Kezdőoldal Ágak Újrapezsdülő hálózat – Kosiba Hajni versenygyőzelme

Újrapezsdülő hálózat – Kosiba Hajni versenygyőzelme

11042195_10203667210870716_1789250799_n

Az ágvezető párosok, elismerés után: Lőrincz Marika, Kosiba Hajni, Lőrincz János, Kosiba József

A folyamatos megújulás, a kitartás és a célkitűzés szép példája Kosiba Hajni versenygyőzelme. A Biocom hálózatának egyik meghatározó ágát vezetik hosszú évek óta a Lőrincz-ágon belül párjával, Kosiba Józseffel, s a legkreatívabbak között vannak akár a megszólítás, akár az információátadás terén. Ha nehezebben megy, nem csüggednek, hanem megkettőzik a ráfordított erőt, így nem a véletlen műve a céges verseny serlegének elnyerése sem, amelyet megelőzött az előző hónapok tervszerű és kitartó munkája. A „kötelező”, családi többes szám után azonban legyen a mindig mosolygós, segítőkész Hajnié a rivaldafény, hiszen most az ő vonalai kaptak új erőre.

Százzal száguldanak
A teljes águkon 243 jelöltből lett regisztrált Biocom tag, s az óriási szám jelentős része, közel száz regisztrációval a Csipkerózsika-álomból ébredező, „családi-regenoros” vonal és Szabó Norbert nevéhez fűződik, ahol ezzel a nagy nekibuzdulással Szabóné Csőkör Csilla is vezetővé vált. A számoknál maradva: mivel ez lefedett ágrész volt Hajninál, nem számított bele a versenybe, de a teljes statisztikát látványosan, gazdagon növeli. Az lefedetlen részeinél összesen 63 új csatlakozót számolhattak össze a legrövidebb hónap végén, ami megsüvegelendő teljesítmény.

Kosiba Hajni, a céges vezetői verseny februári győztese ágvezetőjével, Lőrincz Jánossal

Kosiba Hajni, a céges vezetői verseny februári győztese ágvezetőjével, Lőrincz Jánossal

Székely Zsuzsa szívderítő sikere
Még szívderítőbb a sikerben, hogy abból néhány, korábban jóval aktívabb munkatárs is alaposan kivette a részét. Bicskei Olgi, Juhai Tünde és Székely Zsuzsanna neve nem ismeretlen a Kosiba-csapaton belül, s mostantól újra hallunk róluk. Különösen utóbbi fejlődése és színre lépése szívderítő, hiszen nehéz magánéleti korszak lezárása után szippantott bele a friss levegőbe. A legjobb úton van nagy vágya felé: megtalálni végre saját magában azt az embert, akivé mindig szeretett volna válni. Ezen az úton pedig februárban is bőven talált társakat: 38-an követték a Biocom hálózatába, így egy óriási ugrással (és 5300 ponttal) hatos szintre kvalifikált! Így már nem lesz meglepő, hogy a Kosiba-ágon kiírt megmérettetés győztese lett, jelentősen hozzájárulva Hajni országos sikeréhez. Egy plusz ajándékot is kapott hálózatvezetőjétől: részvételi lehetőséget két főre a Bress Bea (Aki ezüst fokozatú hálózatvezető egy testvérágon) által szervezett cserkeszőlői életmód-táborba.

Székely Zsuzsanna, a Kosiba-ágon belüli kihívás legsikeresebb teljesítője édesanyjával és fiával

Székely Zsuzsanna, a Kosiba-ágon belüli kihívás legsikeresebb teljesítője édesanyjával és fiával

Valós fejlődés, tervezetten
E számszakilag is eredményes munka mögött sikeres, jó tapasztalatokkal bíró hús-vér emberek vannak, akik vagy egy állapotfelmérés, vagy egy internetes megszólítás, vagy személyes kapcsolatfelvétel révén lettek a csoport tagjai. Csak két jó példa: annak, aki a Reg-Enor kúra által ötven nap alatt 15 fölösleges kilótól szabadul meg, nem kell magyarázni az előnyöket, s annál a házaspárnál is erős lehet a bizalom, akik 860 (!) ponttal regisztráltak… Máris elindult a mélységépítés is, amelyben nagy szerepe volt a Dunaharasztiban lakó Busa Arankának. A szorgalmas fodrász nyolc új emberrel ismertette meg munkája mellett a Biocomot.

A Kosiba-csapat egy része, az elismerést hozó február után, a kép jobb szélén a vezetőkkel

A Kosiba-csapat egy része, az elismerést hozó február után, a kép jobb szélén a vezetőkkel

Háziinfó „helyett” Reg-Enor klub
S hogy mi segített még? Nem lesz meglepő: Hajni meglátása szerint is a Reg-Enor imázsa pezsdítette fel az életet. Ő is szervezi a „Reg-Enor klubokat” szerte a környéken (Kakucs, Inárcs, Dabas), és úgy látja, az emberek az átlagosnál könnyebben megszólíthatók az egészséges testsúlycsökkenés ígéretével. Magyarán: nem hálózati háziinfóra érkeznek a jelöltek, hanem egy speciális bemutatóra, ahol olyan információkkal gazdagodhatnak, amely segíthet nekik a fölös kilók leadásában…

Rész és egész
Persze, komplex képet kapnak a termékkörről és a Biocomról is, Hajni bőséges terméktapasztalataival megspékelve, így információval alaposan felvértezve mennek haza – s jönnek vissza egyre többen, vagy a Reg-Enort, vagy egyéb fontos étrend-kiegészítőket (Spirulina, Dhea) kérve.

Folyamatosan fontosak
S van még egy titok: Hajni nem hagyja magára az embereket. Figyelemmel kíséri a kúrájukat, visszajelzéseket kér, tanácsokat ad. Így lesz az elégedett fogyasztóból lelkes hirdető, vagy egyre inkább aktív munkatárs, hiszen a februári siker oka a januári „alapozásnak” is köszönhető, amely során új, jó emberek érkeztek, akiket nem kell noszogatni a munkára.

„Hogy ne csak karcsúak legyünk, hanem szépek is…”
Az alapozás nem csupán szellemi síkon zajlik, hanem fizikain is. Hajni másik kedvenc területe ugyanis a szépségápolás. A Botanifique, exkluzív termékkörünket legalább 130 jelöltnek mutatta már be a tágabb környéken, kellemes hangulatú partikon. S ez is egyfajta háziinfó, amely látszólag a kozmetikumokról szól. Arról – is… És persze minden másról, ami Biocom.

Harminc százalékos fejlődés
Így történhetett, hogy a régebbi időket idézve, most már több, mint hetvenen jelentek meg a képzéseken, s a tavaszi rendezvényre is jelentős csapattal érkeznek. A többes számban persze már vastagon benne van a József által irányított csapatrész is, ahol szintén mérhető a fejlődés, hiszen Kosibáék februárban több, mint harminc százalékkal fejlődtek! A siker része, hogy a régi vezetők új lendületet kaptak, az újak pedig másolják a lendületben lévő régieket. S persze ott van még két fontos „összetevő”: Hajni és József, a két ágvezető. A serleg most Hajnié, az öröm közös. Beleértve a teljes Biocom hálózatot, hiszen a másik fejlődésének örvendeni az egyik legnemesebb dolog!

Ezeket olvastad már?