Megnyitott a mórahalmi Reg-Enor Klub is!

SAM_0480

Szokásos kép, ezúttal Mórahalomról: telt ház egy Reg-Enor rendezvényen

2015. január 29-én megtelt érdeklődő emberekkel Mórahalmon az Aranyszöm Rendezvényház egyik terme. Nagyné Szögi Judit természetgyógyász, s Biocom vezető nagy odaadással, türelemmel szervezte néhány munkatársával az összejövetelt. Következményként néhány napra rá az első Reg-Enor Klubot is megtartották. Nem csoda, országszerte gombamód szaporodnak ezek a közösségek a Biocom berkein belül, Tapolcától egészen Miskolcig egyre többen ismerik fel: egy kincs van a kezünkben, amit a népszerű Galambos Lajcsi is teljes mellszélességgel támogat és felvállal. De vissza Mórahalomra, ahol nem csak fürdőélet van, hanem az egészséges életmód mellett másként is elkötelezik magukat…

Az vagy, amit megISZOL
„Az vagy, amit megeszel…”- tartja a közmondás, de mit együnk, mi a jó? Sok mindent hallunk erről is, arról is. Értékes előadást hallottak a jelenlévők a tiszta vízről, annak szerkezetéről, valamint a hidrogéndús gyógyító vízről Bozsóné Kiss Katalin előadásában (melynek előállításához rendelkezésre áll a Lourdes nevű berendezésünk).

Nagyné Szögi Judit, aki Mórahalomnak is megtalálta a feltalálót, Szabó Szigfridet

Nagyné Szögi Judit, aki Mórahalomnak is megtalálta a feltalálót, Szabó Szigfridet

Megtalálták a feltalálót
A másik előadást Szabó Szigfrid természetgyógyász, reflexológus a Reg-Enor feltalálója tartotta. A zsúfolt teremben közel 90-en (!) hallgatták nagy figyelemmel több, mint egy óráig, és érdeklődéssel tették fel a legkülönfélébb kérdéseket. Sok embernek van problémája, jó lenne természetes úton megoldani, mint régen.

Igen, az bizony egy jó nagy szál kolbász Szabó Szigfrid kezében a Reg-Enor "diétához"...

Igen, az bizony egy jó nagy szál kolbász Szabó Szigfrid kezében a Reg-Enor “diétához”…

Vissza a természethez!
Azt gondolnánk, a vidéki élet egyet jelent az egészséges élettel, az egészséges életmóddal. Ez a megállapítás valószínűleg még ötven évvel ezelőtt is helytálló volt, mára azonban már elárasztanak bennünket a nagyipar által előállított termékek, a megszámlálhatatlan tartósítószert és adalékanyagot tartalmazó élelmiszerek. A hagyományos táplálkozási szokásokat felülírta a rohanó életmód, no meg a kényelem is. Sokkal több idő és energia kell ahhoz, hogy visszahozzuk nagyanyáink ételeit, vagy éppen önmérsékletre van szükségünk ahhoz, hogy ne akarjunk évszak- és tájidegen gyümölcsöket fogyasztani.

Előadók, szervezők és a leglelkesebb csapattagok

Előadók, szervezők és a leglelkesebb csapattagok

Nagyszüleink még tudták
Mindeközben – főként az internetes kommunikációnak köszönhetően – egyre több ismeret áll rendelkezésünkre az egészséges életmód kihívásairól és a ránk leselkedő veszélyekről. Szinte elveszünk az információk tengerében, fogódzókat keresünk. Szomjazunk a tisztázó beszélgetésekre, úgy, ahogyan a tiszta, egészséges vízre is.

Szabó Szigfrid természetgyógyász, feltaláló, reflexológus beszélt a hagyományos magyar táplálkozás előnyeiről, hangsúlyozva, hogy valójában semmi mást nem kell tennünk, mint visszatérni nagyszüleink, dédszüleink étrendjéhez.

Reg-Enor Klub: erősítik egymást
A beszélgetés most csak elkezdődött, de sokan szeretnék folytatni ezeket a gondolatokat. Az érdeklődök így klubot alakítottak, mely itt, Mórahalmon vár mindenkit, aki szeretne életmódját megváltoztatva egészségesebben élni. Többen nyilatkoztak a Reg-Enor jótékony hatásáról, akiknek segített ez a tisztítókúra.

Az előadás végén nyomtatványt lehetett kitölteni, s aki szeretné folytatni a beszélgetést, az életmódváltást, az jelentkezett. Február 3-án, este kezdődött az első klubfoglalkozás. A Reg-Enor Klub célja, hogy egymást támogassák, recepteket cseréljenek és másokkal is megismertessék a termék használatának előnyeit.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Ezeket olvastad már?