Kezdőoldal Ágak Tudás minden szinten – szakmai megerősítés a Lőrincz-ág képzésén

Tudás minden szinten – szakmai megerősítés a Lőrincz-ág képzésén

Mi a vélemény.jpg
Tömény szakmai anyagot kaptak azok, akik az októberi, szombati munkanapon a Lőrincz- (Kosiba-ág) képzését választották. S jól tették! Megerősítések, új információk, tapasztalatok, látványos bemutatók, gyakorlati tanácsok sorjáztak a szokott helyszínen, az Aquincum Hotelben.

Vidd át őket a túlsó partra!
Elsőként Nyíri Zoltán közgazdász, MLM-tréner, író állt a hallgatóság elé, akinek új könyvét (Miért pont Te?) nemrégiben Lőrincz János is alaposan felépítette az októberi országos találkozó alkalmával. Ezúttal a szerző adott első kézből kötetajánlót. Mint mondta: tulajdonképpen kétféle ember van: az egyik nagyon szereti az MLM üzletet, s el sem tudja az életét képzelni nélküle, a másik pedig nagyon nem érti. A feladat – mely nem egyszerű – hogy utóbbi kategóriából az előbbibe áthozzuk az embereket. Hogyan? Erre is választ ad a könyv, melynek szerzőjét mindig élmény hallgatni is, hiszen szerethető, egyben fergeteges stílusával jót tesz azoknak, akik bizonytalankodnak.

Lourdes: minden szempontból segédeszköz
A Lourdes gép szószólója, dr. Simon László ezúttal fantasztikus információval érkezett, túl azon, hogy közérthető nyelven elemezte sokadszor is a hidrogénes víz és a negatív ionok előnyeit, szükségességét. A berendezést gyógyászati segédeszközzé nyilvánították, melyről már bizonyítvány is van, így újabb esély kínálkozik a tömeges beszerzésekre. Emellett friss, a termékkel kapcsolatos tapasztalatokat is megosztott a hallgatósággal. Eszerint valaki ennek segítségével tudta mérsékelni cukorbetegségének intenzitását (az inzulin elhagyásának útján!), másnak bőrgyulladásnál segített (kívülről, mosakodásra is használva), s egy szögbe lépés után kialakult, makacs, gennyes seb gyógyulása is ezzel indult el. (További tapasztalatok a Kincskereső rovatban, például a könnyebb mozgásról, frissességről.)

Reg-Enor: továbbra is sláger
Szabó Szigfrid, a Biocom egyik vezető termékének feltalálója is tapasztalatokkal érkezett, bár ezt a legkönnyebb pótolni azoknak, akik nem voltak jelen a rendezvényen. A portál egyik rovata ugyanis kizárólag a Reg-Enor terméké, így a Karcsúsodjon velünk!” cikkei között bárki bőségesen találhat a főleg a fogyással kapcsolatos vágyaira megerősítő információkat…

Botanifique: folyamatosan bizonyít
A nap egyik leglátványosabb része volt a Kosiba Hajni által vezetett mini szépségparti, a Botanifique kozmetikumaink alapján (akinek egyben köszönjük a beszámolóhoz nyújtott segítséget!) A katalógus nyomtatott változatának újabb darabjai nemsokára elérhetőek, de még egyszerűbb a lapozgatható elektronikus változat. Hajni a fél arcon történő kezelést látja célszerűnek, mivel így látványos a különbség a másik, nem kezelt oldalhoz képest… Sőt, a próbára jelentkezőket kéri meg a termékek felvitelére, hiszen otthon is maguk fogják elvégezni! S valóban, finomodnak a ráncok, rózsaszínűbb, tisztább, üdébb a bőr, mely érezhetően jobban is levegőzik a kezelés hatására. Mint mondja, ha kevés „befektetnivalónak” van, akkor a „zöld” család legyen az első arctisztító habbal, bőrradírral, hidratáló krémmel, amely elé feltétlen odakívánkozik az arcmaszk. A mágneses készítmény hatása lenyűgöző, amit a szombati „alanyok” is tapasztalhattak. S ha még egy szemkörnyék-ápolót is bevetünk, már teljes a készlet, első körben. De azért nem árt arra is figyelni, hogy a bőrön belülről is javíthatunk – figyelmeztet Hajni. Napi 3 liter (természetesen tisztított, s jobb esetben legalább egyharmadában hidrogénes) víz csodákra képes a hidratálás terén, a méregtelenítéshez pedig ott vannak a béltisztítóink, valamint a Reg-Enor, a Detox Formula, de sokat segíthet az Immun Supreme (alga) és a Krill Olaj is.

Szemránc szérum.jpg
Tanuld meg Te is!

A napot Kosiba József interaktív produkciója zárta, nem túlzás a kifejezés, hiszen sokakat megmozgatott. Ezzel is bizonyította: a kapcsolatteremtés tanulható „művészet”, mely karrierszinttől függetlenül működik. Egyébként mintha összebeszéltek volna Nyíri Zoltánnal, ugyanis szinte az ő elméletét ültette át gyakorlatba, a másolhatóság elvének figyelembevételével.

Mágikus arcpakolás.jpg
Három hét munka a következőig

De nem is zárás volt ez, inkább egy új kezdet, hiszen a képzés értelme a használható útmutatás a két találkozó között eltelő időszakra. Jó példát mutat ebben Janák Péter csapata, akik az ágtalálkozó zárómondata után nem elrohannak, hanem pár percre összeülnek, s a nap legfontosabb tanulságait átbeszélve indulnak útnak, a következő napok, hetek stratégiájával felvértezve. Most is volt mit „feldolgozni”, jöhet a megvalósítás! A következő együttlét pedig november első hétvégéjén várható.

Ezeket olvastad már?