Kezdőoldal Ágak Valami új kezdete, avagy mérföldkő a BIOCOM életében – Kollagénes volt a Lőrincz- és Kosiba-ágak februári Startképzése

Valami új kezdete, avagy mérföldkő a BIOCOM életében – Kollagénes volt a Lőrincz- és Kosiba-ágak februári Startképzése

Rengetegen voltak az újak, akik sokat várnak a Biocomtól

Immáron 4 éve vesz részt a beszámoló készítője, Dobrocsi Edit mindig új információra szomjazva a Biocom képzéseken és minden alkalommal vagy motivációját vagy szakmai tudását gyarapítja. A Kosiba-ág Ezüst HV-ja viszont a február 8-i, a Lőrincz-Kosiba-ágon tartott Startrendezvényről azt állítja: mindkét szempontból különleges volt számára – is! Hogy miért? Mert az esemény egyszerre foglalta magába a terméktréninget, a magas szintű elismeréseket és nívós előadásokat, mindezt rengeteg új érdeklődő előtt, az Aquincum Hotel egyik teltházas termében.

Lőrincz János mérföldkőnek tartja a kollagénes termékkör bevezetését

Sokan most voltak először
Izgalommal vártuk mindnyájan e napot, mert tudtuk, valami nagy „titok” részeseivé válunk. Ezt nem csupán én és a munkatársaim gondoltuk így, hanem az a többtucatnyi új érdeklődő, kulcsember-jelölt, akiket Kosiba Hajnika Ezüst Hálózatvezető, mint a nap levezetője megkérdezett.

Jakab István a Beauty and Fit hátterét és fontosságát elemezte

Galambos Lajcsi alaposan megszervezte a bevezetendő termékcsalád marketingjét


Galambos Lajcsi és a kollagénes szpotok

Aztán kezdődtek az izgalmak. Először Galambos Lajcsi előadóművész, média- és gazdasági szakember (nem mellesleg a Reg-Enor Nemzetközi Nagykövete…) beszélt az új termékcsalád, a Beauty and Fit médiatámogatottságáról. Mint mondta, ez a termékcsalád is a szívügye!

Gregor Bernadett művésznővel Tarczy Gyula készített sztárinterjút

Gregor Bernadett a Beauty and Fit arca
Majd pedig a Biocom kommunikációs vezetője, Tarczy Gyula kezébe került a mikrofon, aki Gregor Bernadett Jászai Mari-díjas színművésznővel készített VIP interjút, aki a Beauty and Fit termékcsalád médiaarcaként az életpályájáról és az új termékekkel kapcsolatos tapasztalatairól beszélt. A művésznő valóban közelről is szép és fantasztikus dolognak tartom, hogy egy újabb közismert és kedvelt ember áll a termékeink mögé!

Kosiba Hajni volt a nap szervezője-moderátora

Szakemberek a kollagénről
De hogy pontosan hogyan és mire használhatjuk ezt fantasztikus új a termékcsaládot, arról Jakab István, „egészségbe-fektető” szakember, gyártó beszélt, valamint Sándor Nóra, a termékcsalád kozmetikumainak fejlesztője. Sokat hallunk még a témáról!

Lőrincz János: Mérföldkő a kollagénes termékkör bevezetése
Majd Lőrincz János Gyémánt Fokozatú Hálózatigazgató, a csapat első embere abszolút gyakorlatias módon mutatta be, hogyan lehet egy háziinfó keretein belül felkelteni az érdeklődést e termékkör iránt. Azaz felkenni, megkóstoltatni, bevezetni az új csodát, ami nem más, mint a kollagén! Tőle származik az állítás is: ez bizony mérföldkő a Biocom életében!

Sándor Nóra termékfejlesztő a Beauty and Fit kozmetikumokról adott részletes információkat


Sokan minősültek magasabb karrierszintre
A nap zárásaként számtalan felnövő új munkatársjelölt minősülésének tapsolhattunk, s talán kicsit haza is beszélek, amikor azt mondom, különösen nagy öröm volt számomra látni kint közvetlen munkatársamat, Oravecz Ibolyát, aki a múlt havi munkájának elismeréseként elhozta az egyik céges autót.

Elismerés az ötvenezer pontos Imre Rékának
Veres István Ezüst Hálózatvezető Imre Réka Arany Hálózatvezetőt a közel 50 ezer pontos csoportforgalma után egy ciprusi úttal lepte meg!

Motiváló eredmények
Emellett több Társult HV elért eredményének is együtt örülhettünk. Motiváló látni, hogy a munkatársak milyen eredményeket képesek elérni rövid idő alatt, amennyiben komolyan gondolják az üzletet, aminek a neve: BIOCOM.

Nem a cikk készítője volt az egyetlen, aki exkluzív fotót készíttetett a művésznővel. A szünetben sorban álltak a lehetőségért…

Többen léptek komolyan karrierszintet

Imre Réka, most már 50.000 pontos Arany HV-t Veres István ismerte el

 

Ezeket olvastad már?