLM „Szent Grálja”, s amit, mármint a pontos másolódást érdemes jól csinálni, mert ha rossz az irány, vakvágányra viheti bárki üzletét.

Reg-Enor: minimum 4-5 hónap!
Lőrincz János arany hálózatigazgató, ágvezető megerősítette azt a statisztikák által visszaigazolt tényt, hogy minden második felnőtt magyar túlsúllyal, vagy konkrétan elhízással küzd. Mi régóta tudjuk, hogy a kezünkben van a Reg-Enor, amely a hozzá kapcsolódó étrenddel együtt valódi csodákra (igazából persze tudományosan magyarázható, látványos) eredményekre képes e téren. De most már egyre többen tudják ezt az országban is, köszönhetően részben Galambos Lajcsi kiállásának, felvállalt reklámjának, s a hálózati tagok odaadó, tervszerű munkájának. Ne feledjük: egy igazi, akár nem csak a fogyás terén kiemelkedő előrelépést, javulást hozó kúra legalább 4-5 hónapig tart, mely során figyelemmel kell kísérni a „diétázó” sorsának alakulását.

Nem csak behívni, hanem megtartani!
Ezt szolgálja a többtucatnyi Reg-Enor klub is, mely az elmúlt hetekben alakult az országban. János arra is felhívta újra a figyelmet, hogy a beáramló, most már havi szinten másfél ezernyi, részben a súlycsökkentés miatt csatlakozóval foglalkozzunk is magas szinten, tanítsuk őket, hozzuk el képzésre, és mutassuk meg nekik, hogy nem csak ez az egy termék van a hálózatban…

Kincsek vannak a kezünkben
Ezt példázta folyamatosan minden szavával Ferenczy László ezüst hálózatigazgató, ágvezető, a népszerű, és sokak által alapműként forgatott Egészségkönyv szerzője is. Laci ezúttal főként természetgyógyász-terapeuta mivoltában állt a nyilvánosság elé, de életépítő-trénerként kiemelte: azért (is) használd a mi termékeinket, mert ebben vannak kódolva az álmaid! S ez bizony pontosan illeszkedik az üzleti kulcsember-magatartás egyik legfontosabb pontjához, mely a 100%-os termékhasználatról szól. Laci magas szintű szakmaisággal elemezte végig röviden a TOP termékeinket, melyből egy új érdeklődő számára is kiderülhetett: ez egy valóban színes kínálatot nyújtó hálózat, piacképes üzleti tervvel, s óriási potenciális lehetőségekkel, hiszen hatalmas a piacunk.

Már csak az a kérdés, kedves olvasó, hogy Te hány új-régi munkatársadat hozod el a következő, hétvégi alkalmak egyikére, hogy ezt nekik is megmutasd a színpadra lépő, hiteles személyiségek által…

Ezeket olvastad már?